TORELLÓ JOVE – QUI SOM!

La Regidoria de Joventut i Infància és l’encarregada d’elaborar polítiques de joventut de desenvolupar-les i executar-les. Estem carrer Enric Prat de la Riba, 17.

La missió del Pla Local de Joventut 2019-2021 és que sigui una eina de treball per ordenar i sistematitzar les polítiques de joventut, per tal de generar escenaris de participació juvenil i oferir uns serveis de proximitat que acompanyin els joves en el seu procés d’autogestió vital i emancipació.
Els objectius s’han formulat en base a aquesta missió i tenint en compte una visió de poble, no només de les actuacions que es poden fer des de la Regidoria de Joventut, sinó aquelles que s’estan fent o estan planificades per a fer des de totes les àrees de l’Ajuntament.

Els objectius s’han plantejat a partir de la participació. S’han concretat a partir de les problemàtiques plantejades pels joves o per l’equip tècnic i agents socioeducatius. Hem intentat que siguin coherents amb la realitat analitzada i la voluntat de respondre-hi, així com realistes i assolibles.

TELÈFON 93 859 42 72 AMB CITA PRÈVIA

CADA DIA DE DILLUNS A DIVENDRES

HORARIS:

DILLUNS I DIMECRES DE LES 8-13 I DE LES 16-19 HORES

DIMARTS, DIJOUS I DIVENDRES DE LES 8-15 HORES

Last 30 Posts

Archives by Month: