banners raid ausetans 2018

El Raid dels Ausetans 2018

El Raid dels Ausetans és un circuit d’aventures format per un conjunt d’activitats i proves d’enginy, cooperació, esforç, destresa.., que es juga en equip i on es competeix de forma positiva i divertida amb la resta d’equips, posant en joc totes les habilitats dels participants i suposant un repte per aquests; posant de manifest valors tant importants com l’amistat, el respecte, la integració,  i la superació personal, entre altres.
El Raid es divideix en dues fases, una primera fase local on sortiran els guanyadors de cada municipi i una segona fase comarcal on els guanyadors de cada municipi hauran de treure totes les seves habilitats per guanyar el gran premi.
Que necessites per poder participar al Raïd?
• Tenir entre 13 i 17 anys
• Formar un equip de 4 a 6 persones
• Ganes de passar-t’ho bé

El Raid està a punt de començar!
De 12 a 17 anys
Inici del Raid                4 d’abril
Final local                 15 d’abril
Final comarcal             5 i 6 de maig

Inscripcions al Torelló Jove        del 5 al 27 de març
Preu per participant      4€

Deixa el teu comentari