image_gallery

Ofertes de feina: fusteria, cuina, monitor/a, manteniment, turisme, administració, geriatria, depilació laser, oficial 1a, muntador, tècnic/a residus, enginyer/a, òptic-optometristra,

 

SUPERVISOR OBRA – FUSTERIA A BALENYÀ OFERTA NÚM. 257399  Tasques específiques: FUSTERIA dedicada a obra nova, rehabilitació i manteniment d’obres grans ( hospitals, escoles…) busca SUPERVISOR D’OBRES. Inspeccionar les obres en curs (Catalunya) i mantenir els contactes necessaris per garantir la correcte execució dels projectes pel que fa a l’estil, cost, els terminis i compliment de la normativa. Organitzar i coordinar els recursos materials per completar la tasca. Examinar i inspeccionar el progrés de la feina. Supervisar els treballs de muntatge i instal·lació de les equitacions de fusta i identificar els problemes que es plantegin i aportar solucions. Capacitats requerides: Comunicació, relació interpersonal, solució de problemes, iniciativa i orientació al client. Indispensable carnet de conduir. coneixement d’interpretació de plànols. Autocad. Es valora tenir coneixements en fusta i experiència prèvia en tasca similar. Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica Castellà. Nivell Independent B2  Català. Nivell Independent B2   Incorporació:   5/02/2018    Tipus de contracte:  Interinitat    Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Jornada:  de dilluns a divendres, jornada partida    Horari:  Jornada partida.

PERSONAL AUXILIAR DE CUINA I NETEJA PER A CASES DE COLÒNIES A CENTELLES OFERTA NÚM. 258476 Tasques específiques: Es cerquen personal de cuina i neteja per diverses cases de colònies. Imprescindible carnet de conduir i alta motivació per la feina. Capacitats requerides: Persones ordenades, metòdiques i ràpides en l’execució de neteja i cuina. Requisits obligatoris Vehicle propi Permís de conduir tipus B Requisits molt importants Català. Nivell Independent B1 Castellà. Nivell Independent B1 Requisits recomanables Experiència en l’ocupació – 12 mesos Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris Incorporació: 01/03/2018 Tipus de contracte: Obra o servei Durada del contracte: Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable: No  Horari: torns rotatius mati/tarda/cap setmana

MONITOR/A DE LLEURE A MANLLEU OFERTA NÚM. 259119  Tasques específiques: Cerquem monitors de lleure per un centre de Manlleu. És imprescindible tenir el títol de monitor de lleure o alguna titulació relacionada amb educació. Cal tenir disponibilitat horària i nivell mig de català per poder impartir l’activitat en aquesta llengua. L’objectiu és crear una borsa de monitors de lleure per cobrir substitucions. Capacitats requerides: Responsabilitat, iniciativa, autonomia, habilitats comunicatives i treball en equip. Requisits obligatoris
Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1  Requisits recomanables  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau
Carnets especials: Monitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil Incorporació: 01/03/2018 Durada del contracte: Més de 3 i menys de 6 mesos Jornada: de dilluns a divendres, jornada parcial  Horari: Horari de dilluns a dijous de 17:30h a 20h

AUXILIAR ADMINISTRATIU PER FEINES DE DIGITALITZACIÓ A GURB OFERTA NÚM. 259433  Tasques específiques: Es busca AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA per a digitalització de documentació. Coneixements avançats d’informàtica i experiència en gestions administratives. Capacitats requerides: Bona organització de la feina. Requisits obligatoris
Català. Nivell Independent B2  Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Requisits recomanables
Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B Incorporació: 05/03/2018  Tipus de contracte: Obra o servei  Durada del contracte: Entre 1 i 3 mesos
Contracte prorrogable: No  Horari: Jornada completa, torn partit

ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE A VIC OFERTA NÚM. 259542  Tasques específiques: Entrar i supervisar dades comptables i fiscals, suport general al departament administratiu. Capacitats requerides: Capacitat per a treballar en equip, pro activitat i dinamisme, habilitats comunicatives i interès per a la millora continua.
Requisits obligatoris . Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Català.  Castellà.  Requisits molt importants Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà Incorporació: 12/03/2018  Tipus de contracte: Indefinit: ordinari  Durada del contracte: Indefinit Contracte prorrogable: Sí  Horari: 9:00-13:00 i de 15:00-19:00h

AUXILIAR DE GERIATRIA PER A COBRIR BAIXES TEMPORALS A CENTELLES OFERTA NÚM. 259543 Tasques específiques: Personal de suport a geriatria; auxiliars de geriatria o auxiliars d’infermeria per a cobrir torns.  Capacitats requerides: Disposar d’estudis en infermeria, geriatria o atenció sociosanitaria a la gent gran. Requisits molt importants
Certificat de professionalitat: Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials. Requisits importants. Permís de conduir tipus B Requisits recomanables
Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà. Titulació: Grau – Ciències de la Salut – Infermeria  Català. Nivell Independent B2 / Llengua materna  Castellà. Nivell Independent B2 / Llengua materna Incorporació: 01/03/2018 Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  corretorns

PERSONA DE MANTENIMENT DE FINCA A ORISTÀ OFERTA NÚM. 259570 Tasques específiques: Manteniment de la finca Mantenir els terrenys en condicions Omplir les màquines del club de tir Recollir cartutxos Fer buidatge del contenidors de cartutxos Alimentar els animals que hi ha. Capacitats requerides: Iniciativa, capacitat d’aprenentatge. Proactiu. Requisits recomanables . Permís de conduir   Incorporació: 05/03/2018  Tipus de contracte: Obra o servei  Durada del contracte: Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable: Sí
Horari: dt, dc, dj, dv matins i ds-dm de 8 a 16 (a negociar

AUXILIAR DE TURISME A OLOST OFERTA NÚM. 259603 Tasques específiques: Auxiliar de turisme assistència a fires, acompanyament visites temàtiques del Consorci del Lluçanès i tasques encaminades a promocionar i comercialitzar els serveis i productes turístics del Lluçanès. Capacitats requerides: Iniciativa, comunicació, direcció de persones. Si esteu interessats en formar part d’aquesta borsa envieu el vostre cv, titulació i carta de motivació fins el dia 9 de març al correu electrònic consorci@llucanes.cat Requisits recomanables
Branca C. Formatiu Grau Superior: Hoteleria i Turisme o Branca Títol universitari: Turisme  Català. Nivell Experimentat C1 / Llengua materna Francès. Nivell Independent B2
Anglès. Nivell Independent B2 Tipus de contracte:  Mercantil   Durada del contracte: Més de 12 mesos  Horari: Caps de setmana i festius

TÈCNIC/A EN DEPILACIÓ LÀSER A VIC OFERTA NÚM. 259606 Tasques específiques: TÈCNIC EN DEPILACIÓ LÀSER Informar els clients del tractament. Aplicar el tractament en cabina Tasques de recepció i gestió de l’agenda Xarxes socials Manteniment del lloc de treball. Capacitats requerides: Persona amb formació en estètica o Infermeria . Amb dots comercials, treballadora, implicada a la feina; ordenada, metòdica, polida i educada. Empàtica i amb molt bon tracte amb el client. Requisits obligatoris  Català.  Castellà.  Requisits molt importants  Vehicle propi  Certificat de professionalitat: Bronzejat, maquillatge i depilació avançada  Titulació: FPII – Infermeria  Formació ocupacional/contínua/certificació de professionalitat: Bronzejat, maquillatge i depilació avançada Permís de conduir  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 12 mesos Incorporació: 02/04/2018  Tipus de contracte: Indefinit: ordinari  Durada del contracte: Indefinit  Jornada: Només jornada partida  Horari: A concretar amb l’empresa
Atenció al públic: Sí

INSTAL•LADOR/A DE PLADUR A ORISTÀ  OFERTA NÚM. 259616  Tasques específiques: OFICIAL DE PRIMERA: Instal•lar pladur i sistemes contra incendis, pintar i realitzar altres tasques de paleteria. Capacitats requerides: Persona responsable, amb capacitat de lideratge. Formació en PRL, 6, 20, 50 hores. Curs en alçada, curs espais confinats. Incorporació immediata Requisits obligatoris  Vehicle propi  Permís de conduir  Català  Castellà  Requisits molt importants  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 1a. Experiència en l’ocupació – 24 mesos  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Incorporació: 12/03/2018 Tipus de contracte: Obra o servei. Durada del contracte: Durada indeterminada per obra o servei  Contracte prorrogable: Sí  Jornada: Només jornada intensiva  Horari: 07:00 a 17:30  Esforç físic: Sí

TÈCNIC/A DE PROMOCIÓ ECONÒMICA A OLOST OFERTA NÚM. 259628  Tasques específiques: Liderar i desenvolupar projectes de promoció econòmica. Realitzar de visites de prospecció a empreses del territori, donar a conèixer el servei. Realitza tasques d’informació i assessorament per a la creació i consolidació d’empreses i emprenedors. Atendre i assessorar als emprenedors i empresaris. Organitza accions formatives i dissenyar accions de dinamització del teixit productiu. Impulsar, desenvolupar, supervisar i avaluar els serveis i actuacions de promoció econòmica, emprenedoria, ocupació, desenvolupament de l’activitat empresarial, comerç. … Capacitats requerides: Pensament analític, iniciativa, empatia, orientació al client, pensament conceptual, aprenentatge i utilització de coneixements. Per prendre part en el procés de selecció presentar les sol·licitud al Registre General del Consorci del Lluçanès (c/ vell 3, 08515 Sta Creu de Jutglar) de dilluns a divendres laborables, de 08:30 a 15:00 i dilluns i dimarts de 15:30 a 18:30. Més info a lluçanès.cat Requisits obligatoris
Vehicle propi  Branca Títol universitari: Economia  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1 Incorporació: 19/03/2018 Tipus de contracte: Obra o servei  Durada del contracte: Més de 12 mesos  Contracte prorrogable: Sí  Horari: 37,5 hores setmanal, matins i alguna tarda

MUNTADOR DE CARPES A TONA OFERTA NÚM. 259647  Tasques específiques: MUNTADOR DE CARPES Muntatge i desmuntatge de carpes dins del territori, a nivell de tot Catalunya. Jornada de Dijous a Dilluns amb inicis a les 6.00h o 22.00h en funció de l’esdeveniment i l’itinerari a seguir segons plàning que disposa l’empresa. Lloc de treball estable. IMPRESCINDIBLE CARNET DE CONDUIR I COTXE PROPI. Capacitats requerides: Bona condició física. Experiència en muntatge i desmuntatge de carpes i/o tasques de muntatge de fusteria, càrrega i descàrrega de materials… Atenció al detall, iniciativa, pulcritud, autonomia, responsabilitat. Bona comunicació català i/o castellà. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des. Requisits obligatoris  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Castellà. Nivell Experimentat C1 Incorporació: 05/03/2018  Salari mensual: 450 €  Tipus de contracte: Temps parcial: temporal  Durada del contracte: Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable: Sí  Jornada: Només cap de setmana / festius  Horari: de Dijous a Dilluns, segons necessitats  Esforç físic: Sí

ADMINISTRATIVA AMB TASQUES D’ATENCIÓ AL PÚBLIC A MANLLEU  OFERTA NÚM. 259722  Tasques específiques: Control de producció (Eina SAP), resums mensuals, variables de nòmines, control de presència, atenció telefònica i porteria. Capacitats requerides: Coneixements avançats de Microsoft Office i coneixements de SAP. Predisposició a l’aprenentatge, adaptabilitat i habilitats comunicatives. Requisits obligatoris  Vehicle propi  Branca C. Formatiu Grau Superior: Administració i Gestió o Branca Títol universitari: Economia  Permís de conduir  Català  Castellà  Anglès  Requisits molt importants  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Tècnic/a superior i assimilats
Experiència en l’ocupació – 12 mesos Incorporació:  01/04/2018  Salari mensual:  1200 €  Tipus de contracte:  Relleu  Durada del contracte:  Indefinit  Jornada :  dilluns a divendres. jornada partida  Horari:  De 9 a 18h dill a div, 1 hora per dinar  Atenció al públic:  Sí

TÈCNIC/A EN RESIDUS A MANLLEU OFERTA NÚM. 259726  Tasques específiques:  Realització d’estudis relacionats amb l’àmbit dels residus municipals: plans de gestió i plans de prevenció de residus, suport en la realització d’auditories, plecs de condicions, estudis de minimització, entre d’altres. Imprescindible domini de l’anglès i preferiblement francès. Tenir coneixements de l’eina de Sistemes d’Informació Geogràfica. Capacitats requerides:  Capacitat organitzativa i habilitat en la redacció d’informes i memòries tècniques. Disposició i facilitat pel treball en equip. Disponibilitat per desplaçar-se.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Grau – Ciències – Ciències Ambientals   Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat Anglès. Nivell Experimentat C1
Requisits molt importants Francès. Nivell Experimentat C1   Incorporació:  12/03/2018  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí
Jornada: de dilluns a divendres  Horari:  Jornada completa, horari flexible.

 DEPENDENT/A ESPECIALITZAT EN ÒPTICA A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 259745  Tasques específiques:  atenció i assessorament al client per procurar per la salut visual
Capacitats requerides:  Persona amb bona presència, ordenada i amb serietat al lloc de treball. Persona proactiva, amb ganes de treballar i créixer professionalment. Coneixements mínims en LC , marques i òptica  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 36 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Batxillerat  Permís de conduir tipus B
Requisits recomanables  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1    Incorporació:  12/03/2018
Contracte: Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:  Jornada complerta

ENGINYER/A DE QUALITAT A MANLLEU  OFERTA NÚM. 259752  Tasques específiques:  Empresa dedicada a la venda i fabricació de cables cerca un/a enginyer/a de qualitat per formar par de l’àrea de qualitat de l’empresa. Les seves tasques i/o funcions consistiran en analitzar i elaborar informes sobre els nivells de qualitat necessaris en els diferents processos i efectuar controls en els productes d’empresa. Imprescindible tenir mínim 3 anys d’experiència en temes de qualitat, estàndards de medi ambient, coneixement de la legislació aplicable, auditor intern (normativa ISO) i equips de mesura. Així com un nivell mig d’anglès. Capacitats requerides:  Responsabilitat, iniciativa, autonomia, resolutiu/va i treball en equip. Requisits obligatoris Experiència en l’ocupació – 36 mesos Vehicle propi Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Anglès. Nivell Independent B2   Requisits recomanables  Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Ciències – Química Incorporació:  19/03/2018  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí
Jornada: Partida, Indiferent de dilluns a divendres  Horari:  De dilluns a divendres de 8:30h a 17:30h

ÒPTIC-OPTOMETRISTA A TORELLÓ OFERTA NÚM. 259773  Tasques específiques:  Atenció i assessorament al client  Capacitats requerides:  Experiència en l’ús de retinògraf o ús de OCT. Coneixements en LC, marques i òptica. Persona amb bona presència, ordenada i amb serietat al lloc de treball. Persona proactiva amb ganes de treballar i créixer professionalment. Requisits obligatoris Experiència en l’ocupació – 12 mesos Vehicle propi Permís de conduir tipus B Requisits recomanables Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica. Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Ciències de la Salut – Òptica i Optometria  Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1 Incorporació:  12/03/2018. Contracte: Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos Contracte prorrogable:  Sí Jornada: complerta

CUINER/A-CAMBRER/A A MANLLEU OFERTA NÚM. 259795 Tasques específiques:  Tasques de la cuina: d’11 a 13 hores estarà a la cuina preparant el dinar (verdures, macarrons fideus…) la resta del temps tasques de cambrer/a al bar. Capacitats requerides:  Capacitat organitzativa, habilitats comunicatives Requisits importants Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Requisits recomanables  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Català.    Castellà.  Requisits obligatoris   Incorporació:  09/03/2018
Contracte:  Obra o servei . Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Horari:  matins de 9 a 14 hores

Per accedir ofertes: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari