1057992_51982010

Nous graus universitaris curs 2018-2019

Les universitats públiques catalanes tenen previst iniciar el curs 2018-2019 amb més d’una vintena de graus nous*. D’aquets, n’hi ha de 180 crèdits (3 cursos de durada), de 240 crèdits (4 cursos) i alguna doble titulació.
En aquestes dates les persones joves que finalitzeu batxillerat o Cicles formatius i voleu continuar estudiant, algunes ja teniu clar quins estudis voleu fer però d’altres us esteu  qüestionant quin  estudis  podeu fer.
Conèixer bé l’oferta formativa és de gran ajuda a l’hora de fer la tria: titulacions existents, vies d’accés, competències necessàries, sortides professionals, etc.
És per això que us  convidem a que vingueu al Torelló jove i us informarem abans de que s’obrin les preinscripcions.
*La majoria estan en tràmit d’aprovació definitiva.

Deixa el teu comentari