image_gallery

Ofertes de feina: magatzem, vigilant, tractament aigua, carnisser/a, mecànic/a, control qualitat, vendes, repartidor/a, cuina, dependent/a, peó forestal, analista programador, monitor/a,

 

MOSSOS DE MAGATZEM A MASIES DE RODA OFERTA NÚM. 258061 Tasques específiques: Les principals tasques consistiran en preparar i recepcionar les comandes, controlar l’estoc i càrrega i descàrrega de camions amb transpalet manual. Puntualment la mateixa persona haurà de acompanyar al gerent de l’empresa a anar a fires (a nivell nacional), muntar l’estand, etc. Hi ha possibilitat d’ampliació de jornada i de continuïtat. Capacitats requerides: Compromís, responsabilitat, iniciativa, capacitat resolutiva, autonomia, bona actitud, habilitats comunicatives i dots comercials. Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1 Incorporació: 12/02/2018  Durada del contracte: Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable: Sí  Jornada: de dilluns a divendres, jornada parcial   Horari:  De dilluns a divendres de 14h a 18h

VIGILANT MUNICIPAL / SERVEIS BRIGADA MUNICIPAL A SEVA OFERTA NÚM. 258092  Tasques específiques: Una plaça de Vigilant/Serveis de brigada. Tasques assimilables a les pròpies d’agutzil, brigada d’obres i serveis. Realitzar el control i la vigilància de les dependències, de la seguretat de l’edifici i del bon funcionament de les instal·lacions municipals. Horari de treball majoritàriament serà al torn de nit amb la salvetat que l’EMD en funció de les necessitats del servei podrà fixar-lo de manera diferent.  Capacitats requerides: La documentació per prendre part en el procés de selecció s’ha de presentar a les oficines de l, Ajuntament de Sant Miquel de Balenyà ( en l’horari d’oficines )abans del dia 12 de febrer a les 14h.  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B1  Requisits importants  Castellà. Nivell Independent B2  Requisits recomanables  Vehicle propi Incorporació: 01/03/2018  Tipus de contracte: Interinitat  Durada del contracte: Indefinit  Contracte prorrogable: No  Horari: Segons necessitats del municipi (inicialment nit)

AUXILIAR TÈCNIC/A DE TRACTAMENT D’AIGUA A VIC OFERTA NÚM. 258230  Tasques a desenvolupar: Vendre equips, subministraments i serveis relacionats amb establiments comercials o a particulars. Especificar preus i condicions de pagament, prendre nota de les comandes i organitzar-ne els lliuraments. Dur a terme el seguiment dels clients per garantir la satisfacció amb els productes comprats.  Tasques específiques: Auxiliar tècnic d’analitzador d’aigües, assessorament sobre els diferents tractaments de les aigües per la prevenció i control de la legionel·losi així com efectuar recollida de mostres a les empreses. Es valorarà tenir coneixements de llauneria o de tractament d’aigua.  Capacitats requerides: Disposició a l’aprenentatge, orientació al client, resolució d’incidències i iniciativa.  Requisits obligatoris   Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic.  Català. Nivell Independent B1  Castellà. Nivell Independent B1  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Auxiliar  Experiència en l’ocupació – 12 mesos. Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Incorporació: 12/02/2018   Tipus de contracte: Obra o servei  Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable: Sí  Jornada: de dilluns a divendres, jornada partida  Horari: 8h a 14h i 15h a 17h (flexibilitat horària)  Esforç físic: No  Atenció al públic: Sí

AJUDANT DE TRACTAMENTS D’AIGUA A VIC OFERTA NÚM. 258309 Tasques específiques: Ajudant en el tractament de prevenció de legionel·la Manteniment de piscines Buscar mostres d’aigua. Capacitats requerides: Coneixements de lampisteria Predisposició. Treball en equip i capacitat de treballar de forma autònoma. Motivació. Possibilitat de treballar algun cap de setmana.  Requisits obligatoris  Permís de conduir tipus B  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 12 mesos   Incorporació: 12/02/2018  Tipus de contracte: Indefinit: ordinari  Durada del contracte: Indefinit  Jornada: Indiferent de dilluns a divendres  Horari: Horari a convenir en funció de les tasques diàries

CARNISSER/A A TORELLÓ OFERTA NÚM. 258349  Tasques específiques: Carnisser/a per atendre el client/a, manipular els productes seguint els procediments i tècniques adequades per als productes alimentaris; classificar i distingir els diferents productes carnis; pesar, embalar i empaquetar els diversos productes; efectuar el tancament d’operacions mitjançant el registre i cobrament de la mateixa; realitzar les funcions necessàries per a la conservació dels productes; portar mercaderies dels frigorífics o magatzems i exposar-los adequadament en les vitrines i llocs de l’establiment. Capacitats requerides: Treball en equip , responsable i amb orientació al client/a.  Requisits obligatoris  Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Requisits importants  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària Incorporació: 26/02/2018  Tipus de contracte: Obra o servei
Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable: No  Jornada: Indiferent, jornada intensiva

 MECÀNIC/A DE MANTENIMENT A SANT PERE DE TORELLÓ  OFERTA NÚM. 258350  Tasques específiques: Manteniment instal·lacions i maquinària en sector càrnic. Es valorarà tenir coneixements en soldadura, mecanitzat, torn, utilització d’eines elèctriques i manuals i interpretació de plànols, Capacitats requerides: Responsabilitat, autonomia,  iniciativa i treball en equip. Requisits obligatoris  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B1  Castellà. Nivell Independent B1  Requisits recomanables
Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Fabricació mecànica – Mecanització Incorporació: 26/02/2018  Salari mensual: 1400 €  Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable: Sí  Jornada: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada: Només jornada intensiva  Horari: 7h a 15:30h  Esforç físic: Sí

TÈCNIC/A DE QUALITAT A OLOST OFERTA NÚM. 258367  Tasques específiques: Tècnic de control de qualitat en control de procés i control d’acabat. Mirar, analitzar que tots els procés en fàbrica siguin correctes. Anàlisis de moment i anàlisis de productes acabats, anàlisi de matèria prima. Gestió de documental del sistema de gestió de qualitat. Capacitats requerides: Metòdica, ordenada, curosa. Capacitat analítica.  Requisits obligatoris  Programari d’Ofimàtica  Requisits molt importants  Branca C. Formatiu Grau Mitja: Química  Requisits recomanables  Anglès. Nivell Independent B2   Incorporació: 14/02/2018  Tipus de contracte: Indefinit: ordinari  Durada del contracte: Indefinit  Jornada: Indiferent de dilluns a divendres. Horari: tarda 14h-22h o nit 18h a 2.00h (aproximat) 

CAP DE VENDES A VIC  OFERTA NÚM. 258446  Tasques específiques: Empresa del sector carni de la comarca d’Osona precisa incorporar per a la seva línia de negoci d’elaboració de productes carnis elaborats i semielaborats, un/a, CAP DE VENDES (MAJORISTA CARNI OSONA) Mantenir cartera de clients actuals, gestionant un pressupost de 5 M/¿. Obrir nous clients dins les àrees d’Osona, Vallès Oriental, Ripollès i la Garrotxa. Atendre les possibles incidències i reclamacions per part dels clients, mantenint la comunicació interna amb l’àrea de producció. Elaborar les tarifes de preus, ofertes i promocions. Interessats enviar currículum a: xsantos@axxon.jobs Capacitats requerides: Reportant a Direcció General i a l’àrea d’Operacions, la seva principal responsabilitat es centrarà en gestionar la cartera de clients assignada (cadenes de restauració, distribució moderna, canal tradicional i col·lectivitats) optimitzant els resultants i ampliant el volum de negoci. Disponibilitat per a viatjar i per assistir a fires i promocions. Incorporació immediata.  Requisits obligatoris  Vehicle propi.  Nivell acadèmic: Batxillerat  Permís de conduir tipus B  rogramari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic  català.  castellà.  Requisits molt importants  eperiència en l’ocupació – 36 mesos Incorporació: 19/02/2018 . mensual: 2000 €   contracte: Indefinit.  Jornada: de dilluns a divendres, jornada partida   públic: Sí
CAIXER/A DE LLIBRERIA A VIC  NÚM. 258456Tasques específiques: Caixer/a per a llibreria, per atendre als clients, vendre, cobrar i quadrar caixa, facturació, control d’albarans, gestió d’ofertes i promocions.Capacitats requerides: Gestió emocional, habilitats comunicatives i comercials, orientació als clients. Coneixement del producte. equisits obligatoris  d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Català. Cstellà.  Requisits molt importants +    Batxillerat nglès. Nivell Independent B2 Incorporació: 26/02/2018   contracte: Obra o servei
Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos   prorrogable: SíHorari: 20-30h/set flexibles matins i tardes

LLIBRETER/A A VIC FERTA NÚM. 258458  Tasques específiques: LLIBRETER/A per atendre, informar i assessorar als clients sobre llibres, novel·les, còmics… Reposició i control d’estoc, fer comandes. Capacitats requerides: Habilitats comunicatives i comercials, orientació als clients. Coneixement i passió pel producte, predisposició a l’aprenentatge.
Requisits obligatoris. Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Català.  Castellà. Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Batxillerat Anglès. Nivell Independent B2 Incorporació: 26/02/2018
Tipus de contracte: Obra o servei urada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos Contracte prorrogable: Sí  Horari: 30h tardes i dissabtes alterns  Atenció al públic: Sí

REPARTIDOR/A DE MENJAR CALENT A DOMICILI A VIC FERTA NÚM. 258460 Tasques específiques: Repartiment de menjar calent a domicili per a gent gran o amb mobilitat reduïda. La ruta de repartiment estarà prèviament marcada. Recollir els envasos del dia anterior. Busquem una persona amb tracte agradable per a treballar amb gent gran. La tasca principal és el repartiment de menjar amb motocicleta elèctrica, generant una relació de confiança entre usuari i repartidor.  Capacitats requerides: Responsabilitat. Implicació en la feina. Capacitat de treball en equip. Capacitat i habilitat per a comunicar-se de manera adequada i establir relacions cordials que generin confiança. Habilitats comunicatives amb una important escolta activa i capacitat d’observació de necessitats. Orientació al client: alta capacitat per a situar el client en el centre d’atenció. Empatia.
Requisits obligatoris   Català.  Castellà.  Requisits recomanables  Permís de conduir tipus A1 o B rogramari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic  Incorporació:  01/03/2018   Durada del contracte:  Indefinit   Jornada: jornada parcial, matí   Horari:  Dilluns a dissabte  Atenció al públic:   Sí

DEPENDENT/A RESTAURACIÓ A GURB FERTA NÚM. 258485 Tasques específiques: PREPARAR LES SORTIDES DE CUINA VENDA ACTIVA DE PRODUCTES COBRAR NETEJA LLOC DE TREBALL.Capacitats requerides: TENIR DO PER LA VENDA, TRACTAR AL PÚBLIC AMB ALEGRIA I SEGURETAT.Requisits obligatoris català i castellà. Requisits molt importantsProgramari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Requisits importants experiència en l’ocupació – 6 mesos . Requisits recomanables Vehicle propi Permís de conduir Incorporació: 01/03/2018 Salari mensual: 400 € Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos Contracte prorrogable: Sí Jornada: cap de setmana / festius, jornada intensiva Horari: Dissabte i diumenge 09:00-16:00 Atenció al públic: Sí.

AUXILIAR DE CUINA A GURB OFERTA NÚM. 258487 Tasques a desenvolupar: Netejar les cuines, zones de preparació d’aliments i zones de serveis. Rentar els plats i els estris de cuina i posar-los a part. Tasques específiques: PREPARAR LES PAELLES CONTROL I CUINAR NETEJAR UTENSILIS NETEJAR ZONA CUINA. Capacitats requerides: EL MÉS IMPORTANT ÉS SER ACTIU EN LA FEINA. TENIR ENERGIA I DETERMINACIÓ.  Requisits obligatoris  Català. Requisits importants  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Requisits recomanables   Vehicle propi  Permís de conduir Incorporació: 01/03/2018   Salari mensual: 500 €   Tipus de contracte: Temps parcial: temporal   Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos.  Contracte prorrogable: Sí  Jornada: Indiferent, jornada intensiva  Horari: Dijous a diumenge: 09:00-16:00 

PEÓ FORESTAL A VIC  OFERTA NÚM. 258504  Tasques específiques: Funcions de peó forestal, neteja de boscos a la comarca d’Osona. Les feines a realitzar requereix esforç físic, utilització d’eines motoritzades com desbrossadores, bufadores i tot tipus d’eines manuals. Vinculat al contracte caldrà fer 80h de formació bàsica forestal a càrrec de l’empresa. Capacitats requerides: Persona que li agradi treballar al bosc. Es valorarà positivament tenir experiència de peó forestal o jardiner i saber fer servir la desbrossadora.  Requisits molt importants   Vehicle propi   Permís de conduir tipus B   Català. Nivell Independent B1   Castellà. Nivell Independent B1  Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Incorporació: 01/03/2018  Tipus de contracte: Obra o servei   Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable: Sí   Jornada: de dilluns a divendres   Horari: De dilluns a divendres de 8h a 17h   Esforç físic: Sí

ANALISTA PROGRAMADOR/A A MANLLEU   OFERTA NÚM. 258506  Tasques específiques: Desenvolupar i realitzar el manteniment de les aplicacions de l’organització, satisfer les necessitats dels usuaris, participar en el desenvolupament de nous projectes… Les principals funcions consistiran en programar en C# i PHP, fer explotació de dades, anàlisi funcional, pressa de requeriments i reunions amb clients i proveïdors així com donar suport en el desenvolupament de nous projectes i proposar millores dels processos existents. Capacitats requerides: Imprescindible tenir coneixements sòlids de C#, PHP, SqlServer, MySQL, HTML i CSS. Cerquem a una persona metòdica, acostumada al tracte amb els clients i amb facilitat pel treball en equip. Es valoraran coneixements d’idiomes.   Requisits obligatoris   Experiència en l’ocupació – 36 mesos   Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau
Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Enginyeria – Eng. Tèc. Informàtica. Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat.  Llenguatges de Programació. Nivell Usuari Avançat
Català. Nivell Experimentat C1.  Castellà. Nivell Experimentat C1  Requisits recomanables   Vehicle propi   Permís de conduir tipus B  Incorporació: 01/03/2018   Tipus de contracte: Obra o servei    Durada del contracte: Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable: Sí   Jornada:  Indiferent de dilluns a divendres   Horari:  Jornada completa i horari flexible

AJUDANT DE CUINA A VIDRÀ  OFERTA NÚM. 258507 Tasques a desenvolupar: Netejar les cuines, zones de preparació d’aliments i zones de serveis. Ajudar els cuiners i xefs a preparar els aliments rentant, pelant, picant, tallant, mesurant i mesclant els ingredients. Muntar plats per servir-los. Desembalar, comprovar, traslladar, pesar i guardar els subministraments en frigorífics, armaris de rebost i altres zones d’emmagatzematge. Rentar els plats i els estris de cuina i posar-los a part. Tasques específiques: Ajudant de cuina per a un establiment turístic. Caps de setmana d’abril a juny (dissabtes i diumenges de 10h a 17h). Jornada completa durant la temporada d’estiu. Capacitats requerides: Valorable experiència en cuina.  Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris   Català. Nivell Bàsic A2   Castellà. Nivell Bàsic A2  Requisits recomanables   Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària Incorporació: 26/03/2018   Tipus de contracte: Obra o servei   Durada del contracte: Entre 1 i 3 mesos   Contracte prorrogable: Sí   Horari: Variable

APRENENT DE JARDINERIA A SANT VICENÇ DE TORELLÓ  OFERTA NÚM. 258550  Tasques específiques: Aprenent de jardineria: podes, escocells, instal·lacions de reg, disseny de jardins, plantació ,… Capacitats requerides: Capacitat d’aprenentatge, motivació per l’ofici, responsabilitat   Requisits obligatoris   Permís de conduir tipus B
Català. Nivell Independent B1   Castellà. Nivell Independent B1  Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Aprenent/a   Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris Incorporació: 05/03/2018   Tipus de contracte: Formació i aprenentatge   Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable: Sí
Jornada: de dilluns a divendres, jornada partida  Esforç físic: Sí

OPERARI DE MANTENIMENT DE BANDES TRANSPORTADORES A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 258553 Tasques específiques: Operari per manteniment de bandes transportadores i subministraments industrials. Capacitats requerides: Flexibilitat horària ja que cada 15 dies torn d’urgències – nits i caps de setmana-, si s’escau Responsabilitat
Requisits obligatoris   Permís de conduir tipus B   Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2  Requisits molt importants   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Incorporació: 26/02/2018   Tipus de contracte: Obra o servei   Durada del contracte: Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable: Sí   Jornada: Indiferent; jornada partida   Horari: Dilluns a div. partit i caps setmana alternatius   Atenció al públic: Sí

MONITOR/A DE MENJADOR AL LLUÇANÈS A OLOST   OFERTA NÚM. 258573  Tasques específiques: Borsa per a substitucions de Monitor de Menjador. A diferents escoles del Lluçanès per tal de fer substitucions del personal que hi treballa en cas que es necessiti. Suport en hàbits alimentaris, suport a l’accès i manteniment de menjador, dinamització d’espais d’oci. Tenir la titulació de: Monitor/a o Director/a de Lleure, Tècnic en educació infantil (TEI), Tècnic en integració social (TIS), Mestre o alguna titulació relacionada amb l’àmbit educatiu. Full actualitzat d’antecedents penals. Capacitats requerides: Persona amb disponibilitat ganes de treballar il·lusió i sentit comú.   Requisits obligatoris   Vehicle propi
Permís de conduir tipus B   Català.   Castellà.  Requisits recomanables   Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior
Carnets especials: Monitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil Incorporació: 26/02/2018   Tipus de contracte: Temps parcial: temporal   Durada del contracte: Més de 3 i menys de 6 mesos.  Jornada: de dilluns a divendres, jornada parcial   Horari: Mati 12 a 15 hores, depenen de l’escola  Atenció al públic: Sí

TÈCNIC/A D’INFORMÀTICA PER ESTABLIMENT COMERCIAL A MANLLEU  OFERTA NÚM. 258597 Tasques específiques: Tècnic/a informàtic/a per a establiment comercial. Les seves tasques serien: entregar i instal·lació d’impressores presencialment a casa el client i/o a distància, revisar màquines que entren per reparació juntament amb el servei tècnic. Capacitats requerides: Coneixements mínims d’instal·lar impressores i capacitat d’aprenentatge de fer reparacions. Persona que es pugui organitzar la pròpia feina, resolutiva, amb autonomia, iniciativa, i ganes d’aprendre.  Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà   Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Informàtica – Sistemes Microinformàtics i Xarxes   Maquinari. Nivell Usuari Mig   Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2 Incorporació: 01/03/2018   Tipus de contracte: Obra o servei
Durada del contracte: Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable: Sí   Jornada: Indiferent de dilluns a divendres   Horari: Dill a div de 9.30-13.30 i 15.30-19.30 (aprox)

EDUCADOR/A SOCIAL A VIC  OFERTA NÚM. 258591 Tasques a desenvolupar: Dur a terme entrevistes als usuaris, individualment, en famílies o en grups per tal d’avaluar la seva situació i determinar els tipus de serveis que necessiten.Analitzar la situació en què es troben les persones i suggerir diferents opcions sobre la manera en què puguin resoldre els seus problemes.Assessorar i prestar serveis terapèutics i de mediació i facilitar l’assistència a sessions de grup per ajudar les persones a desenvolupar les habilitats personals que necessiten per abordar i resoldre els seus problemes personals i socials.Planificar i aplicar programes d’assistència a les persones que incloguin la intervenció en casos de crisis i la remissió a entitats que prestin ajuda financera, assistència jurídica, serveis d’habitatge, tractament mèdic i altres tipus de serveis.Investigar els casos de maltractament o d’abandonament i adoptar mesures per tal de protegir els nens i les altres persones en situació de risc.Elaborar programes de prevenció i d’intervenció per satisfer necessitats de la comunitat.Mantenir contactes amb altres entitats de serveis socials, centres d’ensenyament i serveis sanitaris, per facilitar-los i obtenir informació sobre la situació general i els progressos de les persones. Tasques específiques: Convocatòria per una plaça vacant d’EDUCADOR/A SOCIAL per l’espai familiar municipal de Vic. Aquesta oferta NO es gestiona des del SLO de l’Ajuntament de Vic. Cal seguir les passes indicades a les bases: http://www.feduart.cat/sel-leccio-de-personal/  Capacitats requerides: Presentació de candidatures del 12 al 21 de Febrer a la Regidoria d’Educació de Vic.   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica   Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Ciències socials i jurídiques – Educació Social   Català. Nivell Experimentat C1  Requisits molt importants   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Requisits importants   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Tècnic/a superior i assimilats Incorporació:  02/04/2018   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos

Per accedir WWW.dibat/slo

Deixa el teu comentari