image_gallery

Ofertes de feina: orientador/a, tècnic/a, comercial, xofer, resp. projectes, comptable…

ORIENTADOR/A LABORAL A VIC OFERTA NÚM. 257080 Tasques específiques: Orientació professional, prospecció empresarial i intermediació laboral. Orientació per a la mobilitat professional internacional. Gestió de programes del SOC. Manteniment de la base de dades (Galileu i SICAS). Capacitats requerides: Persona proactiva i dinàmica, amb dots comercials i habilitats comunicatives. Capacitat d’empatia i de treball en equip. Resolució i creativitat. Capacitat analítica i de planificació. Requisits obligatoris  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1   Anglès. Nivell Experimentat C1  Requisits molt
Titulació: Llicenciatura / Enginyeria – Ciències de la Salut – Psicologia Incorporació: 29/01/2018 Tipus de contracte: Interinitat  Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos
Contracte prorrogable: No  Horari: 37,5h/set

COMERCIAL A VIC OFERTA NÚM. 257969  Tasques a desenvolupar: Transmetre les comandes i vendre mercaderies al detall, a l’engròs, a la indústria o a altres establiments. Especificar preus i condicions de pagament, prendre nota de les comandes i organitzar-ne els lliuraments. Tasques específiques: Obrir mercat de nous productes, Seguiment dels clients, Capacitats requerides: Persona emprenedora, Iniciativa, Orientació al client, Domini d’eines informàtiques de presentació comercial,  Requisits obligatoris  Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1  Requisits importants  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Nivell acadèmic: FP I
Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Comerç i Màrqueting – Activitats Comercials Incorporació: 15/02/2018 Tipus de contracte: Obra o servei   Durada del contracte: Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable: Sí  Horari: Jornada complerta de dilluns a divendres  Atenció al públic: Sí

TÈCNIC/A EN EDUCACIÓ PER EMPRESA DEDICADA A OFERIR SERVEIS DE SOSTENIBILITAT A MANLLEU  OFERTA NÚM. 257974  Tasques específiques: Empresa dedicada a oferir serveis de sostenibilitat cerca a un/a tècnic/a en educació per donar suport en redacció de projectes educatius, conceptualització de programes d’activitats per la sostenibilitat, creació d’activitats didàctiques i conceptualització de materials i objectes didàctics. Es valorarà experiència en la creació d’activitats didàctiques, impartició d’activitats i creació de projectes educatius en el camp de l’educació per a la sostenibilitat.  Capacitats requerides: Capacitació per a la divulgació i la transmissió del coneixement, capacitat organitzativa i habilitat en la redacció d’informes i memòries tècniques, disposició i facilitat pel treball en equip, flexibilitat horària i de desplaçament fora del centre de treball.  Requisits obligatoris, Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1  Requisits recomanables, Vehicle propi  Permís de conduir tipus B Incorporació: 12/02/2018  Durada del contracte: Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable: Sí  Horari: Jornada completa de dilluns a divendres.

REPARTIDOR XÒFER 1ª A VIC OFERTA NÚM. 257983  Tasques a desenvolupar: Calcular la ruta més convenient. Assegurar que les mercaderies es guardin i cobreixin de forma segura, per evitar pèrdues i danys. Ajudar o realitzar operacions de càrrega o descàrrega, utilitzant diferents dispositius d’elevació o descàrrega. Tasques específiques: Repartidor xofer 1ª de productes d’alimentació. Amb carnet C i CAP. Repartir les comandes i oferir una bona atenció als clients. Capacitats requerides: Organització, responsabilitat, bon tracte amb el públic, amabilitat. Incorporació immediata i disponibilitat horària.   Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B i C
Català. Castellà.  Requisits molt importants  Nivell acadèmic: ESO  Requisits recomanables  Carnets especials: CAP de transport de mercaderies Incorporació: 09/02/2018  Tipus de contracte: Obra o servei  Durada del contracte: Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable: Sí  Jornada: de dilluns a divendres, jornada intensiva  Horari: Intensiu, rotatiu matí/tarda Esforç físic: Sí  Atenció al públic: Sí

RESPONSABLE DE PROJECTES (ÀREA RESIDUS) PER EMPRESA DE SOSTENIBILITAT A MANLLEU  OFERTA NÚM. 258011  Tasques específiques: Empresa dedicada a oferir serveis de sostenibilitat cerca un/a cap de projectes de l’equip de residus, exercint el control tècnic i econòmic, la gestió global dels recursos humans i l’aplicació de les estratègies i objectius de l’àrea. Durà a terme la direcció i la realització d’estudis relacionats amb els àmbits de residències municipals: plans de gestió, plecs de condicions, dimensionats, estudis de minimització, etc. Imprescindible tenir experiència prèvia en la coordinació d’equips de treball, en plantes de tractament i domini de la llengua anglesa. Capacitats requerides: Capacitat organitzativa i habilitat en la redacció d’informes i memòries tècniques, disposició i facilitat pel treball en equip, disponibilitat per desplaçar-se i capacitat de relació i/o  Comunicació. Requisits obligatoris   Experiència en l’ocupació – 12 mesos Vehicle propi  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Grau – Ciències – Ciències Ambientals . Permís de conduir tipus B   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1  Anglès. Nivell Experimentat C1  Incorporació:  12/02/2018  Durada del contracte: Més de 3 i menys de 6 mesos  Horari: Jornada completa de dilluns a divendres

TÈCNIC/A PER TREBALLAR EN UN PROJECTE D’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA A MANLLEU OFERTA NÚM. 258020  Tasques a desenvolupar: Dur a terme recerques sobre tendències socials, econòmiques i sectorials, així com les expectatives dels clients respecte a programes i serveis prestats. Formular i analitzar opcions en matèria de formulació de polítiques empresarials, preparar informes orientatius i recomanacions respecte a la modificació de polítiques, i assessorar sobre opcions preferides. Tasques específiques: És busca una persona per col·laborar en un projecte dins el marc de l’Economia Social. Realitzant tasques d’assessorament a les iniciatives existents, suport tècnic i acompanyament a la detecció i execució d’accions que facilitin la consolidació de les iniciatives existents, creació i posada en marxa de nous projectes, acompanyament a les accions destinades per dinamitzar els espais buits de les zones comercials de Manlleu i donar suport tècnic en un projecte per treballar la integració de joves amb risc d’exclusió a través dels esports de muntanya.   Capacitats requerides: Es necessita una persona amb capacitat d’autonomia, habilitats comunicatives, organització i planificació i capacitat per realitzar tasques de gestió. No és imprescindible tenir cap titulació universitària específica, principalment es valoraran les habilitats i competències i el coneixement que tingui del territori. Requisits obligatoris
Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Autònom/a. Experiència en l’ocupació – 11 mesos Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica. Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig. Requisits importants  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Requisits recomanables  Català. Nivell Experimentat C   Castellà. Nivell Experimentat C1 Incorporació: 12/02/2018. Tipus de contracte: Mercantil Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable: No  Jornada: Indiferent de dilluns a divendres  Horari: A convenir  Atenció al públic: Sí

DEPENDENT/A DE BOTIGA DE ROBA INFANTIL A VIC OFERTA NÚM. 258025  Tasques a desenvolupar: Fixar els requisits dels clients i assessorar-los sobre la gamma de productes, el seu preu, condicions de lliurament, garanties, ús i manteniment. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores. Ajudar a la gestió quotidiana de les existències fent inventaris o la participant-hi. Apilar i exposar els productes per vendre’ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts. Tasques específiques: Dependent/a per a botiga de roba infantil per acollir i assessorar als clients, fer i registrar la venda, així com realitzar el cobrament. Gestionar incidències i reclamacions. Control d’estocs, control de caixa, mantenir l’ordre de la botiga i l’aparador…  Capacitats requerides: Persona amb vocació de servei, empatia, eficiència i flexibilitat per adaptar-se a cada client i/o situació, autocontrol i integritat, negociació i compromís.  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: ESO  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig. Català. Castellà. Incorporació: 13/02/2018  Tipus de contracte: Indefinit: ordinari  Durada del contracte: Indefinit  Contracte prorrogable: Sí  Horari: 1/2 jornada tardes i dissabtes.

EXPERT/A COMPTABLE A VIC OFERTA NÚM. 258031  Tasques específiques: Supervisió de les comptabilitats de les empreses del grup i gestió dels tancaments comptables mensuals i anuals, gestió del cicle complert comptable, seguiment de la tresoreria, supervisió i seguiment de conciliacions bancàries, proveïdors, clients, control d’actius fixes i amortitzacions, fiscalitat (liquidació d’impostos, IVA, IRPF, IS, intrastat), reporting mensual, arxiu i documentació (física i digital) i coordinació d’un equip de 4 persones de l’àrea administrativa. Es valorarà tenir coneixements de Windows i sistemes ERP (Kais) així com coneixements en entorns de cooperatives. Capacitats requerides: Capacitat de treball en equip, alta capacitat de planificació i de responsabilitat. Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 36 mesos  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Titulació: Cicle formatiu grau superior – Administració i Gestió – Administració i Finances. Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1  Requisits recomanables. Vehicle propi. Permís de conduir tipus B Incorporació: 12/02/2018 Tipus de contracte: Relleu  Durada del contracte: Indefinit  Contracte prorrogable: Sí  Jornada: de dilluns a divendres, jornada partida. Horari: 40h/setmanals

AUXILIAR SOCIOSANITARI EN RESIDÈNCIA PER TORN DE TARDES A MITJA JORNADA A BALENYÀ OFERTA NÚM. 258065  Tasques específiques: 2 AUXILIAR SOCIOSANITARI EN RESIDÈNCIA 1 PER TORN DE TARDES 1/2 jornada: reforç en totes les tasques: ajudant a donar sopars, acompanyar a dormir, realitzar higienes i administració de medicació. Torns de treball amb setmana curta 3 dies,(div a dg. de 16 a 20.00) i setmana llarga de 4 dies (de dc a dv de 18 a 22.00) . Dilluns festa. 1 PER TORN DE NIT fer vetlla responent a les incidències, higienes, administració de medicació, llevar, ajudar en el menjar… Torns de treball amb setmana curta (3 dies) i setmana llarga (4 dies). L’horari serà de 21.30 vespre a 8.30 matí. Capacitats requerides: Imprescindible tenir formació reglada en Atenció Sociosanitària en institucions. Es valorarà experiència. Disponibilitat horària, capacitat de relació interpersonal, gestió de les emocions, treball col·laboratiu i habilitats comunicatives. Feu “clic” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des. Capacitats requerides: Persona amb vocació de servei, empatia, eficiència i flexibilitat per adaptar-se a cada client i/o situació, autocontrol i integritat, negociació i compromís. Requisits obligatoris   Vehicle propi  Permís de conduir tipus B   Requisits recomanables    Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Auxiliar. Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Formació ocupacional/contínua/certificació de professionalitat: Auxiliar d’infermeria en geriatria  Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació: 12/03/2018  Tipus de contracte: Temps parcial: temporal  Durada del contracte: Més de 3 i menys de 6 mesos
Contracte prorrogable: Sí  Jornada: Indiferent, jornada intensiva  Horari: Setmana curta/ llarga per les tardes  Esforç físic: Sí  Atenció al públic: Sí

ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE A VIC  OFERTA NÚM. 258075  Tasques específiques: Es busca administratiu/va comptable per realitzar les tasques següents: – supervisió de comptabilitats de les empreses del grup, gestió de tancaments comptables mensuals i anuals. Gestió diària cicle complet comptable, tresoreria, relació amb organismes oficials i bancs. Supervisió i seguiment de conciliacions bancàries, proveïdors, clients. Control d’actius fixes i amortitzacions. Fiscalitat: liquidacions d’impostos IVA, IRPF, IS, Intrastat. Reporting mensual xifres de negocis, marges i resultats d’explotació per àrees. Coordinació d’equip de 4 persones a l’àrea administrativa. Capacitats requerides: Persona organitzada, alta responsabilitat, amb experiència, gestió de l’estrès, capacitat de treball en equip. Valorable coneixements en entorns de cooperatives. Coneixement en sistemes ERP (ideal KAIS)
Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 30 mesos  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1  Requisits molt importants. Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Requisits importants  Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Administració i Direcció d’Empreses. Branca C. Formatiu Grau Superior: Administració i Gestió  Requisits recomanables  Anglès. Nivell Independent B2  Incorporació: 01/03/2018
Tipus de contracte: Indefinit (convertits en). Durada del contracte: Més de 12 mesos  Contracte prorrogable: Sí  Horari: Jornada completa horari partit, divendres matí.

Per accedir ofertes de feina: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari