DSC_1006

Exposició de Cartells campanyes de prevenció

Des del dilluns 29 de gener i fins el 19 de febrer  us convidem a venir al Torelló Jove a visitar  una mostra de cartells  que han editat diferents municipis, entre ells Torelló,   en campanyes de prevenció  per donar a conèixer i sensibilitzar a les persones joves sobre  hàbits i  conductes saludables quan es va de festa.
El Torelló Jove fa anys que participa tan en el disseny com en  la implementació de la campanya de Carnaval per reduir conductes de risc fent especial èmfasis a la reducció del consum d’alcohol  i potenciant l’aigua.  Aquesta és una acció més,  de les moltes que es fan tots aquests dies en els centres escolars (repartiment de cartells a totes les aules amb un seguit de recomanacions per disfrutar de la festa de manera sana, xerrades),  en el repartiment de braçalets que permetrà disposar  d’aigua gratuïta a les barres de la festa, en la organització del bus nit, etc.
Horari del Torelló Jove: de dilluns a divendres d’11 a 13h i de 16 a 19h.

 

Deixa el teu comentari