image_gallery

Ofertes de feina: botiga, peó, carretó, cambrer/a, instal·lador, educador/a, suport administratiu, muntador bastides, arquitecte/a tècnic/a, botiga roba esports, administrativa comercial, cafeteria

 

DEPENDENTA A VIC OFERTA NÚM. 254912 Tasques específiques: Venedora per a botiga de roba. Atenció al públic, organització del punt de venda, ordre dels productes de la botiga. Capacitats requerides: Persona activa, amb ganes d’aprendre, capacitat de treball en equip, organitzada, amb habilitats comunicatives, bona presència. Requisits obligatoris  Català. Nivell Experimentat C1  Requisits molt importants   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 1a. Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Castellà. Nivell Experimentat C1  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari   Durada del contracte:  Indefinit   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  9:30 a 13:00 i 16:30 a 20:30

PEÓ DE LA INDÚSTRIA METAL·LÚRGICA A SANT PERE DE TORELLÓ OFERTA NÚM. 256304 Tasques específiques: Alimentar la màquina, desbloquejar i netejar la màquina, revisar i separar peces i encaixar el producte final.  Capacitats requerides: Responsabilitat, agudesa visual i flexibilitat. Requisits importants   Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2   Incorporació:  02/01/2018    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Jornada:  Indiferent de dilluns a divendres  Horari:  Intensiu torn matí o tarda

OPERADOR/A DE CARRETÓ ELEVADOR I APILADOR A SANT PERE DE TORELLÓ OFERTA NÚM. 256349 Tasques a desenvolupar: Conduir i vigilar el funcionament de carretons elevadors i equips similars per carregar i descarregar, transportar, elevar i apilar mercaderies o palets carregats a les estacions terminals de càrrega i descàrrega, instal·lacions portuàries, magatzems, fàbriques i altres establiments. Col·locar els dispositius elevadors sota, damunt o al voltant de palets, fardells i caixes carregades, i subjectar bé els materials o productes per al seu transport a les zones designades. Inspeccionar els equips per identificar qualsevol deterioració o dany.  Tasques específiques: Conduir el carretó elevador i l’apilador, carregar i descarregar material dels camions i col·locar a les estanteries.   Capacitats requerides: Responsabilitat, treball en equip, autonomia i flexibilitat. Requisits molt importants   Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Carnets especials: Conductor/a de Carretó Elevador  Incorporació:  02/01/2018   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos   Horari:  De dl a dv de 8 a 13 i de 15 a 18 hores 

CAMBRER/A DE SALA A MONTESQUIU OFERTA NÚM. 256375 Tasques a desenvolupar: Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Rebre els clients i presentar-los els menús i les cartes de begudes. Aconsellar-los en l’elecció dels menús i de les begudes. Anotar les comandes d’aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina. Presentar les factures, cobrar el preu i manejar terminals de punt de venda i caixes registradores, i quadrar l’efectiu. Preparar i servir begudes alcohòliques i no alcohòliques a la barra. Rentar les copes i gots usats, i netejar i mantenir les zones de servei de la barra, les zones de preparació de te i cafè i les màquines com ara les cafeteres exprés. Ajudar a mantenir la barra degudament ordenada i disposar les ampolles, gots i copes. Tasques específiques:  Preparar el menjador pel servei, atendre els clients i mantenir ordenat i net el menjador.  Capacitats requerides: Orientació al client, treball en equip, gestió de les emocions, adaptabilitat i autonomia.   Requisits molt importants   Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2   Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – 6 mesos. Vehicle propi Permís de conduir  Incorporació:  02/01/2018   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Horari:  Dc, dj, dv, ds i dm de 13 a 17 hores (20h setmana)  Atenció al públic:   Sí

INSTAL·LADOR A DOMICILI A CENTELLES  OFERTA NÚM. 256417  Tasques específiques:  Busquen persona per ajudar a les instal·lacions elèctriques a domicili més suport a l’atenció al públic a botiga. Horari de 40 hores setmanals amb cap de setmana alternatius.  Capacitats requerides: Persona amb ganes de treballar i aprendre.  Requisits obligatoris   Vehicle propi Permís de conduir tipus B   Requisits molt importants   Nivell acadèmic: ESO  Requisits importants    Titulació: FPI – Electricitat   Requisits recomanables    Castellà. Llengua materna  Català. Llengua materna  Incorporació:  15/01/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  horari 40h/setmana i cap de setmana alternatius

EDUCADOR/A SOCIAL A VIC OFERTA NÚM. 256418 Tasques específiques: Gestionar, planificar i realitzar el control del compliment del règim de visites dels fills/es en els diferents casos de separació o divorci, mediant els possibles conflictes i/o incidències amb l’objectiu d’assegurar la protecció del menor. Capacitats requerides: Persona discreta i professional, amb habilitats comunicatives i de gestió de les emocions  Requisits obligatoris   Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Educació Social  Català.   Castellà.    Incorporació:  10/01/2018  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari  Durada del contracte:  Indefinit   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  Dc i dv de 15-20h i DS 10-14h i de 16-20h

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA A TAVÈRNOLES OFERTA NÚM. 256559 Tasques específiques: Suport administratiu. Entrar factures bàsiques, fer albarans, arxivar, ensobrar, atenció telefònica, control de l’agenda del restaurant…  Capacitats requerides: Persona amb coneixement d’informàtica a nivell d’usuari, habilitat per entrar dades, habilitats  inicatives…
Requisits obligatoris  Vehicle propi  Titulació: FPI – Administrativa   Permís de conduir tipus B  Requisits molt importants   Nivell acadèmic: FP I  Requisits importants   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Català. Nivell Independent B1  Castellà. Nivell Independent B1  Incorporació:  15/01/2018   Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció  Durada del contracte:  és de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Jornada: Indiferent de dilluns a divendres   Horari:  De 9h a 13h

MUNTADOR DE BASTIDES A VIC OFERTA NÚM. 256619 Tasques específiques: Es busca MUNTADOR DE BASTIDES. Tasques a realitzar: muntar bastides, ordenar taller, carregar i descarregar camions abans i després del muntatge.   Capacitats requerides: Es busca persona amb ganes de treballar i plena dedicació.   Requisits obligatoris   Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Requisits importants   Experiència en l’ocupació – 6 mesos Vehicle propi  Requisits recomanables  Permís de conduir tipus B i C1 Incorporació:  15/01/2018  Tipus de contracte:  Altres  Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  Jornada completa
Esforç físic:   Sí

ARQUITECTE/A TÈCNIC/A  A VIC OFERTA NÚM. 256669 Tasques específiques: Convocatòria d’una plaça d’ARQUITECTE/A TÈCNIC/A per la plantilla de personal funcionari de l’ajuntament de Vic. Pots consultar les bases a: www.vic.cat  Capacitats requerides: A partir del 23.12.17, i fins el 11.01.18 s’obre el termini de presentació de sol·licituds al corresponent procés de selecció.    Incorporació:  11/01/2018    Durada del contracte:  Indefinit .

DEPENDENT/A DE BOTIGA D’ESPORTS A VIC OFERTA NÚM. 256673 Tasques específiques: Es busca persona per fer de dependent a botiga de roba esportiva, principalment calçat esportiu. Per dur a terme les tasques següents: obrir i tancar botiga, caixa i cobraments, atendre clients, col·locar gènere, i altres.  Capacitats requerides: Persona dinàmica, organitzada, bona comunicació i do de gents.  Requisits obligatoris   Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Requisits molt importants   Experiència en l’ocupació – 6 mesos. Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig. Anglès. Nivell Independent B1  Requisits importants   Nivell acadèmic: Batxillerat  Incorporació:  15/02/2018
Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos    Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  Jornada completa partida. Dg. i dl. matí festa
Atenció al públic:   Sí 

DEPENDENT/A FORN DE PA / CAFETERIA A VIC OFERTA NÚM. 256678 Tasques específiques: Atenció als clients al taulell i a les taules. Venda de productes (pa, coques…) Elaboració, preparació i servei de comandes (entrepans, begudes…) Capacitats requerides: Persona proactiva, acostumada a treballar de cara al públic, amb habilitats comunicatives i capacitat de treball en equip.   Requisits obligatoris   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic Català.   Castellà.   Requisits molt importants   Nivell acadèmic: ESO  Incorporació:  15/01/2018   Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Indefinit    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Horari intensiu de tardes

ADMINISTRATIVA COMERCIAL A TONA OFERTA NÚM. 256695 Tasques a desenvolupar: Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Classificar, obrir i enviar correu. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures i anotar detalls de les transaccions financeres realitzades.  Tasques específiques: ADMINISTRATIVA COMERCIAL Per a gestionar factures, manteniment de bases de dades, registre de moviments de mercaderies a l’àrea comercial. També farà tasques de relació amb proveïdors i clients realitzant comandes i venda dels productes a clients en cartera. Gestió a l’àmbit de tot Catalunya a través de trucades telefòniques i correu electrònic. Es valorarà experiència i coneixements d’anglès.  Capacitats requerides: Persona polivalent, amb habilitats comunicatives, i capacitat organitzativa
Requisits obligatoris   Vehicle propi Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Administració – Gestió administrativa  Permís de conduir tipus B  Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà. Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Requisits importants   Experiència en l’ocupació – 6 mesos Requisits recomanables
Programari de gestió. Nivell Usuari Mig  Anglès. Nivell Bàsic A1  Incorporació:  15/01/2018    Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Jornada: dilluns a divendres, jornada intensiva, matí   Horari:  Matins de dl. a div. (6 hores)    Esforç físic:   No    Atenció al públic:   Sí

Per accedir ofertes: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari