image_gallery

Ofertes de feina: cambrer, veterinàri/ària, venedor/a, fuster, dinamitzador/a, granja, botiga, neteja, administració, farmàcia, sociosanitari, mercat medieval,

 

CAMBRER PRINCIPAL – CAP DE SALA A VIC OFERTA NÚM. 255202 Tasques a desenvolupar: Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Rebre els clients i presentar-los els menús i les cartes de begudes. Aconsellar-los en l’elecció dels menús i de les begudes. Anotar les comandes d’aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina. Presentar les factures, cobrar el preu i manejar terminals de punt de venda i caixes registradores, i quadrar l’efectiu. Preparar i servir begudes alcohòliques i no alcohòliques a la barra. Rentar les copes i gots usats, i netejar i mantenir les zones de servei de la barra, les zones de preparació de te i cafè i les màquines com ara les cafeteres exprés. Tasques específiques: Preparar i condicionar el menjador pel servei, atendre i servir als clients, control d’estocs, omplir neveres, suport als altres cambrers…  Capacitats requerides: Persona activa i resolutiva, amb capacitat de treballar sota pressió. Bon tracte amb la gent, educació i bona presència. Requisits obligatoris Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1  Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental. Requisits recomanables .  Vehicle propi Permís de conduir tipus B Incorporació:  04/12/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Indefinit
Contracte prorrogable:  Sí.  Horari:  18:30-24:00h de dimarts a diumenge.

VETERINARI/ÀRIA A VIC OFERTA NÚM. 255208   Tasques específiques: Convocatòria d’una plaça de veterinari/ària, de la plantilla de personal funcionari d’aquest Ajuntament. Pots consultar les bases a: www.vic.cat. Capacitats requerides:  A partir de demà, 25.12.17, i fins el 14.12.17 s’obre el termini de presentació de sol·licituds al corresponent procés de selecció.  Incorporació:  15/12/2017  Durada del contracte:  Indefinit

VENEDOR/A DE CAFÈ, TÈ I DERIVATS AMB CONEIXEMENTS DE MECÀNICA A MANLLEU OFERTA NÚM. 255209 Tasques específiques: Anar a bars, cafeteries i restaurants a portar el producte (cafè, te, sucre i derivats) així com reparar cafeteres, molinets o qualsevol estri relacionat amb el producte. La zona de treball serà Osona, el Ripollès i la Garrotxa. La empresa formarà al treballador en temes d’auto venda i en assolir els coneixements necessaris per fer de tècnic de cafè. També s’ofereix vehicle i mòbil d’empresa. Capacitats requerides: Responsabilitat, autonomia, disponibilitat d’aprenentatge i facilitat de comunicació. Es valorarà tenir coneixements de mecànica o electrònica i dots comercials. Requisits obligatoris. Vehicle propi. Permís de conduir tipus B. Català. Nivell Experimentat C1 . Castellà. Nivell Experimentat C1 Requisits recomanables Nivell acadèmic: FP I
Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Fabricació mecànica – Mecanització  Incorporació:  01/12/2017.  Tipus de contracte:  Obra o servei.  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos.  Contracte prorrogable:  Sí.  Jornada:  de dilluns a divendres, partida.  Horari:  De dilluns a divendres de 8h a 13h i de 15h a 18h.

FUSTER PER A FEINES A TALLER I PER A MUNTATGES A TARADELL OFERTA NÚM. 255212 Tasques específiques: Empresa de fabricació a mida, muntatge i instal·lació de tot tipus d’elements de fusteria, que realitza tot el procés des de la fabricació fins a la instal·lació amb el client de: bastiments, bigues, mobles, parquets… Busca oficial de fuster i aprenent de fuster. Experiència en el sector per a desenvolupar totes les tasques de fuster o interès en aprendre l’ofici. Ús de les màquines del taller: escairadora, regruixadora… Feina tant al taller com a la obra. Desplaçaments àmbit de Catalunya. Horari partit de 8 hores aproximadament. Capacitats requerides: Ser responsable i amb compromís amb l’empresa. Iniciativa, polivalència, orientació a resultats i a la qualitat, prevenció de riscos laborals i mantenir un ritme de treball elevat. Feu “clic” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des. Requisits obligatoris  Permís de conduir tipus B Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi Nivell acadèmic: FP II. Certificat de professionalitat: Treballs de fusteria i moble Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Fusta i Moble – Fusteria i Moble ., Català. Nivell Independent B2 . Castellà. Nivell Independent B2 Incorporació:  04/12/2017  Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció.  Durada del contracte:  Més de 12 mesos.  Contracte prorrogable:  Sí. Jornada:  de dilluns a divendres, partida.  Horari:  matí de 7:30 a 13:00h, tarda de 14:30 a 18:00. Esforç físic:  Sí. Atenció al públic:  No.

DINAMITZADOR/A GRUPS CAP D’ANY CASA DE COLÒNIES A VILANOVA DE SAU OFERTA NÚM. 255231 Tasques específiques: Dinamitzador/a de grups de cap d’any en una casa de colònies a Vilanova de Sau. Fer jocs, coreografies… Horari de 19:00h a 02:00h (el dia 31 de desembre). Sou: 130¿/bruts . Capacitats requerides: Persona responsable, capacitat de lideratge, creativa…   Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Requisits molt importants  . Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1 . Requisits recomanables  .  Certificat de professionalitat: Dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil  Incorporació:  31/12/2017  .  Tipus de contracte:  Obra o servei .  Durada del contracte:  Menys d’un mes .  Contracte prorrogable:   No    Horari:  De 19:00h a 02:00h (el dia 31 de desembre).

CUIDANT GRANJA DE TRUGES A TONA OFERTA NÚM. 255247 Tasques específiques: Es busca persona amb interès i ganes d’aprendre la feina per treballar de forma estable en una GRANJA DE TRUGES. Realitzarà l’alimentació, supervisió, cura del bestiar, neteja de les instal·lacions… alhora que més endavant podrà realitzar la pròpia producció del pinso pels animals. Es valora experiència anterior en granja de mares i/o formació en estudis de ramaderia o similar, tot i que no és imprescindible. De dilluns a divendres i els caps de setmana (alterns). Inicialment jornada de 9-13h i posteriorment jornada complerta. Capacitats requerides: Persona resolutiva, organitzada i amb ganes de treballar i aprendre. Dinàmica i resolutiva. Feu “clic” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des. Requisits recomanables
Vehicle propi. Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris. Permís de conduir tipus B. Castellà.   Català.   Incorporació:  04/12/2017. Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari
Durada del contracte:  Indefinit. Esforç físic:  Sí.

DEPENDENT/A PER BOTIGA DE ROBA DE DONA A VIC OFERTA NÚM. 255248 Tasques específiques: Botiga de roba de dona a Vic busca una persona per fer tasques de dependent/a: atenció al client, col·locar i ordenar la roba, etc. Lloc de treball estable. Horari de treball: dilluns de 16:30h a 20h i de dimarts a dissabte de 10h a 13:30h i de 16:30h a 20h.  Capacitats requerides: Responsabilitat, iniciativa, autonomia, habilitats comunicatives i capacitat numèrica. Es valorarà positivament que la persona tingui experiència en el sector.  Requisits obligatoris . Vehicle propi. Nivell acadèmic: ESO. Permís de conduir tipus B . Català. Nivell Experimentat C1 . Castellà. Nivell Experimentat C1 . Requisits recomanables
Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Incorporació:  01/12/2017 .  Tipus de contracte:  Obra o servei  .  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  .  Contracte prorrogable:   Sí  .  Jornada :  Només jornada partida .  Horari:  Jornada completa de dilluns a dissabte . Atenció al públic:   Sí.

DEPENDENTA GRANJA-PASTISSERIA A TONA OFERTA NÚM. 255262 Tasques específiques: DEPENDENTA GRANJA-PASTISSERIA per a vendre, embolicar, cobrar i servir begudes i els aliments a les taules del local. També exposar els productes de forma adequada i atractiva, controlar les existències de la botiga. Informar als clients sobre els diferents productes. Fer la neteja de les instal·lacions. Horari setmanal de 40 hores, de dimarts a diumenge 6’5 hores al dia. Diumenge de 8 a 14.00h. Imprescindible experiència en botiga . 
Capacitats requerides: Disponibilitat per a treballar durant els cap de setmana, habilitats en el tracte amb el públic, clara orientació comercial, iniciativa per a proposar millores, responsabilitat per a vetllar pel bon funcionament de la botiga. Promocionable a encarregat/da. Feu “clic” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Requisits obligatoris . Experiència en l’ocupació – 12 mesos. Requisits recomanables . Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 3a. Vehicle propi. Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà. Certificat de professionalitat: Gestió comercial de vendes. Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Comerç i Màrqueting – Comerç. Permís de conduir .Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig. Català. Nivell Independent B2. Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  04/12/2017 . Salari mensual:  1200 € .  Tipus de contracte:  Interinitat .  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos .  Contracte prorrogable:   Sí .  Jornada:  Indiferent, jornada partida
Horari:   40 h de dimarts a diumenge. Dl festa.  Esforç físic:   No. Atenció al públic:   Sí.
PERSONAL DE NETEJA PER A UN CENTRE ESPORTIU A VIC OFERTA NÚM. 255294 Tasques específiques: Neteja de centre esportiu, terres, dutxes, vestidors, oficina…
Capacitats requerides: Persona responsable i discreta, puntual i compromesa amb la feina, orientada a resultats i a la qualitat . Requisits obligatoris . Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental. Català.   Castellà.   Requisits recomanables   Vehicle propi. Permís de conduir tipus B  Incorporació:  04/12/2017 .  Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció .  Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei .  Contracte prorrogable:   Sí .  Horari:  Entre 15 i 20 hores setmanals.

PEÓ DE GRANJA SECTOR PORCÍ A OLOST OFERTA NÚM. 255329 Tasques a desenvolupar: Alimentar, donar de beure i netejar animals i mantenir nets els estables.  Tasques específiques: Peó ramader de porcí Cura de truges: inseminació, control paridores, control de parts, vacunes, estar amb les cries. Neteja de la granja. Capacitats requerides:  Persona amb experiència, orientada als resultats. Treball en equip.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 6 mesos Requisits molt importants . Branca C. Formatiu Grau Mitja: Activitats agràries o Branca C. Formatiu Grau Superior: Agrària.  Llocs a cobrir:  2  Incorporació:  11/12/2017    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos.  Jornada:  Indiferent de dilluns a divendres .  Horari:  De DL a DV de 7 a 17, i caps de setmana alterns.

ADMINISTRATIU/VA PER A GESTORIA A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ OFERTA NÚM. 255334 Tasques específiques: Administratiu/va per a departament d’estrangeria de gestoria d’Osona. Atenció al client, preparació i gestió d’expedients, arxiu, actualització de base de dades.  Capacitats requerides: Persona responsable, organitzada i amb disposició a l’aprenentatge.   Requisits obligatoris  Vehicle propi Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic. Castellà. Nivell Independent B2. Català. Nivell Independent B2. Requisits molt importants . Nivell acadèmic: FP I Titulació: FPI – Administrativa  Incorporació:  11/12/2017 . Salari mensual:  400 €    Tipus de contracte:  Obra o servei
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  De dill a dij de 15.45h – 19.30h, i dv 15h-18h   Atenció al públic:   sÍ

DEPENDENT/A BOTIGA D’ESPORTS A VIC OFERTA NÚM. 255377 Tasques específiques: DEPENDENT/A DE COMERÇ – Atendre als clients – Etiquetar i col·locar productes – Gestionar encàrrecs i comandes – Neteja. Capacitats requerides: Persona educada i amb predisposició per treballat de cara al públic. Amb habilitats comunicatives i saber estar. Interès pel món esportiu.  Requisits obligatoris   Català. Nivell Experimentat C1 . Castellà. Nivell Experimentat C1 . Requisits recomanables . Experiència en l’ocupació – 6 mesos
Vehicle propi. Permís de conduir  Incorporació:  11/12/2017  .  Tipus de contracte:  Indefinit (convertits en)  .  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  . Contracte prorrogable:   Sí   Horari: De dl tarda a ds 9:30h-13:00h i 16:30h-20:00h . Atenció al públic:   Sí .

ADMINISTRATIU/VA PER A TALLERS DE RECANVIS A VIC OFERTA NÚM. 255455 Tasques específiques: Administratiu/va per a taller de reparacions d’electrodomèstics. Tasques bàsiques de comptabilitat amb excel, atenció al client, gestió dels bancs, distribució i organització dels diferents recanvis i fer factures.  Capacitats requerides: Persona organitzada i amb planificació, habilitats comunicatives, relació interpersonal i responsabilitat.  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: FP II. Titulació: FPII – Administració d’empreses
Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig. Català. Nivell Independent B2 . Castellà. Nivell Independent B2 .  Incorporació:  11/12/2017  .  Tipus de contracte:  Obra o servei
Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos .  Contracte prorrogable: Sí .  Horari:  De dill a div (8h-10h negociable) i 15h-19h  .

ASSESSOR DE VENDES PER A UN CONCESSIONARI DE VEHICLES A VIC OFERTA NÚM. 255463 Tasques a desenvolupar: Transmetre les comandes i vendre mercaderies al detall, a l’engròs, a la indústria o a altres establiments.Vendre equips, subministraments i serveis relacionats amb establiments comercials o a particulars.Proporcionar als clients informació sobre les característiques i funcions dels productes i equips que ven l’empresa i mostrar-ne l’ús i les qualitats.Especificar preus i condicions de pagament, prendre nota de les comandes i organitzar-ne els lliuraments.  Tasques específiques: Venda i demostració de vehicles, informar i assessorar als clients, treballs de màrqueting, gestió de contactes per internet,…  Capacitats requerides: Habilitats comunicatives, saber estar i dots comercials, orientació als resultats i als clients.   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: ESO
Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1  Incorporació:  11/12/2017
Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari    Durada del contracte:  Indefinit    Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  9:00-13:00 i de 16:00-20:00

FARMACÈUTIC/A A VIC OFERTA NÚM. 255471 Tasques a desenvolupar: Rebre prescripcions de productes farmacèutics de metges i altres professionals de la salut, comprovar els historials farmacològics dels pacients i assegurar l’ús apropiat de les dosis i els mètodes d’administració òptims dels medicaments i comprovar la compatibilitat entre medicaments abans de la dispensació. Preparar o supervisar la preparació i l’etiquetatge de medicaments líquids, pomades, pólvores, comprimits i altres medicaments per tal d’atendre’n les prescripcions. Subministrar informació i assessorar els prescriptors i els clients sobre interaccions entre medicaments, incompatibilitats i contraindicacions, efectes secundaris, dosis i conservació correcta dels medicaments.Emmagatzemar i conservar vacunes, sèrums i altres medicaments que poden deteriorar-se. Aconsellar els clients i dispensar medicaments sense recepta i productes auxiliars de diagnòstic i tractament per a situacions comunes. Avaluar etiquetes, caixes i prospectes de medicaments.  Tasques específiques: Atenció i assessorament a clients, recepció de comandes, inventari i control d’estoc i caducitats, dispensar medicaments i altres productes de salut, SPD i formulació magistral . Capacitats requerides: Habilitats comunicatives per a tractar amb tot tipus de públic, capacitat de treballar en equip . Requisits obligatoris . Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig. Català.   Castellà.  Requisits molt importants . Titulació: Grau – Ciències de la Salut – Farmàcia  Incorporació:  18/12/2017  .  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari .  Durada del contracte:  Indefinit .  Contracte prorrogable:   Sí .  Horari:  Jornada complerta .

AUXILIAR SOCIOSANITARI 3H/TARDES A VIC OFERTA NÚM. 255475 Tasques específiques: AUXILIAR SOCIOSANITARI per l’atenció de matrimoni d’edat avançada. Per atenció d’un matrimoni d’edat avançada amb un membre amb alzheirmer inicial. Atenció i supervisió durant la tarda de les necessitats que surgeixin. Acompanyar a fer un passeig, conversar, tasques d’higiene personal, canvi de bolquers si es requereix. Suport en l’eleboració del sopar i preparació de la taula. De DILLUNS A DIVENDRES 3h / TARDES entre 17h a 21h. Possibilitat de DIUMENGES 12.30H A 14.30H.  Capacitats requerides: Molta valorable formació en atenció sociosanitària i experiència en l’atenció amb persones amb demència. Resolució d’incidències. Autonomia i Responsabilitat. Català entès i parlat.  Requisits recomanables . Certificat de professionalitat: Atenció sociosanitària a persones al domicili
Català.  Castellà.   Incorporació:  18/12/2017   Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal .  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos .  Contracte prorrogable:   Sí
AUXILIAR ADMINSTRAIU/VA A VIC OFERTA NÚM. 255478 Tasques específiques: Atenció al client, facturació i comptabilitat, preparar la documentació per la gestoria, gestió de reclamacions i incidències . Capacitats requerides: Persona polivalent i resolutiva, metòdica i amb orientació al client . Requisits obligatoris . Vehicle propi. Permís de conduir tipus B
Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat. Català.  Castellà.  Requisits molt importants  . Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Administració – Gestió administrativa  Incorporació:  11/12/2017.  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari .  Durada del contracte:  Indefinit .  Contracte prorrogable:   Sí .  Horari:  6h/dia .

VENEDOR/A DE PARADA DE MERCAT MEDIEVAL DE VIC OFERTA NÚM. 255482 Tasques a desenvolupar: Fer demostracions dels productes, vendre’ls i cobrar el seu preu. Apilar i exposar els productes en venda, i embolicar i envasar els productes ja venuts.  Tasques específiques: Atenció al públic i venda de productes de pastisseria a una parada del Mercat Medieval de Vic els dies 6,7,8,9 i 10 de desembre- Capacitats requerides: Persona sociable i amb saber estar de cara al públic . Requisits obligatoris  . Català.  Castellà.
Incorporació:  06/12/2017   Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció .  Durada del contracte:  Menys d’un mes. Contracte prorrogable:   No .  Horari:  Flexible de 10:00 a 20:00.

Per accedir ofertes: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari