Captura

Inici campanya “I tu, jugues en català?”

El 15 de novembre es dona el tret de sortida de la campanya “I tu jugues en català?” a Osona. Amb aquesta campanya es pretén difondre les joguines que hi ha al mercat en català a través d’una pàgina web i d’una app, que podeu descarregar des de la pàgina http://www.cpnl.cat/jocs/app.html
Al CNL d’Osona, fins al desembre, es faran visites a les botigues de joguines adherides a la campanya, tant a Vic com a Manlleu, Torelló i Centelles, i es repartiran expositors amb fullets informatius d’aquesta aplicació.
A banda d’això es promou una campanya a les xarxes socials en la qual els mateixos comerciants recomanaran alguna joguina. En relació amb aquesta campanya, aprofitem per ampliar els Ets i uts en joc amb set píndoles més que es poden trobar al nostre blog Ets i uts en joc.

 

Deixa el teu comentari