image_gallery

Ofertes de feina: producció, dependent/a, parafarmàcia, comunicació, cangur, transportista, mecànic i auxiliar administratiu

 

PRODUCCIÓ I ETIQUETATGE AMB ÚS DE MÀQUINES LASER  A VIC OFERTA NÚM. 254788 Tasques específiques: Tasques de producció en una empresa que es dedica a fer marcatge amb làser de tot tipus d’objectes (peces de vehicles, plaques de material mèdic…), utilitzar diferents tipus de maquinària de làser.  Capacitats requerides: Disponibilitat per adquirir nous aprenentatges.  Requisits recomanables .  Castellà. Nivell Independent B2 . Català. Nivell Independent B2.   Llocs a cobrir:  2   Incorporació:  20/11/2017
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Horari intensiu de matí o tarda

DEPENDENTA A VIC OFERTA NÚM. 254912 Tasques específiques: Venedora per a botiga de roba. Atenció al públic, organització del punt de venda, ordre dels productes de la botiga.  Capacitats requerides: Persona activa, amb ganes d’aprendre, capacitat de treball en equip, organitzada, amb habilitats comunicatives, bona presència.   Requisits obligatoris
Català. Nivell Experimentat C1  Requisits molt importants   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 1a. Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental. Castellà. Nivell Experimentat C1   Incorporació:  27/11/2017    Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari    Durada del contracte:  Indefinit
Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  9:30 a 13:00 i 16:30 a 20:30

AJUDANT DE DEPENDENT/A A VIC OFERTA NÚM. 254914 Tasques específiques: Es busca ajudant de dependent/a per a perfumeria. Les tasques a desenvolupar són embolicar paquets, primera atenció als clients, reposició i neteja. Campanya de Nadal.   Capacitats requerides: Persona seriosa, responsable i alegre.   Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: ESO. Català. Nivell Experimentat C1 .  Incorporació:  27/11/2017   Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Contracte prorrogable:   No    Horari:  DL a ds 9h-13h i 16h-20h. Dl matí festa

DEPENDENT/A DE PARAFARMÀCIA A VIC OFERTA NÚM. 254917 Tasques específiques: Atenció a clients, assessorament sobre els productes, recepció de comandes, ordre i neteja de la botiga i aparadors . Capacitats requerides: Agradable i amb bona orientació als clients, ordenat/ada, ús de programes informàtics amb facilitat.  Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: ESO Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Català.   Castellà.     Incorporació:  04/12/2017    Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Dilluns tarda, dimarts i dissabte tot el dia

TÈCNIC/A DE COMUNICACIÓ A TORELLÓ OFERTA NÚM. 254932 Tasques específiques: Assessorar a La Cooperativa, especialment les Regidories d’ensenyaments, Promoció econòmica i el Consorci Ges Bisaura i donar suport a la implementació de la política de comunicació corporativa. Donar suport en el disseny d’accions de difusió de les activitats. Donar suport en la introducció de continguts de la pàgina web municipal de les àrees abans esmentades de la Cooperativa.  Capacitats requerides: Iniciativa, capacitat de treball en equip, capacitat comunicativa, adaptabilitat, relació interpersonal i responsabilitat. Imprescindible estar inscrit al SOC i a la Garantia Juvenil.  Requisits obligatoris .  Català. Nivell Experimentat C1 . Castellà. Nivell Experimentat C1  Requisits molt importants   Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Periodisme. Requisits recomanables   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat – Programari de gestió. Nivell Usuari Avançat Incorporació:  29/11/2017
Tipus de contracte:  Pràctiques    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   No     Jornada: de dilluns a divendres, jornada intensiva
Horari:  dilluns a divendres 37.5 h setmanals /dilluns tard   Atenció al públic:   Sí

OPERARI/A DE PRODUCCIÓ EMPRESA TÈXTIL A MANLLEU OFERTA NÚM. 254979 Tasques a desenvolupar:   Desbloquejar les màquines en cas que quedin bloquejades i netejar les màquines, equips i eines.  Tasques específiques:   Tasques de producció tèxtil portant diferents màquines  Capacitats requerides:   Disponibilitat d’aprenentatge, ja que no cal tenir experiència. Responsabilitat.   Requisits recomanables   Català. Nivell Independent B1  Castellà.    Incorporació:  27/11/2017    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Jornada:  de dilluns a divendres, jornada intensiva; tarda   Horari:  Tardes de 13:30 a 21:30h

MAINADERA PER A TARDES A TARADELL OFERTA NÚM. 254982 Tasques específiques: CANGUR PER A LES TARDES, de dilluns a divendres recollir els nens de l’escola, portar-los a extraescolars i un cop a casa donar berenar, ajudar a fer deures, cuidar, educar en hàbits i jugar. Són 4 germans des de nadó, el més petit, fins el gran de 6 anys. Cotxe a càrrec de la família per anar a buscar als nens. Imprescindible que li agradin els nens i amb experiència en tractar-los. IMPRESCINDIBLE CARNET DE CONDUIR Feu “clic” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Capacitats requerides: Habilitat en el tracte amb els nens, recursos pedagògics per a ensenyar i jugar, saber reconduir situacions de conflicte, bona condició física. Responsabilitat en la cura dels nens, capacitat per conduir cotxe. Flexibilitat d’horari per a cobrir imprevistos.  Requisits obligatoris   Permís de conduir tipus B  Requisits molt importants   Vehicle propi Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental. Català. Nivell Independent B2 . Castellà. Nivell Independent B2   Incorporació:  01/12/2017  Salari mensual:  195 €   Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal .  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  .  Contracte prorrogable:   Sí     Jornada:  de dilluns a divendres, tarda    Horari:  De dilluns a divendres de 16.30 a 18.30 . Esforç físic:   Sí  .  Atenció al públic:   Sí .

TRANSPORTISTA DE MERCADERIES A LES MASIES DE VOLTREGÀ OFERTA NÚM. 254983 Tasques a desenvolupar: Conduir i ocupar-se de vehicles motoritzats pesants, com ara camions amb o sense remolc o bolquet per al transport de mercaderies, líquids o materials pesants a curta o llarga distància. Assegurar que les mercaderies es guardin i cobreixin de forma segura, per evitar pèrdues i danys. Ajudar o realitzar operacions de càrrega o descàrrega, utilitzant diferents dispositius d’elevació o descàrrega.  Tasques específiques: Transportista de camió per a realitzar tasques de repartiment de mercaderies en torn de matí de dilluns a divendres o de dilluns a dissabte, també en torn de matí.   Capacitats requerides:   Persona responsable, puntual i treballadora. Es valorarà si té la targeta vigent de tacògraf i també l carnet C+E (tràiler) Molt valorable que tingui experiència en el sector.  Requisits obligatoris   Permís de conduir tipus B i C Requisits molt importants   Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Requisits recomanables   Nivell acadèmic: ESO. Carnets especials: CAP de transport de mercaderies  Incorporació:  04/12/2017    Tipus de contracte:  Indefinit (convertits en)  .  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos.  Contracte prorrogable:   Sí  .   Jornada:  de dilluns a divendres, Intensiva matí  .  Horari:  De dll a ds de les 4 a les 12/ dll a dv de 5 a 14h
Esforç físic:   Sí   . Atenció al públic:   Sí

DEPENDENT/A PER A BOTIGA DE MENJAR PER ENDUR A VIC OFERTA NÚM. 255028 Tasques específiques: DEPENDENT/A per a botiga d’alimentació i plats per emportar. Atenció al públic, despatxar (emplatar, servir, cobrar), entre d’altres.  Capacitats requerides: Persona amb nocions del sector hostaleria (per aconsellar el client en relació al plat que compra). Habilitats comunicatives, agilitat cobrant, dots comercials, resolutiva.   Requisits obligatoris   Català.   Castellà.   Requisits molt importants   Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Incorporació:  23/11/2017    Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari   Durada del contracte:  Indefinit    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Dl festa. Dm a Dg 8:00 a 16:00 (també festius)

MECÀNIC MUNTADOR DE PREMSES I MAQUINÀRIA A TORELLÓ OFERTA NÚM. 255066 Tasques a desenvolupar: Llegir i interpretar els dibuixos de taller i especificacions d’eines, matrius, prototips o models. Preparar plantilles i croquis i determinar els processos de treball. Col·locar, subjectar i mesurar els trossos de metall per disposar el mecanitzat. Ajustar, manejar i mantenir màquines eina convencionals o de control numèric per tallar, tornejar, aplanar, trepar, perforar, polir o donar forma de qualsevol altra manera a les peces de treball a fi d’aconseguir les dimensions i l’acabat establerts. Ajustar i acoblar les diferents peces per fabricar i reparar mandrins, accessoris i calibradors. Fabricar, ajustar, muntar, reparar i instal·lar panys i peces de panys.

MECÀNIC MUNTADOR DE PREMSES I MAQUINÀRIA A TORELLÓ OFERTA NÚM. 255066   Capacitats requerides: RESPONSABILITAT CONEIXEMENTS DE PLÀNOLS I DE MAQUINÀRIA DIVERSA DISPONIBILITAT HORÀRIA  Requisits obligatoris   Català.   Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Mestre/a de taller, capatàs, contramestre, encarregat, cap d’equip. Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà. Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Manteniment i Serveis a la producció – Manteniment Electromecànic. Programari d’Ofimàtica.   Incorporació:  01/12/2017   Tipus de contracte:  Obra o servei . Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos
Contracte prorrogable:   Sí.  Jornada:  de dilluns a divendres.  Horari:  DE 8 A 13H I DE 14’30H A 17’30H .  Esforç físic:   Sí   Atenció al públic:   Sí .

AUXILIAR ADMINISTRATIVA / RECEPCIONISTA A FOLGUEROLES OFERTA NÚM. 255137 Tasques específiques: Atendre al públic personalment i telefònicament, informant dels diferents tràmits, ajuts i gestions que es realitzen per part del Ajuntament o bé derivar les trucades als diferents departaments. Facilitar i informar de tots el models de instàncies i de sol.licituds i dels tràmits del Ajuntament. Registrar la correspondència d,entrada i sortida i distribuir al documentació a qui correspongui. Correu electrònic ajuntament, gestions amb EACAT, respondre instàncies de peticions varies entitats i particulars.   Capacitats requerides: Interessats PRESENTAR SOL·LICITUD abans del 12/12/17 a les 14h a l’ajuntament Consultar bases a: /www.folgueroles.cat/ajuntament-seu-electronica/informacio-oficial/anuncis-edictes/   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1  Requisits molt importants   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Requisits importants   Castellà. Nivell Independent B2  Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Auxiliar
Permís de conduir tipus B  Incorporació:  27/12/2017 .  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos
Contracte prorrogable:   No     Horari:  Matins de 8 a 15h, i dimarts tarda de 16.30 a 19 h   Atenció al públic:   Sí

Per accedir ofertes: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari