Captura

Jornades portes obertes universitats catalanes 2018

Els primers mesos de l’any 2018, les universitats catalanes (tant públiques com privades), celebraran les seves jornades de portes obertes, per donar a conèixer la seva oferta d’estudis i les seves instal·lacions a les persones que puguin estar interessades en estudiar-hi algun grau universitari el pròxim curs 2018-2019 i en els mesos d’abril i maig es fan les jornades per les famílies
L’accés a aquestes jornades és lliure però en la majoria d’universitats demanen  omplir un formulari d’inscripció, i que aquest generalment s’ha de tramitar amb molta antelació a les dates de realització de  les jornades.
Al Torelló Jove tenim publicades les dates de les JPO i l’enllaç amb el portal web de cada universitat on hi trobareu el formulari d’inscripció.

Deixa el teu comentari