image_gallery

Ofertes de feina: ramaders, productes cosmètics, coordinador/a, monitor/a, manteniment, operari, magatzem, mercat ambulant, administratiu/va, polici local, gerocultor…

 

PEONS RAMADERS A SANT MARTÍ D’ALBARS OFERTA NÚM. 251384 Tasques específiques: Granja de cria de porcí Tenir cura del bestiar des del moment de la inseminació fins al part. Encarregar-se de les paridores, desmamació i gestació. Amb experiència en la cria de truges.  Capacitats requerides: Persona activa, adaptable a les necessitats de cada moment, amb iniciativa.  Requisits obligatoris  •Experiència en l’ocupació – 12 mesos •Permís de conduir   Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Jornada:  Indiferent de dilluns a divendres  Horari:  De dl a dv (7-13 i de 14-16) i caps setmana altern

INSPECTOR/A DE PRODUCTES COSMÈTICS PER EMPRESA D’AGRICULTURA ECOLÒGICA A MANLLEU OFERTA NÚM. 253297 Tasques específiques:
Empresa líder en certificació de productes de l’agricultura ecològica selecciona a un/a inspector/a de productes cosmètics per organitzar i optimitzar calendaris i programes de inspecció amb els clients, realitzar auditories acord els procediments establerts i redactar informes d’auditoria. Imprescindible tenir nivell alt d’anglès i/o francès. Capacitats requerides:
Es valorarà l’especialització en qualitat, experiència en temes de qualitat, cosmètica o productes naturals. Coneixements en matèria de química verda, matèries primeres o certificació de productes. Cerquem a una persona rigorosa, amb capacitat de relacionar-se, sentit de l’organització i la síntesi. Habilitats d’escoltar i diplomàcia. Tenir alta disponibilitat per viatjar (Espanya/ Portugal) Requisits obligatoris  •Vehicle propi •Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau •Titulació: Grau – Ciències – Química  •Permís de conduir tipus B
•Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig •Anglès. Nivell Experimentat C1  •Francès. Nivell Experimentat C1  Incorporació:  02/11/2017   Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos .  Contracte prorrogable:   Jornada:  de dilluns a divendres, jornada partida    Horari:  De dilluns a divendres de 8h a 17h

FESTIVAL DE LA INFÀNCIA VIC – OFIM A VIC OFERTA NÚM. 254060 Tasques específiques: FESTIVAL DE LA INFÀNCIA VIC: Coordinador/a i monitors/ores pels tallers, coordinador/ora i monitors/ores per a les activitats esportives i personal per a les guixetes / / Les persones que quedin seleccionades a través del procés que es portarà a terme per aquesta oferta, formaran part de la BORSA JOVE PER A FIRES i MERCATS (de 16 a 35 anys) per a cobrir personal de les diverses fires que organitzi OFIM.  Capacitats requerides: Comunicació, relació interpersonal i orientació a les persones, autonomia, organització, compromís, adaptabilitat  Requisits obligatoris   •Nivell acadèmic: ESO •Català. Nivell Experimentat C2  •Castellà. Nivell Experimentat C2  Requisits recomanables   •Experiència en l’ocupació – 6 mesos •Carnets especials: Monitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil o Director/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil. •Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Llocs a cobrir:  30   Incorporació:  27/12/2017  Durada del contracte:  Menys d’un mes
Contracte prorrogable:   No   Jornada:  Només cap de setmana / festius  Horari: 27, 28, 29 i 30 desembre, 1 i 2 gener (16 a 20 h.) Atenció al públic:   Sí

TREBALLADOR DE MANTENIMENT / CONSERGE A VIC OFERTA NÚM. 254259 Tasques a desenvolupar: Reparar finestres, panells, portes, tanques, barbacoes, taules de pícnic, prestatgeries, armaris i altres elements trencats. Substituir elements defectuosos, com ara bombetes. Reparar i pintar superfícies interiors i exteriors, com ara parets, sostres i tanques.  Tasques específiques: Vetllar pel funcionament de les instal·lacions, reparació de desperfectes bàsics (pintura, electricitat, llauneria, fusteria…), jardineria i neteja general, tasques de consergeria, com ara obrir i tancar instal·lacions, llums, calefacció… control de vestidors i de material.  Capacitats requerides: Persona resolutiva i polivalent, amable i amb saber estar de cara al públic. Requisits obligatoris . •Permís de conduir tipus B •Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Requisits molt importants  •Vehicle propi Incorporació:  20/11/2017   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos. Contracte prorrogable:   Sí   .  Horari:  Intensiu de dl a dv i 2 dissabtes al mes
OPERÀRI/A CÀRNIC A TAVÈRNOLES OFERTA NÚM. 254268 Tasques específiques: Es necessita personal per treballar en una empresa càrnica per fer tasques de desfer, embotir, tallar les peces de carn… en general per elaborar tot tipus d’embotits i carns per després portar-ho als comerços que té l’empresa.   Capacitats requerides: Destresa per utilitzar el ganivet i responsabilitat. Requisits recomanables . •Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 3a. •Català. Nivell Bàsic A1 . •Castellà. Nivell Bàsic A2  Incorporació:  13/11/2017  Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos  . Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  de dilluns a divendres de 6 a 14h

MOSSO DE MAGATZEM A SANT VICENÇ DE TORELLÓ OFERTA NÚM. 254293 Tasques específiques: Carregar i descarregar mercaderies de camions amb el suport del transpalet elèctric o manual depenent del material a transportar, ordenar i organitzar el magatzem i fer aprovisionament de màquines. Capacitats requerides: Valorable nocions de mecànica. Disposició a l’aprenentatge, organització, adaptabilitat i iniciativa.  Requisits importants  •Català. Nivell Independent B2  •Castellà. Nivell Independent B2   Incorporació:  13/11/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  De dilluns a divendres de 5 a 13.30 hores
Atenció al públic:   No

AGENT DE MERCATS AMBULANT A VIC OFERTA NÚM. 254314 Tasques específiques: PROCÉS DE SELECCIÓ D’UNA BORSA D’AGENT DE MERCATS AMBULANTS DE L’AJUNTAMENT DE VIC MITJANÇANT OPOSICIÓ. pots consultar les bases al web de l’Ajuntament: www.vic.cat  Capacitats requerides: Les instàncies per formar part del procés selectiu s’han de presentar al registre de l’Ajuntament de Vic entre el dia 1 I 10 de novembre del 2017 (ambdós inclosos).  Incorporació:  10/11/2017  Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei.
MÀRQUETING I COMERCIAL A PRATS DE LLUÇANÈS OFERTA NÚM. 254325 Tasques específiques: Persona encarregada del màrqueting digital i xarxes socials, gestió i creació de web. Ventes i promoció de productes. Detecció de possibles clients. Capacitats requerides: Iniciativa, comunicació. Coneixements de màrqueting. Requisits recomanables
•Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau. •Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Comunicació •Català.  •Castellà.  •Anglès.   Incorporació:  20/11/2017
Tipus de contracte:  Mercantil  Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei . Horari:  Parcial en funció de les necessitats.

ADMINISTRATIU/VA PER TREBALLAR MITJA JORNADA EN UNA EMPRESA D’ASSEGURANCES A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ OFERTA NÚM. 254358 Tasques específiques: Empresa d’assegurances busca a una persona per donar suport fent tasques administratives com ara entrar informació a la base de dades, oferir atenció al client (principalment telefònica), portar el control dels sinistres i fer tasques administratives de gestió comercial. La durada del contracte serà de 10 mesos (per cobrir una substitució), però si la persona funciona hi ha possibilitats de continuïtat.  Capacitats requerides: Responsabilitat, iniciativa, autonomía i treball en equip. Es valorarà positivament tenir experiència fent tasques del mateix sector.  Requisits obligatoris  •Vehicle propi •Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior. •Titulació: Cicle formatiu grau superior – Administració i Gestió – Administració i Finances .•Permís de conduir tipus B •Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig. •Català. Nivell Experimentat C1 .•Castellà. Nivell Experimentat C1  Incorporació:  20/11/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Jornada: de dilluns a divendres, jornada parcial, matí
Horari:  De dilluns a divendres de 10h a 13h . Atenció al públic:   Sí .

TÈCNIC DE MANTENIMENT PER UNA EMPRESA DE GESTIÓ DE RESIDUS A LES MASIES DE VOLTREGÀ  OFERTA NÚM. 254475 Tasques a desenvolupar: Ajustar, instal·lar, revisar, condicionar i reparar motors i màquines agrícoles i industrials. Greixar i oliar motors fixos i maquinària agrícola i industrial. Revisar i provar maquinària i equips mecànics nous, agrícoles i industrials, per comprovar que compleixen les normes i prescripcions. Desmuntar maquinària i equips, agrícoles i industrials, per retirar peces o fer reparacions. Registrar les reparacions i el manteniment realitzats. Tasques específiques: Empresa encarregada de la gestió de residus dels purins necessita operaris amb Cicles formatius d’electromecànica o Manteniment industrial per fer tasques de manteniment i reparació de motors de combustió de gran cilindrada, manteniment d’equips elèctrics, manteniment de la planta industrial, muntatge i desmuntatge de bombes d’impulsió d’aigua i tasques de soldadura elèctrica. Capacitats requerides: Disponibilitat per adquirir nous aprenentatges, responsabilitat i capacitat d’adaptació ja que l’empresa fa torn americà (torns de 8h setmanes rotatives: matí, tarda i nit).  Requisits obligatoris  •Vehicle propi
•Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà. •Permís de conduir tipus B  Requisits recomanables  •Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Tècnic/a mig i assimilats
•Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Manteniment i Serveis a la producció – Manteniment Electromecànic . •Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig
•Català. Nivell Independent B1. •Castellà. Nivell Independent B1  Llocs a cobrir:  2  Incorporació:  20/11/2017  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari
Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí   Jornada:  Indiferent  Horari:  Torn rotatiu de matí, tarda i nit.  Esforç físic:   Sí

AGENTS DE LA GUÀRDIA URBANA A VIC OFERTA NÚM. 254480 Tasques específiques: PROCÉS DE SELECCIÓ D¿UNA BORSA D’AGENT DE LA GUARDIA URBANA DE L’AJUNTAMENT DE VIC MITJANÇANT OPOSICIÓ. pots consultar les bases al web de l’Ajuntament: www.vic.cat. Capacitats requerides: Les instàncies per formar part del procés selectiu s’han de presentar al registre de l’Ajuntament de Vic o bé telemàticament al web www.seuelectronica.vic.cat, entre el dia 8 I 27 de novembre del 2017 (ambdós inclosos)
Incorporació:  27/11/2017   Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei

DEPENDENT/A – CAMBRER/A PER A CAFETERIA/FORN DE PA A VIC OFERTA NÚM. 254481 Tasques a desenvolupar: Explicar als clients els productes i serveis de l’establiment i fer-ne demostracions. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores. Ajudar a la gestió quotidiana de les existències fent inventaris o la participant-hi. Apilar i exposar els productes per vendre’ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts. Tasques específiques: Dependent/a – cambrer/a per a forn de pa/cafeteria. Atendre als clients, servir i cobrar les comandes, fer i servir entrepans i cafès, muntar i decorar brioixeria, manteniment de la botiga, organització del magatzem.  Capacitats requerides:  Bona orientació als clients i al treball en equip.  Requisits obligatoris  •Català.
•Castellà.   Incorporació:  20/11/2017  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari  Durada del contracte:  Indefinit  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  30h/ setmanals

GEROCULTOR/A PER A CENTRE RESIDENCIAL A VIC OFERTA NÚM. 254515 Tasques a desenvolupar: Canviar els llençols i ajudar els pacients en la seva higiene personal. Proporcionar als malalts serveis que puguin contribuir a la seva comoditat i el seu benestar. Distribuir i recollir les safates de menjar i donar el menjar als pacients que necessitin ajuda. Col·laborar en l’administració de medicaments per via oral i rectal amb excepció de la via parenteral. Exercir tasques afins.  Tasques específiques: Suport en les activitats de la vida diària: higienes, alimentació, transferències, acompanyaments… Control de medicació Capacitats requerides: Capacitat de treball en equip, responsabilitat i empatia. Requisits obligatoris
•Català.  •Castellà.  Requisits molt importants  •Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Serveis socioculturals i a la comunitat – Atenció sociosanitària  •Formació ocupacional/contínua/certificació de professionalitat: Auxiliar d’infermeria en geriatria Incorporació:  27/11/2017   Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei . Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  7:00-14:00 i de 16:30-20:30h a dies alterns
DEPENDENT/A DE BOTIGA DE ROBA INFANTIL A VIC OFERTA NÚM. 254522 Tasques a desenvolupar: Fixar els requisits dels clients i assessorar-los sobre la gamma de productes, el seu preu, condicions de lliurament, garanties, ús i manteniment. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores. Ajudar a la gestió quotidiana de les existències fent inventaris o la participant-hi. Apilar i exposar els productes per vendre’ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts. Tasques específiques: Dependent/a i ajudant/a de botiga de roba infantil per acollir i assessorar als clients, fer i registrar la venda, així com realitzar el cobrament. Gestionar incidències i reclamacions. Control d’estocs, control de caixa, mantenir l’ordre de la botiga i l’aparador…  Capacitats requerides: Persona amb vocació de servei, empatia, eficiència i flexibilitat per adaptar-se a cada client i/o situació, autocontrol i integritat, negociació i compromís.  Requisits obligatoris  •Nivell acadèmic: ESO
•Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig •Català.   •Castellà.     Incorporació:  20/11/2017  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari   Durada del contracte:  Indefinit   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  horari comercial, a negociar

APRENENT PER CONTROL I NETEJA DE PECES (SORREJAT) A SANTA EUGÈNIA DE BERGA OFERTA NÚM. 254529  Tasques específiques: Es busca aprenent per empresa de sorrejats. Neteja i control d’acabats de peces. Control de tractament realitzat i acabat per l’entrega. Capacitats requerides: Persona organitzada, meticulosa.  Requisits obligatoris  •Vehicle propi •Nivell acadèmic: ESO •Permís de conduir tipus B  •Català. Nivell Independent B2  •Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  20/11/2017   Tipus de contracte:  Altres    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Jornada completa 8h a 13h i de 15h a 18h

DEPENDENT/A PASTISSERIA I FORN DE PA A TORELLÓ OFERTA NÚM. 254537 Tasques específiques: Dependent/a en una pastisseria: atenció al client, servir taules, fer cafès, entrepans, posar genero a les neveres i als expositors, preparar plates pastissos, fer caixa, neteja del local i dels estris,…   Capacitats requerides: Empatia, iniciativa i autonomia, responsabilitat i treball d’equip  Requisits obligatoris   •Català. Nivell Independent B2  •Castellà. Nivell Independent B2   Requisits recomanables   •Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris. •Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic   Incorporació:  27/11/2017    Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos
Contracte prorrogable:   No     Jornada:  Indiferent, jornada partida   Horari:  Dilluns a divendres i dissabte mati fins 13.30   Atenció al públic:   Sí

WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari