image_gallery

Ofertes de feina: cambrera, monitor/a, gerocultora, soldador, codificador/a, dependent/a, encarregat/da, comercial, operaris construcció, administratiu/va…

CAMBRERA PER A CAPS DE SETMANA A TONA OFERTA NÚM. 253788 Tasques específiques: CAMBRERA de sala de restaurant. Preparació de la sala, servir menjars als clients i neteja de la sala una vegada acabat el servei. Ha de tenir cotxe per a fer desplaçament per arribar al restaurant. Jornada de caps de setmana DISSABTES DE 10h-17h i DIUMENGES 9-17h + FESTIUS. Contracte i alta Seguretat Social.   Capacitats requerides: Persona responsable i complidora. Habilitats en el tracte amb el públic. Capaç de gestionar volum important de feina durant el servei. Interessats/des IMPRESCINDIBLE ENVIAR CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Requisits obligatoris  •Vehicle propi •Permís de conduir tipus B •Català. Nivell Independent B1 •Castellà. Nivell Independent B1   Requisits importants  •Experiència en l’ocupació – 4 mesos   Requisits recomanables  •Nivell acadèmic: ESO Incorporació:  04/11/2017  Salari mensual:  430 €  Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Jornada:  cap de setmana / festius,  jornada intensiva Horari:  DS 10h-17h i DG 9-17h (15h/cap de setmana + Festiu  Atenció al públic:   Sí

MONITOR/A DE MENJADOR ESCOLAR A VIC OFERTA NÚM. 253980 Tasques específiques: Es busquen monitors/es de menjador escolar per formar part de la borsa de substituts d’escoles d’infantil i primària d’Osona i el Lluçanès. Les tasques a realitzar són: suport i educació en hàbits alimentaris; suport a l’accés i al manteniment del menjador; i dinamització d’espais d’oci. Es busquen persones amb formació relacionada amb l’àmbit educatiu.  Capacitats requerides:  Es busca persona amb disponibilitat, ganes de treballar, il·lusió, imaginació i sentit comú.  Requisits obligatoris  •Vehicle propi •Permís de conduir tipus B •Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic •Català. Nivell Experimentat C1 •Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits molt importants  •Experiència en l’ocupació – 12 mesos   Requisits importants  •Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior   Requisits recomanables  •Carnets especials: Monitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil  Incorporació: 27/11/2017  Tipus de contracte:  Altres   Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei  Horari: de menjador escolar (12.00h a 15.00h)

GERONTÒLEG A SANT BOI DE LLUÇANÈS OFERTA NÚM. 254011 Tasques específiques: Gerocultora. Atenció i cura de persones grans i les seves pertinences en residència. Higienes personals, canvis posturals, i suport a l’alimentació,…  Capacitats requerides: Responsabilitat, autonomia, treball en equip. Requisits obligatoris  •Català.  •Castellà.   Requisits molt importants  •Certificat de professionalitat: Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials •Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Serveis socioculturals i a la comunitat – Atenció sociosanitària  Incorporació: 06/11/2017 Tipus de contracte: Obra o servei  Durada del contracte: Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:   Sí Horari: 40h/set de 14.3 a 22.3 de dl a dv i caps set alter  Esforç físic: Sí

SOLDADOR DE FIL A TORELLÓ OFERTA NÚM. 254040 Tasques específiques: Empresa dedicada a la fabricació de naus d’estructures metàl·liques i a fer tasques de serralleria necessita incorporar a un soldador que tingui experiència fent tot tipus de soldadura (fil, elèctrode o TIC).  Capacitats requerides: Responsabilitat, iniciativa, autonomia i treball en equip.  Requisits obligatoris  •Experiència en l’ocupació – 36 mesos •Vehicle propi •Permís de conduir tipus B •Català. Nivell Independent B2 •Castellà. Nivell Independent B2. Requisits recomanables  •Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior •Titulació: FPII – Metal·lúrgia  Incorporació: 06/11/2017 Tipus de contracte: Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable: Sí Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2:  Només jornada partida  Horari: De dilluns a divendres de 7h a 13h i de 14h a 18h

CODIFICADOR/A D’ARTICLES  A RODA DE TER OFERTA NÚM. 254042 Tasques específiques: Empresa dedicada a la fabricació de naus d’estructures metàl·liques i a fer tasques de serralleria necessita incorporar a una persona per codificar tots els articles que té la empresa (entrar dades dels treballadors, preus, etc.). Es valorarà positivament que la persona ja hagi fet aquesta feina prèviament.    Capacitats requerides: Responsabilitat, iniciativa, autonomia i treball en equip.  Requisits obligatoris  •Vehicle propi •Permís de conduir tipus B •Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat •Català. Nivell Experimentat C1 •Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits recomanables  •Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà •Titulació: Cicle formatiu grau superior – Informàtica i Comunicacions – Administració de sistemes informàtics  Incorporació:  13/11/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   Sí Jornada:  De dilluns a divendres, jornada partida   Horari:  Horari partit de dilluns a divendres

 DEPENDENTS/A DE MAGATZEM MULTIPRODUCTE A VIC OFERTA NÚM. 254068 Tasques a desenvolupar: Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores. Ajudar a la gestió quotidiana de les existències fent inventaris o la participant-hi. Apilar i exposar els productes per vendre’ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts. Tasques específiques: Atendre als clients, informar-los i assessorar-los. Recol·locació de gènere i inventaris a grans magatzems.  Capacitats requerides: Persona educada i amable, amb orientació als clients i polivalència  Requisits obligatoris  •Català.  •Castellà.    Requisits recomanables  •Permís de conduir tipus B  Incorporació:  13/11/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  40h/set (horari comercial)

ENCARREGAT/DA DE TALLER A MANLLEU OFERTA NÚM. 254083 Tasques específiques: Encarregat/da de taller de fabricació de cabines de metall. Tasques de producció especialitzada (plegadores, soldadura, cisalles…). Coordinació d’un equip de treball de 4 – 5 persones. Definició de processos de producció.  Capacitats requerides: Coneixements tècnics de mecànica/soldadura. Habilitats per liderar, treball en equip, negociació… Persona metòdica, ordre i pulcritud. Requisits obligatoris  •Experiència en l’ocupació – 24 mesos •Vehicle propi •Permís de conduir tipus B •Català. Nivell Independent B2 •Castellà. Nivell Independent B2   Requisits molt importants  •Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Comandament intermedi •Nivell acadèmic: FP I •Titulació: FPI – Mecànica •Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic Incorporació:  06/11/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos Contracte prorrogable:   Sí   Jornada:  Indiferent  Horari:  De dl – div de 8h-12.45h i 14.30h-17.40h

RESPONSABLE DE BOTIGA  A TORELLÓ OFERTA NÚM. 254107 Tasques a desenvolupar: Fixar els requisits dels clients i assessorar-los sobre la gamma de productes, el seu preu, condicions de lliurament, garanties, ús i manteniment. Explicar als clients els productes i serveis de l’establiment i fer-ne demostracions. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores. Apilar i exposar els productes per vendre’ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts    Tasques específiques: Encarregat/da de botiga per a gestionar l’equip , gestió protocols, i directrius que marca la marca. Col·laborar en processos de selecció. Fomentar comunicació amb la central i l’equip. Fer i elaborar les comandes, inventaris, auditories, descarregues, reposició i verificació d’albarans. Col·laborar amb l’elaboració de pressupostos de venda, neteja i imatge de l’establiment. Atendre, informar i assessorar als clients, detectant necessitats per assegurar la satisfacció i fidelització incentivant i potenciant la venda.     Capacitats requerides: Responsabilitat, Orientació al client, compromís amb l’empresa i treball d’equip  Requisits obligatoris  •Català. Nivell Independent B2 •Castellà. Nivell Independent B2. Requisits importants  •Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Incorporació: 10/11/2017  Tipus de contracte: Obra o servei   Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei   Contracte prorrogable:  Sí  Jornada : Indiferent, jornada intensiva   Horari:  torn matí i tarda  Esforç físic:  Sí Atenció al públic: Sí

COMERCIAL PER OFERIR SERVEIS A LES EMPRESES AVIC OFERTA NÚM. 254144 Tasques específiques: Tasques de comercial visitant empreses de tot Osona i comarques de les rodalies oferint serveis de gravació de tot tipus d’objecte amb làser. Capacitats requerides: Capacitat d’adaptació, habilitats comunicatives i orientació als resultats per poder guanyar més comissions ja que l’empresa ofereix sou de 900 més comissions.  Requisits recomanables •Català. Nivell Independent B2 •Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació: 13/11/2017  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Horari: Horari flexible .

OPERARIS DE LA CONSTRUCCIÓ (PINTORS, ELECTRICISTES, LLAUNERS…) A VIC OFERTA NÚM. 254158 Tasques específiques: Es busquen professionals de la construcció (pintors, electricistes, llauners…) per anar a treballar a Holanda, durant una estada mínima de 4 mesos. L’empresa ofereix allotjament més despeses pagades més tres bitllets d’avió (anada i tornada). Ofereixen un sou de 1750e   Capacitats requerides:  Capacitat d’adaptació, disposició a l’aprenentatge i responsabilitat. Requisits importants •Experiència en l’ocupació 24 mesos   Requisits recomanables  •Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 2a. •Castellà. Nivell Independent B1 •Anglès. Nivell Bàsic A2  Incorporació:  13/11/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos Horari: partit fins a les 18h de la tarda.

ADMINISTRATIU/VA PER GESTIÓ PROJECTES EUROPEUS A TORELLÓ OFERTA NÚM. 254195 Tasques a desenvolupar: Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Preparar informes i correspondència de caràcter ordinari. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures i anotar detalls de les transaccions financeres realitzades. Transcriure informació en ordinadors i revisar-la i corregir-la. Verificar la precisió de la informació proporcionada. Subministrar informació i respondre a preguntes relacionades amb les prestacions i els procediments de reclamació.  Tasques específiques:  Persona per donar suport en la gestió administrativa de projectes a nivell europeu.  Capacitats requerides:  Iniciativa i autonomia, treball d’equip, disponibilitat per viatjar un dia a la setmana a territori català.  Requisits obligatoris  •Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig •Català. Nivell Experimentat C1 •Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits recomanables  •Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà •Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Administració – Gestió administrativa   Incorporació:  20/11/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei Contracte prorrogable:   Sí   Jornada:  de dilluns a divendres,  jornada intensiva  Jornada:  Exclusivament matí  Horari:  Inicialment mitja jornada però en previsió ampliar  Atenció al públic:   Sí

 

Deixa el teu comentari