JOVE

Ets jove? estàs a l’atur? Novetats Garantia Juvenil – Projecte TNL Mobility

Podran participar-hi 13 joves que estiguin inscrits al Garantia Juvenil. Aquest projecte consta: -  d’una primera fase de formació durant als mesos de gener i febrer (sessions d’orientació grupal i individual + anglès no formal) - una segona fase de pràctiques a l’estranger durant els mesos de març, abril i maig ( 5 joves a una entitat de Eslovènia + 8 joves a una entitat italiana) - i una tercera fase de tancament amb possibilitats d’acreditar nivells d’anglès i possibles insercions laborals.

No és necessari cap requisit de formació però si que es demana que els joves estiguin motivats, s’impliquin en el projecte i mostrin un mínim de autonomia i anglès. Properament us passarem la informació detallada i de difusió del projecte.

 

Deixa el teu comentari