image_gallery

Ofertes de feina: atendre persones, químic/a, cuina, neteja vidres i finestres, coordinador/a, encarregat/a, operari/a, delineant, dependent/a, control de plagues, hostessa,

 

ATENCIÓ I CURA A PERSONA AMB MOBILITAT REDUIDA A ORISTÀ OFERTA NÚM. 253616 Tasques a desenvolupar: Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d’embenats, generalment d’acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Tasques específiques: Atenció a persona a domicili. En principi haurà de fer higienes, neteja i vestir. Preparar i donar de menjar. Atenció a les necessitats de la persona. Capacitats requerides:  Persona amb fortalesa física. Orientada a les necessitats de l’empresa. Amb iniciativa. Requisits recomanables  •Experiència en l’ocupació – 12 mesos •Certificat de professionalitat: Atenció sociosanitària a persones al domicili  Incorporació:  30/10/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  de 8:30 a 16 hores. de DL a DV  Esforç físic:   Sí

INSPECTOR/A DE PRODUCTES COSMÈTICS A MANLLEU OFERTA NÚM. 253618 Tasques específiques: Enginyer/a químic/a o graduat en química per organitzar i realitzar inspeccions de productes d’agricultura ecològica d’acord amb les directrius i planificacions de l’empresa. Organitzar i planificar calendaris i programes d’inspecció a clients, realitzar auditories d’acord amb els procediments establerts, redacció i transferència d’informes d’auditoria. Capacitats requerides:  Alta disponibilitat per viatjar (Espanya i Portugal). Requisits obligatoris  •Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau •Permís de conduir tipus B •Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1 •Castellà. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1 •Anglès. Nivell Independent B2 / Certificat oficial Independent B2   Requisits recomanables  •Titulació: Llicenciatura / Enginyeria – Enginyeria – Eng. Química  Incorporació:  02/11/2017  Salari mensual:  1300 €  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable: Sí Jornada:  Indiferent de dilluns a divendres  Horari:  8 a 17 h de la tarda  Atenció al  públic:   Sí

DEPENDENTA PER BOTIGA DE COTILLERIA A VIC OFERTA NÚM. 253624 Tasques a desenvolupar: Fixar els requisits dels clients i assessorar-los sobre la gamma de productes, el seu preu, condicions de lliurament, garanties, ús i manteniment. Explicar als clients els productes i serveis de l’establiment i fer-ne demostracions. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores. Apilar i exposar els productes per vendre’ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts   Tasques específiques: Venda i atenció al client, cobrament del producte, reposició de productes, neteja i manteniment de la botiga. Capacitats requerides: Orientació al client, habilitats comunicatives Requisits obligatoris  •Català.  •Castellà.   Incorporació:  27/10/2017  Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Dl a Dv de 16:30 a 20:00 i Ds complerta.

ASSISTENT A LA LLAR CUIDADOR/A PERSONA DEPENENT EN RÈGIM D’INTERINATGE A TORELLÓ OFERTA NÚM. 253637 Tasques específiques: Assistent personal per cuidar una persona depenent els mesos de desembre i gener, en règim d’interinatge. Comprar, netejar la llar, cuinar, planxar i assistir amb totes les necessitats personals que es requereixin: higienes, acompanyament metge, medicaments, imatge personal,… Capacitats requerides: Responsabilitat i disponibilitat Requisits recomanables  •Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris •Català. Nivell Independent B2 •Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  11/12/2017  Tipus de contracte:  Interinitat  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Jornada:  Indiferent   Horari:  Dilluns a divendres en règim interí 24 h

AJUDANT DE CUINA / CUINER PER UN RESTAURANT DE TAPES A GURB OFERTA NÚM   253643 Tasques a desenvolupar: Ajudar els cuiners i xefs a preparar els aliments rentant, pelant, picant, tallant, mesurant i mesclant els ingredients. Muntar plats per servir-los. Desembalar, comprovar, traslladar, pesar i guardar els subministraments en frigorífics, armaris de rebost i altres zones d’emmagatzematge. Rentar els plats i els estris de cuina i posar-los a part .Preparar, cuinar, torrar i escalfar aliments senzills. Tasques específiques: Es necessita una ajudant de cuina / cuiner per treballar en un restaurant de tapes. Preparar tapes elementals (fregir patates, croquetes…), elaboració de salses, muntar els plats i ordre i neteja de la cuina. Capacitats requerides: Gestió de l’estrès i capacitat per treballar en equip. Requisits recomanables  •Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Auxiliar •Vehicle propi •Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària •Permís de conduir tipus B •Castellà. Nivell Independent B1 •Català. Nivell Independent B1  Incorporació:  23/10/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Jornada:  Indiferent, jornada intensiva  Horari:  de dilluns a dissabte, alternant matí o tarda  Esforç físic:   Sí   Atenció al públic:   No

NETEJADOR DE VIDRES I FINESTRES A TORELLÓ OFERTA NÚM. 253650 Tasques específiques: Netejador/a de vidres i finestres. Capacitats requerides: Responsabilitat , autonomia Requisits obligatoris  •Permís de conduir tipus B   Requisits molt importants  •Vehicle propi •Català. Nivell Independent B2 •Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  02/11/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Jornada: de dilluns a divendres, jornada partida .

TÈCNIC/A COORDINADOR/A DE TEIXIT PRODUCTIU A VIC OFERTA NÚM. 253689 Tasques específiques: TÈCNIC/A COORDINADOR/A DE TEIXIT PRODUCTIU. Funcions: Coordinar i executar projectes i serveis per a la promoció del teixit productiu d’Osona i dinamitzar el sector de béns d’equips (Clúster Mànager). Assessorament empresarial. *Podeu consultar les bases de la convocatòria a: www.creacció.cat  Capacitats requerides: Lideratge, Iniciativa i autonomia, Innovació i creativitat, Orientació al client, Aptitud per treballar en equip, Organització i planificació, Comunicació i xarxes personals, Orientació a resultats. *Les persones interessades podran presentar la documentació que serveixi per acreditar els requisits mínims, fins al dia 3/11/2017. Requisits obligatoris  •Experiència en l’ocupació – 36 mesos •Vehicle propi •Permís de conduir tipus B •Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat •Anglès. Nivell Independent B2   Requisits molt importants  •Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau •Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Economia   Requisits recomanables  •Català.  •Castellà.   Incorporació:  01/12/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos Contracte prorrogable:   Sí   Jornada: Indiferent de dilluns a divendres  Horari:  37,5h/set

DEPENDENT DE COPISTERIA A VIC OFERTA NÚM   253710 Tasques específiques: Atenció a clients a una copisteria, preparar materials, imprimir, enquadernar, retocar… Suport en el disseny de flyers, targetes, ploter de gran format…  Capacitats requerides: Persona dinàmica, amb dots comercials i de saber estar de cara al públic. Disponibilitat per l’aprenentatge Requisits obligatoris  •Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat •Català. Nivell Independent B2 •Castellà. Nivell Independent B2   Requisits importants  •Nivell acadèmic: ESO   Requisits recomanables  •Experiència en l’ocupació – 6 mesos •Programari de disseny. Nivell Usuari Mig Incorporació:  30/10/2017  Tipus de contracte:  Indefinit (convertits en)  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Mitja jornada, de dl a ds de 9:00h a 13:00h

ENCARREGAT/DA DE TALLER A MANLLEU OFERTA NÚM. 253727 Tasques específiques: Encarregat/da de taller de fabricació de cabines de metall. Tasques de producció especialitzada (plegadores, soldadura, cisalles…). Coordinació d’un equip de treball de 4 – 5 persones. Definició de processos de producció.   Capacitats requerides: Coneixements tècnics de mecànica/soldadura. Habilitats per liderar, treball en equip, negociació… Persona metòdica, ordre i pulcritud. Requisits obligatoris  •Experiència en l’ocupació – 24 mesos •Vehicle propi •Permís de conduir tipus B •Català. Nivell Independent B2 •Castellà. Nivell Independent B2   Requisits molt importants  •Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Comandament intermedi •Nivell acadèmic: FP I •Titulació: FPI – Mecànica •Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic Incorporació:  06/11/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos Contracte prorrogable:   Sí   Jornada:  Indiferent  Horari:  De dl – div de 8h-12.45h i 14.30h-17.40h

OPERARI/A D’EXPEDICIONS A MANLLEU OFERTA NÚM. 253749 Tasques específiques: Operari/a d’expedicions per indústria metal·lúrgica. Carregar/descarregar material. Embalar, etiquetar, encaixar, paletitzar… Col·locar les diferents peces buscant la millor manera d’optimitzar l’espai. Usar el carretó elevador i el pont grua. Capacitats requerides: Capacitat per dissenyar la col·locació del material i executar-ho. Saber fer anar el pont grua. Responsabilitat, iniciativa i autonomia Requisits obligatoris  •Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 1a. •Experiència en l’ocupació – 24 mesos •Vehicle propi •Permís de conduir tipus B •Català. Nivell Independent B2 •Castellà. Nivell Independent B2   Requisits molt importants  •Nivell acadèmic: ESO •Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic   Requisits recomanables  •Carnets especials: Conductor/a de Carretó Elevador  Incorporació:  06/11/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Jornada:  Indiferent  Horari:  De dl – div de 8h-12.45h i 14.30h-17.40h

DELINEANT PER EMPRESA METAL·LÚRGICA A MANLLEU OFERTA NÚM. 253751 Tasques específiques: Delineant per a disseny i muntatge de maquinària industrial mitjançant el programa d’autocad 2D.  Capacitats requerides: Domini del programa d’autocad. Persona amb visió especial. Responsabilitat, autonomia i iniciativa. Valorable coneixements de mecànica. Requisits obligatoris  •Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Tècnic/a mig i assimilats •Experiència en l’ocupació – 24 mesos •Vehicle propi •Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau •Titulació: Grau – Enginyeria – Arquitectura •Permís de conduir tipus B •Català. Nivell Experimentat C1 •Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits molt importants  •Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig •Programari de disseny. Nivell Usuari Avançat Incorporació:  06/11/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos Contracte prorrogable:   Sí   Jornada:  Indiferent  Horari:  De dl – div de 8h-12.45h i 14.30h-17.40h

DELINEANT – PROJECTISTA A VIC OFERTA NÚM. 253761 Tasques específiques: Es busca Delineant – projectista per desenvolupar les tasques següents: desenvolupament de projecte, redacció de proposta tècnica i econòmica, llançament i construcció, i coneixement de maquinària industrial i instal·lacions mecàniques. Coneixements de solidworks i autocad.  Capacitats requerides: Els interessats podeu enviar el currículum a: vic@creaempleo.es Requisits obligatoris  •Experiència en l’ocupació – 12 mesos •Vehicle propi •Permís de conduir tipus B •Programari de disseny   Requisits molt importants  •Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica •Català. Nivell Experimentat C1 •Castellà. Nivell Experimentat C1 •Anglès. Nivell Independent B2   Requisits importants  •Titulació: Grau – Enginyeria – Enginyeria Mecànica  Incorporació:  06/11/2017  Tipus de contracte:  Altres  Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Jornada completa, horari partit

DEPENDENT/A PER UNA BOTIGA DE ROBA INFANTIL A MANLLEU OFERTA NÚM. 253798 Tasques a desenvolupar: Fixar els requisits dels clients i assessorar-los sobre la gamma de productes, el seu preu, condicions de lliurament, garanties, ús i manteniment. Explicar als clients els productes i serveis de l’establiment i fer-ne demostracions. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores. Ajudar a la gestió quotidiana de les existències fent inventaris o la participant-hi. Apilar i exposar els productes per vendre’ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts. Tasques específiques: Es necessita personal per treballar de dependent/a en una botiga de roba infantil. Realitzant tasques d’atenció i assessorament als clients, muntar l’aparador, ordre i reposició de productes i cobrament a caixa amb un programa informàtic.  Capacitats requerides:  Orientació al client, responsabilitat i disponibilitat d’aprenentatge.  Requisits recomanables  •Nivell acadèmic: ESO •Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic •Català. Nivell Independent B1 •Castellà. Nivell Independent B1  Incorporació:  06/11/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Jornada: jornada partida  Horari: Opció de fer mitja jornada o jornada complerta Esforç físic:   No   Atenció al públic:   Sí.

PEÓ DE LA CONSTRUCCIÓ A VIC OFERTA NÚM. 253807 Tasques específiques: Peó de la construcció per treballs d’obra civil, obertura de rases.  Requisits obligatoris  •Experiència en l’ocupació – 24 mesos •Permís de conduir tipus B   Requisits molt importants  •Català. Nivell Independent B1 •Castellà. Nivell Independent B1  Incorporació:  30/10/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Horari:  Jornada completa .

APLICADOR DE TRACTAMENT DE PLAGUES A TARADELL OFERTA NÚM. 253879 Tasques específiques: APLICADOR TRACTAMENTS I CONTROL DE PLAGUES, legionel·la… Supervisar el correcte funcionament dels elements instal·lats, instal·lació de noves caixes, làmpades, registrar telemàticament les operacions realitzades… Visita a domicilis i empreses per Bages, Ripollès i Garrotxa. Cotxe i mòbil d’empresa. Jornada de 24h/setmana. Atenció d’emergències Es valorarà tant perfils d’estudiants, d’autònoms com de treballadors per compte aliè. L’empresa forma i facilita l’accés a l’acreditació del carnet propi del sector.  Capacitats requerides: Bona comunicació amb el client. Gestió d’agenda de visites adaptada al client. treball per objectius. Habilitat en petites operacions de muntatge. Versatilitat en afrontar les diferents situacions, iniciativa i autonomia. Feu “clic” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des. Requisits obligatoris  •Vehicle propi •Branca Formatiu Grau Mitja: Indústries alimentàries  •Permís de conduir tipus B •Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat   Requisits recomanables  •Experiència en l’ocupació – 6 mesos •Nivell acadèmic: FP I •Programari de gestió •Català. Nivell Independent B2 •Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  15/11/2017  Salari mensual:  825 €  Tipus de contracte:  Temps parcial: indefinit  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Jornada: de dilluns a divendres, parcial, matí   Horari:  dl a dv: de 7.45 a 13.45  Atenció al públic:   Sí

PEÓ DE GRANJA DE VAQUES I PORCS  A TARADELL OFERTA NÚM. 253889 Tasques específiques: PEÓ DE GRANJA per a explotació de porcs i vaques. Gestió informatitzada dels animals: registrar dades a l’ordinador per a controlar processos automàtics (medicació, embarassos..) i fer-ne seguiment. Donar de menjar, traslladar als animals, netejar les corts. Es valorarà experiència conduït tractor per a feines agrícoles. No imprescindible experiència, però necessari coneixements bàsics d’ordinador. Capacitats requerides: Coneixements bàsics en informàtica, capacitat d’aprenentatge, disponibilitat horària per a treballar caps de setmana. Versatilitat per a fer diferents tasques en l’explotació. Feu “clic” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des. Requisits obligatoris  •Vehicle propi •Permís de conduir tipus B   Requisits recomanables  •Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Peó no qualificat •Experiència en l’ocupació – 6 mesos •Nivell acadèmic: ESO •Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig •Català. Nivell Independent B1 •Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  03/11/2017  Salari mensual:  1000 €  Tipus de contracte:  Interinitat  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Jornada:  Indiferent  Horari:  de dL a dv. de 7 a 14.00h, un dia cap de setmana  Esforç físic:   Sí   Atenció al públic:   No

HOSTESSA PER A PROMOCIONS A VIC OFERTA NÚM. 253890 Tasques específiques: Entrega publicitat i documentació promocional de diversos productes.  Capacitats requerides: Bona presència, habilitats comunicatives, do de gents, bona predisposició.  Requisits molt importants  •Català. Nivell Independent B2  Incorporació:  26/10/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei  Contracte prorrogable:   No   Horari:  10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00

DEPENDENT/A PER A BOTIGA DE MENJARS PREPARATS A VIC OFERTA NÚM. 253892 Tasques a desenvolupar: Explicar als clients els productes i serveis de l’establiment i fer-ne demostracions. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores. Apilar i exposar els productes per vendre’ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts. Tasques específiques: Atendre al públic i servei de comandes a una botiga de menjar preparats. Suport en l’elaboració dels plats . Capacitats requerides: Educació i saber estar de cara al públic, responsabilitat i bona imatge  Requisits obligatoris  •Permís de conduir tipus B •Català. Nivell Experimentat C1 •Castellà. Nivell Experimentat C1   Incorporació:  13/11/2017  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  8:00-16:00 de dimarts a diumenge

AJUDANT DE CUINA A VIC OFERTA NÚM. 253899 Tasques a desenvolupar: Ajudar els cuiners i xefs a preparar els aliments rentant, pelant, picant, tallant, mesurant i mesclant els ingredients. Rentar els plats i els estris de cuina i posar-los a part .Preparar, cuinar, torrar i escalfar aliments senzills.  Tasques específiques: Elaborar de tot tipus de plats, suport general a cuina. Capacitats requerides: Persona agradable i que sàpiga treballar en equip, responsable i amb compromís amb la feina Requisits obligatoris  •Permís de conduir tipus B •Català.  •Castellà.   Incorporació:  13/11/2017  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  8:00-16:00 de dimarts a diumenge.

MONITOR/A DE MENJADOR A MANLLEU OFERTA NÚM. 253931 Tasques específiques: Monitors de menjador: – Ensenyar, treballar i control dels hàbits de salut i higiene alimentaria – Treballar la cohesió social al menjador – Control i ordre en el menjador – Control de pati i esbarjo – Resolució d’incidències. Capacitats requerides: Persones responsables, amb molta paciència, capacitat de resoldre incidències i treballar els hàbits de d’higiene i menjar Requisits obligatoris  •Català.    Requisits importants  •Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària   Requisits recomanables  •Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Incorporació:  13/11/2017  Durada del contracte: Més de 6 i menys de 12 mesos  Horari:   Dl Dv de 12 A 15

MONITOR/A D’ACTIVITAT EXTRAESCOLAR D’ANGLÈS PER A INFANTS D’EDUCACIÓ INFANTIL A MANLLEU OFERTA NÚM. 253966 Tasques específiques: Monitor/a d’anglès per a realitzar una activitat extraescolar d’esports i anglès a infants d’educació infantil. Preparació i dinamització de les classes. És una activitat extraescolar que es porta a terme els dilluns a la tarda. Negociable treballar els dilluns i dijous en unes altres instal·lacions. Capacitats requerides: Autonomia, habilitats comunicatives, habilitats per poder liderar i conduir un grup de nens/es de 3 a 5 anys. Domini bàsic de l’anglès Requisits obligatoris  •Castellà. Nivell Independent B2 •Català. Nivell Independent B2 •Anglès. Nivell Bàsic A2   Requisits molt importants  •Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà Incorporació:  31/10/2017  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Dimarts de 16.45h a 18.15h aprox.  Atenció al públic:   Sí

WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari