CONSTITUCIÓ DE LA PRIMERA ASSEMBLEA EUROREGIONAL DE LA JOVENTUT!

L’Euroregió crea la seva assemblea de la joventut, amb joves dels seus tres territoris membres. Si tens entre 16 i 30 anys i vols compartir amb altres joves de Catalunya, de les Illes Balears i d’Occitània pots apuntar-t’hi , la convocatòria està oberta fins el 27 de novembre.
El 2022 és l’any europeu de la joventut i l’EPM (Euroregió Pirineus Mediterrània) vol contribuir-hi amb una millor participació dels joves en l’acció de l’EPM, on es podran tractar temes i fer propostes als representants electes de l’EPM per dur a terme accions o proposar polítiques específiques entre les regions membres, facilitant l’intercanvi i el debat , el coneixement de com funcionen les institucions europees de cooperació territorial, com són les euroregions, etc. És un lloc per aprendre i descobrir cultures diferents entre els membres de l’EOM i més enllà a nivell europeu.
Més informació a:


https://www.euroregio.eu/events/assemblea-euroregional-de-la-joventut-obertura-candidature

En aquest article no s'hi permeten més comentaris.