CONCURS Reimagina’t – VÍDEOS LLIURES DE SEXISME

S’allarga fins al 18 de novembre la data d’inscripció al concurs Reimagina’t. Vídeos lliures de sexisme. Aquesta 14a edició gira entorn de les sexualitats, enteses com a espais d’experimentació i autodescobriment on es troben diferents desitjos i diferents cossos i on és imprescindible deixar fora les violències, parant atenció als límits, al consentiment, al suport mutu. Cuidant-se i cuidant, gaudint.

Com sempre, la proposta s’adreça a grups de joves entre els 12 i els 18 anys de centres educatius o de lleure dels municipis que formen part de l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació.

→ La pàgina web del concurs facilita materials de suport per a la concepció, el rodatge i el muntatge dels vídeos, que inclouen les càpsules de joves youtuberes com Llum (Eufòria, TV3) o Geor (Bunyol TV).

En aquest article no s'hi permeten més comentaris.