365 DIES PER MILLORAR LA QUALITAT DE L’AIRE. EL TORELLÓ JOVE REPARTIRÀ AGENDES PER 1R I 2N ESO – CURS 2022-2023

Prop de 70.000 de agendes escolars i 9.000 calendaris escolar del Medi Ambient i el desenvolupament pel curs 2022-23 arribaran aquest curs a les aules de 152 municipis de Catalunya, majoritàriament de la província de Barcelona. Es tracta d’un recurs d’educació ambiental, elaborat i produït per la Diputació de Barcelona, que s’ofereix als municipis de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. Els continguts d’enguany conviden a l’actuació i mobilització per reduir la contaminació atmosfèrica i millorar la qualitat de l’aire i, així, la salut de tothom.
La contaminació atmosfèrica és un problema greu, d’efectes locals i planetaris, que posa en perill la vida de les persones i la dels altres éssers vius amb qui compartim l’existència. Trastorns metabòlics, malalties cardiovasculars, desordres immunològics, afeccions respiratòries, càncers… la llista d’alteracions causades per la mala qualitat de l’aire és llarga. I és que, tot i que es tracta d’un fenomen que sovint passa inadvertit als ulls, ens afecta molt més del que ens pensem.

En aquest article no s'hi permeten més comentaris.