TRANS·fons: Exposició

L’exposició, que es presenta en format presencial i també virtual, es podrà veure a la Biblioteca/CRAI del Poblenou del 9 al 27 de maig del 2022 amb motiu de la Setmana de la Igualtat i del Dia Internacional contra la LGTBifòbia.

La Biblioteca ha volgut completar el seu fons sobre aquesta temàtica i difondre’l, mostrant-lo a través d’una exposició. TRANS·fons és, doncs, el gra de sorra que posem per donar a conèixer la realitat de les persones trans i no binàries, i les polítiques, cultures, experiències i debats que l’envolten.

L’exposició presencial es podrà visitar a la planta baixa de la Biblioteca del 9 al 27 de maig del 2022.

La mostra està dividida en tres parts:

  • Les nostres lluites. Històries i polítiques
  • Salut i legislació
  • Cultura

https://www.upf.edu/web/trans-fons/

En aquest article no s'hi permeten més comentaris.