OFERTES DE FEINA

Xarxa Local d'Ocupació

REPARTIDOR/A A DOMICILI NÚMERO D’OFERTA 319193 UBICACIÓ BALENYÀ Tasques específiques Preparar i repartir les comandes online del supermercat als domicilis dels clients. Seguir la ruta marcada per l’empresa. Manipulació de càrregues, utilització de transpalet manual i elèctric. Conducció de furgoneta. Capacitats requerides Orientació al client, capacitat física (força i resistència caminant), dinamisme, treball en equip, compromís amb l’empresa i organització. Horaris: Matí: de dilluns a dijous de 5h a 15:25h Tarda: de dilluns a dijous de 13h a 23h 4torn matí: De divendres a diumenge i festius de 5 a 15:25h 4torn tarda: de divendres a diumenge i festius a 13h a 23:25h Requisits Obligatoris: Nivell acadèmic ESO Permís de conduir B Vehicle propi Sí Llengua Català – Nivell Independent B2 Castellà – Nivell Independent B2 Molt importants: Experiència en l’ocupació (mesos) 6 InformàticaProgramari d’Ofimàtica – Usuari Bàsic
Informació d’interès Data d’incorporació 31/01/2022 HorariI ntensiu mati i tarda i 4t torn matí i tarda Atenció al públic Sí. Esforç físic Sí. Contracte. Durada Indefinit Prorrogable Sí

PREPARADOR/A DE COMANDES AL MAGATZEM NÚM. D’OFERTA 319191 UBICACIÓ BALENYÀ
Tasques específiques Persona que estarà al magatzem central preparant les comandes que van als establiments de venta. Manipulació de càrregues, utilització de transpalet manual i elèctric.
Capacitats requerides Capacitat física (força i resistència caminant) Dinamisme, treball en equip, compromís amb l’organització. Horaris: Tarda: de dilluns a divendres de 14h a 22h Nit: de dilluns a divendres o de diumenge a dijous de 22h a 06h 4rt torn: Divendres, dissabte i diumenge més festius o dissabte, diumenge i dilluns de 06h a 16:15h Requisits Obligatoris: Nivell acadèmic ESO Permís de conduir B Vehicle propi Sí Molt importants: Experiència en l’ocupació (mesos) 6 Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Bàsic Llengua Català – Nivell Independent B2 Castellà – Nivell Independent B2 Informació d’interès Data d’incorporació 31/01/2022 Horari Intensiu i fix de matí/tarda/nit/4t torn Esforç físic Sí Contracte Durada Indefinit Prorrogable Sí

MONITOR/A DE LLEURE NÚM. D’OFERTA 319175 UBICACIÓ VIC Tasques específiques Participar en un projecte de lleure educatiu que es du a terme a 8-10 municipis de la comarca d’Osona. S’utilitza l’esport com a eina per a treballar els valors. La funció del monitor/a és supervisar l’activitat i acompanyar als infants i joves en el desenvolupament d’aquesta, esdevenint una figura similar a la de l’educador/a de carrer. A banda del curs de l’activitat, es contemplen algunes hores de coordinació amb la tècnica de l’entitat. Lloc de treball: Vic, les activitats de la tarda es duen a terme a diversos municipis. Capacitats requerides Persona capaç de treballar en equip. Organitzada, compromesa, responsable i pacient. Amb bona relació interpersonal i amb iniciativa. Horari: 10 hores a la setmana. Les fixes són dilluns, dimarts dimecres i divendres de 17 a 19 i dos matins a la setmana (horari flexible). La resta es poden dur a terme tant al matí com a la tarda. Requisits Obligatoris: Permís de conduir B. Vehicle propi Sí Experiència en l’ocupació (mesos) 6 Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig Llengua Català i .Castellà Carnets especials Monitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil Informació d’interès Data d’incorporació 13/01/2022 Salari mensual 331€ Horari 10 hores a la semana Contracte Tipus Obra o servei Durada Més de 6 i menys de 12 mesos Prorrogable Sí

CUIDADOR/A ANIMALS I MANTENIMENT FINCA, NÚM. D’OFERTA 319209 UBICACIÓ MOIÀ. Tasques específiques Alimentació de cavalls Neteja de quadres Desbrossar finca Clavar piques Revisar tancats Manteniment abeuradors automàtics Es valorarà experiència prèvia en cavalls. Es valorarà habilitats manuals a l’hora de treballar en el manteniment i neteja de la finca, ús de maquinària i conducció de dúmper. Es tindrà en compte que la persona candidat sigui amant incondicional dels animals i dels cavalls en concret. Capacitats requerides Preocupació per l’ordre i la qualitat. Aprenentatge i utilització de coneixements. Orientació a l’assoliment Iniciativa. Requisits Obligatoris: Permís de conduir B Vehicle propi Sí Molt importants: Expriència en l’ocupació (mesos) 12 Informació d’interès Data d’incorporació2 4/01/2022 Horari dt a dv de 8 a 12h ds 9 a 13h Contracte Tipus Indefinit: ordinari Durada Més de 3 i menys de 6 mesos Jornada Jornada 2 Només jornada parcial Jornada 3 Exclusivament matí

AUXILIAR DE GERIATRIA Número d’oferta 319211 Ubicació Vic. Tasques específiquesTasques pròpies d’atenció a la dependència: dutxar, donar suport en la higiene, vestir, suport en l’alimentació, canvis posturals i mobilitzacions a través de grues i administració de la medicació. També són necessàries tasques de neteja d’habitacions i altres estances. Imprescindible formació homologada en dependència. Imprescindible experiència en maneig de grua. Capacitats requerides Persona discreta, responsable amb orientació a les persones, amb capacitat de treball en equip i compromís amb l’organització. Es demana experiència prèvia. Es paga plus de festius. Horari: SETMANA 1: dilluns-dimecres-dissabte-diumenge SETMANA 2: dimarts-dijous-divendres. Tasques desenvolupar Aixecar, girar i moure els pacients i transportar-los en cadira de rodes o en llits mòbils. Requisits Obligatoris: Experiència en l’ocupació (mesos) 6 Titulació Cicle formatiu grau mitjà – Sanitat – Cures auxiliars d’infermeria Llengua Català I .Castellà Informació d’interès Data d’incorporació 10/01/2022 Salari mensual 997€ Horari 7h a 13.30h i de 15.30 a 20h a dies alterns Atenció al públic Sí. Esforç físic Sí Contracte Tipus Obra o servei Durada Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable Sí

CUINER/A NÚM. D’OFERTA 319212 UBICACIÓ VIC Tasques específiques Sota la direcció de la Responsable de Restauració, la funció principal serà la de manipular, preparar, conservar i presentar tota classe d’aliments, depenent de l’oferta gastronòmica del servei. Ha de tenir en compte els referents de qualitat i rendibilitat econòmica establerts i aplicar les normes de seguretat i higiene exigibles. Capacitats requerides- Experiència en cuines d’oferta gastronòmica de qualitat. – Bona actitud i ganes de treballar. – Bona presència, do de gent i treball en equip. – Capacitat de gestió d’equips. Horari: DJ, DV I DLL DE 9H A 17H, DS I DG DE 13H A 17H i DE 19H A 23H Contracte: 6 mesos + 6 mesos + fixe. Requisits Obligatoris: Experiència en l’ocupació (mesos)12 Formació de manipulació d’aliments Sí Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Bàsic Llengua Català i Castellà Molt importants: Llengua Català – Nivell Experimentat C1 .Castellà – Nivell Experimentat C1 Titulació Cicle formatiu grau mitjà – Hostaleria i Turisme – Cuina Informació d’interès. Data d’incorporació 10/01/2022 Contracte. Tipus Obra o servei . Durada Més de 3 i menys de 6 mesos. Prorrogable Sí.

INFERMER/A PER A CENTRE RESIDENCIAL NÚM. D’OFERTA319218 UBICACIÓ RODA DE TER Tasques específiques Centre residencial, necessita incorporar a un/a infermer/a. Tasques i funcions: valorar a la persona a l’ingrés i elaborar el Pla d’Atenció d’Infermeria. Valorar, preparar, distribuir i fer seguiment de la medicació i tractament del/ de la pacient. Prendre les mesures adequades per tal de garantir una adequada atenció sanitària. Fer controls constants, glicencia i tensió arterial. Fer TAR i PCR. Capacitats requerides Estudis finalitzats de grau d’infermeria o bé cursant l’últim curs del grau. Horari de treball: de dill a div de 13:30h a 20:00h i caps de setmana alterns de 8:00h a 14:30h. Competències requerides: treball en equip, habilitats comunicatives, iniciativa i capacitat resolutiva. Requisits Obligatoris: Nivell acadèmicLlicenciatura / Enginyeria / Grau TitulacióGrau – Ciències de la Salut – Infermeria Molt importants: Llengua Català – Nivell Experimentat C1 i Castellà – Nivell Experimentat C1 Informació d’interès Data d’incorporació1 0/01/2022. Salari mensual 1900€ Horari De dill a div de 13:30h a 20:00h Contracte Tipus Indefinit: ordinari. Durada Indefinit
Jornada. Jornada 1 Indiferent de dilluns a divendres. Jornada 2 Només jornada intensiva. Jornada 3 Exclusivament tarda

OPERARI/A OFICIAL CONTROL NÚMERIC NÚM. D’OFERTA 319219 UBICACIÓ VIC
Tasques específiques Persona responsable de portar la programació per control numèric de la maquinària per fer el tall i la mecanització de les peces. Interpretació de planells, es valorarà coneixements d’autocad.
Capacitats requerides Responsabilitat, organització, treball en equip, compromís amb l’empresa. Requisits Obligatoris: Nivell acadèmi cCicle formatiu grau mitjà. Experiència en l’ocupació (mesos) 12 Informàtica Llenguatges de Programació – Usuari Mig. Llengua Castellà – Nivell Independent B2 I .Català – Nivell Independent B2. Molt importants: Permís de conduir B Vehicle propi Sí Titulació Cicle formatiu grau mitjà – Fabricació mecànica – Mecanització Recomanables Informàtica Programari de disseny – Usuari Mig Informació d’interès Data d’incorporació 17/01/2022. Horari De dl a dj de 7 a 13 i de 14:30 a 17:30, Dv 7 a 14. Esforç físic Sí . Contracte. Tipus Indefinit: ordinari. Durada Indefinit. Jornada. Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres. Jornada 2Només jornada partida.

CUINER/A NÚM. D’OFERTA 319229 UBICACIÓ VIC Tasques específiques Elaboració de menjars/sopars. Regeneració. Netejar el parament de cuina (plats, coberts, etc.) Realitzar el pla de neteja de cuina. Registre Appcc. Capacitats requerides Responsabilitat, capacitat d’adaptació, atenció al detall i iniciativa. Salari: 1437,68 euros/bruts mensuals Contracte de suplència. Requisits Obligatoris: Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental. Experiència en l’ocupació (mesos) 12 . Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Bàsic Informació d’interès Data d’incorporació 10/01/2022. Horari DL a DV 07.00 a 15.00h Contracte: Tipus Obra o servei Durada Més de 3 i menys de 6 mesos. Prorrogable Sí. Jornada. Jornada 1 Indiferent de dilluns a divendres. Jornada 2 Només jornada intensiva. Jornada 3 Exclusivament matí.

AUXILIAR DE MANTENIMENT Núm. d’oferta 319231 Ubicació Vic. Tasques específiques Programar i organitzar les actuacions de manteniment preventiu i correctiu per assegurar l’estat òptim de l’edifici i les seves instal·lacions: electricitat, enllumenat, gas, ventilació, climatització, contra incendis, ascensors, etc. Elaborar el pla anual de manteniment i organitzar les tasques dels serveis externalitzats de l’àrea de manteniment d’acord amb la planificació prevista. Revisar i actualitzar els programes de gestió informàtica de l’àrea de manteniment. Capacitats requerides Iniciativa, adaptabilitat, creativitat, empatia, relació interpersonal, organització/planificació, orientació als resultats, identificació amb l’entitat, motivació pel lloc de treball, responsabilitat. OFERTA DE DIFUSIÓ: Per més informació i inscripció a l’oferta: https://latlantidavic.cat/ca/treballa-amb-nosaltres_769 Requisits Obligatoris: • Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà • Permís de conduir B • Experiència en l’ocupació (mesos) 24 • Titulació Cicle formatiu grau mitjà – Manteniment i Serveis a la producció – Manteniment Electromecànic • Llengua Català – Nivell Independent B2 – Certificat Independent B2 Molt importants: • Branca C.Formatiu Grau Superior Instal·lació i Manteniment
Informació d’interès • Data d’incorporació 14/02/2022 • Horari De dimarts a diumenge horari flexible (37,5h/set). Contracte: • Tipus Relleu • Durada Més de 6 i menys de 12 mesos • Prorrogable Sí

COMPTABLE NÚM. D’OFERTA 319236 UBICACIÓ VIC Tasques específiques Elaborar pressupost anual, i d’altres pressupostos que es puguin necessitar. Fer el seguiment de la tresoreria. Relació amb bancs vinculats a l’entitat. Portar la comptabilitat al dia. Presentar l’estat comptable al juny, desembre (pretancament ) i febrer (tancament). Facturació. Cobraments, pagaments i impagaments. Presentació IVA i IRPF. Seguiment de les convocatòries anuals a nivell públic i privat. Responsable de realitzar les sol·licituds i la justificacions de les subvencions en coordinació amb l’equip tècnic. Capacitats requeridesTreball en equip. Gestió de l’estrès. Organització. Proactivitat. Resolució de conflictes. Bon tracte. Capacitat de lideratge. Es valorarà domini del programa Nexxia So. Requisits Obligatoris: • Nivell acadèmicCicle formatiu grau superior • Experiència en la categoriaTècnic/a mig i assimilats • Experiència en l’ocupació (mesos)24 Molt importants: • InformàticaProgramari d’Ofimàtica – Usuari Avançat • LlenguaCatalà – Nivell Experimentat C1 i Castellà – Nivell Experimentat C1 importants: • Titulació Grau – Ciències socials i jurídiques – Economia i Finances Informació d’interès. • Data d’incorporació24/01/2022 • HorariJornada partida de dl a dj, Dv fins el migdia. Contracte:
• TipusObra o servei • DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos • ProrrogableSí Jornada • Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres • Jornada 2Només jornada partida

AUX ADMINISTRATIU/VA CONTRACTE PARCIAL TARDA DE 17 A 20H DE DILLUNS A DIVENDES. CARNET B NÚM. D’OFERTA 319238 UBICACIÓ GARRIGA Tasques específiques atendre als alumnes, informar de les classes, rebuts i cobraments . Agenda documents alumnes.caixa. Oficina contracte a temps parcial laboral de 15h a la semana horari de 17 a 20h de diluns a divendres. Capacitats requerides responsabilitat, atenció al client, capacitat de resoldre i polivalencia . Requisits Obligatoris: • Nivell acadèmicESO • Permís de conduirB • LlenguaCatalà – Nivell Experimentat C1 I Castellà – Nivell Experimentat C1 Molt importants: • Experiència en la categoría Auxiliar • Experiència en l’ocupació (mesos) 12 Recomanables: • Llengua Anglès – Nivell Independent B1 Informació d’interès: • Data d’incorporació11/01/2022 • Salari mensual410€ • Horaritarda de 17 a 20h de dilluns a divendres Contracte: • Tipus Temporals bonificats • Durada Més de 3 i menys de 6 mesos • Prorrogable Sí Jornada • Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres • Jornada 2Només jornada parcial • Jornada 3Exclusivament tarda

CONSERGES NÚM. D’OFERTA319240 UBICACIÓVIC Tasques específiques Es requereix un conserge per a la zona de Vic i un per a la zona de Manresa. Tasques diverses de consergeria i vigilància. Formació a càrrec de l’empresa. Capacitats requerides Oferta només de difusió, per a inscriure’s cal enviar currículum a: central@gcs.cat Requisits Obligatoris:
• Permís de conduir B Molt importants: • Llengua Català I Castellà importants: • InformàticaProgramari d’Ofimàtica – Usuari Bàsic Recomanables: • Nivell acadèmicESO Informació d’interès: • Data d’incorporació 17/01/2022
• Horari Variable segons lloc de treball Contracte: • Tipus Obra o servei • Durada Més de 12 mesos

ARQUITECTE/A TÈCNIC/A (A2) EN RÈGIM FUNCIONARIAL D’INTERINATGE PER PROGRAMA NÚM. D’OFERTA 319261 UBICACIÓ MOIÀ Tasques específiques Convocatòria del procés selectiu per a proveir un lloc Arquitecte/a tècnic/a (A2), en règim funcionarial d’interinatge per programa, i constitució duna borsa de treball comarcal
Capacitats requerides NO s’accepten Candidatures per XALOC Seguiu les bases http://www.ccmoianes.cat/el-consell/convocatories-de-personal/proces-selectiu-per-a-proveir-un-lloc-darquitectea-tecnica-a2-en-regim-funcionarial-dinterinatge-per-programa-i-constitucio-duna-borsa-de-treball-comarcal/ Requisits Obligatoris: • Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau • Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig • Llengua Català – Nivell Experimentat C1 Importants: • Branca Títol universitari Arquitectura Recomanables: • TitulacióLlicenciatura / Enginyeria – Enginyeria – Arquitectura Informació d’interès: • Data d’incorporació14/01/2022 Contracte:
• Durada Durada indeterminada per obra o servei

OFERTES DE TREBALL publicades https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina

En aquest article no s'hi permeten més comentaris.