OFERTES DE FEINA

Xarxa Local d'Ocupació

VENEDOR/A Número d’oferta 318147 Ubicació Tona

Ocupació: Venedors de botigues i magatzems: Dependents empleats de comerç. Tasques específiques: Atenció al client amb assessorament personalitzat, transmissió de la personalitat de marca, organització de la botiga, emmagatzematge i reposició de mercaderia, cobrament, devolucions , obertures i tancaments a caixa, neteja de la botiga, gestió d’etiquetes i d’ofertes, entre altres funcions. 20h setmanals en horaris rotatius (imprescindible disponibilitat horària, també diumenges).
Capacitats requerides: Busquem una persona proactiva, motivada, dinàmica, oberta a créixer i tenir nous reptes. Si no estàs registrat/da al Servei d’Ocupació del teu ajuntament, pots enviar el currículum a seleccio@mancoplana.cat indicant el número d’oferta que t’interessa. Requisits Obligatoris Llengua: Català – Nivell Independent B2
Castellà – Nivell Independent B2 Requisits molt importants Permís de conduir B Vehicle propi Sí Requisits recomanables Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà Informació d’interès Data d’incorporació 13/12/2021 Horari 20h setmanals, horaris rotatius Atenció al públic Sí Contracte Tipus Indefinit: ordinari / Durada Indefinit / Prorrogable Sí

INFERMER/A Número d’oferta 318141 Ubicació Manlleu

Tasques específiques: Tasques específiques relacionades amb infermeria en l’entorn hospitalari Capacitats requerides: Persona responsable, empàtica i amb capacitat de treball en equip i sota pressió. Tasques desenvolupar: Planificar, prestar i avaluar atencions d’infermeria als pacients seguint les pràctiques i les normes de la infermeria moderna. Coordinar l’atenció als pacients per mitjà de consultes a altres professionals de la salut i als membres dels equips de salut. Desenvolupar i aplicar plans per al tractament biològic, social i psicològic dels pacients en col·laboració amb altres professionals de la salut. Planificar i oferir cures, tractaments i teràpies personals, inclosa l’administració de medicació, i la supervisió de la resposta als tractaments o al programa de cures. Netejar ferides i aplicar cures i embenats quirúrgics. Vigilar el dolor i el malestar experimentat pels pacients; alleujar el dolor per mitjà d’una varietat de teràpies, inclòs l’ús d’analgèsics. Respondre preguntes als pacients i a les seves famílies; subministrar-los informació relativa a la prevenció de la mala salut, els tractaments o les cures. Requisits Obligatoris Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà Titulació Cicle formatiu grau mitjà – Sanitat – Cures auxiliars d’infermeria Requisits Importants Llengua: Català – Nivell Independent B2 Castellà – Nivell Independent B2 Requisits Recomanables Permís de conduir B Vehicle propi Sí Informació d’Interès Data d’incorporació13/12/2021 Horari Diferents torns Atenció al públic Sí Contracte Tipus Obra o servei / Durada Indefinit

AGENT DE POLICIA LOCAL Número d’oferta 318111 Ubicació Tona

Tasques específiques: Convocatòria de selecció d’aspirants per dues places d’Agent de la Policia Local, més creació de borsa pel mateix lloc de treball. Veure bases a la web de l’Ajuntament de Tona www.tona.cat
Capacitats requerides: Cal instància específica per aquest procés de selecció, que es troba al tauler d’anuncis de la web de l’Ajuntament (www.tona.cat) i presentar-la al registre general, de 9 del matí a 14h de la tarda, o per qualsevol mitjà permès en l’administració pública. S’ha de presentar informe de vida laboral, CV i comprovant d’ingrés dels drets d’examen (o acreditació de situació d’atur). Termini: 21/12/21. Requisits Obligatoris Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental Permís de conduir B Vehicle propi Sí Llengua Català – Nivell Independent B2 Castellà – Nivell Independent B2 Informació d’interès : Data d’incorporació 10/01/2022 Contracte: Tipus Interinitat / Durada Més de 3 i menys de 6 mesos / Prorrogable Sí

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA (6 MESOS A ½ JORNADA)
Número d’oferta 318101 Ubicació Malla Tasques específiques: Les funcions associades a aquest lloc de treball són les següents: Preparar i recopilar documentació i introduir dades en la base de dades de la Corporació. Realitzar tasques de suport administratiu per al funcionament de l’àmbit. Classificar, arxivar i ordenar documents atenent els criteris fixats de gestió documental i comptable. Qualsevol altra funció de caràcter similar que li sigui atribuïda a un auxiliar administratiu. Capacitats requerides: Estar inscrit al SOC com a Demandant d’Ocupació No Ocupat (DONO) en el moment de presentar la sol·licitud.. Actitud, iniciativa i motivació. Polivalència, flexibilitat i disponibilitat. IMPRESCINDIBLE presentar documentació al registre del AJUNTAMENT de MALLA fins al 14 de desembre de 2021 – SINO ES PRESENTA LA DOCUMENTACIÓ A L’AJUNTAMENT NO S’ENTRA AL PROCÉS DE SELECCIÓ.
Tasques desenvolupar: Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Verificar la precisió de la informació proporcionada. Requisits Obligatoris Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental. Permís de conduir B Vehicle propi Sí Llengua Català – Nivell Independent B2 Requisits Recomanables Llengua Castellà – Nivell Independent B2 Informació d’interès Data d’incorporació 03/01/2022 Horari 20 h. setmanes a distribuir segons necessitats Contracte Tipus Obra o servei Durada Indeterminada per obra o servei Prorrogable No

PERSONAL NETEJA RESIDÈNCIA GENT GRAN (SUBSTITUCIÓ)
Número d’oferta 318097 Ubicació Tona Tasques específiques: Persona per a realitzar la neteja de residència per gent gran: neteja d’habitacions, lavabos i espais comuns. Horari: de dilluns a divendres, de 6:00 a 12:30. Substitució per vacances del 21 al 31 de desembre Capacitats requerides: Persona pulcra, organitzada i amb capacitat per treballar sense supervisió. Si no estàs apuntat/da al Servei d’Ocupació del teu ajuntament, pots enviar el teu currículum a seleccio@mancoplana.cat indicant el número d’oferta que t’interessa. Requisits molt importants Llengua Català – Nivell Independent B2 Castellà – Nivell Independent B2 Requisits importants Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental Requisits recomanables Permís de conduir B Vehicle propi Sí Informació d’Interès Data d’incorporació 21/12/2021 Horari De 6 a 12:30 (dills a divs), del 21 a 31 desembre Contracte: Tipus Eventuals per circumstàncies de la producció / Durada Menys d’un mes / Prorrogable No

OPERARI/A ESMOLADOR/A DE PEDRA
Número d’oferta 318096 Ubicació Manlleu Tasques específiques: Empresa de Manlleu del sector de la maquinària industrial necessita incorporar un/a esmolador Tasques: Esmolar amb la pedra Tasques de torner i fresador
Capacitats requerides: Persona amb mínima experiència en lloc similar. Persona major de 30 anys, en situació d’atur i resident a la comarca d’Osona Amb capacitat per treballar en equip, responsable i organitzada Requisits molt importants Nivell acadèmicFP I Requisits importants Experiència en la categoria Oficial/a de 2a. Titulació FPII – – Fabricació mecànica Llengua Català – Nivell Independent B2 Castellà – Nivell Independent B2 Informació d’interès Data d’incorporació20/12/2021 Horari De dilluns a divendres 40 hores setmanals Contracte Tipus Eventuals per circumstàncies de la producció Durada Més de 6 i menys de 12 mesos Prorrogable Sí Jornada Jornada 1 Indiferent

TÈCNIC/A DE SEGUIMENT DE PROJECTE
Número d’oferta318094 Ubicació Vic Tasques específiques: Intervenció individual, familiar, grupal i/o comunitari, seguiment de les persones i famílies ateses, acompanyament a recursos i/o serveis, exploració, valoració, diagnòstic i derivació de persones i famílies ateses, detecció i prevenció de situacions de risc i exclusió social, redacció d’informes socials, participació en les reunions de coordinació i en comissions o grups de treball amb altres entitats del territori. IMPRESCINDIBLE: en els últims 18 mesos, la persona ha d’haver estat inscrita al SOC de manera contínua o discontínua un mínim de 6 mesos. Capacitats requerides: Tolerància a la frustració, treball en equip, gestió emocional, capacitat de planificació i organització. OBLIGATORI formació en EDUCACIÓ/TREBALL SOCIAL, PSICOLOGIA O PSICOPEDAGOGIA. Es VALORARÀ formació en models en perspectiva familiar, experiència prèvia en col·lectiu immigrant, anglès i francès i coneixement dels recursos socials del territori. DATA MÀXIMA D’INSCRIPCIÓ 10/12/21. Requisits Obligatoris: Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau Titulació Grau – Ciències socials i jurídiques – Educació Social Branca Títol universitari Treball social Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Bàsic Llengua Català – Nivell Experimentat C1
Castellà – Nivell Experimentat C1 Requisits Molt importants Experiència en l’ocupació (mesos) 18 Requisits Recomanables Llengua Anglès – Nivell Independent B2 Informació d’interès Data d’incorporació 20/12/2021 Horari Dilluns a divendres de 8 a 16h (38’5h/set) Jornada Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres Jornada 2 Només jornada intensiva Jornada 3 Exclusivament matí

RECEPCIONISTA HOTEL Número d’oferta 318086 Ubicació Seva

tasques específiques: Important Resort de la comarca precisa incorporar RECEPCIONISTA: Subministrar informació sobre la disponibilitat d’allotjament i realitzar la reserva d’habitacions. Respondre a les sol·licituds dels clients relacionades amb els serveis d’habitació i manteniment i les reclamacions . IMPRESCINDIBLE disposar de carnet de conduir i vehicle propi. Capacitats requerides: Es valorarà experiència prèvia en el sector, i IDIOMES. Ser una persona ordenada i planificada, capacitat de treballar sota pressió. Tasques desenvolupar: Registrar els clients que arriben a l’hotel, assignar habitacions, verificar el crèdit del client i lliurar les claus de l’habitació. Subministrar informació sobre els serveis de l’hotel i els serveis disponibles en la comunitat. Requisits Obligatoris Permís de conduir B Vehicle propi Sí Llengua Català – Nivell Independent B2 Castellà – Nivell Independent B2 Anglès – Nivell Independent B1 Requisits Recomanables. Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental Experiència en l’ocupació (mesos) 3 Informació d’interès Data d’incorporació 15/12/2021. Horari Torns 8 h de matí i tarda Contracte Tipus Obra o servei Durada indeterminada per obra o servei Prorrogable Sí

CONDUCTOR C+E INTERNACIONAL (AMB ANGLÈS)
Número d’oferta 318084 Ubicació Seva Tasques específiques: Actualment Driving Events Logistics precisa incorporar un conductor amb carnet B + E i/o C + E, per a participar en la gestió i logística en presentacions internacionals d’automòbils. Transport de vehicles en remolc tancat nacional / internacional. Participació durant els esdeveniments: preparació, execució i desmuntatge de l’esdeveniment. Manipulació de prototips. Cura i manteniment de vehicles. Proveïment de vehicles. Capacitats requerides: Targeta de tacògraf. Experiència en conducció. Disponibilitat per viatjar. Bon tracte amb el client. Persona responsable i implicada. Persones interessades inscriure’s directament des de :https://feina.drivinglogistics.net/jobs/conductor-c-e-internacional-para-eventos-de-motor , o persones interessats/des no inscrits a la Xarxa XALOC, enviar currículum a seleccio@mancoplana.cat.
Tasques desenvolupar: Conduir i ocupar-se de vehicles motoritzats pesants, com ara camions amb o sense remolc o bolquet per al transport de mercaderies, líquids o materials pesants a curta o llarga distància. Calcular la ruta més convenient. Assegurar que les mercaderies es guardin i cobreixin de forma segura, per evitar pèrdues i danys. Realitzar el manteniment menor dels vehicles, i subcontractar el manteniment i les reparacions de major importància.

Ofertes publicades a la Xarxa Xaloc https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina

En aquest article no s'hi permeten més comentaris.