OFERTES DE FEINA

RESPONSABLE DE MANTENIMENT DE CANALITZACIONS D’AIGUA I D’ELECTRICITAT
Número d’oferta 317590 Ubicació Torelló . Treballadors de manteniment d’edificis. Tasques específiques: Responsable del manteniment d’instal·lacions esportives. Les tasques són fer analítiques, canviar fluorescents, canviar magnetotèrmics, programació de calderes i vetllar pel bon estat de les instal·lacions… Necessitem una persona amb capacitat i experiència en el sector de l’electricitat i la mecànica. Capacitats requerides: Responsable, ordenada, amb capacitat de prendre decisions, resolutiva i autònoma. Requisits: Llengua Català – Nivell Independent B2
Castellà – Nivell Independent B2. Experiència en la categoria Oficial/a de 1a. Informació d’interès Data d’incorporació 06/12/2021 Horari 17 a 21 hores Esforç físic Sí Contracte: Tipus: Obra o servei. Durada Més de 3 i menys de 6 mesos. Prorrogable Sí. Jornada 1Indiferent

OPERARI/A DE GRANJA ( DE CABRES)
Número d’oferta 317564 Ubicació Seva. Peons ramaders: Peons en explotacions d’aviram i conills Tasques específiques: Alimentar, donar de beure i netejar animals i mantenir nets els estables. Realitzar reparacions menors en instal·lacions, edificis, equips i tanques . Capacitats requerides: Persona responsable i proactiva Tasques desenvolupar: Ajudar al manteniment de la salut i benestar del bestiar. Requisits: Permís de conduir B. Vehicle propi Sí Llengua Català – Nivell Independent B2 . Castellà – Nivell Independent B2 Informació d’interès: Data d’incorporació 03/01/2022. Horari de 6 a 14 h o de 7 a 15 h Contracte: Tipus Obra o servei Durada indeterminada per obra o servei Prorrogable Sí

NETEJADOR/A INSTAL·LACIONS ESPORTIVES
Número d’oferta 317525 Ubicació Torelló Personal de neteja d’oficines, hotels i altres establiments similars Tasques específiques: Neteja d’unes instal·lacions esportives Capacitats requerides: Responsabilitat i adaptabilitat Requisits Obligatoris: Llengua Català – Nivell Independent B1 – Certificat Independent B1 Castellà – Nivell Independent B1 – Certificat Independent B1 Requisits Recomanables: Nivell acadèmic Certificat d’estudis primaris Informació d’interès: Data d’incorporació 21/12/2021. Horari torn de nit Atenció al públic No Esforç físic Sí Contracte: Tipus Obra o servei. Durada Entre 1 i 3 mesos Prorrogable Sí Jornada 1 Indiferent de dilluns a divendres Jornada 2 Només jornada intensiva Jornada 3 Exclusivament nit

TÈCNIC/A DE MANTENIMENT
Número d’oferta 317505 Ubicació Taradell Treballadors de manteniment d’edificis Tasques específiques: Es precisa tècnic de manteniment per a centre esportiu realitzant tasques de reparació i manteniment correctiu, conductiu i preventiu de la instal·lació del centre, així com altres actuacions necessàries per garantir el correcte funcionament. Capacitats requerides: Es valorarà l’actitud proactiva, la disponibilitat, i el compromís. La persona seleccionada rebrà formació i acompanyament des de l’inici, de manera que pugui anar adquirint els coneixements necessaris per desenvolupar les seves tasques. Requisits Obligatoris: Nivell acadèmic ESO Requisits Molt importants: Permís de conduir B Llengua Català – Nivell Independent B2 Castellà – Nivell Independent B2 Informació d’interès: Data d’incorporació 13/12/2021 Horari dill-dim:15h a 23h i ds-dg:7h a 12h Durada Indefinit

CARRETONER/A
Número d’oferta 317487 Ubicació Vic Operadors de carretons elevadors Tasques específiques: Manipular mercaderies: Càrrega i descàrrega de camions d’aigua paletitzada. Capacitats requerides: Persona organitzada i amb iniciativa. LLOC DE FEINA: Sant Hilari Sacalm. HORARI: matí de 6 a14h i tarda de 14 a 22h torns rotatius quinzenals. Requisits Obligatoris: Permís de conduir B. Vehicle propi Sí Experiència en l’ocupació (mesos) 6 Carnets especials Conductor/a de Carretó Elevador Informació d’interès: Data d’incorporació 05/12/2021. Horari Torns rotatius intensius de matí i tarda Tipus contracte Obra o servei Durada Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable Sí Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres Jornada 2Només jornada intensiva

2 PLACES DE VIGILANT MUNICIPAL
Número d’oferta 317484 Ubicació Roda de Ter Policies locals Tasques específiques: CONVOCATORIA 2 PLACES VIGILANT MUNICIPAL COM A FUNCIONARI DE CARRERA. BASES PUBLICADES E-TAULER, BOPB 15/10/2021 I DOGC 15/10/2021. PUBLICAT AL BOE 22/11/2021, TERMINI DE PRESENTACIO DE SOL.LICITUDS 22/12/2021.
Capacitats requerides: ES PUBLICA L’ANUNCI PER A LA SEVA DIFUSIÓ. ELS INTERESSATS HAN DE PRESENTAR SOL.LICITUD SEGONS REQUERIMENTS DE LES BASES. Requisits Obligatoris: Nivell acadèmicCertificat d’estudis primaris Permís de conduirB Llengua Català – Nivell Independent B1 Castellà – Nivell Independent B1 Informació d’interès: Data d’incorporació 01/03/2022 Horari TORNS ROTATIUS. Tipus contracte Indefinit: ordinari Durada Indefinit

DEPENDENT/A BOTIGA DE ROBA
Número d’oferta 317477 Ubicació Vic Venedors de botigues i magatzems Tasques específiques: Atenció i assessorament als clients, venda de producte, caixa, ordre i neteja de la botiga. Contractació subjecte al Programa 30 Plus (exclusivament persones de més de 30 anys). Capacitats requerides: Persona organitzada i amb iniciativa. Bones habilitats comunicatives, orientació al client, capacitat de negociació. Horari: De dl a dv 10h a 13:30h i 17h a 20:30h, Ds 9:30h a 14h i de 17h a 20:30h. Un matí festiu a convenir. Requisits Obligatoris: Experiència en l’ocupació (mesos) 48 Llengua Català – Nivell Independent B2 Castellà – Nivell Independent B2 Requisits Importants: Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig Requisits Recomanables: Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà Titulació Cicle formatiu grau mitjà – Comerç i Màrqueting – Comerç Informació d’interès: Data d’incorporació 20/12/2021. Salari mensual1154€. Horari 40h/setmana Atenció al públic Sí Tipus contracte Obra o servei Durada Més de 6 i menys de 12 Mesos. Prorrogable Sí. Jornada 2Només jornada partida.

DEPENDENT/A BOTIGA DE ROBA
Número d’oferta 317477 Ubicació Vic Venedors de botigues i magatzems Tasques específiques: Atenció i assessorament als clients, venda de producte, caixa, ordre i neteja de la botiga. Contractació subjecte al Programa 30 Plus (exclusivament persones de més de 30 anys). Capacitats requerides: Persona organitzada i amb iniciativa. Bones habilitats comunicatives, orientació al client, capacitat de negociació. Horari: De dl a dv 10h a 13:30h i 17h a 20:30h, Ds 9:30h a 14h i de 17h a 20:30h. Un matí festiu a convenir. Requisits Obligatoris: Experiència en l’ocupació (mesos)48 Llengua Català – Nivell Independent B2 Castellà – Nivell Independent B2 Requisits Importants: Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig Requisits Recomanables: Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà Titulació Cicle formatiu grau mitjà – Comerç i Màrqueting – Comerç Informació d’interès: Data d’incorporació 20/12/2021. Salari mensual 1154€ Horari 40h/setmana Atenció al públic Sí Tipus contracte Obra o servei Durada Més de 6 i menys de 12 mesos Prorrogable Sí Jornada 2 Només jornada partida

OFERTES XARXA XALOC, 23 DE NOVEMBRE DE 2021

https://xaloc.diba.cat/

En aquest article no s'hi permeten més comentaris.