OFERTES DE FEINA

Xarxa Local d'Ocupació

DEPENDENTA
Número d’oferta: 316608 Ubicació: Manlleu

Tasques específiques Atenció al client a establiment de càtering i menjars per emportar. Rebre les comandes, atenció telefònica, despatxar comandes, cobrar, quadrar la caixa. Puntualment, fer el repartiment dels menjars a casa de la clientela fent servir el vehicle de l’empresa. Mantenir l’ordre i fer la neteja de la botiga i cuina.
Capacitats requerides
Persona amb habilitats comunicatives, iniciativa. Rapidesa i capacitat de treball en equip. Tracte amable i respectuós. Bon ambient de treball. Contracte vinculat al Programa 30 Plus.
Tasques desenvolupar Explicar als clients els productes i serveis de l’establiment i fer-ne demostracions.
Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores.
Apilar i exposar els productes per vendre’ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts

Requisits obligatoris
Permís de conduir: B Data d’incorporació: 22/11/2021
Llengua: Català i castellà Horari: Dll-dm 9-14h i dss i dg 10-18h
Molt importants Tipus: Indefinit
Formació manipulació d’aliments: Sí Durada: Indefinit
Vehicle propi: Sí

MONITOR/A DE MENJADOR
Número d’oferta: 316550 Ubicació: Vic

Tasques específiques Educar a l’estona de menjador i en el lleure. Treballar hàbits, normes de convivència i actituds envers el menjar. Organització del menjador (pautes de conducta, control d’àpats, etc…). Dinamització i seguiment d’un grup d’infants. Ajudar a l’alumnat amb NEE en els desplaçaments per l’aula i pel centre en general, fora del centre, si cal, amb el seu mitjà de mobilitat (cadira de rodes, caminadors, bastons, etc.). Realitzar tasques de suport a l’equip docent durant els moments d’acollida i acomiadament del centre i en els moments de transició, si s’escau.
Capacitats requerides Iniciativa, responsabilitat, treball en equip i relació interpersonal. Imprescindible certificat negatiu de delictes sexuals.

Requisits obligatoris
Experiència en l’ocupació: 12 Data d’incorporació: 15/11/2021
Llengua: Català i castellà B2 Horari: Dll-Dv 13-15h
Carnets especials: Monitor d’activitats de lleure infantil Salari: 352€
Nivell acadèmic: CFGM Durada: Més de 6 i menys de 12

BORSA DE TREBALL DE TÈCNIC/A MIG DE MEDI AMBIENT
Número d’oferta: 316528 Ubicació: Manlleu

Tasques específiques Crear una borsa de treball per cobrir interinament les possibles absències, vacants, personal de programes, etc, del lloc de treball de tècnic-a mig de Medi Ambient, o sempre que es requereixi disposar d’aquest personal per atendre necessitats urgents i inajornables. Col·laborar el desenvolupament i correcta execució de les polítiques de Medi Ambient, planificant i gestionant els recursos econòmics i materials de què es disposa

Capacitats requerides Supervisar i controlar la correcta execució del contracte de gestió de recollida de residus i de neteja viària del municipi, elaborant els informes i avaluacions. -Impulsar la millora de la recollida selectiva dels residus municipals de Manlleu, així com fomentar-ne la seva reducció, reutilització i reciclatge.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Llicenciatura/Enginyeria/Grau Data d’incorporació: 29/11/2021
Durada: Més de 6 i menys de 12

OPERARI/A D’ELABORACIÓ DE FORMATGES
Número d’oferta: 316458 Ubicació: L’esquirol

Tasques específiques PERSONAL POLIVALENT PER EMPRESA DEL SECTOR LÀCTIC: -Tasques de neteja -Transport de llet i formatges -Elaboració de formatges -Preparació de comandes -Tasques administratives: facturació i xarxes socials
Capacitats requerides Persona polivalent, amb iniciativa i capacitat per l’aprenentatge. Contracte laboral de 40h/setmanals inicialment temporal amb possibilitats d’incorporació
Tasques desenvolupar Bullir o pasteuritzar la llet per aconseguir el contingut de matèria grassa especificat. Separar la nata de la llet i batre-la per fer mantega. Abocar en la llet les quantitats mesurades de ferment i d’altres ingredients. Quallar la llet, escalfar la quallada fins que prengui la consistència desitjada, escórrer l’aigua i posar el formatge en els motlles per formar-los per pressió. Salar el formatge i foradar-lo o untar-lo amb un bany de cultiu per afavorir el creixement de la floridura. Col·locar els blocs de formatge en prestatges, i girar-los periòdicament, perquè es madurin. Vigilar la qualitat dels productes abans d’envasar-los i inspeccionar-los, prenent mostres i ajustant les condicions de tractament en cas necessari. Registrar les quantitats d’ingredients utilitzats, els resultats de les proves i els cicles temporals.

Requisits
Experiència en l’ocupació: 9 Data d’incorporació: 22/11/2021
Llengua: Català i castellà B2 Durada: Més de 6 i menys de 12
Formació manipulació d’aliments: Sí
Nivell acadèmic: Certificat estudis primaris

TÈCNIC/A D’ACOMPANYAMENT
Número d’oferta: 316452 Ubicació: Vic

Tasques específiques Intervenció individual, familiar, grupal i/o comunitari, seguiment de les persones i famílies ateses, acompanyament a recursos i/o serveis, exploració, valoració, diagnòstic i derivació de persones i famílies ateses, detecció i prevenció de situacions de risc i exclusió social, redacció d’informes socials, participació en les reunions de coordinació i en comissions o grups de treball amb altres entitats del territori. S’ofereixen dos tipus de contractació: substitució per maternitat i 6 mesos amb possibilitats de continuïtat.
Tasques desenvolupar Tolerància a la frustració, treball en equip, gestió emocional, capacitat de planificació i organització. OBLIGATORI formació en EDUCACIÓ/TREBALL SOCIAL, PSICOLOGIA O PSICOPEDAGOGIA. Es VALORARÀ formació en models en perspectiva familiar, experiència prèvia en col·lectiu immigrant, anglès i francès i coneixement dels recursos socials del territori. DATA MÀXIMA D’INSCRIPCIÓ 12/11/21.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Llicenciatura/Enginyeria/Grau Data d’incorporació: 22/11/2021
Titulació: Educació social Horari: Dll-Dv 8-16h
Branca títol universitari: Treball social
Llengua: Català i castellà C1 Durada: Durada indeterminada
Informàtica: Usuari bàsic
Molt importants
Experiència en l’ocupació: 18
Llengua: Anglès Nivell B2

AJUDANT/A OFICINA TÈCNICA
Número d’oferta: 316445 Ubicació: Manlleu

Tasques específiques ADJUNT/A OFICINA TÈCNICA per empresa del sector metal·lúrgic que realitza processos industrials de mecanització i fabricació. – Treballs Oficina Tècnica – Control d’estocs i gestió de magatzem – Gestió de compres Hi ha la possibilitat de començar fent només mitja jornada el matí (però posteriorment haurà de ser jornada complerta a torn partit).
Capacitats requerides Professional amb coneixements en dibuix 3D, AutoCAD, Word i Excel.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: CFGM Data d’incorporació: 22/11/2021
Titulació: Fabricació mecànica Horari: Dll-dv 8-13h i 15-18h
Informàtica: Usuari Mig Tipus: Obra o servei
Llengua: Català i castellà B2 Durada: Més de 6 i menys de 12

AJUDANT EN APLICACIÓ AÏLLANTS EN CONSTRUCCIÓ
Número d’oferta: 316443 Ubicació: Torelló

Tasques específiques Peons per ajudar a l’aplicació d’aïllaments tèrmics i protecció passiva contra el foc. Ajudar a l’operari en totes les tasques. Càrrega i descàrrega del material, col·locació de pladur i falsos sostres. Fer forats amb trepant, collar a la paret, i fer altres fixacions. Netejar equips i espai de treball. Desplaçaments per la província i tot Catalunya. Les sortides i arribades es realitzen a Torelló
Capacitats requerides Habilitats manuals, recomanable experiència en treballs a la construcció. I tenir vigent la formació de prevenció de riscos de 20 h. Capacitat per moure i transportar elements pesats. Bon nivell de comprensió i expressió oral.

Requisits obligatoris
Experiència en l’ocupació: 6 Data d’incorporació: 20/11/2021
Llengua: Català i castellà B2 Salari: 1300€
Importants Horari: 8-17h més trasllat
Permís de conduir: B Esforç físic: Sí
Vehicle propi: Sí

OPERARI/A PER 4T TORN
Número d’oferta: 316439 Ubicació: Manlleu

Tasques específiques Operari/ària per empresa dedicada a la fabricació de corda de paper. Alimentar i controlar diferents màquines. Posar i treure bobines. Horari de 4t torn: caps de setmana i festius. Dissabtes i festius de 6 a 18h / Diumenges de 10 a 22h. Juliol: Vacances. Formació inicial per part de l´Empresa en Horari de Matí/Tarda/Nit per passar al 4rt. Torn a partir de gener 2022
Capacitats requerides Experiència en l’àrea de Producció. Habilitats manuals. Compromís Capacitat d’organització i autonomia per portar fins a 4 màquines amb el suport del seu cap d’equip. Assertivitat, empatia i capacitat de treball en equip Bon ritme de treball.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Graduat escolar Data d’incorporació: 20/11/2021
Llengua: Català i castellà B2 Horari: Dss i Dg 12h + festius
Tipus: Obra o Servei
Durada: Més de 6 i menys de 12

OPERARI/A DE PRODUCCIÓ INDÚSTRIA CÀRNICA
Número d’oferta: 316432 Ubicació: Balenyà

Tasques específiques Empresa de Sant Miquel de Balenyà del sector càrnic necessita incorporar un/a operari/a de producció. Tasques: Producció Envasar Etiquetar Verificar producte
Capacitats requerides Persona responsable amb capacitat de treball en equip, iniciativa, capacitat d’aprenentatge, organitzada. Es demana persona que parli correctament català i castellà Amb competències digitals Valorable cotxe per arribar al lloc de treball

Requisits obligatoris
Permís de conduir: B Data d’incorporació: 22/11/2021
Molt importants Horari: Diferents torns
Vehicle propi: Sí Tipus: Eventuals
Llengua: Català i castellà B2 Durada: Més de 6 i menys de 12
Nivell acadèmic: ESO
Formació manipulació d’aliments: Sí

MECÀNIC INDUSTRIAL PER CAPS DE SETMANA I FESTIUS
Número d’oferta: 316348 Ubicació: L’esquirol

Tasques específiques Empresa de l’Esquirol necessita cobrir una vacant de mecànic industrial per els caps de setmana i festius, Tasques: Manteniment i reparació de les màquines industrials
Capacitats requerides Experiència en lloc similar Disponibilitat per treballar els caps de setmana i festius Persona en situació d’atur Major de 30 anys Resident a la comarca d’Osona Valorable cotxe propi per arribar al lloc de feina
Tasques desenvolupar Ajustar, instal·lar, revisar, condicionar i reparar motors i màquines agrícoles i industrials. Revisar i provar maquinària i equips mecànics nous, agrícoles i industrials, per comprovar que compleixen les normes i prescripcions. Desmuntar maquinària i equips, agrícoles i industrials, per retirar peces o fer reparacions .Examinar peces de maquinària i equips agrícoles i industrials per descobrir-hi defectes com ara fuites i desgast excessiu. Manejar la maquinària i els equips reparats per verificar que les reparacions han estat adequades. Registrar les reparacions i el manteniment realitzats.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: FP I Data d’incorporació: 22/11/2021
Permís de conduir: B Horari: Dss i Dg 12h + festius
Vehicle propi: Sí Tipus: Indefinit
Llengua: Català i castellà B2 Durada: Indefinit
Titulació: CFGM – Electromecànica de maquinària

TEIXIDOR/A PER CAPS DE SETMANA I FESTIUS
Número d’oferta: 316346 Ubicació: L’esquirol

Tasques específiques Empresa de l’Esquirol necessita cobrir una vacant de teixidora per els caps de setmana i festius, Tasques: Fabricació de texits
Capacitats requerides Experiència mínima en lloc similar Disponibilitat per treballar els caps de setmana i festius Valorable cotxe pròpi per arribar al lloc de feina Obligatòri estar a l’atur i tenir més de 30 anys Resident a la comarca d’Osona

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: ESO Data d’incorporació: 15/11/2021
Permís de conduir: B Horari: Dss i Dg 12h + festius
Vehicle propi: Sí Tipus: Indefinit
Llengua: Català i castellà B2 Durada: Indefinit

EDUCADOR D’ACTIVITATS EXTRAESCOLAR
Número d’oferta: 316337 Ubicació: Manlleu

Tasques específiques Es cerca educador social per treballar dues tardes a la setmana en una activitat extraescolar de caire esportiu en infants, per treballar els valors, la cohesió, el treball en equip i per compartir experiències participatives. Contracte de 5 hores setmanals.
Capacitats requerides Cooperació i treball en equip. – Educació i sensibilització en valors.

Requisits obligatoris
Llengua: Castellà i català C1 Data d’incorporació: 05/11/2021
Nivell acadèmic: CFGS Horari: dimarts i dijous 18:30-20h
Informàtica: Usuari Mig Esforç físic: Sí
Branca títol universitari: Educació Durada: Més de 6 i menys de 12

OFICIAL MANTENIENT D’EDIFICIS
Número d’oferta: 316329 Ubicació: Vic

Tasques específiques Realitzar el manteniment general d’un centre de treball (Paleteria, fusteria, electricitat, llauneria i pintura)
Capacitats requerides Responsabilitat, organització, polivalència, do de gent.

Requisits obligatoris
Llengua: Castellà i català B2 Data d’incorporació: 10/11/2021
Permís de conduir: B Horari: Dll-Dv 9-14 i 15-18h
Informàtica: Usuari Bàsic Salari: 1235€
Vehicle propi: Sí Durada: Més de 3 i menys de 6
Nivell acadèmic: CFGS – Instal·lació i manteniment

MANTENIMENT MOBILIARI URBÀ
Número d’oferta: 316326 Ubicació: Vic

Tasques específiques Manteniment de parcs infantils i mobiliari urbà (fusteria, pintura…). Tasques de paleteria urbana. Tasques de jardineria.
Capacitats requerides Responsabilitat, do de gent, capacitat d’organització, polivalència.

Requisits obligatoris
Experiència de la categoria: Oficial de 2/a Data d’incorporació: 15/11/2021
Experiència en l’ocupació: 24 Horari: Dll-Dv 8-15h
Llengua: Català i castellà B2 Esforç físic: Sí
Nivell acadèmic: CFGM – Activitats agràries i Jardineria Durada: Més de 3 i menys de 6
Permís de conduir: B

AJUDANT DE CUINA
Número d’oferta: 316309 Ubicació: Vic

Tasques específiques Preparar plats senzills, pelar, picar i tallar ingredients, rentar els estris de cuina i endreçar-los on toca, etc.
Capacitats requerides Persona dinàmica, de tracte agradable, motivació, treball en equip. És OBLIGATORI tenir experiència prèvia com a ajudant de cuina, català i castellà. Es valorarà tenir formació relacionada i carnet de manipulador/a d’aliments.

Requisits obligatoris
Llengua: Castellà i català B2 Data d’incorporació: 29/11/2021
Experiència en l’ocupació: 12 Horari: 16-00h
Molt important
Formació de manipulació d’aliments: Sí Durada: Més de 3 i menys de 6
Nivell acadèmic: CFGM – Hostaleria

COMERCIAL BACK OFFICE
Número d’oferta: 316306 Ubicació: Tona

Tasques específiques Es necessita comercial back office per a realitzar les següents tasques: Suport als comercials en elaboració ofertes i gestió de la documentació. Prospecció Tasques administratives Preparació de documentació oficial Imprescindible català i castellà escrits i parlats correctament, així com nivell mig/alt d’anglès i francès.
Capacitats requerides Persona dinàmica, proactiva i orientada al client. Si no estàs apuntat/da al Servei Local d’Ocupació del teu Ajuntament, fes-nos arribar el teu currículum a seleccio@mancoplana.cat

Requisits obligatoris
Llengua: Castellà B2 Anglès i Francès B1 Data d’incorporació: 08/11/2021
Molt important Horari: Dll-Dv 8-13:15 i 14:15-17:15h
Vehicle propi: Sí Prorrogable: Sí
Nivell acadèmic: CFGS Durada: Entre 1 i 3
Permís de conduir: B

CAMBRER/A DE SALA
Número d’oferta: 316303 Ubicació: Vic

Tasques específiques Atenció al client/a, presentació dels menús i begudes, consell sobre l’elecció de menús, anotació de comandes, neteja de les taules, etc.
Capacitats requerides Persona dinàmica, de tracte agradable, motivació, treball en equip. És OBLIGATORI tenir experiència prèvia com a cambrer/a, català i castellà. Es valorarà tenir formació relacionada i carnet de manipulador/a d’aliments.

Requisits obligatoris
Llengua: Castellà i català B2 Data d’incorporació: 08/11/2021
Experiència en l’ocupació: 12 Horari: 16-00h
Molt importants Esforç físic: Sí
Formació en manipulació d’aliments: Sí Durada: Més de 3 i menys de 6
Nivell acadèmic: CFGM – hostaleria Prorrogable: Sí

PERSONAL D’AJUDA A DOMICILI
Número d’oferta: 316265 Ubicació: Manlleu

Tasques específiques Ajudar amb les tasques de la casa i del dia a dia d’un domicili d’una parella d’avis. Fer la neteja de la casa, rentar i planxar la roba, comprar, cuinar i ajudar-los en el seu dia a dia.
Capacitats requerides Alta responsabilitat, facilitat de comunicació, empatia, iniciativa..
Tasques desenvolupar: Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d’embenats, generalment d’acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Mantenir el registre sobre cures personals, canvi en les condicions i resposta a les cures i tractaments; informar o donar referències a professionals de la salut i els serveis socials. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure’s en cadires de rodes i vehicles de motor Prestar als pacients i familiars suport emocional, informació i consell en aspectes com ara higiene, nutrició, exercici, cura dels nens o adaptació a la incapacitat o a la malaltia. Mantenir la higiene a l’entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l’habitatge. Prestar ajuda psicològica com ara conversa o lectura en veu alta. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s’adaptin als requisits nutricionals o dietes que s’han prescrit.

Requisits obligatoris
Titulació: CFGM –Atenció a persones en situació de dependència

Data d’incorporació: 08/11/2021
Horari: Dll-dv 8:30-14:30 i 20-22h
Durada: Indefinit

AJUDANT OBRADOR PASTISSERIA
Número d’oferta: 316263 Ubicació: Vic

Tasques específiques Suport en l’obrador d’una pastisseria.
Capacitats requerides Persona amb ganes d’aprendre un ofici, organitzada i planificada. Jornada parcial.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Graduat escolar Data d’incorporació: 08/11/2021
Experiència en l’ocupació: 6 Horari: Dm – Dg matins
Informàtica: Usuari bàsic Tipus: Obra o servei
Durada: Més de 3 i menys de 6
Permís de conduir: B

DEPENDENT/A PASTISSERIA I CAFETERIA
Número d’oferta: 316257 Ubicació: Vic

Tasques específiques Dependent/a d’una pastisseria/cafeteria. Atendre als clients, servei de cafeteria, responsable de la botiga durant el torn de tardes i neteja del local.
Capacitats requerides Orientació al client, persona organitzada i planificada.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Graduat escolar Data d’incorporació: 08/11/2021
Experiència en l’ocupació: 6 Horari: Dm-Dg 16:30-20:30h
Informàtica: Usuari bàsic Atenció al públic: Sí
Nivell acadèmic: CFGM Durada: Més de 3 i menys de 6
Permís de conduir: B tipus: Obra o servei

OPERARI/A DE MAGATZEM
Número d’oferta: 316254 Ubicació: Vic

Tasques específiques Recepció de mercaderies i ubicació en el magatzem, col·locació de material a la botiga, control d’entrada i sortida del material, manteniment del magatzem.
Capacitats requerides Persona amb autonomia, iniciativa, organitzada, polivalent, que sàpiga treballar en equip, capaç de prioritzar les tasques segons urgència.

Requisits obligatoris
Llengua: Castellà i català B2 Data d’incorporació: 15/11/2021
Experiència en l’ocupació: 24 Horari: Dll-Dv 8-13h i 15-18h
Carnets espacials: Carretó elevador Esforç físic: Sí
Nivell acadèmic: CFGM Durada: Més de 3 i menys de 6
Permís de conduir: B

AJUDANT DE MÀQUINES
Número d’oferta: 316252 Ubicació: Gurb

Tasques específiques Revisar les ordres de transformació i marcar les bobines segons l’ordre de tall. Col·laborar amb el maquinista en la col·locació de la bobina i preparar l’inici del procés. Recollida del material sobrant i neteja de la bobina. Preparar el número i la mesura dels palets segons l’ordre de transformació. Alimentació de la màquina. Comptar el producte finalitzat i comprovar la seva qualitat. Recollir el paquet amb el pont grua i emmagatzemar-lo. Mantenir l’ordre i neteja de la màquina i la secció.
Capacitats requerides Persona polivalent, amb capacitat de treballar en equip, resolutiva, ordenada i amb coneixement de les normatives de prevenció de riscos laborals.

Requisits obligatoris
Llengua: Castellà i català B2 Data d’incorporació: 15/11/2021
Nivell acadèmic: Graduat escolar/Batxillerat Horari: 7-15:30h
Permís de conduir: B Atenció al públic: No
Vehicle propi: sí Durada: Indefinit

PERSONAL DE NETEJA
Número d’oferta: 316191 Ubicació: Vic

Tasques específiques En dependència de la responsable d’espais, realitzarà les tasques de neteja tals com: – Neteja de les aules formatives, sales de reunions, sales d’actes, etc. – Neteja d’espais comuns: exteriors, passadissos i lavabos – Organització de carros de la neteja
Capacitats requerides Persona autònoma, organitzada, neta, ràpida i resolutiva, amb vocació de servei. Formació a càrrec de l’empresa Contracte: 6 mesos + 6 mesos + fixe

Requisits obligatoris
Experiència en l’ocupació: 12 Data d’incorporació: 08/11/2021
Nivell acadèmic: Graduat escolar/Batxillerat elemental Horari: Dll-dv 14-18h Dm 14-21h i Dss 14-17h
Salari: 574€
Durada: Més de 3 i menys de 6
Prorrogable: Sí

APRENENT SOLDADURA I MANTENIMENT
Número d’oferta: 316186 Ubicació: Sant Pere de Torelló

Tasques específiques Aprenent per a taller metal·lúrgic: ajudarà en la fabricació i instal·lació d’estructures per a la construcció (baranes, portes, finestres, escales…), i també en feines de manteniment de maquinària en indústria. Soldar, prendre mides, tallar, trepanar, doblar, manteniments industrials i ajudar en tot moment als oficials. Es valorarà coneixement de les eines de l’ofici, experiència en feines manuals i formació relacionada..
Capacitats requerides Interès en aprendre, habilitat manual, fer les feines ben fetes i amb precisió, habilitats per a treballar en equip, versatilitat i adaptació al canvi. Capacitat de desenvolupar totes les tasques de l’ofici de forma autònoma a mida que millori en l’ofici..

Requisits obligatoris
Llengua: Castellà B2 Data d’incorporació: 08/11/2021
Titulació: CFGM – Fabricació mecànica Horari: Matí i tarda jornada sencera
Permís de conduir: B Atenció al públic: Sí
Vehicle propi: sí Durada: Entre 1 i 3 mesos
Nivell acadèmic: ESO Prorrogable: Sí

DIRECTOR/A D’AGÈNCIES D’ASSEGURANCES
Número d’oferta: 316180 Ubicació: Vic

Tasques específiques Assessorar, formar, desenvolupar i ampliar la xarxa de mediadors que col·laboren amb la Companyia en la comarca d’Osona. Nomenament de nous mediadors comercials sota la seva responsabilitat. Potenciar el desenvolupament comercial dels mediadors existents. Donar suport als agents comercials assignats. Seguiment de les accions realitzades a la Sucursal per assegurar la seva efectivitat.
Capacitats requerides Dinamisme (iniciativa, energia, vitalitat, entusiasme, etc.) Orientació comercial Lideratge Anàlisi i resolució de problemes.

Requisits obligatoris
Experiència en l’ocupació: 6 Data d’incorporació: 01/12/2021
Informàtica: Usuari Mig Horari: Dll-Dv 8:30-14h i 15:30-18h
Permís de conduir: B Tipus: Indefinit: ordinari
Vehicle propi: sí Durada: Indefinit
Nivell acadèmic: Llicenciatura/Enginyeria

CAMBRER/A
Número d’oferta: 316146 Ubicació: Sant Pere de Torelló

Tasques específiques
Servei i atenció presencial al client. Puntualment, atenció telefònica (anotar reserves a l¿agenda i informar als clients) i gestió del check-in/ckeck-out dels hostes. Preparació del servei: muntatge i desmuntatge taules servei. Servei a barra: atenció al client, reforç pica de barra i servei de refrescos i/o de cafeteria. Manteniment de càmeres plenes i gestió estoc begudes i licors (preparar comandes). Gestió de comptes i realitzar cobraments en tarja i efectiu. Manteniment i neteja dels banys públics, de la sala menjador i del bar.
Capacitats requerides Vocació de servei i habilitats comunicatives. Capaç de resoldre conflictes. Experiència professional en el sector. Coneixedor/a dels procediments de higiene, salut i seguretat a cuina. Curós/a en la seva higiene i aspecte personal. Capaç de gestionar l¿estrès i de treballar de manera organitzada i serena sota pressió.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: ESO Data d’incorporació: 10/11/2021
Llengua: Català i castellà nivell B2 Horari: 20h/set Cap de setmana
Permís de conduir: A o B Atenció al públic: Sí
Vehicle propi: sí Durada: Més de 6 i menys de 12

CAMBRER/A DE PISOS
Número d’oferta: 316134 Ubicació: Sant Pere de Torelló

Tasques específiques Netejar habitacions i banys de l’hostatgeria. Endreçar roba neta al rober, guardar roba bruta dins de bosses i emmagatzemar. Recollir objectes perduts i entregar-los. Endreçar i netejar elements de neteja i que el següent torn els tingui a punt. Manteniment en general de les estances i dependències de la instal·lació. Neteja i manteniment de banys públics. Control d’estocs elements de neteja i fer llista de la compra.
Capacitats requerides Organització , amb iniciativa pròpia i capacitat d’autogestió. Observador/a i rapidesa.

Requisits obligatoris
Data d’incorporació: 08/11/2021
Llengua: Català i castellà nivell B1 Horari: Dss 11-16h i dg 11-18h
Permís de conduir: A1 o B
Vehicle propi: sí Durada: Més de 6 i menys de 12

PEÓ DE LA INDÚSTRIA TÈXTIL – LLUÇANÈS
Número d’oferta: 316103 Ubicació: Olost

Tasques específiques Control de màquines de teixir. Preparació de comandes i expedicions. Acabats de producte: enrollat i plegat. Possibilitats d’aprenentatge per aprendre a fer de teixidor
Capacitats requerides Persona amb iniciativa, ganes d’aprendre. Treballar en equip. Sou segons conveni. Jornada inicialment partida (de 9 a 13 i de 15 a 19).L’horari que finalment (una vegada format/da) volem que faci és de 14 a 22 en torn seguit.

Requisits obligatoris
Data d’incorporació: 08/11/2021
Durada: Més de 6 i menys de 12
Tipus: Obra o servei

VENEDOR/A DE FORN DE PA I CAFATERIA
Número d’oferta: 316101 Ubicació: Manlleu

Tasques específiques Venedor/a de forn de pa i cafeteria. Atenció al client, caixa, servir a la taula i la barra, preparació de cafès i entrepans, reposició, neteja general..
Capacitats requerides Persona amb orientació al client, responsabilitat i habilitats comunicatives.
Tasques desenvolupament: Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Graduat escolar/Batxillerat elemental Data d’incorporació: 09/11/2021
Informàtica: Usuari bàsic Horari: Dll-dv 16:30-20h Dss 9-12h
Llengua: Català i castellà nivell B2 Atenció al públic: Sí
Durada: Més de 3 i menys de 6

EDUCADOR/A SOCIAL DE CARRER
Número d’oferta: 316073 Ubicació: Vic

Tasques específiques Treballar en el medi obert (places, parcs, etc.) per fer vincle amb els joves que habitualment fan ús d’aquests espais. Desenvolupar tasques d’acompanyament en el lleure educatiu amb adolescents de 12 a 16 anys i joves de 16 a 24 anys aproximadament. Difusió entre els joves i famílies de les activitats d’oci positiu que es realitzen. Mediació en situacions de conflicte entre les persones joves. Recollida de dades i registre de les accions dutes a terme, proposar millores i fer un seguiment.
Capacitats requerides Capacitat d’empatia i proximitat amb els joves. Dinamisme, creativitat, iniciativa en la relació amb els joves. Es valorarà domini d’anglès, francès i/o àrab i coneixement de la ciutat de Vic i els seus recursos per a joves. Termini màxim d’acceptació de candidatures el 07/11/2021 a les 23:59h.
Tasques desenvolupar: Analitzar la situació en què es troben les persones i suggerir diferents opcions sobre la manera en què puguin resoldre els seus problemes. Mantenir contactes amb altres entitats de serveis socials, centres d’ensenyament i serveis sanitaris, per facilitar-los i obtenir informació sobre la situació general i els progressos de les persones.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Llicenciatura/Enginyeria Grau Data d’incorporació: 15/11/2021
Experiència en la categoria: Tècnic/a Mig Assimilat Horari: Dll-dv 15-20h
Experiència en l’ocupació: 6 Salari: 1140€
Titulació: Grau en Educació Social Atenció al públic: Sí
Informàtica: Programari d’ofimàtica – Usuari Mig Durada: Més de 3 i menys de 6
Llengua: Català i castellà C

APRENENT MANTENIMENT INDUSTRIAL
Número d’oferta: 316034 Ubicació: Gurb

Tasques específiques Aprenent, ajudar a instal·lar sistemes de cablejat elèctric, muntatge d’equips i accessoris del sistema elèctric, control de quadres elèctrics, localitzar averies i reparar equips elèctrics, realitzar inspeccions, fer proves de funcionament, etc.
Capacitats requerides Disposició a l’aprenentatge, ganes d’aprendre un ofici.

Requisits obligatoris
Experiència en l’ocupació: 3 Data d’incorporació: 08/11/2021
Titulació: Electricitat Horari: Dll-dv 8-13h i 15-18h
Permís de conduir: B Tipus: Obra o servei
Vehicle propi: sí Durada: Més de 3 i menys de 6

PERSONAL DE SERVEIS ELECTRICITAT INDUSTRIAL
Número d’oferta: 316027 Ubicació: Gurb

Tasques específiques Empresa de serveis d’electricitat industrial cerca diversos perfils: – Oficial electricitat industrial – Tècnic/a manteniment electricitat industrial – Peó manteniment elèctric
Capacitats requerides Capacitat d’autonomia i de precisió, capacitat per a la resolució de problemes, destresa manual i visual, planificació i organització.

Requisits obligatoris Horari: Dll-dv 8-13 i 15-18h
Experiència en l’ocupació: 12 Durada: Més de 3 i menys de 6
Vehicle propi: Sí Data d’incorporació: 09/11/2021
Permís de conduir: B
Recomanable
Titulació: CFGM: Electromecànica de maquinària

TÈCNIC/A D FABRICACIÓ DIGITAL (TÈCNIC/A DE PROJECTE)
Número d’oferta: 316026 Ubicació: Vic

Tasques específiques OFERTA DE DIFUSIÓ. NO APUNTAR-SE A TRAVÉS DE LA XALOC. Allotjament i incubació de projectes del sector KIBs, suport en l’adequació d’un espai al Recinte Firal perquè esdevingui un nou espai de referència que afavoreixi les relacions professionals i la transferència del coneixement, manteniment i dinamització d’un espai de prototipatge i projectes maker, assistir a les reunions de l’Equip Tècnic del projecte i realització dels informes de justificació
Capacitats requerides Iniciativa, autonomia. capacitat analítica. capacitat d’escolta, empatia, treballar en equip, organització, planificació i socialització – xarxa. Les bases i la sol·licitud les trobareu a: https://www.creaccio.cat/creaccio/treballa-amb-nosaltres/ Presentació de sol·licituds fins el 9 de novembre.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Diplomatura/Enginyeria tècnica Data d’incorporació: 29/11/2021
Llengua: Català i castellà C1 Horari: 37’5h/set matins i tardes
Tipus: Obra o servei
Durada: Més de 6 i menys de 12

CUINER/A PER RESIDÈNCIA
Número d’oferta: 316014 Ubicació: Tona

Tasques específiques Cerquem professional de Cuina per la Residència de Gent Gran de Tona. Cerquem persona per responsabilitzar-se de l´elaboració dels plats, neteja i organització de la cuina i a donar suport en la distribució dels àpats als usuaris. Horari: De 8 a 14 h i de 18 a 20 h. Setmana curta setmana llarga. Caps de setmana alterns. (28h setmana)
Capacitats requerides Pensem amb un/a professional amb estil de comunicació proper, amb empatia i assertivitat i facilitat per treballar en equip. Orientat/da en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones. Si no estàs apuntat/da al Servei d’Ocupació del teu Ajuntament, envia el teu currículum a seleccio@mancoplana.cat indicant el número de l’oferta que t’interessa.

Requisits obligatoris
Formació manipulació d’aliments: Sí Data d’incorporació: 03/11/2021
Llengua: Català i castellà B2 Horari: jornada partida dll-dv
Important Durada: Entre 1 i 3 mesos
Vehicle propi: Sí
Permís de conduir: B
Recomanable
Nivell acadèmic: CFGS – Hostaleria

DEPENDENT/A – PEÓ D’OBRADOR ALIMENTARI
Número d’oferta: 315989 Ubicació: St. Eugènia de Berga

Tasques específiques Lloc de feina dual entre expedició i obrador. Expedició: preparar comandes i fer atenció al públic, tant presencial com telefònica, per a la venda de producte. Obrador: preparar el material necessari i neteja dels espais.
Capacitats requerides Persona polivalent, amb bones habilitats socials per a l’atenció al client i el treball en equip, ganes d’aprendre i progressar a la feina. Capacitat per a conduir furgoneta. Lloc de feina inicialment temporal amb possibilitats de fixe

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: ESO Data d’incorporació: 02/11/2021
Llengua: Català nivell C1 Horari: 8-13h i 15-18h
Formació manipulació d’aliments: Sí Durada: Més de 3 i menys de 6

COMERCIAL IMMOBILIÀRIA
Número d’oferta: 315983 Ubicació: Tona

Tasques específiques Comercial per immobiliària: atenció a compradors/ llogaters i propietaris dels immobles, ensenyar les propietats immobiliàries als clients interessats, cerca de pisos per la borsa d’habitatge… Imprescindible disposar d’experiència prèvia com a comercial o en tasques d’atenció al client. Es valorarà molt positivament experiència en el sector immobiliari, tot i que no és imprescindible. Inicialment mitja jornada tardes i dissabtes matí, amb possibilitats d’ampliar jornada més endavant..
Capacitats requerides Persona orientada al client i amb capacitat per treballar de forma autònoma.
Tasques desenvolupar Obtenir informacions sobre les propietats en venda o en lloguer i sobre les necessitats dels eventuals compradors o llogaters. Ensenyar les propietats en venda o en lloguer a eventuals compradors o llogaters i explicar-los les condicions de venda, lloguer o arrendament.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: BUP/Batxillerat superior Data d’incorporació: 09/11/2021
Llengua: Català i castellà B2 Horari: Dll-dv 16-19:30 dss matí
Durada: Entre 1 i 3 mesos
Vehicle propi: Sí
Permís de conduir: B

DEPENDENT/A DE SUPERMERCAT
Número d’oferta: 315953 Ubicació: Vic

Tasques específiques Les tasques pròpies segons cada secció (preparar la secció, atenció i servei al client, neteja i ordre de la secció). Diferents seccions: caixa, reposició, fruiteria, fleca, xarcuteria, carnisseria i peixateria. (Formació a les diverses seccions a càrrec de l’empresa) Lloc de treball: Diverses poblacions d’Osona.
Capacitats requerides Orientació al client, treball en equip, compromís amb l’empresa, actitud venedora, empatia, dinamisme. Disposició a l’aprenentatge. Horaris: Intensiu rotatiu de dilluns a dissabte / torn de nit de diumenge a divendres / cap de setmana de divendres tarda i dissabtei lliurar eines, peces de recanvi, recanvis i equips diversos, i portar els registres pertinents.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: ESO Data d’incorporació: 22/11/2021
Llengua: Català i castellà B2 Horari: Torns rotatius
Experiència en l’ocupació: 6 Durada: Indefinit
Informàtica: Programar d’ofimàtica – Usuari bàsic

REPARTIDOR/A A DOCMICILI
Número d’oferta: 315948 Ubicació: Balenyà

Tasques específiques Preparar i repartir les comandes als domicilis dels clients. Seguir la ruta marcada per l’empresa. Manipulació de càrregues, utilització de transpalet manual i elèctric. Conducció de furgoneta.
Capacitats requerides Orientació al client, capacitat física (força i resistència caminant), dinamisme, treball en equip, compromís amb l’empresa i organització. Horaris: Matí: de dilluns a dijous de 5h a 15:25h Tarda: de dilluns a dijous de 13h a 23h 4torn matí: De divendres a diumenge i festius de 5 a 15:25h 4torn tarda: de divendres a diumenge i festius a 13h a 23:25h

Requisits obligatoris
Informàtica: Usuari Bàsic Data d’incorporació: 22/11/2021
Llengua: Català i castellà B2 Horari: Intensiu matí i tarda
Experiència en l’ocupació: 6 Durada: Indefinit
Vehicle propi: Sí
Permís de conduir: B
Nivell acadèmic: ESO

PREPARADOR/A DE COMANDES AL MAGATZEM
Número d’oferta: 315942 Ubicació: Balenyà

Tasques específiques Persona que estarà al magatzem central preparant les comandes que van als establiments de venta. Manipulació de càrregues, utilització de transpalet manual i elèctric.
Capacitats requerides Capacitat física (força i resistència caminant) Dinamisme, treball en equip, compromís amb l’organització. Horaris: Tarda: de dilluns a divendres de 14h a 22h Nit: de dilluns a divendres o de diumenge a dijous de 22h a 06h 4rt torn: Divendres, dissabte i diumenge més festius o dissabte, diumenge i dilluns de 06h a 16:15h

Requisits obligatoris
Informàtica: Usuari bàsic Data d’incorporació: 16/11/2021
Llengua: Català i castellà B2 Horari: Intensiu fix
Nivell acadèmic: ESO Durada: Indefinit
Vehicle propi: Sí
Permís de conduir: B
Experiència en l’ocupció: 6

ENCARREGAT/DA DE MAGATZEM EXPEDICIONS TORN DE NIT
Número d’oferta: 315874 Ubicació: Viladrau

Tasques específiques Tasques a realitzar:  Preparació diària de l’agenda de càrrega de camions, sol·licitar el material al magatzem….  Resolució d´incidències al magatzem.  Imprimir els albarans i cartes de port.  Realitzar inventaris de producte acabat.  Donar instruccions als treballadors.  Contacte amb departament de logística.
Capacitats requerides Es valorarà experiència mínima en envasat alimentari i experiència en magatzems intel·ligents. IMPRESCINDIBLE: idioma català i coneixements d’informàtica. Interessats/des no inscrits a la Xarxa XALOC, enviar curriculum a seleccio@mancoplana.cat
Tasques desenvolupar Organitzar i controlar la recepció i l’expedició de mercaderies i portar els registres pertinents.Rebre, emmagatzemar i lliurar eines, peces de recanvi, recanvis i equips diversos, i portar els registres pertinents.

Requisits obligatoris
Informàtica: Usuari Mig Data d’incorporació: 08/11/2021
Llengua: Català i castellà B2 Horari: Torn de nit 22-06h
Experiència en l’ocupació: 3 Durada: Indeterminada
Vehicle propi: Sí
Permís de conduir: B

OPERARI DE PALETITZAT 4t TORN
Número d’oferta: 315873 Ubicació: Viladrau

Tasques específiques Tasques a realitzar:  Identificar i entrar els palets al magatzem automàtic, cada palet amb la matricula adequada.  Assegurar que l¿enfardat de palet s’hagi realitzat correctament segons els estàndards de treball proporcionats.  Canviar l’estat del palet a STOP en el cas de que es detecti alguna incongruència amb la fitxa d¿article i el producte paletitzat.  Canviar l’estat del palet a STOP en el cas de que hi hagi alguna anomalia en el procés o l’envasat.  Preparar remostrejos que es demanin des del laboratori proporcionant producte indicat.
Capacitats requerides Es valorarà experiència mínima en envasat alimentari i experiència en magatzems intel·ligents. IMPRESCINDIBLE: idioma català i coneixements d’informàtica. Interessats/des no inscrits a la Xarxa XALOC, enviar curriculum a seleccio@mancoplana.cat.
Tasques desenvolupar Omplir a mà flascons, llaunes, caixes i altres recipients amb productes. Desbloquejar les màquines en cas que quedin bloquejades i netejar les màquines, equips i eines. Classificar i separar a mà productes acabats o components.

Requisits obligatoris
Informàtica: Usuari Mig Data d’incorporació: 08/11/2021
Llengua: Català i castellà B2 Horari: Caps de setmana i festius 6-18h
Experiència en l’ocupació: 3 Durada: Indeterminada
Vehicle propi: Sí
Permís de conduir: B

RECEPCIONISTA AMB IDIOMES
Número d’oferta: 315865 Ubicació: Taradell

Tasques específiques Complex turístic de muntanya, tranquil i familiar necessita incorporar recepcionista per atenció al client de dilluns a divendres de 9h a 14:30h i caps de setmana alterns de 9h a 14h i de 16h a 20h. Imprescindible disposar de nivell B2 d’anglès. Feina estable
Capacitats requerides Comunicació fluïda en català, castellà i anglès. Nocions de francès. Experiència en atenció al client, comunicació, relació interpersonal, responsable i capacitat d’aprenentatge. Interessats/des no inscrits a la Xarxa Xaloc, al Servei Local d’Ocupació del vostre Ajuntament, enviar cv actualitzat a seleccio@mancoplana.cat indicant número d’oferta d’interès.
Tasques desenvolupar: Acollir i rebre els visitants, convidats o clients.Concertar cites per a clients.Ocupar-se de les sol·licituds d’informació o cites per telèfon.Dirigir clients i pacients a la ubicació o la persona adequades.Lliurar documentació informativa, fullets o formularis.

Requisits obligatoris
Vehicle propi: Sí Data d’incorporació: 02/11/2021
Llengua: Català Castellà i Anglès B2 Horari: Dll-dv 9-14:30h i caps de setmana alterns
Permís de conduir: B Salari: 1400€
Recomanables Durada: Entre 1 i 3 mesos
Experiència en l’ocupació: 6 Prorrogable: Sí
Titulació: Turisme

PRODUCTOR/A PER PRODUCCIÓ DE RODATGES
Número d’oferta: 315852 Ubicació: Seva

Tasques específiques Es precisa incorporar un/a productor/a per a producció de rodatges: La persona seleccionada serà responsable de les següents funcions: Gestionar la organització i logística de la producció – Planificar els aspectes econòmics de la producció – Establir els mètodes operatius – Comunicació amb el client – Preparar el pla general de treball, així com cada pla diari de rodatge (Call sheet, Shooting Plan, Mood Board…) – Negociar les condicions de contractació tècniques, artístiques i humanes – Coordinació d¿equips tècnics i lloguer de material (Càmeres, òptiques…) – Tancament del rodatge.
Capacitats requerides Persona amb capacitat de reacció, proactivitat i flexibilitat, amb tolerància a la pressió i orientació al client. – Residència a la província de Barcelona o Girona. – Experiència demostrable en organització i producció de rodatges – Experiència en lideratge d’equips de treball – Disponibilitat per a viatjar.
Tasques desenvolupar: Dirigir tots els aspectes de les produccions de cinema, teatre, ràdio o televisió, incloent-hi l’elecció dels actors, i prendre les decisions definitives sobre el vestuari, l’escenografia o els efectes de so i de llum

Requisits obligatoris
Informàtica: Usuari Avançat Data d’incorporació: 15/11/2021
Llengua: Anglès B2 Horari: Jornada completa segons necessitats
Vehicle propi: Sí Durada: Durada indeterminada per obra o servei
Nivell acadèmic: CFGS
Permís de conduir: B

BORSA DE TREBALL TREBALLADOR/A SOCIAL
Número d’oferta: 315848 Ubicació: Manlleu

Tasques específiques Convocatòria per crear una borsa de treball per cobrir interinament les possibles absències, vacants, etc., del lloc de treball de treballador-a social, de la relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Manlleu, o sempre que es requereixi disposar d’aquest personal per atendre necessitats urgents i inajornables, tal com estableix la legislació pressupostària o la normativa que en el futur la substitueixi
Capacitats requerides Fi de presentació sol·licitud 30/10/2021 Les sol·licituds d’admissió en el procés selectiu s’hauran de presentar necessàriament d’acord amb el model oficial aprovat per l’Ajuntament Sol·licitud de procés selectiu temporal (concurs únicament amb presentació de mèrits) disponible a l’enllaç: https://www.manlleu.cat/treball-municipal.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Llicenciatura/Enginyeria/Grau Data d’incorporació: 19/11/2021
Titulació: Treball social Durada: Durada indeterminada

TÈCNIC MIG TREBALLADOR/A SOCIAL
Número d’oferta: 315845 Ubicació: Manlleu

Tasques específiques Convocatòria selecció pel procediment de concurs-oposició d’una plaça de l’escala d’administració especial, subescala tècnica, classe tècnica diplomada, categoria tècnic-a mig treball social, de la plantilla de funcionaris de l’Ajuntament de Manlleu. Titulació: Grau en Treball Social o equivalent
Capacitats requerides Les sol·licituds d’admissió en el procés selectiu s’hauran de presentar necessàriament d’acord amb el model oficial aprovat per l’Ajuntament de Manlleu ¿Sol·licitud d’admissió a procés selectiu i liquidació taxa drets d’examen¿ disponible en suport pdf a la seu electrònica de l’Ajuntament, a l’apartat Ofertes de Treball, amb denominació Sol·licitud de procés selectiu

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Llicenciatura/Enginyeria/Grau Data d’incorporació: 08/11/2021
Titulació: Grau – Treball social Durada: Més de 6 i menys de 12

CUINER/A D’ESTABLIMENT QUE PREPAREN MENJARS PRECUINATS
Número d’oferta: 315784 Ubicació: Torelló

Tasques específiques Preparar i elaborar plats per emportar. Comprovar la qualitat dels aliments. Controlar l’estoc. Fer el manteniment i la neteja de l’entorn de treball.
Capacitats requerides Organització, responsabilitat, gestió de l’estrès, cura per l’ordre i la qualitat i treball en equip

Requisits obligatoris
Formació de manipulació d’aliments: Sí Data d’incorporació: 01/11/2021
Llengua: Català i castellà B2 Horari: dll i dt: 8-14h i 16-19h i dc 2h a convenir

AJUDANT DE CUINA
Número d’oferta: 315783 Ubicació: St. Vicenç de Torelló

Tasques específiques Fer suport a la cuina en l’elaboració de plats senzills. Fregir i fer brasa. Rentar, pelar, picar, tallar i triturar aliments. Preparar entrepans calents i freds. Netejar i mantenir ordenada la cuina, rentar els plats i tot els estris de cuina.
Capacitats requerides Organització, responsabilitat, treball en equip i gestió de l’estrès.

Requisits obligatoris
Formació de manipulació d’aliments: Sí Data d’incorporació: 01/11/2021
Llengua: Català i castellà B2 Horari: Jornada parcial a convenir

ADMINISTRATIU/VA DESPATX D’ADVOCATS
Número d’oferta: 315770 Ubicació: Vic

Tasques específiques Atenció al client, gestió de l’agenda, utilització d’informació confidencial de clients i d’empresa i comunicació telefònica.
Capacitats requerides Discreció, polivalència, organització, bon tracte i empatia

Requisits obligatoris
Informàtica: Usuari Mig Data d’incorporació: 08/11/2021
Llengua: Català i castellà B2 Horari: Dll-dv 09-15h
Experiència en l’ocupació: 6 Durada: Més de 3 i menys de 6
Nivell acadèmic: CFGS
Permís de conduir: B

ADMINISTRATIU/GESTIÓ DE LA PRODUCCIÓ
Número d’oferta: 315744 Ubicació: Vic

Tasques específiques Tasques administratives: gestió i recepció de comandes i mercaderies, recepció, etc. (SAP, programes de gestió administrativa, etc.) Tasques de gestió de la producció i suport a la direcció (KTI, productivitat, etc.)
Capacitats requerides Responsabilitat. capacitat de gestió, orientació als resultats i a la qualitat, capacitat de treball en equip, disposició a l’aprenentatge

Requisits obligatoris
Experiència en l’ocupació: 12 Data d’incorporació: 29/11/2021
Titulació: Grau en ADE Horari: Dll-dv 9-13h i 14-18h
Branca CFGS: Administració i gestió Durada: Més de 6 i menys de 12
Nivell acadèmic: Llicenciatura/Enginyeria/Grau Prorrogable: sí

AJUDANT DE CUINA
Número d’oferta: 315742 Ubicació: Gurb

Tasques específiques Ajudant de cuina per a col·lectivitats en una residència. Tasques relatives al servei i cuinat d’àpats
Capacitats requerides Persona organitzada, responsable, amb orientació a la qualitat i cura amb l’ordre i la neteja. Capacitat de treball en equip.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: ESO Data d’incorporació: 01/11/2021
Llengua: Català i castellà B2 Horari: Set curta/llarga matí o tarda

OPERARI/A DE NETEJA DE TALLER I FOSSES AMB CERTIFICAT DE DISCAPACITAT
Número d’oferta: 315734 Ubicació: Gurb

Tasques específiques Neteja de taller de camions i fosses fent ús de maquinària.
Capacitats requerides Autonomia i responsabilitat. És OBLIGATORI tenir certificat de discapacitat igual o superior al 33% i experiència prèvia en l’ocupació.

Requisits obligatoris
Experiència en l’ocupació: 12 Data d’incorporació: 02/11/2021
Llengua: Català i castellà Horari: Dll-dv 17-19:30h
Certificat de discapacitat: Sí Salari: 308€€
Nivell acadèmic: ESO Durada: Més de 3 i menys de 6
Llengua: Català i castellà B2

OPERARI/A DE NETEJA D’OFICINES AMB CERTIFICAT DE DISCAPACITAT
Número d’oferta: 315730 Ubicació: Gurb

Tasques específiques Neteja d’oficines, banys, escales i zones comuns.
Capacitats requerides Autonomia i responsabilitat. És OBLIGATORI tenir certificat de discapacitat igual o superior al 33% i experiència prèvia en l’ocupació.

Requisits obligatoris
Experiència en l’ocupació: 12 Data d’incorporació: 02/11/2021
Llengua: Català i castellà Horari: Dll-dv 16-19:30h
Certificat de discapacitat: Sí Salari: 431€
Nivell acadèmic: ESO Durada: Més de 3 i menys de 6
Llengua: Català i castellà B2

BORSA DE TREBALL PER TÈCNIC/A DE PROMOCIÓ ECONÒMICA, COMERÇ I TURISME
Número d’oferta: 315632 Ubicació: Tona

Tasques específiques Procés selectiu per la creació d’una BORSA DE TREBALL PER TÈCNIC/A DE PROMOCIÓ ECONÒMICA, COMERÇ I TURISME. Consultar tasques i funcions a la web de l’Ajuntament de Tona.
Capacitats requerides Les persones interessades presentaran una instància específica per aquest procés de selecció, que podran trobar al tauler d’anuncis de la web de l’Ajuntament de Tona (www.tona.cat) al registre general de l’Ajuntament de 9 a 14h o telemàticament, juntament amb la documentació requerida a les bases, fins el 8 de novembre. Consultar bases a www.tona.cat

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Batxillerat Data d’incorporació: 29/11//2021
Llengua: Català i castellà nivell C1 Durada: Entre 1 i 3 mesos

MONITOR/A DE MENJADOR ESCOLAR
Número d’oferta: 315631 Ubicació: Vic

Tasques específiques Supervisar els alumnes i ensenyar les pautes adients durant els àpats. Supervisar l’estona de lleure i gestionar el patí de després de dinar.
Capacitats requerides Persones responsables, flexibles i resolutives. Organitzades i proactives, amb capacitat de marcar límits i dirigir grups d’infants.

Experiència en l’ocupació: 12

Data d’incorporació: 25/10/2021
Horari: 13-15 tres dies a la set i la resta de 14-15h
Durada: Més de 6 i menys de 12

AJUDANT DE CUINA
Número d’oferta: 315509 Ubicació: Vic

Tasques específiques Sota supervisió del cap de cuina, s’encarregarà de la preparació d’entrepans freds i calents, amanides, hamburgueses, etc. Neteja de la cuina i dels utensilis.
Capacitats requerides Persona ràpida i organitzada. Possibilitat de passar a jornada completa

Requisits obligatoris
Llengua: Català i castellà Data d’incorporació: 25/10/2021
Importants Horari: 19-24h
Experiència en l’ocupació: 6 Tipus: Obra o servei
Durada: Més de 3 i menys de 6

ENCARREGAT/DA DE SECCIÓ EN COMERÇ SECTOR LLAR
Número d’oferta: 315489 Ubicació: Vic

Tasques específiques Coordinació de l’equip. Control de la qualitat i la disponibilitat de l’estoc. Orientació a objectius i resultats. Cerca de noves oportunitats de creixement del negoci. Definir objectius quantitatius i qualitatius a aconseguir. Seguiment i anàlisi de resultats. Gestió del compte d’explotació.
Capacitats requerides Experiència mínima de 2 anys, amb experiència com a cap/manager de comerç minorista. Coneixements de control i gestió de vendes i comptes d’explotació. Amb orientació marcada comercial a resultats i al client.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: ESO Data d’incorporació: 25/10/2021
Informàtica: Programari d’ofimàtica – Usuari Mig Horari: Dll-dss 9-19h
Experiència en l’ocupació: 24
Durada: Indefinit
Tipus: Indefinit

DEPENDENT/A SECCIÓ COMERÇ REFORMES CUINES I/O BANYS
Número d’oferta: 315480 Ubicació: Vic

Tasques específiques Assessorament del projecte al client. Coordinació dels instal.ladors, mesuradors i transportistes. Supervisió dels procés de l’inici de la venda al servei de post venda. Garantir la qualitat i el compliment dels objectius.
Capacitats requerides Habilitats i experiència en atenció al client. Coneixement i experiència en l’assessorament i instal.lació de cuines i/o banys. Avançada orientació al resultats. Capacitat de planificació i organització.

Requisits obligatoris
Permís de conduir: B Data d’incorporació: 25/10/2021
Vehicle propi: Sí Horari: Dll-dss 10-20h
Experiència en l’ocupació: 24 Atenció al públic: Sí
Nivell acadèmic: ESO Durada: Més de 6 i menys de 12
Informàtica: Programari d’ofimàtica – Usuari mig Tipus: Obra o servei

OPERARI/A MECANITZACIÓ
Número d’oferta: 315466 Ubicació: Manlleu

Tasques específiques Empresa de Manlleu necessita incorporar operari/a de mecanització i muntatge amb experiència, Tasques: Manteniment i reparació de maquinària industrial Muntatge
Capacitats requerides Formació en Mecanització o similar Experiència com a operari/a de mecanització, fresador, torner o similar Valorable coneixements de control numèric S’ofereix contracte estable Horari de 40 hores setmanals intensiu de 7:00-15:00 Incorporació immediata

Importants
Nivell acadèmic: FP I Data d’incorporació: 08/11/2021
Recomanables Horari: Dll-Dv 7-15h
Titulació: CFGM electromecànica Prorrogable: Sí
Llengua: Català i castellà nivell B2 Durada: Més de 6 i menys de 12
Titulació: Diplomatura/Enginyeria Educació social Obra o servei

ESTUDIANT DE DRET O PERSONA AMB GRAU FINALITZAT
Número d’oferta: 315449 Ubicació: Centelles

Tasques específiques Tasques de suport jurídic en despatx
Capacitats requerides Capacitat de treball en equip Capacitat d’organització
Requisits obligatoris
Branca títol universitari: Dret Data d’incorporació: 20/10/2021
Llengua: Català i castellà nivell C1 Horari: parcial de matí o tarda
Prorrogable: Sí Durada: Més de 3 i menys de 6

INFORMADOR/A D’ESTACIÓ DE TREN
Número d’oferta: 315425 Ubicació: Manlleu

Tasques específiques
Informador/a d’estació de tren. Obrir i tancar l’estació, atenció al client, anotar incidències i traslladar-les al supervisor/a. Torns de 8 hores/setmanals en horari rotatiu de dilluns a diumenge. Formació prèvia (remunerada) de 40h online i 40h presencials a l’estació.
Capacitats requerides Persona amb orientació al client, habilitat comunicatives, resolució de conflictes…

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Batxillerat Data d’incorporació: 15/11/2021
Llengua: Català i castellà nivell B2 Horari: 8h/set en horari rotatiu
Informàtica: Programari d’ofimàtica – Usuari bàsic Durada: Més de 6 i menys de 12
Tipus: Obra o servei

COSIDOR/A DEPENDENT/A
Número d’oferta: 315352 Ubicació: Vic

Tasques específiques Botiga de teles necessita una persona per fer les tasques d’atenció al client, venta dels productes, reposició, caixa i al taller fer arranjaments o qualsevol altre tipus de costura. Contractació subjecte al Programa 30 Plus (Exclusivament persones de més de 30 anys)
Capacitats requerides Persona organitzada, orientació al client, habilitat manual. Imprescindible domini de costura.

Experiència en l’ocupació Data d’incorporació: 25/10/2021
Experiència en l’ocupació: 24 Horari: 20/25 hores setmanals
Llengua: Català i castellà B2 Atenció al públic: Sí
Recomanables
Nivell acadèmic: CFGM Durada: Més de 6 i menys de 12
Tipus: Obra o servei

TÈCNIC/A ASSESSORAMENT COMPTABLE AMB CONEIXEMENTS DE FISCALITAT
Número d’oferta: 315270 Ubicació: Vic

Tasques específiques Dur la comptabilitat de la cartera assignada de clients, oferir assessorament de qualitat en la legislació tributària i assessorament integral fiscal i comptable al client. Imprescindible experiència en assessorament comptable i coneixements en fiscalitat.
Capacitats requerides Persona analítica i metòdica. Treball en equip. Orientació al client intern. Vocació de servei.

Requisits obligatoris Molt importants
Experiència en l’ocupació: 12 Nivell acadèmic: Llicenciatura/Enginyeria/Grau
Permís de conduir: B Informàtica: Programari d’ofimàtica – usuari avançat
Vehicle propi: Sí Llengua: Català i castellà nivell C1
Titulació: CFGM – Administració i gestió i
administració i finances. Data d’incorporació: 18/10/2021
Horari: Dll-dv 8:30-17:30h
Tipus: Obra o servei

CARNISSER/A
Número d’oferta: 315199 Ubicació: Tona

Tasques específiques Tallar peces grosses de carn (porc, xai, pollastre…) per preparar safates per servir posteriorment a restaurants. Es valorarà molt positivament experiència prèvia en la utilització del ganivet (preferiblement en carnisseria, no despecejament). Realitzar repartiments entre restaurants, escoles, hotels… de la comarca. Horari: dilluns i dijous jornada partida; dimarts, dimecres i divendres intensiu matí. Feina estable
Capacitats requerides Persona àgil però meticulosa amb la feina, amb capacitat d’aprenentatge..

Requisits Molt importants
Nivell acadèmic: Graduat escolar/Batxillerat elemental Data d’incorporació: 18/10/2021
Permís de conduir: B Horari: Horari a concretar
Vehicle propi: Sí Durada: Entre 1 i 3 mesos
Permís de conduir: B Prorrogable: Sí
Llengua: Català i castellà nivell B2

FUSTER (APRENENT)
Número d’oferta: 315178 Ubicació: Taradell

Tasques específiques Manejar màquines de treballar la fusta, com ara serres, ribots, mortasadores i tupís motoritzats, i utilitzar eines manuals per tallar, configurar i formar peces i components. Construir, muntar, transformar i reparar estructures i elements de fusta
Capacitats requerides GANES DE TREBALLAR I GRAN CAPACITAT PER APRENDRE.

Requisits obligatoris
Permís de conduir: B Data d’incorporació: 25/10/2021
Vehicle propi: Sí Horari: 7:30-16h i 14:30 a 18:30h div només matí
Llengua: Català i castellà B2 Prorrogable: sí
Nivell acadèmic: ESO Durada: Indeterminada per obra o serv

XÓFER REPARTIDOR DE BEGUDES
Número d’oferta: 315137 Ubicació: Manlleu

Tasques específiques Xòfer – repartidor/a de begudes. Carregar i descarregar les caixes, ruta i repartiment de begudes per diferents punts d’Osona i rodalies.
Capacitats requerides Persona responsable i amb autonomia. Xofer C1 + CAP i targe Tacograf. Bona forma física per tal de poder agafar i traslladar caixes pesants de begudes.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Graduat escolar Data d’incorporació: 02/11/2021
Permís de conduir: B Horari: Partit
Llengua: Català i castellà B2 Durada: Més de 6 i menys de 12

ASSESOR/A JURÍDIC/A
Número d’oferta: 315135 Ubicació: Vic

Tasques específiques Suport en temes jurídics (dret administratiu), elaboració d’informes jurídics, assessorament i suport a la redacció de plecs tècnics i administratius per als nostres clients, suport a la sol·licitud i gestió de subvencions per entitats locals. Llicenciatura en dret, econòmiques o polítiques. Contractació subjecte al Programa 30 Plus (exclusivament persones de més de 30 anys).
Capacitats requerides Persona dinàmica amb capacitat d’adaptació i d’aprenentatge, orientació a la qualitat. Domini de fulles de càlcul.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Llicenciatura/Enginyeria/Grau Data d’incorporació: 01/11/2021
Informàtica: Programari d’ofimàtica – Usuari Mig Horari: Jornada intensiva 40h/set
Llengua: Català i castellà C1 Prorrogable: sí
Importants Durada: Més de 6 i menys de12
Permís de conduir: B Tipus: Obra o servei
Vehicle propi: S

ENCARREGADA DE BOTIGA DE DECORACIÓ I ARTICLES DE LLAR
Número d’oferta: 315072 Ubicació: Vic

Tasques específiques Operacions de caixa i activitat comercial, preparació, exposició i presentació de mercaderia, ordre i neteja de la botiga, gestió d’equips i preparació d’horaris, càrrega i descàrrega de mercaderia,
Capacitats requerides Orientació al client, habilitats comunicatives, capacitat de gestió i de treballar sota pressió, compromís amb l’organització, treball en equip, capacitat de resolució d’incidències

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: ESO Data d’incorporació: 18/10/2021
Experiència en l’ocupació: 36 Horari: 40h/set dll-dss
Informàtica: Programari d’ofimàtica – Usuari Mig Salari: 1347€
Llengua: Català i castellà C1 Durada: Més de 3 i menys de 6
Branca CFGM: Manteniment electromecànic Prorrogable: Sí
Informàtica: Programari d’ofimàtica –Usuari bàsic

PEÓ DE MANTENIMENT – TORN DE NIT
Número d’oferta: 315063 Ubicació: Vic

Tasques específiques Neteja i manteniment de la maquinària estàtica de la planta de tractament de residus, (premses, cintes transportadores…) Manteniment preventiu segons la planificació establerta. Neteja de les instal·lacions. Utilització de carretó i plataforma elevadora.
Capacitats requerides Responsabilitat. Disposició a l’aprenentatge. Treball en equip.

Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: CFGM Data d’incorporació: 18/10/2021
Carnet espacials: carretó elevador Horari: Dll-Dv 21:30-5:40h
Molt importants Prorrogable: sí
Llengua: Català i castellà Durada: Més de 3 i menys de 6
Branca CFGM: Manteniment electromecànic Esforç físic: Sí
Informàtica: Programari d’ofimàtica –Usuari bàsic

CAMBRER/A
Número d’oferta: 315029 Ubicació: Torelló

Tasques específiques Atendre els clients, aconsellar-los, anotar les comandes, servir aliments i begudes a la barra i a les taules, netejar les taules i la barra, mantenir l’establiment ordenat, preparar entrepans i cobrar.
Capacitats requerides Responsabilitat, organització, iniciativa i orientació al client.

Molt importants
Formació manipulació d’aliments: Sí Data d’incorporació: 12/10/2021
Llengua: Català i castellà Horari: De dt a dm 15-20h
Experiència en l’ocupació: 6 Tipus: Obra o servei

DEPENDENT/A BOTIGA DE ROBA
Número d’oferta: 314993 Ubicació: Vic

Tasques específiques Atenció al client, assessorament, reposició, caixa, gestió del magatzem, aparadorisme i neteja de la botiga,
Capacitats requerides Persona responsable amb bona capacitat de comunicació i argumentació de venda. Bon tracte als clients i atenció als detalls.

Requisits obligatoris
informàtica: Programari d’ofimàtica – Usuari Mig Data d’incorporació: 18/10/2021
Llengua: Català i castellà nivell B2 Horari: Dll-Dv 17-20:30 dss 10-14h i 16:30-20:30h
12Experiència en l’ocupació: 12 Prorrogable: sí
Importants Durada: Més de 3 i menys de 6
Branca CFGM: Comerç i màrqueting Atenció al públic: Sí
Nivell acadèmic: Batxillerat

OPERARI/A DE MAGATZEM
Número d’oferta: 314971 Ubicació: St Vicenç de Torelló

Tasques específiques Persona encarregada de rebre els materials. Realització d’operacions de desembalatge i posicionament al magatzem. Imprescindible experiència en la utilització de carretó elevador i transpalet elèctric. Rep les ordres de preparació de comandes, cerca els productes i prepara l’enviament. Rep i supervisa les devolucions, i tramita les incidències. Posa en pràctica les mesures de manteniment i seguretat. Persona amb possibilitats de formar-se a l’empresa per realitzar la funció d’encarregat de magatzem
Capacitats requerides Responsabilitat, iniciativa, autonomia, presa de decisions, capacitat d’aprenentatge, gestió del canvi, i comunicació.

Requisits obligatoris
Carnets espacials: carretó elevador Data d’incorporació: 25/10/2021
Molt importants Horari: Dll-Dv 8-13h i 14:30-17:30h
Experiència en l’ocupació: 6 Prorrogable: sí
Importants Durada: Més de 6 i menys de 12
Informàtica: Programari d’ofimàtica – Usuari Mig
Nivell acadèmic: Graduat escolar

OPERARI/A DE TALLER AMB CERTIFICAT DE DISCAPACITAT
Número d’oferta: 314932 Ubicació: Masies de Voltregà

Tasques específiques Tasques relacionades amb la fabricació de peces de fibra de vidre: pulir, massillar i verificar les peces.
Capacitats requerides Habilitats manuals, destresa amb els dits, bona capacitat visual i habilitats socials (per interacció amb l’equip de treball i amb el responsable del taller). OBLIGATORI disposar del certificat de discapacitat igual o superior al 33%, català i castellà. RECOMANABLE tenir carnet B i vehicle propi per arribar a l’empresa.

Requisits obligatoris
Llengua: Català i castellà Data d’incorporació: 25/10/2021
Certificat discapacitat: Sí Horari: Dll-Dv 8-13h i 15-18h
Molt importants
Experiència en l’ocupació: 12 Durada: Més de 6 i menys de 12
Informàtica: Programari d’ofimàtica – Usuari Bàsic
Permís de conduir: B
Vehicle propi: Sí

CUINER/A
Número d’oferta: 314845 Ubicació:Tavèrnoles

Tasques específiques Elaborar plats cuinats per a les botigues de l’empresa, miss en place pel servei de dinar, neteja dels estris, etc.
Capacitats requerides Capacitat d’organització, treball en equip i capacitat de treballar sota pressió en les hores punta.

Requisits obligatoris
Permís de conduir: B Data d’incorporació: 11/10/2021
Vehicle propi: Sí Horari Dll-Dss 8:30-16:30h
Experiència en l’ocupació: 12 Durada: Més de 6 i menys de 12

DEPENDENT/A EN XARCUTERIA/CARNISSERIA
Número d’oferta: 314792 Ubicació:Vic

Tasques específiques Elaborar productes per omplir el taulell (hamburgueses, pilotilles, pinxos, etc.). Un cop es coneguin els productes, despatxar, cobrar els productes, controlar l’estoc, netejar i desinfectar.
Capacitats requerides Disposició a l’aprenentatge, orientació al client, actitud positiva i facilitat de treballar en equip. Lloc de treball: Vic, Roda o Torelló

Requisits Molt Importants Data d’incorporació 11/10/2021
Experiència en l’ocupació: B Horari: Intensiu de matí i tarda
Formació de manipulació d’aliments: Sí Tipus: Obra o servei
Llengua: Català i Castellà Nivell B2 Durada: Més de 6 i menys de 12
Nivell acadèmic: CFGM Prorrogable: Sí
Titulació: CFGM Comerç i Màrqueting

PLANXISTA
Número d’oferta: 314517 Ubicació: Vic

Tasques específiques Reparació de xapa de vehicles industrials, desmuntatge i muntatge de les peces a reparar, massillar, polir i pintar.
Capacitats requerides Persona organitzada i responsable, amb capacitat per treballar de forma autònoma.

Requisits Obligatoris Nivell acadèmic FP I
Experiència en la categoria Oficial de 1a Titulació: Xapa i pintura
Experiència en l’ocupació (mesos): 24
Molt importants Data d’incorporació: 11/10/2021
Permís de conduir: B Horari: 8-13h i 15-18h
Vehicle propi: Si Tipus: Obra o servei
Llengua: Català i castellà nivell B2

ELECTROMECÀNIC/A
Número d’oferta: 314514 Ubicació:Vic

Tasques específiques Reparació de bombes, manteniment industrial, electricitat i hidràulica.
Capacitats requerides Persona responsable, compromesa, motivada, amb iniciativa, amb disposició a l’aprenentatge i capacitat de treball en equip. OBLIGATORI experiència de 2 anys fent tasques similars. Salari segons vàlua.

Requisits Molt Importants Recomanables
Permís de conduir B Nivell acadèmic: CFGM
Experiència en l’ocupació: 24 Titulació: Electromecànica
Llengua: Català i Castellà Data d’incorporació: 04/10/2021
Molt importants Horari: Partit 8-13h i 15-18h
Vehicle propi: Sí Durada: Indefinit

LLAUNER/A
Número d’oferta: 314447 Ubicació: Vic

Tasques específiques Instal·lacions d’aigua, calderes, energies renovables (particulars i instal·lacions particulars) i manteniment preventiu i correctiu industrials.
Capacitats requerides: Persona responsable, amb iniciativa, amb disposició a l’aprenentatge i capacitat de treball en equip. OBLIGATORI experiència de 2 anys fent tasques similars. Es valorarà formació de carretó elevador i plataforma elevadora. Contracte de 6 mesos + indefinit. Salari segons vàlua.

Requisits Obligatoris Data d’incorporació 04/10/2021
Llengua: Català i Castellà Nivell Horari: Partit 8-13h i 15-18h
Experiència en l’ocupació: 24
Permís de conduir: B Durada: Indefinit
Requisits importants
Vehicle propi: Sí
Nivell acadèmic: FP I

DEPENDENTA EN BOTIGA DE DECORACIÓ I ARTICLES DE LLAR
Número d’oferta: 314342 Ubicació:Vic

Tasques específiques Cobrament a caixa, reposició de mercaderia, ordre i neteja de la botiga, alarmat de productes, canvis de preus.
Capacitats requerides: Orientació al client, capacitat de treball sota pressió, treball en equip i compromís amb l’organització. 20h setmanals en torns variables entre les 8h i les 21h, de dilluns a dissabte.

Requisits Obligatoris Data d’incorporació: 04/10/2021
Nivell acadèmic: ESO Salari: 619€
Experiència en l’ocupació: 3 Durada: Més de 3 i menys de 6
Llengua: Català i Castellà Prorrogable: sí

OFICIAL ELECTRICISTA
Número d’oferta: 314334 Ubicació: Vic

Tasques específiques Realització de instal·lacions elèctriques industrials i domèstiques, quadres elèctrics, manteniment, reparació d’averies.
Capacitats requerides Persona responsable amb actitud proactiva i resolutiva, autonomia en el treball.
Requisits obligatoris Data d’incorporació: 11/10/2021
Nivell acadèmic: FP I Horari: 8-13h i 14:30-18h
Permís de conduir: B Tipus: Obra o servei
Vehicle propi Sí Durada: Més de 3 i menys de 6
Experiència en l’ocupació (mesos): 24 Prorrogable: Sí
Requisits importants
Titulació: FP I electricitat
Llengua: Català i Castellà Nivell B2

TORNER FRESADOR CNC AMB EXPERIÈNCIA
Número d’oferta: 314281 Ubicació: Torelló

Tasques específiques Oficial de 1a. amb coneixement sòlids de mecanització amb CNC. Muntar les eines, interpretació de plànols, mesurar amb peu de rei i palmer. Autonomia per a programar i preparar la màquina per a iniciar la producció, fer-ne la supervisió el control de qualitat de les peces acabades. Hi ha 2 torns a realitzar: de 6 a 14:00h i de 14 a 22:00h
Capacitats requerides Experiència en l’ofici, capacitat d’aprendre i assimilar nous coneixements, habilitat manual i precisió Persona ordenada, polida, que deixi l’espai net per al treballador de l’altre torn, complidor. Habilitat comunicativa.
Tasques desenvolupar: Col·locar, subjectar i mesurar els trossos de metall per disposar el mecanitzat. Ajustar, manejar i mantenir màquines eina convencionals o de control numèric per tallar, tornejar, aplanar, trepar, perforar, polir o donar forma de qualsevol altra manera a les peces de treball a fi d’aconseguir les dimensions i l’acabat establerts. Verificar que les dimensions, alineacions i toleràncies de les peces acabades compleixen les especificacions, utilitzant instruments de precisió, i assajar els productes acabats per garantir-ne el funcionament correcte.

Requisits Obligatoris Data d’incorporació: 01/10/2021
Nivell acadèmic: CGFS Durada: 2 torns 6-14h o 14-20h
Titulació: CFGS – Fabricació mecànica Esforç físic: Sí
Experiència en la categoria: Oficial de 1ª Durada: Entre 1 i 3 mesos
Experiència en l’ocupació (mesos): 12 Prorrogable: Sí
Informàtica: Sistemes operatius – Usuari avançat
Llengua: Català i castellà Nivell B2

AUXILIAR DE GERIATRIA
Número d’oferta: 314192 Ubicació: Vic

Tasques específiques Tasques pròpies d’atenció a la dependència: dutxar, donar suport en la higiene, vestir, suport en l’alimentació, canvis posturals i mobilitzacions a través de grues i administració de la medicació. També són necessàries tasques de neteja d’habitacions i altres estances. Imprescindible formació homologada en dependència. Imprescindible experiència en maneig de grua.
Capacitats requerides Persona discreta, responsable amb orientació a les persones, amb capacitat de treball en equip i compromís amb l’organització. Es demana experiència prèvia. Contracte de substitució, possibilitat de passar a indefinit torn de nits. Salari: 997 euros mensuals 14 pagues. Es paga plus de nocturnitat i de festius.
Tasques desenvolupar: Aixecar, girar i moure els pacients i transportar-los en cadira de rodes o en llits mòbils.

Requisits Obligatoris
Titulació: CFGM Sanitat i cures auxiliars
Experiència en l’ocupació (mesos): 6 Data d’incorporació: 04/10/2021
Llengua: Català i Castellà Horari: segons substitució
Salari: 997€
Atenció al públic: Sí

ASSESSOR COMERCIAL ASSEGURANCES
Número d’oferta: 314154 Ubicació: Vic

Tasques específiques Gestió, atenció i desenvolupament comercial de la xarxa de mediadors de la zona. Control i seguiment d’objectius.
Capacitats requerides: Orientació al client, responsabilitat, compromís amb l’organització.

Requisits Obligatoris: Requisits Molt importants
Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig Titulació: Grau ADE
Llengua: Català i Castellà Nivell C1 Llengua: Anglès B1
Permís de conduir: B
Nivell acadèmic: Llicenciatura/Enginyeria/Grau Data d’incorporació: 11/10/2021
Vehicle propi: Si Horari: Dll-Dj 8h en horari partit
Experiència en l’ocupació(Mesos): 12 Durada: Indefinit

ELECTRICISTA
Número d’oferta: 313977 Ubicació: st Quirze de Besora

Tasques específiques Muntar, mantenir i reparar instal·lacions elèctriques en diversos edificis: habitatges, establiments comercials… Col·locar i instal·lar quadres de distribució elèctrics. Interpretar plànols i esquemes elèctrics.
Capacitats requerides: Organització, treball en equip, iniciativa, autonomia i adaptabilitat

Requisits obligatoris
Permís de conduir: B Data d’incorporació: 27/09/2021
Experiència en l’ocupació(mesos): 24 Horari: Dll-Dv 8-13h i 14-17h
Nivell acadèmic: CFGM Durada: Més de 12 mesos
Llengua: Català i Castellà B2

OPERARI/A PER ACABATS DE FIBRA DE VIDRE AMB DISCAPACITAT
Número d’oferta: 313889 Ubicació: Masies de Voltregà

Tasques específiques Empresa especialitzada en fibra de vidre necessita incorporar una persona a la seva empresa amb experiència en treballs de fabricació de peces en fibra de vidre, per acabats i verificació 1 Operari per acabats de producte amb discapacitat Tasques: Pulir peces Verificar Fer motlles Treballs de revestiment, impermeabilitzacions Acabats de producte
Capacitats requerides Experiència en feines similars d’operari d’acabats de fibra de vidre, tot tipus de resina: Ortoftàlica, Vynilester i Isostálica i fibra de carbó, Kevlar, vel, i mat pols entre d’altres materials. S’ofereix contracte de prova de 2 mesos + contracte estable

Requisits Obligatoris
Certificat discapacitat: Sí
Requisits Molt Importants Data d’incorporació: 27/09/2021
Experiència en la categoria: Peó especialista Horari: Dll-dv 8-13 i 15-18h
Experiència en l’ocupació (mesos): 24 Tipus: Eventuals
important Durada: Més de 6 i menys de 12
Nivell acadèmic: CFGS
Permís de conduir: B
Vehicle propi: Sí
Llengua: Català i castellà

OPERARI/A DE MAGATZEM AMB CARNET DE CARRETONER
Número d’oferta: 313691 Ubicació: Manlleu

Tasques específiques: Empresa del sector metàl·lúrgic de Manlleu necessita incorporar un operari de magatzem, Tasques: Acabats de producció (packaging de producte), Preparació de comandes, entrades i sortides de producte. Horari: Dill a Div 8-14h i de 15 a 17h, o bé horari seguit de 8 a 16:30 h amb mitja hora per dinar allà. Flexible
Capacitats requerides: Persona major de 30 anys, en situació d’atur i resident a la comarca d’Osona Carnet de carretoner elevador Experiència en lloc similar fent PICKING S’ofereix contracte estable Conveni metàl·lúrgic Formació a càrrec de l’empresa

Requisits Molt importants
Experiència en la categoria: Peó especialista Data d’incorporació: 25/10/2021
Experiència en l’ocupació: 24 Horari: Dll-Dv 8-14h i 15-17h
Importants Tipus: Indefinit
Vehicle propi: Sí Durada: Indefinit
Llengua: Català i castellà
Nivell acadèmic: FPI

En aquest article no s'hi permeten més comentaris.