Violència masclista: Els homes tenim la nostra responsabilitat


Reacciona i participa-hi!
DILLUNS 18 D’OCTUBRE A LES 19H, A LA PLAÇA SANT JAUME DE BARCELONA
AMB “HOMES IGUALITARIS”
Tornem a prendre el carrer per denunciar i condemnar les violències masclistes i els feminicidis, acompanyades en aquesta ocasió d’ “HOMES IGUALITARIS”, una entitat formada per homes que alçaràn la veu per visibilitzar la violència masclista .

Els objectius i missió d’aquesta entitat van entorn:

. Afavorir una igualtat real i efectiva entre homes i dones, partint del reconeixement de la discriminació patida per les dones al llarg de la història.
. Promoure i prendre canvis en els homes cap a posicions més favorables cap a la igualtat i la deconstrucció dels models d’homes tradicionals, entès com un benefici per a tothom.
Hem cregut interessant poder facilitar aquest espai de visibilització a Homes Igualitaris, donat que la data de la concentració és una data propera al 21 d’octubre, Dia dels Homes contra la violència masclista .

El 21 d’octubre i orígens

El 21 de octubre es un símbol per al moviment d’homes per la igualtat, ja que en 2006 es va organitzar a Sevilla la primera manifestació de participants exclusivament masculins contra la violència de gènere, en el marc d’una trobada estatal.

No va ser fins al 2011 amb la “Declaración de Barcelona” quan les entitats del territori espanyol, van situar el 21 d’octubre com el dia en que els homes es visibilitzen contra la violència masclista.

A l’actualitat, homes per la igualtat s’ha convertit en un moviment social en creixement que ha permés que al voltant d’aquesta s’organitzin concentracions d’homes contra la violència masclista en tot l’Estat i a d’altres territoris de llatinoamerica.

T’ESPERAREM A LA PLAÇA SANT JAUME EL PROPER DILLUNS 18 ‘OCTUBRE A LES 19h.

Deixa el teu comentari

You must be logged in to post a comment.