image_gallery

Ofertes de feina:

EDUCADORS/ORES INFANTILS Número d’oferta: 304139    Ubicació: TORELLO Tasques específiques Satisfer les necessitats de cura i atenció dels infants. Ajudar amb els esmorzars i dinars d’aquells infants que facin aquests àpats. Proposar activitats i jocs adaptades a cada edat. Recollir i registrar la informació rellevant respecte a l’Infant i la família i comunicar-la al tutor/a. Atendre les necessitats de cura i higiene dels infants. Feina per a cobrir substitucions. Capacitats requerides Es valorarà experiència en escoles bressol, especialment municipals, amb infants de 0 a 3 anys i possibilitat d’incorporació immediata. Disposar del certificat negatiu de delictes sexuals. Requisits obligatoris             Data d’incorporació 15/02/2021
Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior       Horari 8 a 17 h (segons suplència) Vehicle propi Sí   Atenció al públic Sí Experiència en l’ocupació 3(mesos)        Contracte tipus obra o servei Llengua Català – Nivell Experimentat C1 –        Prorrogable Sí Certificat Experimentat C1  Castellà – Nivell Experimentat C1 –  Certificat Experimentat C1 Titulació Grau – Ciències socials i jurídiques –  Educació Infantil.

CONSULTOR/A -RESIDUS MUNICIPALS Número d’oferta: 304112    Ubicació: MANLLEU Tasques específiques CONSULTOR/A -RESIDUS MUNICIPALS. Realitzar estudis relacionats amb els àmbits de residus municipals: planejament i la implantació de la recollida selectiva de residus municipals, entre d’altres. – Redacció de memòries i disseny de serveis de recollida de residus, neteja viària i deixalleries. – Redacció dels plecs de condicions dels serveis de recollida de residus, neteja viària i deixalleries. – Redacció d’ofertes per licitacions públiques i sector privat.
Capacitats requerides Persona organitzada i metòdica, amb bones habilitats comunicatives, amb disposició i facilitat pel treball en equip, amb orientació a resultats, hàbil en la redacció d’informes i memòries tècniques, experiència en consultoria i coneixements del sector dels residus municipals.  Requisits obligatoris    Data d’incorporació 01/03/2021 Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau                  Horari Flexibilitat i teletreball  Permís de conduir B  Contracte tipus obra o servei Vehicle propi Sí  Durada Més de 6 i menys de 12 mesos Titulació Diplomatura / Enginyeria Tècnica –         Prorrogable Sí  Ciències – Ciències Ambientals   Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Avançat  Llengua Català – Nivell Experimentat C1  Castellà – Nivell Experimentat C1

OFICIAL ADMINISTRATIU/VA PEL DEPARTAMENT DE RRHH Número d’oferta: 304101  Ubicació: Vic Tasques específiques Gestió d’administració de personal (tràmits legals de vinculació i desvinculació dels treballadors/es i altre documentació annexa, gestió del temps de treball, calendaris laborals-). Assessorament i resolució de consultes legals dels treballadors/es i dels/les comandaments. Expertesa en normativa laboral:
Contractació, Seguretat Social i IRPF. Experiència mínima de 3 anys en l’àmbit de l’administració de personal. Ús avançat d’Excel. Capacitats requerides Autonomia, resolutiva i pro activa amb capacitat analítica, orientació als resultats i amb habilitats comunicatives, vocació de servei i acostumada a gestionar grans volums amb agilitat i fiabilitat (assessoria gran o empresa amb gran volums de treballadors).  Tasques desenvolupar Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Classificar, obrir i enviar correu. Fotocopiar i enviar documents per fax. Preparar informes i correspondència de caràcter ordinari. Registrar el lliurament d’equips al personal. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures i anotar detalls de les transaccions financeres realitzades. Transcriure informació en ordinadors i revisar-la i corregir-la. Entrevistar els pacients per obtenir i tramitar la informació necessària per a la prestació de serveis hospitalaris. Entrevistar els sol·licitants d’assistència pública per recopilar la informació pertinent relacionada amb la seva sol·licitud. Verificar la precisió de la informació proporcionada. Iniciar procediments per concedir, modificar, negar o cessar l’assistència. Subministrar informació i respondre a preguntes relacionades amb les prestacions i els procediments de reclamació. Remetre els pacients o sol·licitants a altres organitzacions si no tenen dret a rebre els serveis. Requisits Obligatoris           Data d’incorporació  01/03/2021 Titulació Grau – Ciències socials i jurídiques –  Contracte durada Indefinit  Relacions Laborals i Recursos Humans

INJECTOR/A DE PLÀSTICS Número d’oferta: 304089    Ubicació: SANT PERE DE TORELLO Tasques específiques Empresa de Sant Pere de Torelló necessita incorporar un Injector/a de plàstics en torn de nit. Tasques: Operacions d’injecció de plàstics Canvi de color Canvi de paràmetres S’ofereix feina estable Sou 1.150 euros nets (12 pagues) + plus de nocturnitat Capacitats requerides Competències: Persona amb alta capacitat en organització i responsable Capacitat de treball en equip Orientada a l’aprenentatge Amb iniciativa i resolutiva Preocupada per la qualitat de la seva feina Requisits Molt importants            Data d’incorporació 01/03/2021 Experiència en la categoria Oficial/a de 1a.  Horari Torn de nit  d’Ofimàtica – Usuari Avançat    Contracte tipus obra o servei Llengua Català – Nivell Independent B2         Durada Més de 6 i menys de 12 mesos  Castellà – Nivell Independent B2          Prorrogable Sí  Permís de conduir B  Vehicle propi Sí

AJUDANT/A DE MECÀNIC Número d’oferta: 304084  Ubicació: SANT PERE DE TORELLO  Tasques específiques Empresa de Sant Pere de Torelló, necessita incorporar un ajudant de mecànic:  Tasques: Operacions mecàniques bàsiques Ús del pont grua Capacitats requerides Competències: Persona organitzada i responsable Amb alta capacitat de treball en equip Amb orientació a l’aprenentatge continu S’ofereix contracte estable Sou: 1.150 euros nets (12 pagues) Tasques desenvolupar Ajustar, instal·lar, revisar, condicionar i reparar motors i màquines agrícoles i industrials. Revisar i provar maquinària i equips mecànics nous, agrícoles i industrials, per comprovar que compleixen les normes i prescripcions. Desmuntar maquinària i equips, agrícoles i industrials, per retirar peces o fer reparacions. Examinar peces de maquinària i equips agrícoles i industrials per descobrir-hi defectes com ara fuites i desgast excessiu. Manejar la maquinària i els equips reparats per verificar que les reparacions han estat adequades. Registrar les reparacions i el manteniment realitzats.  Requisits Molt importants   Data d’incorporació 01/03/2021  Llengua Català – Nivell Independent B2        Horari Dill-Div 6:00-14:00  Castellà – Nivell Independent B2     Esforç físic Sí Experiència en la categoria Oficial/a de 2a.     Contracte tipus obra o servei  Titulació Cicle formatiu grau mitjà –        Durada Més de 6 i menys de 12 mesos  Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig    Prorrogable Sí

MESTRE/A ESCOLA BRESSOL   Número d’oferta:  304220     Ubicació: Masies de Voltregà Tasques específiques Substitució escola bressol Vetllar pel benestar dels infants, planificar i portar a terme les activitats, afavorir el seu desenvolupament. Contacte amb les famílies, etc.
Capacitats requerides Persona amb experiència, capacitats i habilitats per aquesta feina. De bon tracte i que tinguin vocació i disponibilitat horària.
Requisits Obligatoris  Data d’incorporació 19/02/2021 Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau/      Horari De 9 a 17h Titulació Grau – Ciències socials i jurídiques – Educació Infantil  Atenció al públic Sí Esforç físic Sí L’ocupació 9 (mesos)   Contracte Durada Menys d’un mes Permís de conduir B  Vehicle propi Sí

CAMBRER/A ATENCIÓ SALA RESTAURANT  Número d’oferta:  304199   Ubicació: Manlleu  Tasques específiques ATENCIÓ SALA RESTAURANT (AMPLIABLE AMB SUPORT CUINA) Organitzar i realitzar els serveis de sala al restaurant Atendre clients del restaurant i també les entregues per emportar Mantenir l’ordre i neteja a la sala i la barra Organitzar els recursos necessaris per prestar el servei de sala correctament i controlar els estocs Crear un entorn confortable i amable a la sala Capacitats requerides Persona responsable i organitzada amb bona comunicació, bon tracte i orientació al client Coneixements del producte i interès per la cuina Requisits obligatoris   Data d’incorporació 15/03/2021 Llengua Català – Nivell Experimentat C1  Horari De dimarts a dissabte de 12:30 a  Castellà – Nivell Experimentat C1          a 16:30 ampliable     Contracte Durada Més de 6 i menys de 12
Titulació Cicle formatiu grau superior –        mesos.  Administració i Gestió – Administració i Finances   Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig

PROFESSOR/A DE PERRUQUERIA Número d’oferta: 304173   Ubicació: VIC Tasques específiques Acadèmia de perruqueria necessita un/a professor/a amb cinc anys d’experiència en saló de perruqueria per tal de desenvolupar les tasques de formació. Organitzar les classes teòriques i pràctiques, realitzar les classes dels seus grups, passar les dades al programa de gestió, fer inventari dels productes i materials dels alumnes…
Capacitats requerides Comunicació, capacitat d’interacció, creativitat. Capacitat de lideratge i acompanyament dels alumnes.  Requisits Obligatoris  Data d’incorporació 01/03/2021 Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior   Horari de DLL a DV de 9h a 13h i de 15h a Titulació Cicle formatiu grau superior – Imatge personal    19h  Etilismes i Direcció de Perruqueria      Contracte durada  INDEFINIT    Informàtica Programari ‘Ofimàtica – Usuari Mig   Llengua Castellà – Nivell Independent B2 Català – Nivell Independent B2    Prorrogable Sí Experiència en l’ocupació 12 (mesos) Requisits Obligatoris          Data d’incorporació 01/03/2021 Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior     Salari mensual 600€
Informàtica Programari d’Ofimàtica       Horari Dilluns a divendres de 9 a 13h (ampliable) Llengua Català I Castellà          Contracte tipus Eventuals per circumstàncies de la producció.  Durada Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable Sí

ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE Número d’oferta:  304250  Ubicació: VIC Tasques específiques Comptabilitzar factures, gestionar la comptabilitat, fer assentaments comptables, preparar i presentar les liquidacions d’impostos, gestions i tasques administratives associades al departament de comptabilitat i de suport, tràmits amb gestories, despatxos, bancs i oficines públiques. OBLIGATORI 36 mesos d’experiència en les tasques descrites, CFGS o FPII en comptabilitat i finances, ofimàtica i català i castellà. L’empresa valorarà molt el coneixement del programa A3 Innova de Wolkers Kluwer.  Capacitats requerides Persona ordenada i metòdica, amb iniciativa i resolutiva, treball en equip i caràcter positiu, amb habilitats socials, habilitats comunicatives i empatia.

REPRESENTANT COMERCIAL SUCURSAL DE VIC Número d’oferta: 304261  Ubicació: VIC  Tasques específiques Gestió de referències, creació de clientela, accions de promoció, gestió de les xarxes socials, gestió de carteres de clients/es de productes asseguradors i financers amb l’objectiu d’aconseguir l’increment i la fidelització dels clients i clientes. L’empresa ofereix formació teòrico-pràctica. OBLIGATORI experiència mínima de 12 mesos com a comercial, batxillerat o cicle formatiu, ofimàtica, xarxes socials, carnet B i vehicle propi per a treballar. Salari anual entre 18.000 i 27.000 euros/any segons vàlua. Capacitats requerides Habilitats comunicatives i socials, iniciativa i proactivitat, capacitat de negociació Requisits obligatoris   Data d’incorporació01/03/2021  Nivell acadèmic Batxillerat  Horari partit Informàtica Programari d’Ofimàtica  Contracte Durada Més de 6 i menys de 12 mesos Llengua Català I Castellana   Prorrogable Sí

DEPENDENT/A Número d’oferta: 304272 Ubicació: VIC Tasques específiques Tasques de venta en botiga de flors, planter i productes d’alimentació, assessorament tècnic als clients, organitzar l’aparador, tasques de neteja de la botiga, cobrament i caixa de les ventes, entrades al programa informàtic de les arribades i sortides dels productes. Contractació subjecte al Programa 30 Plus. Capacitats requerides Persona organitzada i responsable amb habilitats de tracte als clients i treball en equip. Requisits obligatoris   Data d’incorporació 01/03/2021   Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà     Salari mensual1220€  Experiència en l’ocupació 12 (mesos)     Horari De Dll a Dv de 9h a 13h i de 15h a Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig     19 Ds DE 9 A 13  Llengua Català – Nivell Independent B2        Atenció al públic Sí Castellà – Nivell Independent B2          Contracte tipus obra o servei      Durada Més de 6 i menys de 12 mesos   Prorrogable Sí

DEPENDENT/A BOTIGA DE ROBA Número d’oferta: 304287   Ubicació:  VIC   Tasques específiques Dependent/a per a botiga de roba d’home i dona. Atenció al client, venda i gestió de la botiga. La botiga està ubicada a Vic, un dia a la setmana la persona haurà d’anar a treballar a la botiga situada a Manlleu. Horari: DlLL a DSS 10h-13:30h i 16:30h-20h La persona tindrà festa el diumenge i un matí a la setmana.
Capacitats requerides Persona empàtica, amb capacitat de treball en equip i adaptabilitat. Requisits Obligatoris    Data d’incorporació 01/03/2021
Nivell acadèmic ESO    Horari DlLL a DSS 10h-13:30h i 16:30h Vehicle propi Sí    20h Experiència en l’ocupació 6 (mesos)      Atenció al públic Sí
Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig    Contracte tipus obra o servei  Llengua Català I Castellà            Durada Més de 3 i menys de 6 mesos
Prorrogable Sí

ADMINISTRATIU/VA D’EXPORTACIÓ Número d’oferta:  304309  Ubicació: VIC  Tasques específiques Es necessita administratiu/va per departament d’exportació. Clients d’Europa i principalment d’Alemanya per fer les següents tasques: Atenció telefònica a client directe. Atenció telefònica a la xarxa comercial d’Alemanya. Recepció de comandes i emissió de factures. Seguiment gestió cobrament. Excel avançat i SAP B1.
Capacitats requerides Persona responsable i organitzada amb grans dots de comunicació. Capacitat de resolució d’incidències. Treball en equip.
Requisits Obligatoris           Data d’incorporació 15/03/2021 Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior     Salari mensual 1650€ Experiència en l’ocupació 12(mesos)   Horari de DLL a DV de 9h a 14h i de 15h a 18h Llengua Alemany – Nivell Independent B2      Atenció al públic Sí
Anglès – Nivell Independent B2        Contracte tipus Indefinit ordinari  Català – Nivell Experimentat C1  Titulació Cicle formatiu grau superior –
Administració i Gestió – Administració i Finances Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Avançat Permís de conduir B
Vehicle propi Sí   Durada Indefinit

PEÓ BRIGADA – ESPECIALITAT LLAUNER / ELECTRICISTA (BORSA DE TREBALL) Número d’oferta:  304310    Ubicació:  VIC Tasques específiques Creació de BORSA DE TREBALL a l’Ajuntament de Tona, per cobrir places vacants o substitucions, d’operari/a polivalent de brigada, especialitat llauner – electricista: Manteniment i reparació d’instal·lacions elèctriques, aigua, gas i telecomunicacions de les dependències municipals. Controlar estoc de materials elèctrics de la Brigada. Manteniment i reparació de dispositius de rec i fonts municipals. Substituir lluminàries contaminants per altres dispositius menys contaminants. Muntar i desmuntar sistemes elèctrics de festes i esdeveniments populars.
Capacitats requerides Interessats/des presentar instància genèrica a l’Ajuntament (fent constar que es reuneixen tots els requisits exigits a la convocatòria i facilitant un telèfon mòbil i una adreça electrònica per tal que l’Ajuntament s’hi pugui posar en contacte, si procedeix) juntament amb tota la documentació que apareix a les bases, fins el dia 3 de març. Consultar bases a la web de l’Ajuntament de Tona. Requisits obligatoris  Data d’incorporació 15/03/2021 Nivell acadèmic Certificat d’estudis primaris      Contracte tipus interinitat   Durada indeterminada per obra o servei
Llengua Català – Nivell Bàsic A1   Branca C. Formatiu Grau Mitjà Electricitat i electrònica

WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari