odisseum

Ajuts al Pràcticum Odisseu

Els Ajuts al Pràcticum Odisseu pretenen incentivar l’estada de persones joves universitàries en pràctiques remunerades a les empreses situades en municipis rurals, per tal de promoure la competitivitat empresarial, així com el retorn i l’establiment d’aquestes persones joves a les zones rurals. Estan impulsats per la Direcció General de Joventut i la Secretaria d’Universitats i Recerca, amb el suport de les entitats promotores del projecte.
Els ajuts van dirigits a les empreses i institucions situades en municipis rurals que ofereixin un lloc de pràctiques remunerades per a persones universitàries.  I per altra banda, a les persones universitàries que han superat el 50 % dels crèdits o que estan estudiant un Màster Oficial.
Presentació de sol·licituds persones universitàries: del 19 de març al 19 d’abril
Les pràctiques tenen una durada mínima de 300 hores, a realitzar durant el curs acadèmic vigent o com a molt tard el 15 de setembre.
Més informació a: http://www.odisseujove.cat/practicum/

Deixa el teu comentari