Decàleg de protecció de dades

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) ha presentat el Decàleg de protecció de dades, amb motiu de la celebració del Dia Europeu de Protecció de Dades.

El decàleg, d’acord amb el Reglament europeu de protecció de dades (RGPD), resumeix els drets i les amenaces respecte de la protecció de dades dels menors, com el ciberassetjament i la ciberseducció. Alhora, el document planteja i recomana com evitar amenaces en categories especialment sensibles, per exemple en les dades mèdiques. També aporta recomanacions per compartir informació a les xarxes socials, i sobre la intel·ligència artificial, el teletreball, la seguretat dels dispositius mòbils, internet de les coses i la videovigilància.
Et recomanem la lectura del document:

https://apdcat.gencat.cat/ca/actualitat/noticies/noticia/LAutoritat-Catalana-de-Proteccio-de-Dades-presenta-el-Decaleg-de-Proteccio-de-dades

 

Deixa el teu comentari