image_gallery

Ofertes de feina Xaloc

CONSERGE Número d’oferta: 303281      Ubicació: VIC  Tasques específiquesControl d’accessos, atenció al públic, servei de recepció (derivació de trucades, recepció de petita paqueteria), manteniment de l’ordre de l’establiment, control de claus, preparació de les sales i aules i feines ofimàtiques senzilles. És OBLIGATORI tenir certificat de discapacitat igual o superior al 33%, estar inscrit/a al SOC com a demandant d’ocupació no ocupat, experiència prèvia en les tasques descrites, ofimàtica a nivell usuari i català i/o castellà. IMPORTANT disposar de vehicle propi. Horari de dilluns a divendres de 9 a 15h i dissabtes alterns de 9 a 16h (33’5h/set). Capacitats requeridesPersona proactiva, autònoma, responsable, amb habilitats comunicatives i capacitat de treball en equip.  Requisits molt importants:  Llengua Català – Nivell Independent B2
Llengua Castellà – Nivell Independent B2  VEHICLE PROPO SI Permís de conduir B   Data d’incorporació  01/02/2021 Horari Dies puntuals (segons necessitats) de 12h-15h  Contracte tipus obra o servei  Prorrogable si

OFICIAL FUSTER EDIFICIS PÚBLICS I MOBILIARI URBÀ Número d’oferta: 303277    Ubicació: Vic  Tasques específiques Tasques d’oficial fusteria en edificis públics i mobiliari urbà  Capacitats requerides Responsabilitat, organització, iniciativa, treball en equip. Requisits obligatoris Data incorporació15/02/2021 Nivell acadèmic ESO  Horari 35,5 h/setmana de dilluns a divendres Permís de conduir B   Esforç físic Sí Experiència en la categoria Oficial/a de 1a.     Contracte tipus obra o servei Experiència en l’ocupació (mesos)24      Durada Més de 6 i menys de 12 mesos Llengua Català i Castellà Prorrogable No

OFICIAL PINTOR EDIFICIS PÚBLICS I MOBILIARI URBÀ Número d’oferta: 303275  Ubicació: Vic Tasques específiques Pintura de parets i altres superfícies en edificis públics i mobiliari urbà Capacitats requerides Responsabilitat, organització, iniciativa, treball en equip Requisits Obligatoris           Data d’incorporació 15/02/2021 Nivell acadèmic ESO   Horari 35,5 h/setmana de dilluns a divendres Permís de conduir B           Esforç físic Sí
Experiència en la categoria Oficial/a de 1a.     Contracte tipus obra o servei Experiència en l’ocupació 24 (mesos)      Durada Més de 6 i menys de 12 mesos Llengua Català Castellà Prorrogable No

OFICIALS JARDINERIA PARCS I JARDINS DE LA CIUTAT Número d’oferta: 303263   Ubicació: VIC Tasques específiques Manteniment de parcs i zones enjardinades públiques de la ciutat  Capacitats requerides Responsabilitat, iniciativa, organització, treball en equip Tasques desenvolupar Preparar la terra condicionant el sòl, anivellar el terreny i instal·lar i manipular sistemes d’irrigació i de drenatge. Plantar arbres, bardisses, plantes de jardí i gespa. Podar i retallar arbres, arbustos i bardisses, instal·lar suports de plantes i proteccions, i enrotllar, segar, perfilar i airejar la gespa. Emmagatzemar i dur a terme alguns processaments de productes. Capacitar i supervisar treballadors en la producció i en tasques de manteniment, adoptar les mesures de salut i seguretat pertinents i contractar i proporcionar treballadors i contractistes.  Requisits Obligatoris  Data d’incorporació 15/02/2021 Nivell acadèmic ESO   Horari 35,5h/setmana de dill a div. Permís de conduir B Esforç físic Sí Experiència en la categoria Oficial/a de 1a.    Contracte tipus obra o servei Experiència en l’ocupació 24 (mesos)      Durada Més de 6 i menys de 12 mesos Llengua Català I Castellà        Prorrogable No

PEONS CONSTRUCCIÓ OBRA NOVA I MANTENIMENT VIA PÚBLICA I EDIFICIS MUNICIPALS Número d’oferta: 303259 Ubicació: VIC Tasques específiques Tasques de manobre i de suport al paleta oficial en obra nova i manteniment a la via pública i edificis municipals  Capacitats requerides Responsabilitat, organització, treball en equip Requisits Obligatoris Data d’incorporació 15/02/2021  Nivell acadèmic ESO   Horari 35,5 h/setmana matins de dilluns a divendres Permís de conduir B    Esforç físic si Experiència en l’ocupació 24 (mesos)   Contracto tipus obra o servei Llengua Català I Castellà  Durada Més de 6 i menys de 12 mesos  Prorrogable No

OFICIALS 1A PALETES OBRA NOVA I MANTENIMENT VIA PÚBLICAEDIFICIS MUNICIPALS Número d’oferta: 303258  Ubicació: VIC  Tasques específiques Tasques d’Oficial 1a construcció obra nova i manteniment a la via pública i en edificis municipals  Capacitats requerides Responsabilitat, iniciativa, organització, treball en equip. Requisits Obligatoris  Data d’incorporació15/02/2021 Nivell acadèmic ESO   Horari 35,5 h/setmana matins Permís de conduir B   Esforç físic Sí  Experiència en la categoria Oficial/a de 1a.  Durada Més de 6 i menys de 12  Mesos Experiència en l’ocupació 24 (mesos) Llengua Català I Castellà   Prorrogable NO

ENCARREGAT – COFFEE BAKERY Número d’oferta: 303255 Ubicació: VIC Tasques específiques Serà l’encarregat fent les següents tasques: Control d’estocs, comandes als proveïdors, gestió del personal a càrrec, garantir en tot moment la qualitat del servei, relació amb direcció, preparació i servei de comandes a taula. Capacitats requerides Orientació al client, treball en equip, dots de lideratge, persona dinàmica i amb iniciativa. Imprescindible domini de safata. Tasques desenvolupar Planificar i preparar programes de treball i assignar tasques concretes al personal. Vetllar perquè els clients rebin un servei ràpid.  Requisits Obligatoris  Data d’incorporació 01/03/2021  Nivell acadèmic Batxillerat  Salari mensual 1600€  Formació de manipulació d’aliments Sí   Horari Torns rotatius de 6h a 14h i de  Llengua Català – Nivell Experimentat C1       14h a 22h  Castellà – Nivell Experimentat C1        Atenció al públic Sí  Experiència en l’ocupació i en la categoria     Contracte tipus Temporals bonificats Professional Mestre/a de taller, capatàs,      Durada Més de 6 i menys de 12 mesos  contramestre, encarregat, cap d’equip.. 24      Prorrogable Sí  Formació professionalitzada Operacions bàsiques de pastisseria

PERSONAL MAGATZEM  Número d’oferta: 303344 Ubicació: VIC Tasques específiques Rebre, descarregar i col·locar les mercaderies al magatzem. Preparar, empaquetar les mercaderies per fer els enviaments als clients. Utilització de transpalet i carretó elevador. Capacitats requerides Persona organitzada i responsable. Treball en equip. Requisits obligatoris          Data d’incorporació 15/02/2021 Nivell acadèmic ESO         Salari mensual 1400€  Permís de conduir B   Horari De DLL a DV de 8h a 13h i de 15h a 18h Experiència en l’ocupació 12(mesos)      Contracte tipus obra o servei
Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig   Durada Més de 6 i menys de 12 mesos Llengua Català – Nivell Independent B2     Prorrogable Sí
Castellà – Nivell Independent B2 Carnets especials Conductor/a de Carretó Elevador

ELECTRICISTA PER MANTENIMENT – LLUÇANÈS Número d’oferta: 303413  Ubicació: SANT MIQUEL D’ALBARS Tasques específiques electricista industrial per fer tasques de manteniment a la planta. Capacitats requerides Compromís amb l’organització. Planificació i organització. Flexibilitat i gestió del canvi. Requisits Obligatoris     Data d’incorporació 22/02/2021 Vehicle propi Sí     Horari Flexible. Experiència en l’ocupació 6(mesos)      Contracte tipus indefinit

MOSSO/A DE MAGATZEM Número d’oferta: 303378  Ubicació: Masies de Voltregà Tasques específiques Mosso/a de magatzem amb carnet de toro per a gestionar, controlar i realitzar la recepció i ubicació del gènere. La persona seleccionada portarà a terme tasques de preparació de comandes i la càrrega/descàrrega de material paletitzat fent ús del carretó tant elevador, retràctil com de forma manual. Capacitats requerides És una feina que requereix esforç físic i organització . Requisits Obligatoris           Data d’incorporació 15/02/2021 Permís de conduir A1 o B          Horari dilluns a dijous partida , divendres intensiva Vehicle propi Sí   Carnets especials Conductor/a   Esforç físic Sí de Carretó Elevador o           Contracte tipus obra o servei
Conductor/a de carretó retràctil        Durada Més de 3 i menys de 6 mesos Certificat de professionalitat Organització i  gestió de magatzems
Llengua Català – Nivell Independent B2 –  Certificat Independent B2 Castellà – Nivell Independent B2  Certificat Independent B2    Prorrogable Sí

MECÀNIC/A Número d’oferta: 303375  Ubicació: Masies de Voltregà Tasques específiques Mecànic/a amb coneixements del programa de Solidworks o Inventor. Coneixements bàsics de torn numèric. Tallar, foradar, reblar i muntar perfils i tubs d’alumini, fer el manteniment de la maquinària.
Capacitats requerides Orientació a l’assoliment, organització de la pròpia feina, autonomia i pro activitat Adaptabilitat /treball en equip. Requisits Obligatoris  Data d’incorporació 15/02/2021 Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà        Salari mensual 1400€  Permís de conduir A1 o B            Horari dilluns a dijous partida, div intensiva.  Vehicle propi Sí  Esforç físic Sí Titulació FPII – - Fabricació mecànica        Contracte tipus indefinit Ordinari  Branca C.Formatiu Grau Mitjà Manteniment i Serveis a la producció Informàtica Programari de disseny – Usuari Avançat Llengua Català – Nivell Independent B2 – Certificat Independent B2 .Castellà – Nivell Independent B2 – Certificat Independent B2

Per accedir ofertes: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari