traball

Ofertes de feina

TARADELL i STA. EUGÈNIA DE BERGA
PERSONAL DE NETEJA amb CERTIFICAT DE DISCAPACITAT
TARADELL: Neteja d’una oficina. Jornada parcial: 3’75h/setmanals. Horaris: 45 minuts cada dia de dilluns a divendres matí.
STA. EUGÈNIA DE BERGA: Neteja d’una oficina. Jornada parcial: 3’75h/setmanals. Horaris: 45′ cada dia de dilluns a divendres matí.

VIC
PLANXISTA DE VEHICLES / PREPARADOR DE PINTURA
Requisits: Imprescindible experiència i carnet B.
Jornada completa.
Horaris: de dilluns a divendres 8-13h i 15-18h.

TORELLÓ
PALETA oficial 2a i PEÓ ENCOFRADOR
Requisits: Imprescindible experiència, carnet B i disponibilitat per treballar a tota Catalunya. Es valorarà formació de Prevenció de Riscos Laborals.
Jornada completa.

VIC
AUXILIAR ADMINISTRATIU-VA
Empresa d’instal·lacions elèctriques cerca auxiliar administratiu-va per fer tasques d’atenció al públic, elaboració de pressupostos, control i repàs d’albarans, fer factures, actualització de la documentació de la plataforma informàtica, etc. Puntualment haurà de fer altres tasques relacionades amb la preparació de comandes al magatzem.
S’ofereix feina estable amb contracte inicial de 6 mesos i jornada completa en horari partit (de dilluns a divendres de 8-13h i 15-18h). Retribució aproximada: 1500€ bruts mensuals.
Requisits: CFGM-FP1 Administratiu. Es valorarà experiència relacionada. Coneixements informàtics. Vehicle propi per arribar al lloc de treball.

SI ESTÀS INTERESSAT/DA EN ALGUNA OFERTA, ENVIA’NS EL TEU CURRÍCULUM A:  ofertesvic.soc@gencat.cat  Indica’ns quina oferta / població t’interessa

Deixa el teu comentari