Ofertes de feina

PERSONAL DE NETEJA AMB DISCAPACITAT Número d’oferta: 302637 Ubicació: VIC Tasques específiques Fer la neteja general de tres oficines (zones comunes, mobiliari, banys, fregat i mopejat de sòls, buidatge de papereres, etc.) a Vic. Jornada de 14h/setmana, repartides de dilluns a divendres en horari de matins, a realitzar entre les 8h i les 14h. Capacitats requerides Persona organitzada i responsable.

FUSTER/A I MUNTATGE DE MOBLES Número d’oferta: 302552 Ubicació: GURB Tasques específiquesFabricació de mobles a mida, muntatge de mobiliari i gestió del taller/magatzem. OBLIGATORI experiència com a oficial de primera en fusteria fent muntatge de mobles, formació relacionada amb l’àmbit de la fusteria i català i castellà. Contracte temporal a indefinit. Capacitats requeridesPersona activa, resolutiva, que treballi en equip, organitzada i autosuficient.

MONITOR/A DE LLEURE EN L’ESPAI DE MENJADOR Número d’oferta: 302427 Ubicació:VIC Tasques específiques Escoles de Vic. Dinamitzar i controlar un grup d’infants en horari de menjador escolar. Servir el menjar, vetllar pels hàbits d’higiene i alimentaris, dinamitzar activitats i fer la vigilància d’esbarjo en l’espai lliure dels infants. Capacitats requerides Persona dinàmica, proactiva, amb autonomia i riquesa personal.
Requisits Obligatoris: Nivell acadèmic Certificat d’estudis primaris Experiència en l’ocupació (mesos)12 Certificat de discapacitats
Llengua Castellà – Nivell Independent B2 Data d’incorporació18/01/2021 Esforç físic Sí Contracte Tipus Temps parcial: temporal Durada Més de 6 i menys de 12 mesos Prorrogable Sí Requisits Obligatoris Nivell acadèmic FP I Permís de conduir B Vehicle propi Sí Experiència en l’ocupació (mesos)12 Branca C.Formatiu Grau Mitjà Fusta i Moble Llengua Català i Castellà Data d’incorporació 11/01/2021 Salari mensual 1600€ Horari Dilluns a divendres de 7 a 13h i 15 a 18h Contracte tipus obra o servei Durada Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable Sí Requisits Obligatoris: Nivell acadèmic ESO VEHICLE PROPI SI Carnets especials Monitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil Data d’incorporació10/01/2021 HorariDLL a DV 12:30-15:00, segons escola Contracte tipus obra o servei Durada Més de 6 i menys de 12 mesos Prorrogable Sí

COMERCIAL–DEPENDENT/A NÚMERO D’OFERTA:302032 UBICACIÓ: VIC Tasques específiques Assessorament tècnic comercial al client/a (el/la comercial NO haurà de fer sortides externes), gestió d’ofertes i pressupostos, gestió de comandes rebudes, seguiment i control d’ofertes i pressupostos, millora permanent de la imatge i servei de vendes, atenció al mostrador i gestió del magatzem, revisió i identificació de faltes de material a l’estoc i gestió amb proveïdors. IMPRESCINDIBLE tenir formació relacionada amb l’electricitat (CFGM o FP) i carnet B. Capacitats requerides Orientació als resultats, compromís, treball en equip i responsabilitat. Requisits obligatoris Data d’incorporació28/12/2020 Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà Salari mensual (1656€) Experiència en l’ocupació (mesos)6 Contracte Durada Més de 3 i menys de 6 Branca C.Formatiu Grau Mitjà mesos Electricitat i Electrònica Prorrogable S

GEROCULTORA – LLUÇANÈS Número d’oferta:302223 Ubicació: SANT BOI DE LLUÇANES Tasques específiques Gerocultora Atendre a les persones residents en les activitats de la vida diària: canvis posturals, acompanyament al wc, canvi de bolquers… Registre al programa de gestió.
Capacitats requerides Treball en equip, comunicació, orientada a les persones.  Data d’incorporació 04/01/2021 Contracte Tipus Obra o servei Horari de 22:30 a 6:30 – DL a DV i Durada entre 1 i 3 mesos CAPS DE SETMANA Prorrogable SI

PERSONAL DE MAGATZEM  Número d’oferta:302029 Ubicació: VIC Tasques específiques Entrada i recepció de mercaderies, preparació d’albarans per la ruta de repartiment, preparació d’expedicions dels clients, preparació de transferències a altres delegacions, entrades de material, gestió informàtica, col·locació i ubicació del producte a les estanteries, preparació de comandes, col·laboració en la gestió de l’estoc millorant la seva qualitat, revisió i identificació de faltes de material, atenció de reclamacions de proveïdors i incidència de transports. IMPRESCINDIBLE formació en electricitat (CFGM o FP) i carnet B. Capacitats requerides Organització, treball en equip i responsabilitat. REQUISITS OBLIGATORIS Data d’incorporació28/12/2020 Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà Salari mensual 1518€ Permís de conduirB Contracte durada mes de 3 i menys de 6 mesos Experiència en l’ocupació (mesos)6 Prorrogable SI Branca C.Formatiu Grau Mitjà Nomes jornada partida Electricitat i Electrònica

ENCARREGAT/DA DE NETEJA  Número d’oferta:301742 Ubicació: VIC Tasques específiques Responsable d’equip de neteja per industria alimentària situada a Olot. S’encarregarà de gestionar un equip de neteja d’aproximadament 20 persones. Supervisió, control del servei de neteja i resolució d’incidències. Tindrà tracte directe amb el client per a la gestió del dia a dia, l’assessorament i la resolució d’incidències. Gestionarà el control del quadrant d’hores, coordinació del calendari del personal a càrrec, seguiment dels serveis realitzats i estudi d’accions de millora contínua dels serveis. Molt valorable coneixements relacionats amb qualitat alimentària i ISO 22000 Capacitats requerides Persona organitzada i responsable, lideratge, gestió d’equips, REQUISITS OBLIGATORIS: Data d’incorporació14/12/2020 Nivell acadèmic ESO Horari de DLL a DV de 22h a 06h
Permís de conduir B CONTRACTE tipus obra o servei Vehicle propi Sí Durada Més de 3 i menys de 6 mesos Experiència en la categoria Mestre/a Prorrogable SI de taller,capatàs,contramestre,encarregat,cap d’equip.. Experiència en l’ocupació (mesos)12 Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig Llengua Castellà – Nivell Independent B2 Català – Nivell Independent B2

MONITOR/A DE MENJADOR ESCOLAR Número d’oferta:302195 Ubicació: VIC Tasques específiques Atenció als infants que utilitzen el servei de menjador escolar. Suport a l’accés i al manteniment del menjador, suport i educació en hàbits alimentaris i vigilància i atenció en l’hora d’esbarjo.
Capacitats requerides Curs de Manipulació d’aliments Estar en situació d’atur Requisits obligatoris Data d’incorporació08/01/2021 Nivell acadèmic ESO Salari mensual260€ Experiència en l’ocupació (mesos)6 Horari DLL a DV 12:50 a 14:50 Formació de manipulació d’aliments Sí Contracte tipus Fix discontinu Llengua Català i Castellà Durada Indefinit Carnets especials Monitor/ora Prorrogable Sí d’activitats de lleure infantil i juvenil
Certificat de discapacitats

RESPONSABLE OFICINA GRÀFICA Número d’oferta:302179 Ubicació: VIC Tasques específiques Gestor d’oficina gràfica, relació amb els clients. Domini dels programes Illustrator i In Design. Tasques de maquetació. Capacitats requerides Capacitat de coordinació, comunicació, negociació i responsabilitat. Capacitat d’aprenentatge. Tasques desenvolupar Negociar solucions de disseny amb els clients, la direcció i el personal de vendes i de  producció. Requisits Obligatoris Experiència en l’ocupació (mesos)24 Nivell acadèmic Llicenciatura / Permís de conduir B Enginyeria / Grau vehicle propi Si Experiència en la categoria Data d’incorporació 04/01/2021 Comandament intermedi Informàtica Programari de disseny – Professional Horari de DLL a DJ 8h a 14h i 15:30 a 17:30 i DV 7h a 15h Programari d’Ofimàtica – Usuari Avançat Atenció al públic Sí Llengua Català – Nivell Experimentat C1 Contracte tipus obra o servei Castellà – Nivell Experimentat C1 Durada Més de 6 i menys de 12 mesos Prorrogable Sí

ELECTROMECÀNIC/A Número d’oferta: 302155 Ubicació: CENTELLES Tasques específiques Muntatge i reparació de maquinària d’embalatge
Capacitats requerides Formació electromecànica Experiència mínima de 5 anys Requisits obligatoris Contracte Durada indefinit
Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà Titulació Cicle formatiu grau mitjà – Manteniment i Serveis a la producció – Manteniment Electromecànic

OPERARI/A FÀBRICA – AJUDANT DE MOLINER Número d’oferta:302144 Ubicació: SANTA EUGENIA DE BERGA Tasques específiques Tasques de PRODUCCIÓ de pinso: Control de les granuladores, Afegir les matèries, correctors o additius de manera manual, Suport a producció (ajut al moliner) amb la càrrega de productes de cel·les intermitges, Desembossar conductes, tolves, granuladores…..quan hi ha una aturada, Punxar i analitzar camions d’entrada matèries, Preparació sacs que carreguen camions, Atenció de clients, preparació de comandes i càrrega de sacs, Càrrega/Producció de barreges Unifeed a camions i Tasques de MAGATZEM: Càrrega i descàrrega de camions, Preservar l’ordre i neteja en magatzem, Neteja de la fàbrica. Capacitats requerides Persona responsable i amb iniciativa. Capacitat d’organització del treball. Capacitat de treball en equip. Capacitat  d’aprenentatge. Capacitat d’adquirir responsabilitats. Requisits obligatoris Data d’incorporació 21/01/2021 Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig Horari Torns intensius de matí, tarda o nit Llengua Català i Castellà Contracte Durada mes de 3 i menys de Carnets especials Conductor/a de Carretó Elevador 6 mesos. Experiència en l’ocupació (mesos)36 Branca C. Formatiu Grau Mitjà Indústries alimentàries

CARNISSER/A Número d’oferta: 302683 Ubicació: Vic Tasques específiques Carnisseria de Vic necessita persona tan per fer tasques a l’obrador elaborant productes com per estar a la botiga atenent els clients. Capacitats requerides Persona responsable i organitzada, atenció al públic, imprescindible habilitat amb els ganivets. Requisits obligatoris Data d’incorporació 18/01/2021 Experiència en l’ocupació (mesos)12 Horari De 8h a 13h i de 17h a 20h Formació de manipulació d’aliments Sí Atenció al públic Sí Llengua Català – Nivell Independent B2 CONTRACTE TIPUS obra o servei Castellà – Nivell Independent B2 Durada Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable Sí

PEÓ MANUFACTURA, TORN ROTATIU. CARRETÓ ELEVADOR – LLUÇANÈS. Número d’oferta:302695 Ubicació: SANT MARTÍ D’ALBARS
Tasques específiques Personal polivalent per la granuladora i ensacadora. Torn rotatiu: – 7 dies matí – 7 dies festa – 5 dies tarda – 2 dies festa (cap de setmana) – 7 dies nit – 7 dies festa Capacitats requerides Planificació i organització Preocupació per l’ordre i la qualitat Control visual Orientació a l’assoliment Requisits obligatoris Data d’incorporació 14/01/2021 Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Bàsic Horari Rotatiu Vehicle propi Sí CONTRACTE TIPUS INDEFINIT ORDINARI  Llengua Català – Nivell Bàsic A2

Per accedir ofertes alta del SOC. Trucar al telèfon 93 850 53 13 servei local ocupació.

WWW.diba.cat/slo

 

Deixa el teu comentari