image_gallery

Ofertes de feina

MONITOR/A DE MENJADOR ESCOLAR Número d’oferta: 302195 Ubicació: VIC
Tasques específiques Atenció als infants que utilitzen el servei de menjador escolar. Suport a l’accés i al manteniment del menjador, suport i educació en hàbits alimentaris i vigilància i atenció en l’hora d’esbarjo. Capacitats requerides Curs de Manipulació d’aliments Estar en situació d’atur

RESPONSABLE OFICINA GRÀFICA
Número d’oferta: 302179 Ubicació: Vic
Tasques específiques Cap d’oficina gràfica, relació amb els clients. Domini dels programes Il·lustrador i InDesign. Tasques de maquetació. Capacitats requerides Capacitat de coordinació, comunicació, negociació i responsabilitat. Capacitat d’aprenentatge. Tasques desenvolupar Negociar solucions de disseny amb els clients, la direcció i el personal de vendes i de producció.

OPERARI/A DE PRODUCCIÓ
Número d’oferta: 302168 Ubicació:VIC Tasques específiques Tasques de producció a empresa de fabricació de rètols: enganxar vinils, acabament de producte, empaquetar, carregar i descarregar… Capacitats requerides Preocupació per la qualitat, habilitats manuals, treball en equip, responsabilitat.
Requisits Obligatoris: Nivell acadèmic ESO Experiència en l’ocupació (mesos)6 Formació de manipulació d’aliments Sí Llengua Català Castellà
Carnets especials Monitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil Certificat de discapacitats Data d’incorporació08/01/2021 Salari mensual 260€
Horari DLL a DV 12:50 a 14:50 Contracte Tipus Fix discontinu Durada Indefinit Prorrogable Sí Requisits Obligatoris
Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau Experiència en la categoria Comandament intermedi Informàtica Programari de disseny – Professional .Programari d’Ofimàtica – Usuari Avançat Llengua Català – Nivell Experimentat C1 .Castellà – Nivell Experimentat C1
Experiència en l’ocupació (mesos)24 Importants Permís de conduir B Vehicle propi Sí Data d’incorporació04/01/2021 Horari de DLL a DJ 8h a 14h i 15:30 a 17:30 i DV 7h a 15h Atenció al públic Sí Contracte tipus obra o servei Durada Més de 6 i menys de 12 mesos Prorrogable Sí
Requisits Obligatoris: Nivell acadèmic ESO Llengua Català – Nivell Independent B2 .Castellà – Nivell Independent B2 Data d’incorporació28/12/2020
Horari de DLL a DJ 8h a 14h i 15:30 a 17:30 i DV 7h a 15h Contracte tipus obra o servei Durada Més de 6 i menys de 12 mesos

PERSONAL DE MAGATZEM Número d’oferta:302155 Ubicació: Centelles Tasques específiques Muntatge i reparació de maquinària d’embalatge Capacitats requerides Formació electromecànica Experiència mínima de 5 anys

OPERARI/A FÀBRICA – AJUDANT DE MOLINER Número d’oferta:302144 Ubicació: SANTA EUGENIA DE BERGA
Tasques específiques Tasques de PRODUCCIÓ: Control de les granuladores, Afegir les matèries, correctors o additius de manera manual, Suport a producció (ajut al moliner) amb la càrrega de productes de cel·les intermitges, Desembossar conductes, tolves, granuladores…..quan hi ha una aturada, Punxar i analitzar camions d’entrada matèries, Preparació sacs que carreguen camions, Atenció de clients, preparació de comandes i càrrega de sacs, Càrrega/Producció de barreges Unifeed a camions i Tasques de MAGATZEM: Càrrega i descàrrega de camions, Preservar l’ordre i neteja en magatzem, Neteja de la fàbrica. Capacitats requerides Persona responsable i amb iniciativa. Capacitat d’organització del treball. Capacitat de treball en equip. Capacitat d’aprenentatge. Capacitat d’adquirir responsabilitats. Requisits obligatoris Data d’incorporació 21/12/2020 Llengua Català Castellà Horari Torns intensius de matí, tarda o Carnets especials Conductor/a de Carretó Elevador nit. Molt importants Contracte durada mes de 3
Experiència en l’ocupació (mesos)36 i menys de 6 mesos Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig Branca C.Formatiu Grau Mitjà Indústries alimentàries

ASSESSOR/A COMERCIAL EN STAND DE CENTRE COMERCIAL.
Número d’oferta:302035 Ubicació: VIC Tasques específiques Empresa comercialitzadora de serveis de llum i gas busca assessors/es comercials per estar en un stand a un centre comercial de Vic per fer les tasques de presentació d’ofertes sobre productes de subministrament de la comercialitzadora fent captació de nous clients, recollint la informació dels mateixos per al tancament de venda. Formació a càrrec de l’empresa. Comissions per vendes. INTERESSATS ENVIAR CV A rocio.tijeras@eurofirms.com Capacitats requerides Persones amb alt grau de compromís i implicació, facilitat d’aprenentatge i dots comercials. Requisits obligatoris Data d’incorporació 21/12/2020 Nivell acadèmic Batxillerat Salari mensual 998€ Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig Horari36h de DLL a DS Torns rotatius set. Llengua Català – Nivell Experimentat C1 MATI ,set. TARDA.
.Castellà – Nivell Experimentat C1 Contracte tipus obra o servei Branca C.Formatiu Grau Mitjà Durada Més de 6 i menys de 12 mesos Comerç i  Màrqueting Prorrogable Sí Requisits Obligatoris Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà Titulació Cicle formatiu grau mitjà – Manteniment i Serveis a la producció – Manteniment Electromecànic Data d’incorporació: 28/12/2020 Salari mensual 1518€ Durada Més de 3 i menys de 6 mesos
Prorrogable Sí

COMERCIAL–DEPENDENT/A NÚMERO D’OFERTA:302032 UBICACIÓ: VIC
Tasques específiques Assessorament tècnic comercial al client/a (el/la comercial NO haurà de fer sortides externes), gestió d’ofertes i pressupostos, gestió de comandes rebudes, seguiment i control d’ofertes i pressupostos, millora permanent de la imatge i servei de vendes, atenció al mostrador i gestió del magatzem, revisió i identificació de faltes de material a l’estoc i gestió amb proveïdors. IMPRESCINDIBLE tenir formació relacionada amb l’electricitat (CFGM o FP) i carnet B. Capacitats requerides Orientació als resultats, compromís, treball en equip i responsabilitat. Requisits obligatoris Data d’incorporació28/12/2020 Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà Salari mensual (1656€) Experiència en l’ocupació (mesos)6 Contracte Durada Més de 3 i menys de 6 Branca C.Formatiu Grau Mitjà mesos Electricitat i Electrònica Prorrogable Sí

ADMINISTRASTIU/VA COMERCIAL Número d’oferta:302258 Ubicació: VIC Tasques específiques Registrar comandes de vehicles nous i d’ocasió. Matriculació (alliberar documentacions a DGT). Preparació documentació entrega vehicles (garantia, manteniments, assegurances…) Recepcionar vehicles. Relacions i tràmits amb financeres. Gestionar els programes d’objectius, ventes, estocs… de la marca mare. Suport a ventes. Capacitats requerides Persona organitzada, responsable i amb capacitat d’adaptabilitat. Treball en equip i atenció al client. REQUISITS MOLT IMPORTANTS Data d’incorporacio 22/12/2020 Vehicle propi Sí Salari mensual 315€  Experiència en l’ocupació (mesos)6 Contracte Tipus Obra o servei
Requisits Obligatoris: Data d’incorporació04/01/2021 Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior Horari de DLL a DV de 9h a 13h i de 15h a 19h i Ds altern Permís de conduir B CONTRACTE TIPUS OBRA O SERVEI Experiència en l’ocupació (mesos)24 Durada Més de 6 i menys de 12 mesos
Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig Prorrogable Sí Llengua Català – Nivell Experimentat C1 .Castellà – Nivell Experimentat C1
TitulacióFPII – - Administratiu Branca C.Formatiu Grau Superior Administració i Gestió Branca C.Formatiu Grau Mitjà iAdministració
Vehicle propi Sí InformàticaProgramari de gestió – Usuari Mig

PERSONAL DE NETEJA Número d’oferta: 302239 Ubicació: Vic Tasques específiques Neteja d’establiments comercials de Vic. Escombrar i netejar terres, netejar mobles i altres superfícies i netejar i desinfectar banys i zones comunes. Horari: De dilluns a dissabte (i festius d’obertura), de 15h a 16h. De dilluns a dijous, de 16.30h a 17h i divendres de 16.30h a 17.30h. Disponibilitat per fer hores extra de 19h a 19.45h.
Capacitats requerides Persona resolutiva, organitzada i amb iniciativa. Imprescindible experiència prèvia en neteja d’establiments comercials i/o oficines.

PERSONA PER A NETEJA INDUSTRIAL Número d’oferta: 302227 Ubicació: CENTELLES Tasques específiques Neteja industrial per dissabtes (6-8 hores) Capacitats requerides Ganes de treballar Data d’incorporació 19/12/2020

ARQUITECTE/A TÈCNIC O SIMILAR (PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL) Número d’oferta: 302349 Ubicació: Centelles
Tasques específiques- Ordenar expedients d’acord amb el servei d’arxiu – Fer aixecaments de plànols de l’estat actual d’edificis, i grafiar-los amb el programa Autocad – Fer amidaments amb excel i programa TCQ – Revisió de l’estat dels carrers, mobiliari urbà, etc Capacitats requerides- Grau en arquitectura, enginyeria de la construcció o similar – Domini en TIC: Autocad, TCQ, Excel – Capacitat d’organització

GEROCULTORA – LLUÇANÈS
Número d’oferta:302223 Ubicació: SANT BOI DE LLUÇANES
Tasques específiques Gerocultora Atendre a les persones residents en les activitats de la vida diària: canvis posturals, acompanyament al wc, canvi de bolquers… Registre al programa de gestió.  Capacitats requerides Treball en equip, comunicació, orientada a les persones. contracte Data d’incorporació 04/01/2021 Tipus Obra o servei Horari de 22:30 a 6:30 – DL a DV i caps de setmana Durada Entre 1 i 3 mesos
Prorrogable No Requisits Molt importants Informàtica Programari de disseny – Usuari Mig Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig
Data d’incorporació 28/12/2020 Contracte durada Més de 3 i menys de 6 mesos

ORIENTADOR/ORA LABORAL  Número d’oferta: 302213 Ubicació: VIC Tasques específiques Orientació laboral a persones amb dificultats d’inserció laboral de la Comarca d’Osona. PROGRAMA UBICAT SUBVENCIONAT PEL SOC. Formació universitària requerida: Psicologia, Psicopedadogia, Pedagogia o Educació Social. Experiència mínima de 2 anys en orientació laboral. SELECCIÓ: Prova escrita casos pràctics, entrevista i valoració de mèrits. Es poden presentar les candidatures a través de Xaloc o a ocupacio@vic.cat
Capacitats requerides Competències transversals: Comunicació, empatia, planificació/organització, treball en equip. Requisits Obligatoris Data d’incorporació 30/12/2020 Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau Salari mensual 2190€ Atenció al públic Sí Permís de conduir B Contracte tipus Obra o servei Vehicle propi Sí Durada Més de 6 i menys de 12 mesos Experiència en la categoria Tècnic/a mig i assimilats Prorrogable No Experiència en l’ocupació (mesos)24 Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig Llengua Català – Nivell Experimentat C1 – Certificat
Experimentat C1Castellà – Nivell Experimentat C1

Per accedir ofertes: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari