Fulldema gen21 TorelloA5

S’obren les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística

 

S’obren les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística
Continuen les modalitats a distància i els preus reduïts
•    El període de matriculació és 11 i 12 de gener per a antics alumnes (torn preferent) i 13, 14 i 15 de gener per al públic en general
•  S’ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi, com el trimestre passat
•      S’estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos
Cursos semipresencials a Torelló
Inicial (per a persones alfabetitzades que volen començar des del principi)
Bàsic 2 (per a persones que ja el parlen una mica, preparació de l’A2 del MERC)

El Consorci per a la Normalització Lingüística posa en marxa un nou període d’inscripcions per als cursos d’hivern, que venen marcats per les mesures de seguretat i prevenció causades per la pandèmia covid-19.
El procés d’inscripcions es desdobla en dos períodes: l’11 i el 12 de gener s’atendran les persones que acaben de fer un curs al Consorci i que volen continuar el procés d’aprenentatge, i del 13 al 15 de gener, les inscripcions seran per al públic en general.
Així mateix, les preinscripcions seran en línia, per evitar desplaçaments innecessaris.

Compromís social
Igual que el setembre, com a resposta a la crisi econòmica generada per la pandèmia, el Consorci ofereix els cursos bàsics totalment gratuïts i abarateix la resta de matrícules, sobretot les dels cursos elementals, que es rebaixen un 34 %.
D’aquesta manera, el Consorci continua fent una aposta inqüestionable per l’acolliment lingüístic i reforça les facilitats per a l’aprenentatge a les persones amb més dificultats comunicatives en català.

Modalitats diverses i nous formats per garantir la seguretat
La situació d’emergència sanitària ha fet adaptar l’oferta formativa que combinarà diferents modalitats: cursos semipresencials 50 % presencials i 50 % virtuals i cursos 100 % en línia (amb alguna sessió síncrona).
Les modalitats en línia faran servir plataformes virtuals d’aprenentatge i treball compartit en l’entorn del Teams o el Moodle.

Consorci per a la Normalització Lingüística
El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) és una administració pública creada el 1989 per la Generalitat de Catalunya, 19 ajuntaments i la Diputació de Girona. Actualment està format per 136 administracions públiques i disposa d’una xarxa territorial de 22 centres de normalització lingüística i més de 140 punts de servei. El CPNL està adscrit a l’Administració de la Generalitat de Catalunya, per mitjà de la Direcció General de Política Lingüística.

L’objectiu central del CPNL és facilitar a la població adulta l’accés al coneixement del català i afavorir-ne l’ús. El treball en xarxa i el compromís dels diferents ens que en formen part, i de les institucions que hi col·laboren, fan del CPNL un agent clau per a la vertebració i la cohesió social del país.

Per ampliar aquesta informació:
Contacte
Oficina de Català de Torelló (CNL d’Osona)
torello@cpnl.cat
c. Enric Prat de la Riba, 17-19 (primer pis)

http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlosona/

 

Deixa el teu comentari