Captura

Activitats i tallers que organitza el casal cívic Torelló (gener-març 2021)

Els tallers que posa “Casal” son els gratuïts, perquè estan subvencionats per la Generalitat. La resta, que son de l’Ass. Gent Gran en Marxa, son de pagament (preu social); però a tots ells, s’hi pot inscriure tothom. És a dir, TOTS els tallers i activitats que es realitzen a aquest equipament, estan oberts a tothom i son per a totes les edats, ja siguin tallers subvencionats per la Generalitat, com de qualsevol altra entitat.

Les inscripcions dels tallers de la Generalitat seran exclusivament telefòniques, del 4 al 8 de gener, de 10h a 13h i de 16h a 19h, trucant al 93 859 54 97.

Les inscripcions dels tallers de l’Ass. Gent Gran en Marxa, requereixen demanar cita prèvia per telèfon, trucant també al 93 859 54 97, els dies 14 i 15 de gener, de 10h a 12h. Les dates i horaris que es donaran per fer les inscripcions presencials estaran compreses del 19 al 21 de gener, de 10h a 12h i de 16h a 18h.

Més informació dels tallers i activitats  http://wwww.torellojove.cat/wp/wp-content/uploads/triptic-hivern-2021.pdf

Deixa el teu comentari