Captura

El Fòrum Joves i Clima a la Mediterrània neix del compromís de la Generalitat de Catalunya amb els reptes globals, l’agenda climàtica a la Mediterrània i el foment del paper de les persones joves com a agents de transformació social. I consisteix en una trobada virtual de tres dies que reunirà organitzacions, entitats, associacions i xarxes dirigides per joves, així com joves a títol individual d’entre 16 i 30 anys, de les dues ribes de la Mediterrània per tal de debatre, repensar i desenvolupar conjuntament accions per fer front a la crisi climàtica a la Mediterrània, sempre garantint la participació paritària de gènere i la representativitat tant del nord com del sud de la conca Mediterrània.

Us animem a participar-hi!!

https://participa.gencat.cat/assemblies/jovesimediterrania

 

Deixa el teu comentari