image_gallery

Ofertes de feina: gerocultor/a, operari construcció, administratiu/va, expert/a en economia circular

GEROCULTOR/A  Número d’oferta:300442       Ubicació:Vic Tasques específiques Tasques pròpies d’atenció a la dependència: dutxar, donar suport en la higiene, vestir, suport en l’alimentació, canvis posturals i mobilitzacions a través de grues i administració de la medicació. També són necessàries tasques de neteja d’habitacions i altres estances. Substitució per vacances.
Capacitats requerides Persona discreta, responsable amb orientació a les persones, amb capacitat de treball en equip i compromís amb l’organització. Es demana experiència i possible formació en el sector.   Requisits obligatoris:  Experiència en l’ocupació (mesos)6  LlenguaCatalà .Castellà
Data d’incorporació: 28/10/2020  Horari: substitucions, segons servei  Atenció al públic: Sí  Esforç físic: Sí  Contracte  Tipus: Obra o servei
Durada: Entre 1 i 3 mesos  Prorrogable: No

OPERARI CONSTRUCCIÓ – TALL I PERFORACIÓ FORMIGIÓ  Número d’oferta 300460      Ubicació: Taradell Tasques específiques: Empresa dedicada a l’enderroc, tall i perforacions de formigó i demolició tècnica busca operari per lloc de treball estable. Contracte temporal amb possibilitat d’indefinit i promoció dins l’empresa.  Capacitats requerides: Es valorarà coneixements en perforació i tall. Es requereix flexibilitat horària, responsabilitat i implicació. Interessats/des no inscrits a la Xarxa XALOC, al Servei Local d’Ocupació del vostra Ajuntament, enviar cv a seleccio@mancoplana.cat  Obligatoris  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Permís de conduir: B  Vehicle propi: Sí Data d’incorporació: 09/11/2020  Salari mensual: 1250€  Horari: De dilluns a divendres de 8-18h  Esforç físic: Sí  Contracte  TipusIndefinit: ordinari
Durada: Entre 1 i 3 mesos  Prorrogable: Sí  Jornada  Jornada 1 Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2 Només jornada partida

FREELANCE PER EMPRESA DE SOSTENIBILITAT  Número d’oferta:300464          Ubicació:Manlleu Tasques específiques:  Consultora líder en solucions i serveis de sostenibilitat global selecciona diferents professionals freelance en: – EXPERT/A EN MOBILITAT – EXPERT/A EN AVALUACIÓ AMBIENTAL – EXPERT/A EN ODS I AGENDA 2030 Redacció de documents, realització de documents d’avaluació, elaboració d’informes… en la matèria en concret.  Capacitats requerides:  Persona amb iniciativa, sistemàtica, organitzada i facilitat per al treball en equip. Es valoraran persones candidates de tota Catalunya   Requisits Obligatoris  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig  Llengua: Català – Nivell Experimentat C1  .Castellà – Nivell Experimentat C1  .Anglès – Nivell Independent B2 Data d’incorporació: 02/11/2020
Horari: Flexibilitat  Contracte  Tipus: Treballador autònom  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: Sí  Jornada  Jornada 1 Indiferent de dilluns a divendres

ADMINISTRATIU/VA EN REGIM DE FUNCIONARI / INTERI  Número d’oferta:300465              Ubicació: Seva Tasques específiques:
Les sol·licituds es podran presentar de forma presencial a les oficines de EMD de Sant Miquel de Balenyà o de forma electrònica a www.smbalenya.cat fins al dia 28 d,OCTUBRE de 2020. ADMINISTRATIU/VA: Registre entrada i sortida de documents; atenció telefònica i al públic; responsable arxiu municipal; control hores brigada; tramitació seguiment expedients; gestió padrons taxes i impostos; tresoreria; responsable cobraments. Suport administratiu a la secretaria. Les altres de caràcter similar a les enunciades .  Capacitats requerides:  Persona polivalent i resolutiva..  Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: FP II  Llengua: Català – Nivell Experimentat C1 – Certificat Experimentat C1  Data d’incorporació: 23/11/2020
Horari: segons necessitats, matins i alguna tarda  Contracte  Tipus: Interinitat  Durada: Indefinit  Prorrogable: Sí

TÈCNIC/A EXPERT/A -ECONOMIA CIRCULAR   Número d’oferta:300466      Ubicació: Manlleu Tasques específiques:  TÈCNIC/A EXPERT/A -ECONOMIA CIRCULAR. Desenvolupar projectes d¿anàlisi de cicle de vida i petjades de carboni i hídrica, i desenvolupar estratègies i plans d¿acció per a promouré la transició cap a un model econòmic circular (tant a nivell nacional com internacional).  Capacitats requerides:  Màster en enginyeria ambiental, sostenibilitat, economia, o similar Imprescindible coneixements avançats en SimaPro i capacitat de realitzar anàlisis de cicle de vida de manera autònoma. Disponibilitat per desplaçar-se.  Requisits Obligatoris  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Grau – Enginyeria – Enginyeria Ambiental   Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Avançat  Llengua: Català – Nivell Experimentat C1
.Castellà – Nivell Experimentat C1  .Anglès – Nivell Experimentat C1  Data d’incorporació02/11/2020  Horari: De dill a dj 8-17h i div 8-15h (teletreball)
Contracte  Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos  Prorrogable: Sí  Jornada  Jornada 1 Indiferent de dilluns a divendres

Per accedir ofertes: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari