image_gallery

Ofertes de feina: gerocultor/a, educador/a social, electricista, netejador/a de vidres, auxiliar administratiu/va, personal neteja, comercial, personal magatzem

 

GEROCULTOR/A  Número d’oferta: 300050  Ubicació:Vic  Tasques específiques: Realitzar les activitats bàsiques de la vida diària de les persones ingressades a la residència. Portar a terme la higiene / dutxa diària, la neteja i manteniment dels estris personals i del centre. Servir i administrar els aliments dels diferents àpats. Fer llits i recollir roba segons els circuits establerts. Fer canvis posturals i altres activitats delegades per la infermera. Enregistrar al programa informàtic totes les activitats diàries realitzades. Col·laborar amb la resta de l’equip. Capacitats requerides: Responsabilitat, iniciativa, ser respectuós/a, fomentar l’autonomia de les persones ateses i treball en equip.  Requisits Obligatoris: Experiència en l’ocupació (mesos): 12  Formació professionalitzadora: Auxiliar d’infermeria en geriatria  Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Bàsic Llengua: Català
.Castellà  Data d’incorporació: 09/10/2020  Salari mensual: 1100€ Horari: Jornada intensiva de tarda Contracte   Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable:  Sí  Jornada  Jornada 2: Només jornada intensiva  Jornada 3: Exclusivament tarda

EDUCADOR/A SOCIAL Número d’oferta:300103    Tasques específiques Convocatòria d’un/a EDUCADOR/A SOCIAL per cobrir una baixa IT. Els/les aspirants que desitgin prendre part en el procés selectiu hauran de presentar una instància telemàticament a la web www.mancoplana.cat , especificant la voluntat de participació en el procés selectiu que es desitgi i adjuntant la documentació detallada a les bases, fins el 8 d’octubre del 2020. Es poden trobar les bases a la web de la Mancomunitat www.mancoplana.cat Capacitats requerides Les competències transversals exigides per aquest lloc de treball són: – Treball en equip – Relació interpersonal – Autonomia en el treball – Disposició a l’aprenentatge – Flexibilitat i adaptabilitat – Organització i planificació – Iniciativa i creativitat   Requisits obligatoris: Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica Permís de conduir: B
Vehicle propi: Sí Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Ciències socials i jurídiques – Educació Social Llengua: Català – Nivell Experimentat C1
Data d’incorporació: 13/10/2020 Horari: 25 hores setmanals Contracte: Tipus: Interinitat Durada: Entre 1 i 3 mesos

ELECTRICISTA  Número d’oferta 300119      Ubicació: Sant Quirze de Besora Tasques específiques: Muntar, mantenir i reparar instal·lacions elèctriques en diversos edificis: habitatges, establiments comercials… Col·locar i instal·lar quadres de distribució elèctrics. Interpretar plànols i esquemes elèctrics. Capacitats requerides: Organització, treball en equip, coneixement de riscos laborals i adaptabilitat.  Obligatoris  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior   Permís de conduir: B  Experiència en l’ocupació (mesos): 36  Llengua: Català – Nivell Independent B2  Castellà – Nivell Independent B2   Data d’incorporació: 15/10/2020 Horari: De dilluns a divendres, de 8 a 13 i de 14 a 17 Contracte Tipus: Obra o servei
Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: Sí

NETEJADOR/A DE VIDRES Número d’oferta:300136    Ubicació: Torelló Tasques específiques: Rentar, eixugar i enllustrar finestres i altres superfícies de vidre amb aigua o solucions de diferents tipus. Utilitzar escales o altres equips per accedir i netejar finestres en edificis de diversos pisos. Seleccionar instruments adequats per a la neteja i l’enllustrament. Capacitats requerides: Responsabilitat, treball d’equip, agilitat física i adaptabiltiat
Requisits Obligatoris  Permís de conduir: B  Vehicle propi: Sí  Llengua: Castellà – Nivell Independent B1 Català – Nivell Independent B1   Data d’incorporació: 19/10/2020  Horari: dilluns a divendres de 14 a 20  Esforç físic: Sí  Contracte  Tipus: Obra o servei Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: Sí  Jornada  Jornada 1: indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2: Només jornada intensiva  Jornada 3: Exclusivament tarda

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA REFORÇ INTERVENCIO I OAC Número d’oferta:300152              Ubicació: Roda de Ter Tasques específiques:
Suport a la intervenció municipal en la elaboració de pressupostos, revisió ordenances fiscals, facturació i comptabilitat i tresoreria municipal… Suport a l¿oficina d¿atenció ciutadà, tràmits administratius i suport a secretaria. CAL PRESENTAR SOL.LICITUD I DOCUMENTACIO AL REGISTRE MUNICIPAL ABANS DEL 16/10/2020 Capacitats requerides:  Experiència professional en taques similars. Persona amb capacitat de comunicar-se de forma fluïda amb els usuaris/àries, organitzada i orientada a l.’assoliment d’objectius. Coneixement del funcionament i estructura de l¿Ajuntament i nocions en procediment administratiu. Bon nivell com usuari d¿informàtica, es valorarà especialment coneixements SICALWIN i E-SET. Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà lengua: Català – Nivell Experimentat C1 Castellà – Nivell Experimentat C1 Data d’incorporació: 05/10/2020  horari: diferents torns  Tipus: Obra o servei   Més de 3 i menys de 6 mesos porrogable: Sí

OPERARI/A ELECTRICISTA úmero d’oferta:300184      Ubicació: Vic     Realitzar instal·lacions, reparacions d’averies tant a nivell domèstic com industrial.Capacitats requerides: Persona organitzada, responsable i activa. Es valorarà experiència en el sector i/o capacitats tècniques específiques.
Requisits Obligatoris ivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà permís de conduir: b. Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig
Llengua: Català – Nivell Independent B2.Castellà – Nivell Independent B2 Data d’incorporació: 26/10/2020 De DLL a DV de 8h a 13h i de 14:30h a 17:30hEsforç físic: Sí    Obra o servei  Més de 6 i menys de 12 mesosProrrogable: Sí Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres

Personal Neteja d’oferta:300189   Ubicació: Viladrau   Tasques específiques:   neteja a diferents espais municipals. Jornada de dilluns a divendres, de 15h/setmana. Alguns dies de matí, d’altres de tardes.Capacitats requerides: Experiència en tasques similars, autonomia i pulcritud. Mitjà de transport propi per arribar al lloc de treball i poder-se desplaçar. Interessats/des no inscrits a la Xarxa XALOC, al Servei Local d’Ocupació del vostra Ajuntament, enviar cv a seleccio@mancoplana.cat. requisits obligatoris  Graduat escolar / Batxillerat elemental
Permís de conduir: BVehicle propi: Sí Data d’incorporació: 12/10/2020 Horari: Segons espai a netejar Matí o Tarda
Esforç físic: Sí Tipus: Temps parcial: temporal  Indefinit Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres

COMERCIAL oferta:300297   Ubicació: VicTasques específiques:Assessorament tècnic comercial al client. Gestió d’ofertes i pressupostos. Gestió de comandes rebudes. Seguiment i control d’ofertes i pressupostos. Millora permanent de la imatge i servei de vendes. Atenció al mostrador i gestió del magatzem. Revisió i identificació de faltes de material a l’estoc. Gestió amb els proveïdors. Orientació als resultats, compromís, treball en equip i responsabilitat. Requisits obligatoris:  Cicle formatiu grau mitjà  experiència   l’ocupació (mesos): 6    Data d’incorporació: 22/10/2020
Salari mensual: 1656€     Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos prorrogable: Sí  jornada  partida

PERSONAL DE MAGATZEM NÚM.300299   Ubicació: Vic   Tasques específiques:  Rcepció de mercaderies. Preparació d’albarans per la ruta de repartiment. Preparació d’expedicions dels clients. Preparació de transferències a altres delegacions. Donar entrades de material, gestió informàtica. Col·locació i ubicació del producte a les estanteries. Preparació de comandes. Col·laboració en la gestió de l’estoc, millorant la seva qualitat. Revisió i identificació de faltes de material en estoc. Atenció de reclamacions de proveïdors i incidència de transports.
Capacitats requerides:  Organització, treball en equip i responsabilitat.Requisits obligatoris  acadèmic: Cicle formatiu grau mitjàPermís de conduir: B   Data d’incorporació: 22/10/2020 s. mensual: 1518€ Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos   Prorrogable: Sí

Per accedir a les ofertes: WWW.diba.cat/slo

 

 

 

Deixa el teu comentari