image_gallery

Ofertes de feina: fusteria, carnisseria, botiga, tècnic/a ocupació, arts gràfiques, marbrista, enginyeria, residus, educació social, sociosanitàri/a, neteja…

 

PERSONAL FUSTERIA – MUNTATGE I CNC Número d’oferta:299846   Ubicació: Taradell Tasques específiques: Empresa de fabricació a mida, muntatge i instal·lació de tot tipus d’elements de fusteria, que realitza tot el procés des de la fabricació fins a la instal·lació a casa el client, busca incorporar muntador per a muntatge de portes i mobiliari en habitatges i/o operari de fabricació amb coneixements de CNC per tasques al taller.
Capacitats requerides: Responsabilitat, autonomia i orientació a resultats i a la qualitat. Interessats/des no inscrits a la Xarxa XALOC, al Servei Local d’Ocupació del vostra Ajuntament, enviar cv a seleccio@mancoplana.cat. Requisits Obligatoris: Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà Permís de conduir: B   Data d’incorporació: 01/10/2020  Salari mensual: 1200€  Horari: Jornada partida de dilluns a divendres  Esforç físic: Sí  Contracte
Tipus: Obra o servei  Durada: Entre 1 i 3 mesos  Prorrogable: Sí

DEPENDENT/A CARNISSERIA  Número d’oferta:299847  Ubicació:Santa Eulàlia de Riuprimer  Tasques específiques DEPENDENT/A  CARNISSERIA Atenció al públic i elaboració en sala, de productes de la carnisseria de venda al públic. Jornada de treball de de dilluns a divendres partit i dissabtes intensius matí. Festa, un dia entra setmana i dissabte tarda. Capacitats requerides Es valorarà experiència en elaboració de productes de carnisseria i en atenció al públic. Capacitat d’aprenentatge. Comunicació i relació interpersonal. Interessats/des no inscrits a la Xarxa XALOC, al Servei Local d’Ocupació del vostra Ajuntament, enviar cv a seleccio@mancoplana.cat..
Requisits obligatoris: Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Permís de conduir: B  Vehicle propi: Sí Molt importants: Llengua Català – Nivell Independent B2 .Castellà – Nivell Independent B2  Data d’incorporació: 01/10/2020 Salari mensual: 1000€ Horari: Dll a Dv 8h-14h i de 17h a 20h Ds 8-14h Atenció al públic: Sí Esforç físic: Sí Contracte Tipus Indefinit: ordinari Durada: Indefinit

RESPONSABLE DE BOTIGA Número d’oferta 299879       Ubicació: Vic Tasques específiques: Operacions de caixa i activitat comercial; preparació i presentació dels productes; preparació i gestió del traspàs de mercaderies; etiquetatge, ordre i exposició dels productes; realització i registre de reduccions de preu; manteniment de l’ordre i neteja de la botiga; gestió de l’equip, preparació dels horaris.
Capacitats requerides: Compromís i capacitat de treballar sota pressió, autonomia i capacitat de resoldre incidències, habilitats per l’atenció al client.
Obligatoris Nivell acadèmic: FP I Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Bàsic Molt importants Experiència en l’ocupació (mesos): 60  Data d’incorporació: 05/10/2020 Horari: 09 – 21h torns rotatius Contracte Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable: Sí

TÈCNIC/A D’OCUPACIÓ PER AL REFORÇ DEL SLO Número d’oferta:299894          Ubicació:Roda de Ter Tasques específiques:  TECNIC/A OCUPACIÓ PER AL REFORÇ DEL SERVEI LOCAL D’OCUPACIÓ. SEGUIMENT D’USUARIS/ÀRIES, ASSESSORAMENTS INDIVIDUALS I GRUPALS EN RECERCA DE FEINA ON LINE. Capacitats requerides:  ES VALORARÀ EXPERIENCIA EN TASQUES SIMILARS, BON NIVELL INFORMÀTICA, CONEIXEMENT APLICATIU XALOC. PERSONA AMB CAPACITAT DE COMUNICAR-SE AMB USUARIS/ÀRIES, AMB EMPATIA I BUSCANT LES MILLORS SOLUCIONS PER A CADASCUN. Requisits Obligatoris Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig Llengua: Català – Nivell Experimentat C1 .Castellà – Nivell Experimentat C1  Data d’incorporació: 15/10/2020
Horari: 80 % JORNADA. HORARI MATINS Contracte Tipus: Temps parcial: temporal Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable: No

PERSONAL PER ARTS GRÀFIQUES – LLUÇANÈS Número d’oferta:299913 Ubicació: Olost Tasques específiques:  Amb experiència o formació en el sector de les arts gràfiques. Laminador – treball per torns: matí, tarda o nit. Tallador – Per torns: tarda o nit. Tècnic de tintes o ajudant d’impressor – Per torns: tarda o nit. Impressors de flexografia – Treball per torns: matí, tarda o nit. Capacitats requerides:  Compromís amb l’organització, treball en equip, aprenentatge i utilització dels coneixements. Requisits  Recomanables: Branca C.Formatiu Grau Mitjà Arts gràfiques  Data d’incorporació: 05/10/2020 Horari: diferents torns Contracte TipusObra o servei DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable Sí

MARBRISTA DE LA CONSTRUCCIÓ Número d’oferta:299914      Ubicació: Torelló Tasques específiques: Operari tallador/polidor marbrista oficial per a taller i muntatge. Es valora coneixements o ús de maquinària amb CNC. Tasques: tallar i polir marbre per a tot tipus d’instal·lacions. Utiltizació de pont grua i ventoses. Capacitats requerides:  Responsable, habilitat manual, capacitat de treballar en equip , polivalència, capacitat per fer esforç físic , si s’escau. Experiència laboral i nivell professional imprescindibles. Requisits Obligatoris Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat  Elemental Permís de conduir: B Llengua Català – Nivell Independent B1 .Castellà – Nivell Independent B1  Data d’incorporació: 05/10/2020
Salari mensual: 1400€ Horari: 8 a 13 h i de 15 a 18 h Atenció al públic: Sí Esforç físic: Sí Contracte Tipus: Obra o servei Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable: sí Jornada Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres Jornada 2: Només jornada partida

ENGINYER/A COMERCIAL Número d’oferta:299955      Ubicació: Vic Tasques específiques: Tasques comercials a una empresa de sistemes de seguretat de Vic. Realització de pressupostos, inspeccions i realització de projectes nous de sistemes d’alarmes i antiincendis. És necessari estar col·legiat.. Capacitats requerides:  Persona responsable i organitzada, amb alta capacitat comunicativa, de negociació i treball en equip.
Requisits obligatoris Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica Permís de conduir: B Experiència en la categoria: Tècnic/a mig i assimilats
Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Enginyeria – Eng. Tèc. Ind. Especialitat en Electricitat Branca Títol universitari: Industrial Llengua: Català – Nivell Experimentat C1 .Castellà – Nivell Experimentat C1  Data d’incorporació: 02/11/2020 Horari: de DLL a DV de 8:30h a 13h i de 15h a 18:30h Atenció al públic: Sí Contracte Tipus: Obra o servei Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos Prorrogable: Sí Jornada
Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres Jornada 2: Només jornada partida

TÈCNIC/A (RESIDUS MUNICIPALS) Número d’oferta:299957      Ubicació: Manlleu Tasques específiques: TÈCNIC/A (RESIDUS MUNICIPALS). Portar a terme estudis relacionats amb els àmbits de residus municipals: planejament i la implantació de la recollida selectiva de residus municipals, entre d’altres. – Redacció de memòries i disseny de serveis de recollida de residus, neteja viària i deixalleries – Redacció dels plecs de condicions dels serveis de recollida de residus, neteja viària i deixalleries – Redacció d’ofertes per licitacions públiques i sector privat – Complir amb els objectius de qualitat i terminis de lliurament, d’acord amb les directrius establertes per l’organització. Capacitats requerides:  – Formació universitària superior en Ciències Ambientals, Biologia, Geografia, Enginyeria o similar – Experiència en consultoria en l’àmbit dels residus municipals – Domini de l’Excel (amb capacitat per a l’elaboració de gràfics i anàlisi) – Imprescindible domini de l’anglès (C1) – Es valorarà coneixements de l’eina de Sistemes d’Informació Geogràfica Requisits obligatoris: Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau Titulació Grau: – Ciències – Ciències Ambientals
Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig Llengua: Català – Nivell Experimentat C1 .Castellà – Nivell Experimentat C1 .Anglès – Nivell  Experimentat C1   Data d’incorporació: 13/10/2020 Horari: Partit de dill a dij. Div matí. Teletreball Contracte Tipus: Obra o servei Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos Prorrogable: Sí Jornada Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres

EDUCADOR/A SOCIAL Número d’oferta:299975      Ubicació: Balenyà Tasques específiques: Convocatòria de selecció per a la contractació d’un/a EDUCADOR/A SOCIAL pel centre obert de Balenyà. Els/les aspirants que desitgin prendre part en el procés selectiu hauran d¿entrar una instància a l¿Ajuntament de Balenyà telemàticament a www.balenya.cat (seu electrònica, tràmits i gestions, instancia genèrica) o presencialment de dilluns a divendres de 9 a 14 i dilluns de 17 a 19.30, especificant la voluntat de participació en el procés selectiu i aportant el CV professional actualitzat, fins el dia 9 d’octubre. Es poden trobar les bases a la web de l’Ajuntament www.balenya.cat Capacitats requerides:  Les competències transversals exigides per aquest lloc de treball són: – Treball en equip i cooperació – Relació interpersonal – Flexibilitat i adaptabilitat – Disposició a l¿aprenentatge – Organització i planificació – Autonomia en el treball Requisits obligatoris: Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica Permís de conduir: B
Vehicle propi: Sí Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Ciències socials i jurídiques – Educació Social Llengua: Català – Nivell Experimentat C1 – Certificat Experimentat C1  .Castellà – Nivell Experimentat C1  Data d’incorporació: 19/10/2020 Horari: 30h (tardes de dills a divs i 2 matins) Contracte Tipus: Interinitat Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable: Sí

AUXILIAR SOCIOSANITARI/A PER RESIDÈNCIA Número d’oferta:299982     Ubicació: Seva Tasques específiques: AUXILIAR SOCIOSANITARI/A per RESIDÈNCIA GENT GRAN Tasques d’higiene personal, administració de medicaments, suport en els àpats,,,, Jornada de treball compaginant setmana curta ( dimarts, dijous i divendres) i setmana llarga ( dilluns, dimecres, dissabtes i diumenges). Horari de matí o tarda segons necessitats del servei: Setmana llarga, dilluns i dimecres : 7-15h horari matins, horari tardes de 13h-21h. Setmana llarga, Dissabte i diumenge: de matins de 6.30h-17.30h i tardes 10-21h Setmana curta, dimarts, dijous i divendres: matins 7-17.30h i tardes 10.30h a 21h Capacitats requerides:  Imprescindible la formació requerida i mitjà de transport per desplaçar-se al lloc de treball. Català i castellà fluid. Requisits obligatoris: Certificat de professionalitat Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials  Data d’incorporació: 26/10/2020 Atenció al públic: Sí Contracte
Tipus: Eventuals per circumstàncies de la producció Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable: Sí

PERSONAL DE NETEJA PER HOTEL Número d’oferta:300049     Ubicació: Seva Tasques específiques: Fer llits, neteja de les habitacions, lavabos i espais comuns d’un hotel. Imprescindible tenir disponibilitat per treballar de dilluns a diumenge i fer diferents horaris, ja que aquests es concretaran segons necessitat de l’hotel (jornada parcial). Imprescindible disposar de carnet de conduir i vehicle propi per arribar al lloc de treball. Feina estable.
Capacitats requerides:  Persona organitzada, pulcra i orientada al client. Es valorarà molt positivament disposar d’experiència prèvia realitzant tasques similars. Requisits obligatoris: Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Permís de conduir: B Vehicle propi: Sí
Contracte: Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable: Sí

Per accedir ofertes: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari