image_gallery

Ofertes de feina: neteja industrial, forn, medi ambient, instal·lador aigua i electricitat, fuster, operari, conserge, cuiner/a, dinamitzador/a, venedor/a, cuidador/a, repartidor/a …

 

 

OPERARI/A DE NETEJA INDUSTRIAL Número d’oferta:298932                     Ubicació: Orís Tasques específiques: Realitzar la neteja de la planta industrial i la maquinària a un centre de gestió de residus. Capacitats requerides: Persona responsable i amb capacitat física per fer esforços.
Requisits Obligatoris Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental Permís de conduir B Vehicle propi Sí Experiència en l’ocupació (mesos)12 Molt importants Llengua Castellà – Nivell Independent B2 Català – Nivell Independent B2  Data d’incorporació 07/09/2020 Salari mensual 1311€
Horari De DLL a DV de 8h a 17h (1h de descans) Esforç físic Sí Tipus Obra o servei Durada Més de 6 i menys de 12 mesos Prorrogable Sí

FORNER/A I PASTISSER/A Número d’oferta:298934    Ubicació: Torelló Tasques específiques Forner i pastisser per a l’elaboració de pa, galetes,  pastissos i altres productes fets amb farina. Elaboració a mà, amb ajuda d’estris i màquines de dolços i llaminadures. Combinar ingredients en màquines de mescla, pastament o cocció, aplicar banys, glacejats i cobertures als productes fornejats, comprovar la neteja dels equips i l’estat del local per a garantia la normativa de salut i seguretat en el treball. Vigilar temperatures del forn. Capacitats requerides Coneixement de les elaboracions i les especialitats de fleca i brioixeria. Habilitat manual. Coneixement de la maquinària usual en un obrador de fleca. Capacitat de comunicació. Tècniques culinàries i de presentació. Planificació i gestió del temps. Requisits Molt importants  Llengua Català – Nivell Independent B1 Castellà – Nivell Independent B1  Data d’incorporació 07/09/2020 Horari5 mati / 5.30 h a 14h /14.30 h migdia Esforç físic Sí

TECNIC MEDI AMBIENT (CONVOCATÒRIA PÚBLICA) Número d’oferta 298941       Ubicació:Roda de Ter Tasques específiques: 1 plaça de Tècnic de medi ambient i serveis tècnics, per a persones amb titulació de Grau o diplomatura en ciències ambientals o llicenciatura en biologia, o títol equivalents. Termini de presentació: 14/9/2020. Podeu consultar les bases: https://bop.diba.cat/temp/08_022020012363.pdf
Capacitats requerides: ELS INTERESSATS HAN DE PRESENTAR SOL.LICITUD I DOCUMENTACIÓ AL REGISTRE MUNICIPAL ABANS DEL 14 DE SETEMBRE. Obligatoris: Nivell acadèmic Diplomatura / Enginyeria tècnica Llengua Català – Nivell Experimentat C1  Data d’incorporació: 14/09/2020 Horari: JORNDADA INTENSIVA MATI

INSTAL.LADOR D’AIGUA I ELECTRICITAT Número d’oferta298942          Ubicació:Roda de Ter Tasques específiques: PERSONA AMB NOCIONS I EXPERIENCIA EN INSTAL.LACIONS D’AIGUA I/O ELECTRICITAT. Capacitats requerides:  ES VALORARA FORMACIO I EXPERIENCIA EN L’AMBIT. Obligatoris: Experiència en l’ocupació (mesos)6 Llengua  Català – Nivell Experimentat C1 Castellà – Nivell Experimentat C1 Recomanables
Permís de conduir B  Data d’incorporació: 14/09/2020 Horari: JORNADA COMPLERTA, HORARI PARTIT Atenció al públic: Sí Contracte
Tipus: Temps parcial: temporal Durada: Entre 1 i 3 mesos  Prorrogable: Sí

FUSTER, TASQUES DE MUNTATGE Número d’oferta:298981    Ubicació: Masies de Roda Tasques específiques: AJUDANT EN TASQUES DE MUNTATGE DE PORTES / FINESTRES, MUNTATGE DE MOBLES, MUNTATGE CUINES, … Capacitats requerides:  ES VALORARA  EXPERIENCIA. Obligatoris: Llengua Català – Nivell Independent B1                 Castellà – Nivell Independent B1 Experiència en l’ocupació (mesos): 6  Data d’incorporació: 07/09/2020  Horari: JORNADA COMPLERTA. 8.00-13.00 i 15-18

ENCARREGAT/ADA DE COMPRES EXTERIORS Número d’oferta:298992 Ubicació: Sant Vicenç de Torelló Tasques específiques: Empresa de producció cervesera busca persona per dur a terme les tasques de logística i compres exteriors de matèria prima. Capacitats requerides:  Cal que la persona tingui coneixements avançats d’anglès i experiència en aranzels, duanes i importacions.  Data d’incorporació: 21/09/2020 Salari mensual: 1300€  Horari: de 8h a 17h amb una hora per dinar  Contracte: Tipus: Temporals bonificats Durada. Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: No

OPERARI ELECTRICISTA Número d’oferta:298994      Ubicació: Centelles Tasques específiques: Operari – Estudis finalitzats com a mínim FP – Acreditar coneixements elèctrics, mitjançant estudis o treballs realitzats en empreses elèctriques o en manteniments elèctrics en industries. – Disponibilitat d’horaris, per realitzar guàrdies. – Resident a Centelles o poblacions pròximes en un radi de 10Km. – Capacitats de treball en equip, treballs en alçada. Capacitats requerides:  Es valorarà: – Coneixements de electrònica, informàtica, – Domini entorn web, Word, Excel, – Coneixements en fibra òptica, – Cursos de seguretat i salut o recurs preventiu.  Obligatoris: Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Permís de conduir B  Llengua Castellà – Nivell Experimentat C1  .              Català – Nivell Experimentat C1  Recomanables: Informàtica   Contracte Tipus: Obra o servei Durada: Entre 1 i 3 mesos  Prorrogable: Sí

CONSERGE PER ESPAI CULTURAL Número d’oferta: 298998    Ubicació: Tona Tasques específiques: Atenció al públic, control d¿accessos, posada apunt les sales, tasques de suport administratiu, vigilància i cura de les instal·lacions, … Imprescindible disposar de certificat de discapacitat física. Feina estable. Capacitats requerides:  Persona organitzada, amb orientació al client i amb capacitat per treballar sense supervisió.. Obligatoris:
Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Certificat de discapacitats Llengua    Català – Nivell Independent B2  Castellà – Nivell  ndependent B2  Data d’incorporació: 07/09/2020 Horari: De 16 a 20h, de dilluns a divendres Atenció al públic: Sí Contracte Tipus.Indefinit: ordinari
Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable: Sí Jornada Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres Jornada 2: Només jornada parcial
Jornada 3: Exclusivament tarda

CUINER/CUINERA PER CENTRE DE SALUT MENTAL Número d’oferta:299019      Ubicació: Manlleu Tasques específiques: Es necessita un cuiner/a per treballar a un centre residencial de salut mental de Manlleu. La contractació és dur a terme mitjançant una empresa d’inserció, per tant és important que la persona interessada estigui vinculada a Serveis Socials. La persona haurà de gestionar tota la cuina perquè estarà sola. Cuinar, netejar, preparar els aliments…. Capacitats requerides:  Capacitat d’autonomia i organització i planificació per tal de servir als àpats a l’hora corresponent. Ha de ser una persona molt responsable per controlar els diferents menús que haurà de fer (dieta astringent, dieta per a diabètics…). Els menús els elaborarà la infermera. Experiència en la categoria: Oficial/a de 1a. Experiència en l’ocupació (mesos:)12 Formació de manipulació d’aliments: Sí Llengua: Català – Nivell Independent B2 .               Castellà – Nivell Independent B2  Data d’incorporació: 07/09/2020 Salari mensual: 1000€ Horari: De dill-div 10h-15h i 19h-22h Contracte Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos Prorrogable: Sí

DINAMITZADOR/A JUVENIL (SUBSTITUCIÓ MATERNITAT) Número d’oferta:299042    Ubicació: Balenyà Tasques específiques: Convocatòria de selecció per a la contractació de DINAMITZADOR/A JUVENIL pels Hostalets de Balenyà (substitució de maternitat). Els/les aspirants que desitgin prendre part en el procés selectiu hauran de presentar una instància de forma telemàtica a través del portal https://www.mancoplana.cat  , especificant la voluntat de participació en el procés selectiu que es desitgi, juntament amb tota la documentació sol·licitada a les bases, fins el 16 de setembre del 2020. Es poden trobar les bases a la web de la Mancomunitat www.mancoplana.cat Capacitats requerides:  Les competències transversals exigides per aquest lloc de treball són: – Treball en equip – Relació interpersonal – Autonomia en el treball – Disposició a l’aprenentatge – Flexibilitat i adaptabilitat – Organització i planificació – Iniciativa i creativitat Obligatoris Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior
Permís de conduir: B Vehicle propi: Sí Llengua: Català – Nivell Experimentat C1 Molt importants Titulació: Cicle formatiu grau superior –
Serveis socioculturals i a la comunitat – Integració social Llengua: Castellà – Nivell Experimentat C1  Data d’incorporació: 28/09/2020 Atenció al públic: Sí Contracte Tipus: Interinitat Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable: No

VENEDOR/A FRUITERIA Número d’oferta:299054      Ubicació:Tona Tasques específiques: Venedor/a per a botiga de fruita. Atenció al públic, cobrar, apilar, exposar els productes, càrrega i descàrrega de caixes … Jornada de 22h/setmana. Totes les tardes de 17-20h i dissabtes matí de 8-13.30h. Dimarts tarda festa. Es treballa dimecres matí de 8 a 13.15h. Del 21 al 30 setembre, jornada sencera per cobrir vacances d’una companya. Feina estable de mitja jornada durant tot l’any. Capacitats requerides:  Flexibilitat i adaptabilitat. Atenció al públic. Bona condició física, iniciativa i responsabilitat. Interessats/des no inscrits a la Xarxa XALOC, al Servei Local d’Ocupació del vostra Ajuntament, enviar cv a eleccio@mancoplana.cat
Molt importants  Llengua: Castellà – Nivell Independent B1 .   Català – Nivell Independent B1 Recomanables: Permís de conduí: B Vehicle propi: Sí
Formació de manipulació d’aliments: Sí  Data d’incorporació: 07/09/2020 Salari mensual: 500€ Horari: De Dll a Dv tardes i Dissabtes matí. contracte
Tipus: Temps parcial indefinit Durada: Entre un i tres mesos Prorrogable: Sí

CUIDADOR/A PERSONA DEPENENT Número d’oferta: 299116     Ubicació:Vic Tasques específiques: Acompanyament i cura d’una dona sola de 87 anys, amb diagnòstic de demència inicial. Preserva força autonomia funcional i cognitiva. Assistir en les seves cures personals, endreça del domicili, realitzar les compres i preparar i servir àpats. Capacitats requerides:  Persona flexible, afectuosa, pacient i amb sentit comú i de l’humor. HORARI De dilluns a dijous de 18.00 a les 9.00 del matí Divendres de 9.00 a 14.00 Caps de setmana de divendres a les 18.00 a dilluns a les 9.00 (amb dues hores de descans dissabte i diumenge a la tarda de 3 a 5). Nit lliure quinzenal (intersetmanal) Requisits Obligatoris Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Experiència en l’ocupació (mesos): 12  Data d’incorporació: 15/09/2020 Salari mensual: 1056€

ELECTRICISTA DE MANTENIMENT AMB EXPERIÈNCIA DEMOSTRABLE – LLUÇANÈS     Número d’oferta:299140     Ubicació:Sant Martí  ‘Albars Tasques específiques: electricista industrial per fer tasques de manteniment a la planta. Capacitats requerides:  Compromís amb l’organització. Planificació i organització. Flexibilitat i gestió del canvi.  Requisits Obligatoris  Vehicle propi: Sí  Experiència en l’ocupació (mesos): 6  Data d’incorporació: 05/10/2020  Salari mensual: 1040€

ADMINISTRATIU/VA AMB ATENCIÓ AL PÚBLIC  Número d’oferta:299152    Ubicació:Manlleu  Tasques específiques: Autoescola de la comarca cerca Administratiu/va per fer tasques de gestió, atenció telefònica, electrònica i presencial, fer tràmits burocràtics, donar informació sobre serveis i preus, tramitar permisos i la resta de tasques relacionades amb el lloc de feina. Lloc de treball estable, persona que cerqui una oportunitat d’estabilitat professional. Capacitats requerides:  Organització, persona metòdica, que li agradi treballar de cara al públic i acostumat/ada a treballar amb persones. Que sigui agradable en el tracte i amb empatia. Amb coneixements informàtics (paquet office) i capacitat d’aprenentatge i de treballar sota presió en determinats moments. Requisits Obligatoris Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà Permís de conduir: B  Vehicle propi: Sí  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Administració – Gestió administrativa  Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Avançat  Llengua: Català – Nivell Experimentat C1   Castellà – Nivell Experimentat C1  Data d’incorporació: 30/09/2020 Horari: De dilluns a divendres de 9-13 i de 15-19 hores
Contracte  Tipus: Temporal bonificat Durada: Més de 6  i menys de 12 Prorrogable: si

PERSONAL FUSTERIA – PEONS I OFICIALS Número d’oferta: 299194        Ubicació: Taradell Tasques específiques: Personal per fusteria, per l’elaboració de portes i finestres. També realització de muntatge a casa el client.  Capacitats requerides:  Molt valorable experència i/o coneixements de la fusta. Responsabilitat i compromís. Interessats/des no inscrits a la Xarxa XALOC, al Servei Local d’Ocupació del vostra Ajuntament, enviar cv a seleccio@mancoplana.cat.  Requisits Recomanables  Experiència en l’ocupació (mesos): 6  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Fusta i Moble – Fabricació a mida i Instal·lació de fusteria i moble Llengua: Castellà – Nivell Independent B2 .Català – Nivell Independent B2  Data d’incorporació: 14/09/2020 Salari mensual: 14/09/2020 Horari: De dillluns a divendres de 6-14h Contracte Tipus: Obra o servei Durada: Entre 1 i 3 mesos
Prorrogable: Sí

REPARTIDOR/A AMB CAMIÓ Número d’oferta:299243         Ubicació:Vic Tasques específiques: Conductor de camió per a repartir mercaderies a les rutes preestablertes. Capacitats requerides:  Persona dinàmica, autònoma i responsable. Imprescindible CAP i tacògraf.. Obligatoris
Permís de conduirC Data d’incorporació: 14/09/2020 Contracte Tipus: Indefinit: ordinari Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos

AUXILIAR INSTAL.LACIONS EDIFICIS MUNICIPALS Número d’oferta:299312       Ubicació:Seva Tasques específiques: Responsabilitzar-se de l´obertura i entrada en funcionament dels edificis municipals, portes, finestres, sistemes d´enllumenat, calefacció, alarma i verificar que tot queda tancat i fora de funcionament al final de la jornada. Atendre el BAR del Casal d’Avis. Controlar l´entrada i sortida de persones. Atendre al públic i orientar-lo o acompanyar-lo quan necessiti adreçar-se a algun departament intern o a algun centre de treball. Preparar i adequar les sales o aules per a les activitats pròpies, i per a la celebració de reunions, exposicions o altres activitats. Capacitats requerides:  Organització, relació interpersonal,… Les sol·licituds es podran presentar de forma presencial a les oficines de EMD de Sant Miquel de Balenyà o de forma electrònica a www.smbalenya.cat fins al dia 16 de setembre de 2020. Requisits Obligatoris Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris Llengua: Català – Nivell Independent B2 – Certificat Independent B2 Recomanable Permís de Conduir B Data d’incorporació: 28/09/2020 Horari: Segons necessitat del servei Atenció al públic: Sí
Contracte  Tipus: Obra o servei Durada: Entre 1 i 3 mesos Prorrogable: Sí

TUTOR/A DE PRÀCTIQUES-CFGS DE SISTEMES MICROINFORMÀTICS I XARXA    Número d’oferta:299315            Ubicació:Vic Tasques  específiques: Es necessita persona per fer el seguiment dels alumnes del cicle formatiu a les empreses on realitzen les pràctiques. Visitar el lloc de treball, realitzar informes, solucionar possibles conflictes… 16h de treball aproximat per cada alumne. Capacitats requerides:  Persona responsable, amb capacitat de resolució de problemes, autonomia i compromís alt amb l’empresa Obligatoris  Nivell acadèmic.Diplomatura / Enginyeria tècnica
Permís de conduir:B  Vehicle propi:Sí Experiència en l’ocupació (mesos):12 Llengua:Català – Nivell Experimentat C1 .Castellà – Nivell Experimentat C1
Requisits Importants Titulació: Grau – Enginyeria – Enginyeria Informàtica de Sistemes  Data d’incorporació: 02/11/2020 Horari: Adaptable en funció del candidat  Contracte:  Tipus Obra i servei Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable Sí

TREBALLADOR/A DE LA LLAR  Número d’oferta:299323           Ubicació:Gurb Tasques específiques: Ordre dels espais del domicili, organització de l’ordre, neteja superficial i a fons de dues cases de Gurb i Malla. Ocasionalment, cura d’un infant de 7 anys.  Capacitats requerides:  Polidesa, organització i planificació, discreció i comunicació amb la família.  Obligatoris Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Permís de conduir: B Vehicle propi: Sí Experiència en l’ocupació (mesos): 6  Data d’incorporació: 23/09/2020Horari: 9 a 13 i de 15 a 18 h Salari mensual: 400€
Horari: DLL, DM, DJ i DV 17h-21h  Contracte Tipus: Altres Durada: Indefinit

CAP DE PROJECTES Número d’oferta:299336      Ubicació: Sant Pere de Torelló Tasques específiques: CAP DE PROJECTES (SENIOR). Persona encarregada de liderar i gestionar diferents projectes en totes les seves fases. Des del disseny tècnic, elaboració del pressupost i desenvolupament tècnic, fins la posta en marxa en producció. Responsabilitat global sobre els projectes i en contacte directe amb els clients. Capacitats requerides:
Lideratge, treball en equip, pro activitat i comunicació. Persona dinàmica i organitzada, capaç de fer complir amb els terminis dels projectes. Coneixements de Solid Works, programes de renderitzats en 3D, coneixements a nivell d’usuari de Mircrosoft Office Requisits Obligatoris Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Experiència en la categoria: Tècnic/a mig i assimilats Experiència en l’ocupació (mesos): 30 Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Humanitats – Disseny Industrial  Informàtica: Programari de disseny – Usuari Mig Llengua: Anglès – Nivell Independent B2  .Català – Nivell Experimentat C1 .Castellà – Nivell Experimentat C1  Data d’incorporació: 28/09/2020 Horari: Partit Contracte
Tipus: Obra i servei Durada: Més de 6 i menys e 12 Prorrogable: Sí

OPERARI/A A CÀRNICA Número d’oferta:299373      Ubicació: Tavèrnoles Tasques específiques: Operari/a a càrnica. Tasques de desfer, embotir, tallar les peces de carn… en general per elaborar tot tipus d’embotits i derivats del porc.. Capacitats requerides:  Valorable experiència en càrniques. Habilitats manuals. Responsabilitat  Requisits Obligatoris Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Permís de conduir: B
Vehicle propi: Sí Formació de manipulació d’aliments: Sí  Data d’incorporació: 20/09/2020 Horari: de dilluns a divendres de 6 a 14h Contracte
Durada:  Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable: Sí

PERSONAL DE NETEJA (2H DIÀRIES) Número d’oferta:299394      Ubicació: Tona Tasques específiques:  Es busca persona per fer tasques de neteja en centre d’ensenyament de Tona: recepció, aules, oficines, serveis i menjador. Jornada de 10h setmanals, per reforçar la neteja del centre
Capacitats requerides:  Capacitat de treballar de treball en equip, pulcritud i responsabilitat. Requisits Obligatoris Permís de conduir: B Vehicle propi: Sí Requisits importants: Llengua: Català – Nivell Independent B1 Castellà – Nivell Independent B1  Data d’incorporació: 15/09/2020 Horari: De dilluns a divendres de 11h a 13h Atenció al públic: No Contracte: Tipus: Obra o servei Durada: Entre 1 i 3 mesos Prorrogable: Sí

ADMINISTRATIU/VA (BÀSCULA O COMPTABILITAT) Número d’oferta:299441      Ubicació: VIC Tasques específiques: Segons les capacitats dels candidats/candidates. Pot integrar-se en l’equip de comptabilitat o el de bàscula (trànsit de camions). Ha de tenir disponibilitat per poder treballar al centre de Vic en moments puntuals. (Aproximadament d’inici, seria un 70% del temps a Sant Boi de Llobregat i un 30% a Vic). Capacitats requerides:
Persona activa Coneixements demostrables i experiència prèvia en bàscula o comptabilitat Predisposició per adaptar-se a diferents rols dins de l’àmbit de l’administració Bona capacitat per gestionar moments de pressió Predisposició per alternar dos punts de treball (Vic i Sant Boi de Llobregat).
Requisits Obligatoris Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà Vehicle propi: Sí Experiència en l’ocupació (mesos): 36 Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Bàsic  Data d’incorporació: 01/10/2020 Contracte: Tipus: Obra o servei Durada: Entre 1 i 3 mesos Prorrogable: Sí

OPERARI/A DE NETEJA Número d’oferta: 299443      Ubicació: Vic Tasques específiques: Neteja i desinfecció (covid-19) dels diversos espais d’un  club esportiu. Utilització de màquina fregadora. Jornada de 10h/setmana ampliable depenent de les circumstàncies Capacitats requerides:  Persona responsable, empàtica i discreta tenint en compte que pot realitzar la feina coincidint amb els clients. És necessari saber nedar ja que alguns elements s’han de netejar a dins les piscines.. Requisits Obligatoris Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris Experiència en l’ocupació (mesos): 12
Requisits importants: Llengua: Castellà – Nivell Independent B1 Català – Nivell Independent B1  Data d’incorporació: 21/09/2020 Salari mensual: 250€ Horari: DLL-DM-DV de 22h a 24h, Dissabte de 17h a 21h Contracte: Tipus: Obra o servei Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos
Prorrogable: Sí

DEPENDENT/A DE BOTIGA Número d’oferta: 299471      Ubicació: Vic Tasques específiques: Gestió de la botiga: venda de cartutxos, paper, tòner per impressores, atenció al públic, gestió de caixa i de l’stock, tasques de telemàrqueting i neteja de l’establiment. Prèvia formació per part de l’empresa. OBLIGATORI experiència prèvia en vendes i atenció al públic, català i castellà. Horari: de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i 2 dissabtes al mes de 10:00 a 13:30. Contracte de 6 o 9 mesos + indefinit. Capacitats requerides:  Habilitats comunicatives, tracte agradable amb el públic, treball en equip, persona proactiva, dinàmica i amb autonomia. Requisits Obligatoris Nivell acadèmic: ESO Experiència en l’ocupació (mesos): 12 Llengua: Català – Nivell Experimentat C1  Castellà – Nivell Experimentat C1  Data d’incorporació: 29/09/2020 Salari mensual: 600€ Horari: 20h/setmana + 2 dissabtes al mesContracte: Tipus: Obra o servei Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos Prorrogable: Sí

Per accedir ofertes de feina: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari