5f1ff247cdc5d

Volem que interpretis el paper de la teva vida. Fes de tu mateix/a!!!

L’agència de publicitat Caldas Naya obre un càsting per tal que els titulars del Carnet Jove sigueu els protagonistes de la campanya publicitària del carnet per l’any 2021!

Busquem diversitat i joves naturals, i no has de tenir cap habilitat ni característica especial per participar!!!
Consulta les BASES COMPLETES! No deixis passar l’oportunitat i inscriu-te a: www.carnetjove.cat/connectat!

PERSONES DESTINATÀRIES
•Titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya que tinguin entre 12 i 31 anys. Caldrà que els menors de 16 anys disposin d’una autorització del seu pare, mare o tutor legal.
•Les persones seleccionades han de prendre el compromís d’assistir els dies estipulats per a la realització de la campanya: al rodatge de l’anunci i a la sessió fotogràfica que tindrà lloc a principis de novembre de 2020 (dates subjectes a canvis).

PROCEDIMENT PER PARTICIPAR

FASE INICIAL VIRTUAL

Has de registrar-te al web del Programa Connecta’t del Carnet Jove, www.carnetjove.cat/connectat  per fer la sol·licitud de participació a la convocatòria penjada a la secció “Sorteigs”.

A la part final del procés d’inscripció, et facilitarem un enllaç a la plataforma de l’agència on hauràs de penjar una fotografia i dos vídeos. Són vídeos de curta durada que pots gravar amb qualsevol dispositiu. El primer, que has de penjar obligatòriament, ha de ser una presentació de tu mateix explicant qui ets, que t’agrada fer, què et defineix com a persona…, i en el segon, que és opcional i amb llibertat creativa absoluta, pots explicar-nos i fer el que vulguis: interpretar, cantar, tocar un instrument, practicar esport… A la plataforma on els has de penjar, te’n donaran tots els detalls sobre contingut i format dels vídeos.

Un cop finalitzada la fase virtual es farà una preselecció de com a màxim 200 joves.

FASE FINAL PRESENCIAL

Es convocarà a cadascuna de les persones preseleccionades a una prova final presencial, que tindrà lloc a cadascuna de les cinc demarcacions catalanes (Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre). En la convocatòria que rebran, se’ls informarà sobre el lloc i la data de la prova presencial, prioritzant l’opció que els titulars hagin sol·licitat a la fase virtual a través de la plataforma de l’agència.

Si degut a la situació sanitària provocada per la COVID-19 no és possible celebrar la fase final presencialment, es preveu una alternativa virtual, que s’informarà convenientment a les persones pre-seleccionades com a finalistes.

Un cop celebrada la fase final es decidiran els 30 joves seleccionats per la campanya.

COM PREPARAR EL TEU CÀSTING

Et recomanem que abans d’accedir al registre per penjar els vídeos, ja tinguis tot el mate

•Material a entregar pel càsting online:
1) Fotografia: Puja una fotografia o retrat que et defineixi. Pot ser un selfie o una fotografia que t’hagi fet algú, amb un mòbil o càmera de fotos amateur o professional. No importa la qualitat, sino que tu mateix/a creguis que és una bona foto teva. Si tens dubtes, pots pujar més d’una fotografia. Et demanem que sigui en format jpeg i que no superi els 10Mb.

2) Videocasting: Els pots filmar amb qualsevol dispositiu mòbil, tablet, càmera de fotos o càmera de video.

El primer video serà una presentació de tu mateix/a: el pots filmar a casa teva, en una habitació tranquila i on t’arribi llum natural. Però si et sents més còmode gravant-lo en exteriors també ets lliure de fer-ho. Pots parlar en català, castellà o anglès, la llengua amb la que et sentis més còmode. Explica’ns qui ets, on vius, i el més important, què t’agrada fer i què et defineix com a persona. Explica’ns perquè fas servir el Carnet Jove, quins són els avantatges o descomptes que has fet servir i, si tens alguna suggerència per millorar, ens la pots fer arribar. Aquest video pot durar aproximadament 1 minut i l’hauries de gravar tot seguit, sense editar. No importa si t’equivoques en alguna paraula, sigues espontani/a!

El segon video és un video opcional i completament lliure. Si tens alguna habilitat especial que ens vulguis compartir ja sigui davant de la càmera (actuant, ballant, tocant un instrument musical o cantant, recitant poesia, practicant el teu esport favorit, etc) o bé darrere la càmera (dirigint, filmant o fotografiant, editant video o fent efectes especials, dissenyant vestuari o coreografies pels altres, maquillant o pentinant, dibuixant storyboards o animacions, composant música o creant bodegons/sets de filmació, etc), aquest és el teu moment per ensenyar-nos què pots arribar a fer. També pots explicar una història o experiència que hagis viscut darrerament i que creguis important compartir. Aquest video pot durar entre 30 segons i 2 minuts, el pots editar o filmar en una sola presa o estil Tiktok. Tens llibertat creativa absoluta!!!

*Preferim que els videos siguin en format horitzontal i, si els vols optimitzar, el format i resolució ideal serà mp4 tamany 1280×720 (720p), tot i que pots enviar-los a qualsevol tamany i nosaltres els optimitzarem quan els pugis. Si vols enviar algun video en format vertical també serà acceptat.

TERMINIS
•Termini per inscriure’s a la convocatòria: A partir del 24 d’agost, i fins al 14 de setembre de 2020.
•Preselecció de finalistes: Durant la primera setmana d’octubre de 2020 (subjecte a canvis) es contactarà amb les 200 persones joves pre-seleccionades per convocar-los a les proves finals.
•Proves presencials als finalistes: Es realitzaran entre el 9 i el 16 d’octubre de 2020 (subjecte a canvis) i es comunicarà a cada persona pre-seleccionada el dia, hora i lloc en que haurà de realitzar la seva prova final.

DETALLS DE LA CAMPANYA

Es seleccionaran 30 participants per protagonitzar els rols principals i de figuració de la campanya publicitària del Carnet Jove per l’any 2021.
•Realització de la campanya: El rodatge de l’anunci i la sessió fotogràfica tindran lloc a principis de novembre de 2020 (subjecte a canvis).
•Honoraris: Els joves seleccionats per realitzar la campanya seran donats d’alta a la Seguretat Social i l’agència Caldas Naya els remunerarà amb uns honoraris de 400€ o 100€ per jornada, en funció de si protagonitzen un paper principal o de figuració (el tipus de rol el determinarà l’edició final de l’espot i en cap cas es podrà cobrar pels dos conceptes). Cada seleccionat haurà d’assistir al rodatge i a la sessió fotogràfica en les dates en que siguin convocats (els honoraris inclouen la sessió fotogràfica). La mateixa persona podrà fer el mateix dia de figurant i protagonista, i en aquest cas únicament se’l remunerarà com a protagonista. Els seleccionats autoritzaran a l’agència l’ús de la seva imatge en totes les peces de la campanya, PLV i Internet.

Inscriu-te a: www.carnetjove.cat/connectat!

Deixa el teu comentari