Captura

Avaluació i acreditació de competències professionals

Presentació de sol·licituds de preinscripció de l’1 al 28 de setembre de 2020.
L’avaluació i acreditació de competències professionals s’adreça a les persones majors de 18 anys que tinguin experiència laboral o de vies no formals de  formació en algun dels àmbits següents:
Acció social,  Accions d’inclusió, Activitats auxiliars de magatzem,  Activitats comercials, Administració i finances, Allotjament, Assistència a la direcció,  Atenció a persones en situació de dependència,  Biocides,  Condicionament físic,  Confecció de pàgines web,  Cuina i gastronomia / Documentació i administració sanitàries / Emergències sanitàries / Ensenyament i animació socioesportiva,  Gestió de vendes i espais comercials,  Guia en el medi natural i de temps lliure,  Guia, informació i assistència turístiques,  Higiene bucodental,  Instal·lacions elèctriques i automàtiques, Ioga,  Jardineria,  Lleure,  Neteja,  Planta química,  Salvament i socorrisme i Sistemes microinformàtics i xarxes
Més informació a : http://acreditat.gencat.cat/

 

Deixa el teu comentari