practiques universitàries

Pràctiques universitàries

Des de la Direcció General de Joventut, juntament amb la Secretaria d’Universitats i Recerca i l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca, posen en marxa la quarta edició dels Ajuts al Pràcticum.

L’objectiu és possibilitar que les persones joves tingueu una primera experiència laboral a territoris rurals, aproximant així el talent jove a les empreses del territori i frenar el despoblament dels municipis de les àrees rurals.

Per participar-hi heu d’estudiar un grau universitari ( cal haver superat almenys el 50% dels crèdits) o màster en una universitat catalana.

La durada de les pràctiques és un mínim de 300 hores, a realitzar durant el curs acadèmic (fins el 15 de setembre de 2020). I el lloc de realització serà en empreses i institucions situades en municipis rural ( que podeu consultar en el portal web com també l’oferta de pràctiques)

L’enviament de candidatures es va obrir el passat 26 de març i s’allarga fins el 8 de maig de 2020

Més informació a:

http://www.odisseujove.cat/

torellojove@ajtorello.cat  i o trucant al 646 553 177

Deixa el teu comentari