Banner-Gencat-calendari-839x463_jpg_223078711

Del 15 de maig al 15 de juny, matriculació PAU 2020 (convocatòria ordinària)

Enguany, i donades les circumstàncies excepcionals per la COVID-19, els terminis per matricular-se a la convocatòria ordinària de la PAU 2020 seran els mateixos per als alumnes de matrícula lliure (els que es presenten a pujar nota, alumnes provinents de sistemes educatius estrangers o d’anys anteriors) i per als de segon de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS). D’aquesta manera, la totalitat dels estudiants que vulguin presentar-se a la convocatòria ordinària de la PAU 2020 hauran fer formalitzar la matrícula a la prova des del 15 de maig fins al 15 de juny, ambdós inclosos.
Aquest nou període de matriculació és més llarg, un mes en compte dels 15 dies habituals, amb l’objectiu de donar més tranquil·litat als centres educatius, així com als alumnes i a les seves famílies.
- Informació PAU: http://universitats.gencat.cat/ca/pau/

- Informació sobre les afectacions de la COVID19 en les PAU i el curs universitari:  http://universitatsirecerca.gencat.cat/COVID-19
- La flexibilització i adaptació dels enunciats de les proves:
http://universitatsirecerca.gencat.cat/web/.content/25_coronavirus/documents/Annex_flexibilitzacio_PAU.pdf

La UNESCO ha inclòs la guia “Com trobar-hi sentit. Consells pràctics per a joves durant el confinament”, editada per Joventut, en una llista dels millors recursos i bones pràctiques a nivell mundial.

Deixa el teu comentari