SAI COVID 19 HORARI

SAI TORELLÓ – LGTBI

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies,  a través de la Direcció General d’Igualtat, en coordinació amb els ens locals de Catalunya, ha posat en marxa la XARXA  Pública de Serveis d’Atenció Integral LGBTI de Catalunya.

El SAI LGBTI és una prestació d’un servei per sensibilitzar i informar a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere i prevenir LGBTifòbia. Aquest recurs es posa en funcionament per donar resposta a aquestes situacions de discriminació, i també, a qualsevol necessitat d’acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere, i consolidar-se com un referent local LGBTI.

Aquests dies de confinament també us podeu adreçar al SAI Torelló,  per correu electrònic:  saitorello@ajtorello.cat o trucant al telèfon: 646 553 177 .

Deixa el teu comentari