image_gallery

Ofertes: assessor/a, electricista, ajudant de cuina, dependent/a fleca, ferreteria, auxiliar administratiu/va, cambrer/a, dinamitzador/a, carnisser/a, carretoner/a,

 

ASSESSOR/A PERSONAL EN ASSEGURANCES I PRODUCTES FINANCERS   TARADELL OFERTA NÚM. 293356  Tasques específiques:   Catalana Occident, empresa líder en el seu sector amb més de 150 anys d¿experiència, busca gent emprenedora de la zona d¿Osona sense experiència en el nostre sector, per a expandir-nos dins la comarca i obrir noves oficines a diferents poblacions de la zona. És un projecte empresarial conjunt en el qual, tu hi poses la teva professionalitat, ambició i ganes i Catalana Occident posarà a la teva disposició tots els recursos necessaris a nivell formatiu, humà i amb un important suport econòmic. Amb possibilitat de promocionar a Dir. d’oficina.
Capacitats requerides:  Emprenedoria, iniciativa i planificació. Imprescindible facilitat de comunicació, interès en l’àrea comercial i d’atenció servei. Fluïdesa en català i castellà. Facilitat per treballar amb suport informàtic. Interès per treballar per compte propi.Interessats /des enviar currículum a josep.tort@catalanaoccidente.com amb l’accsumpte “SDL- AGENT “.   Obligatoris:   Nivell acadèmic: FP II   Vehicle propi: Sí   Data d’incorporació: 06/02/2020
Horari: Segons necessitats   Atenció al públic: Sí   Contracte   Tipus: Treballador autònom   Durada: Entre 1 i 3 mesos   Prorrogable: Sí

ELECTRICISTA I LAMPISTA RESPONSABLE DE MANTENIMENT  TORELLÓ OFERTA NÚM. 293345  Tasques específiques:  Manteniment d’unes instal·lacions. Les tasques a realitzar són fer anàlitiques , canviar fluorescents, canviar magnetotèrmics, programació de calderes,… Necessitem una persona amb capacitat i experiència en el sector de l’electricitat i la mecànica.   Capacitats requerides:   Responsable, ordenada, amb capacitat de prendre decissions ,resolutiva i autònoma.   Obligatoris:   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental   Llengua: Català – Nivell Independent B2   Castellà – Nivell Independent B2   Data d’incorporació: 03/03/2020   Horari: 17 a 21 hores   Esforç físic: Sí
Contracte   Tipus: Obra o servei   Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos   Prorrogable: Sí   Jornada   Jornada 1: Indiferent

AJUDANT DE CUIDANT EN GRANJA DE MARES (BESTIAR PORCÍ).   GURB OFERTA NÚM. 293325  Tasques específiques:   Ajudant de granja de truges reproductores, amb experiència prèvia: desmamar els garrins, donar menjar, inseminacions,…   Capacitats requerides:   Preocupació per l’ordre i la qualitat. Aprenentatge i utilització dels coneixement. Planificació i organització. Orientació a l’assoliment.   Obligatoris:   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat  elemental   Permís de conduir: B   Vehicle propi: Sí   Experiència en l’ocupació (mesos): 6   Llengua: Català – Castellà   Data d’incorporació: 24/02/2020   Horari: De dll a dv, 7 – 8 / dia i un cap de setmana/mes  Contracte:
Tipus: Obra o servei   Durada: Entre 1 i 3 mesos   Prorrogable: Sí

DEPENDENT/A FLECA – CAFETERIA TONA OFERTA NÚM. 293291  Tasques específiques:  DEPENDENTA FLECA-CAFETERIA Suplència per baixa de maternitat, sis mesos mínim. Tasques d’atenció al client, vendre, embolicar, cobrar i servir begudes i els aliments a les taules del local. També exposar els productes de forma adequada i atractiva, controlar les existències de la botiga. Informar als clients sobre els diferents productes. Fer la neteja de les instal·lacions. Horari setmanal de 40 hores amb dos dies de festa entre setmana. Dissabte i diumenge intensiu de matí fins migdia i entre setmana horari partit. Imprescindible experiència en botiga.   Capacitats requerides:   Disponibilitat per a treballar durant els cap de setmana, habilitats en el tracte amb el públic, clara orientació al client, responsabilitat per a vetllar pel bon funcionament de la botiga. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.   Obligatoris:   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà   Experiència en l’ocupació (mesos): 12   Data d’incorporació: 24/02/2020   Salari mensual: 1200€   Horari: Jornada partida i intensiva de matins Ds i Dg   Atenció al públic: Sí   Esforç físic: No   Contracte   Tipus: Interinitat   Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: Sí   Jornada   Jornada 1: Indiferent   Jornada 2: Només jornada partida

DEPENDENT/A FERRETERIA TONA OFERTA NÚM. 293282 Tasques específiques:   Atenció al client, càrrega i descàrrega manual dels productes de la furgoneta, reposició de material de ferreteria, realització d’albarans. Es valorarà positivament disposar d’experiència prèvia com a dependent/a en una ferreteria o coneixements dels productes específics del sector. Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 13 i de 16 a 20. Dissabtes de 9 a 13:30.   Capacitats requerides:
Persona amb una clara orientació al client, organitzada i amb facilitat per l’aprenentatge. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.
Obligatoris:   Nivell acadèmic:ESO   Llengua: Català – Nivell Independent B2   Castellà – Nivell Independent B2   Data d’incorporació: 10/02/2020   Salari mensual: 1000€   Horari: Horari partit de dills a divs i dissabte matí.  Atenció al públic: Sí   Contracte:   Tipus: Interinitat   Durada: Entre 1 i 3 mesos  Prorrogable: Sí

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA TONA OFERTA NÚM. 293260  Tasques específiques:  Atenció telefònica, redacció de documents, fer girs de rebuts bancaris, realització de quadrants dels horaris del personal. Es valorarà molt positivament disposar d’experiència prèvia en l’administració de personal. Substitució de baixa IT (aproximadament un mes). Imprescindible disponibilitat d’incorporació immediata.   Capacitats requerides:   Persona resolutiva, organitzada i polivalent. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.   Obligatoris:   Llengua Català – Nivell Independent B2   Castellà – Nivell Independent B2
Data d’incorporació: 10/02/2020   Horari: 3 dies a la setmana, de 9 a 14h   Atenció al públic: Sí   Contracte  Tipus: Interinitat   Durada: Entre 1 i 3 mesos   Prorrogable: No   Jornada   Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres
Jornada 2: Només jornada parcial   Jornada 3: Exclusivament matí

CAMBRER/A  MASIES DE RODA OFERTA NÚM. 293240  Tasques específiques:   Restaurant de Masies de Roda necessita incorporar a un/a cambrer/a. Les principals tasques seran: estar darrera la barra i servir tot tipus de begudes, preparar cafès, servir taules i donar suport a la cuina. Imprescindible parlar i entendre el català i castellà. Caldrà tenir disponibilitat per treballar dies esporàdics quan hi hagi reserves de grans grups.   Capacitats requerides:   Cerquem a una persona simpàtica, alegre, responsable, amb iniciativa i amb facilitat de treballar en equip. Es valorarà tenir experiència en el sector.   Obligatoris:   Llengua Català – Nivell Independent B2   Castellà – Nivell Independent B2  Data d’incorporació: 12/02/2020   Horari: Div 19h a 23h i Dissbte 11h a 24h (horari partit)   Atenció al públic: Sí   Contracte:   Tipus: Temps parcial: temporal  Durada: Entre 1 i 3 mesos  Prorrogable: Sí

DINAMITZADOR/A JUVENIL ( 12 H/ SETMANA) FOLGUEROLES OFERTA NÚM. 293228  Tasques específiques:  Informar, orientar, assessorar i oferir atenció directa als joves que es dirigeixi a l’Oficina Jove. Realitzar el manteniment, actualització i classificació de les informacions de l’Oficina Jove de Folgueroles. Oferir informació i assessorament sobre els diferents eixos d’interès juvenil: educació, treball, salut jove, garantia juvenil, etc. Dinamització a les xarxes socials de les activitats i informacions d’interès. Fomentar i canalitzar la participació juvenil: dinamitzar i donar suport a la participació i a les iniciatives juvenils i fomentar l’associacionisme.   Capacitats requerides:   Persona organitzada i resolutiva – Relació interpersonal. Interessats/des porteu presencialment la documentació que es demana a les bases, a l’Ajuntament de Folgueroles abans de les 14 hores del dia 17 de FEBRER 2020 (inclòs).   Obligatoris:   Nivell acadèmic: FP II
Permís de conduir: B   Vehicle propi: Sí   Llengua Català – Nivell Experimentat C1   Data d’incorporació: 02/03/2020   Salari mensual: 224€   Horari: 8 hores (dues tardes )   Contracte:   Tipus: Obra o servei  Durada: Durada indeterminada per obra o servei   Prorrogable: No

OFERTA XÓFER DE CAMIÓ ARTICULAT VIC OFERTA NÚM. 293186  Tasques específiques:   Transportar materials fèrrics, des de planta fins a fundició. Recollir materials fèrrics amb la grua pop.   Capacitats requerides:   Coneixements de grua pop. Disposició a l’aprenentatge. Orientació al client.   Obligatoris:   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental   Permís de conduir: B i C   Vehicle prop: Sí   Experiència en l’ocupació (mesos): 60  Carnets especials: CAP de transport de mercaderies   Data d’incorporació: 3/03/2020   Horari: DLL a DV 07:30h-13:00h i 15:00h-17:30h   Contracte:   Tipus: Obra o servei   Durada: Entre 1 i 3 mesos   Prorrogable: Sí  Jornada   Jornada 2: Només jornada partida

CARNISSER/A VIC OFERTA NÚM. 293151  Tasques específiques:   Carnisser per a treballar en carnisseria. Tallar tot tipus de carn: porc, pollastre, xai, vedella, i altres. Atenció al client. Cobrament a caixa.  Capacitats requerides:
Bona atenció al client, organització de la feina, bona capacitat de treball, responsabilitat.  Obligatoris:   Experiència en l’ocupació (mesos): 12   Llengua Català – Nivell Independent B2   Castellà – Nivell Independent B2   Data d’incorporació: 14/02/2020   Horari: De dilluns a dissabte, horari comercial   Contracte:  Tipus: Obra o servei   Durada: Entre 1 i 3 mesos   Prorrogable: Sí

CARRETONER/A GURB OFERTA NÚM. 293129  Tasques específiques:   I Recepció, ubicació i reubicació de gènere. Abastar gènere per permetre la preparació de les comandes. Càrrega i descarerga de camions. Ús de toro frontal, preparadora de comandes i trilateral. Suport a tasques de magatzem en cas que sigui necessari.   Capacitats requerides:   Persona dinàmica, amb capacitat de treball en equip. Sense inconvenient per treballar en fred a baixes temperatures.  Obligatoris:   Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris   Experiència en l’ocupació (mesos):6  Carnets especials: Conductor/a de Carretó Elevador   Data d’incorporació: 10/02/2020   Salari mensual: 1430€   Horari: DLL a DV 05:00h-13:00h   Contracte   Tipus: Obra o servei   Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos   Prorrogable: Sí   Jornada   Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2

ELECTRICISTA, FONTANER CENTELLES OFERTA NÚM. 293109  Tasques específiques:   Instal.lacions electromecàniques.   Capacitats requerides:   Coneixements o ganes d’aprendre en electricitat i fontaneria. Carnet de conduir Data d’incorporació: 07/01/2020   Horari: 8:00 a 13:00 i 14:30 a 17:30   Contracte:   Durada: Durada indeterminada per obra o servei    INSTAL·LACIÓ DE SUBMINISTRES – LLUÇANÈS   PRATS DE LLUÇANÈS  OFERTA NÚM. 293080  Tasques específiques:  Instal·ladors de: aigua, llum, gas calefacció, clima i seguretat. Instal·lacions a cases i oficines.   Capacitats requerides:   Treball en equip i saber treballar de manera autònoma. Autoconfiança. Data d’incorporació: 10/02/2020
Horari: 8-13 i de 15-18   Contracte   Tipus: Obra o servei   Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos   Prorrogable: Sí

Per accedir ofertes: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari