image_gallery

Ofertes de feina: agents cívics, suport a projectes, monitor/a menjador, mosso magatzem, administratiu/va, infermer/a, tècnic/a mobilitat, venedor/a, dependent/a, pintor, paleta oficial, coordinador/a brigada, monitor bugaderia, personal reforç restaurant, arquitecte/a, comercial, brigada,

 

 

AGENTS CÍVICS TORELLÓ OFERTA NÚM. 293026 Tasques específiques:  Les tasques dels agents cívics són molt diversificades i adaptables a la realitat social del barri i suposen bàsicament tasca de carrer, suport a grups escolars, col·laboració i suport a campanyes específiques, detecció i recull de necessitats i demandes de la ciutadania i suport i implantació d’actuacions concretes, entre d’altres. Persones residents al barri, aturades i inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) que no cobrin prestació d’atur.  Capacitats requerides:   Treball en equip, amb autonomia pròpia i capacitat de mediació.  Obligatoris:   Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig
Llengua: Català – Nivell Independent B1  Castellà – Nivell Independent B1   Data d’incorporació: 24/02/2020  Horari: 35 h setmanals de dilluns a divendres  Atenció al públic: Sí  Contracte  Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: No  Jornada  Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres Jornada 2: Només jornada partida

SUPORT A PROJECTES TÈCNICS FOTOVOLTAÏCS AMB AUTOCAD  VIC OFERTA NÚM. 293018  Tasques específiques:  Suport en l’elaboració de projectes tècnics d’instal·lacions fotovoltaiques amb Autocad. Càlculs elèctrics bàsics. Gestions tràmits legalització instal·lacions.  Capacitats requerides:  Persona amb iniciativa. Disposició i capacitat d’aprenentatge. Responsable i implicada.  Obligatoris:  formatiu grau superior Informàtica: Programari de disseny – Usuari Mig
Programari: d’Ofimàtica – Usuari Mig  Llengua: Castellà – Català   Data d’incorporació: 14/02/2020  Horari: de 08:30 a 14:00  Contracte:   Tipus Temps parcial: temporal  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable: Sí
Jornada  Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2: Només jornada intensiva Jornada 3: Exclusivament matí

MONITOR/A DE MENJADOR VIC OFERTA NÚM. 293007  Tasques específiques:  Es responsabilitza d’organitzar i acompanyar el seu grup d’infants abans, durant i després de l’àpat del migdia. Ha de desenvolupar les seves funcions procurant sempre vetllar per l’adquisició d’hàbits alimentaris i higiènics saludables, a més de transmetre els valors propis del centre educatiu. També participa del seguiment i avaluació general del projecte i individual de cada nen/a del servei, així com de la programació d’activitats, i sempre d’acord amb els objectius marcats per la Supervisora Pedagògica, en consonància amb el projecte educatiu del centre.  Capacitats requerides:   Persona responsable, dinàmica i amb iniciativa.
Obligatoris:  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Experiència en l’ocupació (mesos): 12  Llengua: Català  Carnets especialsMonitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil  Data d’incorporació: 13/02/2020
Horari: DLL A DV DE 13h A 15h o de 12h a 15h  Contracte Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: Sí  Jornada Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2: Només jornada parcial

MOSSO DE MAGATZEM VIC OFERTA NÚM. 293006  Tasques específiques: Control i recepció de mercaderies. Col·locació dels productes a la zona assignada del magatzem. Preparació de comandes, càrrega i descàrrega de les mercaderies per a la seva distribució. Manteniment i neteja del magatzem, dels prestatges del punt de venda i del Celler-Botiga. Registrar els moviments d’existències i fer inventari del magatzem. Realitzar operacions de transport i repartiment amb furgoneta als clients de la zona.  Capacitats requerides:   Persona dinàmica, organitzada i responsable. Amb facilitat per interrelacionar-se i amb facilitat de treball en equip.  Obligatoris:  Nivell acadèmic: ESO  Vehicle propi: Sí
Data d’incorporació: 17/02/2020  Horari: DLL a DV 3:30h-13:30h i 15:30h-19:00h  Contracte:   Tipus: Obra o servei  Durada: Entre 1 i 3 mesos  Prorrogable: Sí  Jornada  Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2: Només jornada partida

ADMINISTRATIU/A A MUTUA VIC OFERTA NÚM. 292999  Tasques específiques:  Atenció telefònica i presencial a empreses, col·laboradors i mutualistes. Citar o derivar pacients en CC. Gestionar les històries clíniques actives per a les visites mèdiques. Controlar i realitzar un seguiment dels dels processos de baixa per ITCC i AT. Tramitar els pagaments directes d’AT/ ITCC i prestacions de risc d’embaràs. Informar als pacients de la documentació a presentar per risc durant l’embaràs i lactancia. Control periòdic de les pòlisses d’afiliació / adhesió. Realizar tasques administratives del centre.  Capacitats requerides:   Habilitats de comunicació, es valoraràn molt positivament les candidatures que aportin un nivell alt d’anglès. Atenció al detall. Caràcter proactiu i amb compromis. Treball en equip.  Obligatoris:  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Experiència en l’ocupació (mesos): 6 Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig
Llengua: Català – Castellà   Data d’incorporació: 13/02/2020  Horari: DLL-DJ DE 9h a 13:30h i 14:30h-18h DV DE 9 a 15 Atenció al públic: Sí  Contracte  Tipus Indefinit: ordinari Durada Indefinit:  Prorrogable: Sí  Jornada
Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2: Només jornada partida

INFERMER/A GERIATRIA TONA OFERTA NÚM. 292997  Tasques específiques:  NFERMER/A per atenció a persones grans en Institució geriàtrica, per suplència aproximada de dos mesos. Realització de cures, coordianció amb l’equip, atenció global a la persona, analitzar les necessitats de la persona, responsabilitat higiènica sanitària. Horari: 25 hores/setmana (4 dies matí de 8-11h i 1 tarda de 14-19h). Es demana flexibilitat i estar localitzable per atendre incidències telefòniques durant el cap de setmana.  Capacitats requerides:   Imprescindible formació en Infermeria i experiència de treball. Treball en equip, orientació al benestar de la persona, capacitat de comunicació, iniciativa, empatia, autocontrol. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Obligatoris:  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Ciències de la Salut – Infermeria   Data d’incorporació: 29/01/2020  Salari mensual: 1200€  Horari: 25h setmana (4 matins-1 tarda)  Atenció al públic: Sí  Esforç físic: Sí  Contracte Tipus Temps parcial: temporal
Durada: Entre 1 i 3 mesos  Prorrogable: No

TÈCNIC/A SÈNIOR – MOBILITAT  MANLLEU OFERTA NÚM. 292987  Tasques específiques:   Elaboració d’estudis d’avaluació de la mobilitat generada, estudis i plans de mobilitat, plans de desplaçament d’empresa, estudis de mobilitat diversos (camins escolars, estudis de millora del transport públic, estudis d’Ocupació i rotació de zones blaves, plans directors de la bicicleta…) Es valorarà experiència en participació en projectes europeus relacionats amb la mobilitat i capacitat per assumir tasques de responsable de projecte (gestió econòmica) i equips de treball  Capacitats requerides:    Grau en Enginyeria Civil; Enginyeria de camins, canals i ports; Geografia; Ciències Ambientals o titulació equivalent. Formació complementària de màster o postgrau (especialització en mobilitat i transports). Nivell avançat d’excel, àmbit SIG i SPSS. Imprescindible domini de castellà, català i anglès (mínim C1).
Obligatoris:  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Grau – Enginyeria – Enginyeria Civil  Branca Màster universitari  i Enginyeria  Branca Títol universitari Enginyeria
Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Avançat  Llengua: Català – Nivell Experimentat C1  Castellà – Nivell Experimentat C1  Anglès – Nivell Experimentat C1 – Certificat Experimentat C1   Data d’incorporació: 10/02/2020
Horari: Jornada completa.  Contracte:  Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos  Prorrogable: Sí  Jornada  Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres

RESPONSABLE DE PROJECTE – RESIDUS (PERFIL INTERNACIONAL)  MANLLEU OFERTA NÚM. 292986  Tasques específiques:  Empresa dedicada a oferir tot tipus de serveis per la sostenibilitat necessita incorporar a un/a responsable de projecte de residus (perfil internacional). Les principals tasques consistiran en fer estratègies i plans de gestió i prevenció de residus. Suport en el compliment legal, sistemes de responsabilitat ampliada del productor. Participar en projectes de foment de l’economia circular. Responsable de la redacció d’ofertes. Fer seguiment i coordinació dels projectes i tracte amb els clients. Coordinar les tasques i distribuir les càrregues de treball del seu equip de treball.
Capacitats requerides:   Titulació en ciències ambientals, enginyeria o similar. Imprescindible tenir experiència prèvia en l’àmbit dels residus i els recursos, així com amb projectes d’àmbit internacional. Disposar d’un nivell alt d’anglès i disponibilitat per desplaçar-se. Es valorarà tenir experiència en plantes de tractament.  Obligatoris:  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Permís de conduir: B  Vehicle propi: Sí  Experiència en l’ocupació (mesos): 24
Titulació: Llicenciatura / Enginyeria – Ciències – Ciències Ambientals  Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig  Llengua: Català – Nivell Experimentat C1  Castellà – Nivell Experimentat C1  Anglès – Nivell Experimentat C1
Data d’incorporació: 10/02/2020  Horari: 40h/setm. De dill a div horari partit  Contracte:  Tipus: Eventuals per circumstàncies de la producció  Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos  Prorrogable: Sí

ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE  MANLLEU OFERTA NÚM. 292979  Tasques específiques:  Empresa dedicada a oferir serveis comptables necessita una persona per portar la comptabilitat i altres gestions administratives, les principals tasques consistiran en: anar a diverses empreses a realitzar tot el cicle comptable, facturació, gestió bancaria, preparar impostos per enviar-los a la gestoria, etc.  Capacitats requerides:   Es valorarà positivament tenir experiència en haver fet aquestes tasques (mínim dos anys) i haver utilitzat el programa Contasol, ContaPlus o FacturaPlus. Imprescindible tenir un nivell mig del paquet office (sobretot del Word i Excel). Pensem amb una persona resolutiva, discreta, amb iniciativa, responsable i que tingui disponibilitat per desplaçar-se.  Obligatoris:  Permís de conduir: B  Vehicle propi: Sí  Titulació: Cicle formatiu grau superior – Administració i Gestió – Administració i Finances  Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig  Llengua Català – Nivell Experimentat C1  Castellà – Nivell Experimentat C1   Data d’incorporació: 03/02/2020 Horari: 20h/setmanals de dilluns a divendres matí  Contracte:  Tipus: Temps parcial: temporal Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: Sí

ADMINISTRATIU/IVA MANLLEU OFERTA NÚM. 292887  Tasques específiques:  Empresa de Manlleu necessita un/a administratiu/iva per fer tasques de recepció, atenció al client, gestionar i cobrar lloguers, fer contractes, portar l’agenda dels venedors…Es valorarà coneixements de comptabilitat.  Capacitats requerides:   Persona responsable amb bona disposició a l’aprenentatge, organitzada i bon tracte als clients.  Obligatoris:  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà
Llengua: Castellà – Nivell Experimentat C1  Català – Nivell Experimentat C1   Data d’incorporació: 10/02/2020  Horari: De 9:30h a 13h i de 16h a 19h  Atenció al públic: Sí  Contracte:  Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos
Prorrogable: Sí  Jornada  Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres

VENEDOR/A BOTIGA DE TELEFONIA VIC OFERTA NÚM. 292858  Tasques específiques:  Dependent/a de botiga de telefonia mòbil. Atenció al client, assessorament i informació sobre els productes, ofertes i serveis que s’ofereixen. Gestió de vendes (pressupostos, negociació i tancament de venda). Resolució d’incidències, gestió d’stock. Gestió documental contractes. Caixa.  Capacitats requerides:   Persona dinàmica i empàtica. Capacitat de gestió estrés en puntes de feina. Perfil comercial, habilitats comunicatives i dots comercials. Coneixements en telefonia mòbil i TIC.  Obligatoris:  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig  Llengua: Català – Castellà
Data d’incorporació: 10/02/2020  Salari mensual: 1496€  Horari: DLL A DSS DE 10h A 13:30h i 17h A 20:30h  Atenció al públic: Sí  Contracte:  Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: Sí
Jornada  Jornada 2: Només jornada partida

DEPENDENT/DEPENDENTA DE BOTIGA D’UNA COPISTERIA  VIC OFERTA NÚM. 292857  Tasques específiques:  Atendre a la clientela de l’establiment. Atenció a les trucades telefòniques i al correu electrònic. Capacitats requerides:
Orientació al client. Persona atenta, enèrgica i amb perfil comercial.  Obligatoris:  Nivell acadèmic: ESO  Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig   Data d’incorporació: 10/02/2020  Horari: DLL a DV 08:00h-14:00h Atenció al públic: Sí  Contracte  Tipus: Indefinit: ordinari  Durada: Més de 12 mesos  Prorrogable: Sí  Jornada  Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres

PINTOR OFICIAL DE 2A TORELLÓ OFERTA NÚM. 292850  Tasques específiques:  Pintor oficial de segona per a espais urbans -pas de vianants, senyalitzacions, escoles, edificis públics, aparcaments, etc…  Capacitats requerides:
Organització, responsabilitat, habilitats manuals, treball en equip Estar a l’atur, no cobrar cap prestació.  Recomanables  Llengua: Català – Nivell Independent B1  Castellà – Nivell Independent B1   data d’incorporació: 17/02/2020
Horari: 08:00 a 15:00 h Esforç físic: Sí  Contracte Tipus: Obra o servei Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: No  Jornada Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2: Només jornada intensiva

PINTOR/A OFICIAL DE 1A TORELLÓ OFERTA NÚM. 292848  Tasques específiques:  Pintor per a espais urbans -pas de vianants, senyalitzacions, escoles, edificis públics, aparcaments,etc…  Capacitats requerides:   Organització, responsabilitat, habilitats manuals, treball en equip Estar a l’atur i no cobrar cap tipus de prestació  Recomanables  Llengua: Català – Nivell Independent B1  Castellà – Nivell Independent B1   Data d’incorporació: 17/02/2020  Horari: 07:45 a 15:00 h  Esforç físic: Sí  Contracte  Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: No  Jornada  Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2: Només jornada intensiva

PALETA OFICIAL DE 1A TORELLÓ OFERTA NÚM. 292847  Tasques específiques:  Paleta oficial de 1a per a la brigada municipal en situació d’atur i no cobrar cap prestació  Capacitats requerides:   Responsabilitat, capacitat de treball en equip .  Obligatoris  Experiència en la categoria Oficial/a de 1a. Data d’incorporació: 17/02/2020  Horari: 7.45 a 15.00  Contracte  Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: No  Jornada  Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2: Només jornada intensiva  Jornada 3: Exclusivament matí

PALETA OFICIAL DE 2A TORELLÓ OFERTA NÚM. 292846  Tasques específiques:  Paleta oficial de 2a per a la brigada municipal en situació d’atur sense prestació  Capacitats requerides:   Responsabilitat, capacitat de treball en equip .
Obligatoris  Experiència en la categoria Oficial/a de 1a. Data d’incorporació: 17/02/2020  Horari: 7.45 a 15.00  Contracte:   Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable: No  Jornada Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2: Només jornada intensiva  Jornada 3: Exclusivament matí

COORDINADOR/A BRIGADA TORELLÓ OFERTA NÚM. 292845    Tasques específiques:  Coordinador/a de la brigada del pla de barris  Capacitats requerides:   Responsabilitat, treball equip i habilitats comunicatives Obligatoris
Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Llengua: Català – Nivell Independent B2  .Castellà – Nivell Independent B2   Data d’incorporació: 17/02/2020  Horari: dilluns a divendres de 7.45 a 15:00  Contracte
Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: No  Jornada  Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2: Només jornada intensiva  Jornada 3: Exclusivament matí

MONITOR DE BUGADERIA A CENTRE ESPECIAL DE TREBALL  VIC OFERTA NÚM. 292822    Tasques específiques:  Tasques de monitor/a, organització del torn, rentat de roba i tasques diverses de bugaderia.  Capacitats requerides:
Capacitat de coordinació i de gestió de situacions adverses a l’equip. Capacitat d’empatia i treball en equip.  Obligatoris  Llengua: Català – Castellà   Data d’incorporació: 31/01/2020  Salari mensual: 1200€  Horari: DLL A DV DE 14h A 21h i DSS 7h a 14h alterns  Contracte:  Tipus: Relleu  Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos  Prorrogable: Sí  Jornada  Jornada 2: Només jornada intensiva  Jornada 3: Exclusivament tarda

MONITOR/A (PREFERIBLEMENT AMB TITULACIÓ TEI)  MASIES DE RODA OFERTA NÚM. 292801  Tasques específiques:  Monitor/a de menjador  Capacitats requerides:   Adaptabilitat, facilitat de comunicació amb els infants, predisposició per la feina. Millor una persona estudiant de TEI o amb la titulació per si en algun moment determinat ha de realitzar una substitució de les educadores.  Recomanables:  Carnets especialsMonitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil   Data d’incorporació: 03/02/2020  Horari: 13-15h de dilluns a divendres  Contracte:  Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos

PERSONAL DE REFORÇ EN RESTAURANT (LLUÇANÈS)  SANT AGUSTÍ DE LLUÇANÈS OFERTA NÚM. 292789    Tasques específiques:  Personal de reforç en sala de restaurant, cambrer/a, passar plats, demanar i anotar comandes de clients  Capacitats requerides:   Preocupació per l’ordre i la qualitat: Nivell 2 Flexibilitat i gestió del canvi: Nivell 2 Orientació al client: Nivell 2 Orientació a l’assoliment: Nivell 1 Iniciativa: Nivell 1 Planificació i organització: Nivell 1.
Recomanables:   Vehicle propi: Sí   Data d’incorporació: 29/02/2020  Salari mensual: 540€  Horari: dl, dm, dx, dv 13:00 a 18:00h Contracte:  Tipus: Temps parcial: indefinit  Durada: Indefinit  Prorrogable: Sí

ARQUITECTE/A PER EMPRESA D’ALEMANYA  MANLLEU OFERTA NÚM. 292788  Tasques específiques:  Arquitecta d’edificis industrials i oficines per empresa d’Alemanya Disseny i implementació principalment d¿acord amb el HOAI (les lleis i regulacions alemanyes per a arquitectes i enginyers). Suport dels delineants i líders de projectes. Responsable de la qualitat dels dissenys i de la funcionalitat del teu propi projecte. Donar suport amb les adquisicions i participes en licitacions.  Capacitats requerides:   Disponibilitat d’anar a viure a Alemanya. Valorable coneixement amb el HOAI, fases 1-5 (les lleis i regulacions alemanyes per a arquitectes i enginyers). Experiència amb projectes de construcció complexos.  Experiència amb MS Office, AutoCAD i Revit (3D). Preferiblement domini de la llengua alemanya o voluntat d’aprendre l’idioma.  Requisits obligatoris:   Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Llicenciatura / Enginyeria – Enginyeria – Arquitectura  Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig  Llengua: Anglès – Nivell Independent B2   Data d’incorporació: 02/03/2020  Horari: 40h/s  Contracte  Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 6 i menys de 12  mesos  Prorrogable: Sí

COMERCIAL VIC OFERTA NÚM. 292779  Tasques específiques:  Prospectar el mercat en cerca d’oportunitats. Gestionar la cartera de clients assignada. Aconseguir i superar els objectius marcats (venda i marge). Assessorar els clients. Negociar amb clients i/o proveïdors. Proposar solucions i/o alternatives als projectes. Fidelitzar al client i assegurar-ne la seva satisfacció. Reportar a la gerència del PdV i implementar accions consensuades.  Capacitats requerides:
Persona orientada al client i als resultats. Habilitats comunicatives amb capacitat de relació. Flexible i amb capacitat d’adaptació. Responsable i col·laboradora. Habilitats comercials i negociadores. Proactiva.  Requisits obligatoris:  Permís de conduir: B  Experiència en l’ocupació (mesos): 24  Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig   Data d’incorporació: 04/02/2020  Salari mensual: 1420€  Horari: DLL a DV 8h-13h i 15h-18h  Atenció al públic: Sí  Contracte
Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: Sí  Jornada  Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2: Només jornada partida

OFICIAL BRIGADA DE NETEJA VIC OFERTA NÚM. 292760    Tasques específiques:  Netejar tot tipus de superfícies i espais, netejar vidres, locals comercial, naus industrials, habitatges i piscines. Planificar els materials necessaris a cada feina, distribuir tasques per l’equip i supervisar les feines. Vetllar pels resultats i l’acompliment de les tasques, encarregar-se del manteniment de la maquinària i els estris.  Capacitats requerides:   Organització, autonomia, adaptabilitat. Clara orientació al client i a la qualitat. Capacitat de treball en equip, comunicació, i bones relacions interpersonals. Sentit de la responsabilitat i el compromís.  Requisits obligatoris:   Permís de conduir: B  Vehicle propi: Sí  Experiència en  l’ocupació (mesos): 6  Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Bàsic  Llengua: Català  Castellà   Data d’incorporació: 01/02/2020  Horari: DLL A DV DE 8h A 13h i 15h A 18h   Contracte:  Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: Sí

MOSSO DE MAGATZEM I REPARTIDOR  VIC OFERTA NÚM. 292752   Tasques específiques:  Revisar material i ubicar-lo. Preparar comandes. Gestionar devolucions i incidències. Repartir material amb el vehicle de l’empresa als clients. Atenció al client al punt de venda de manera puntual.  Capacitats requerides:   Flexible i amb capacitat d’adaptació. Responsable i col·laborador/a. Persona ordenada i compromesa. Persona orientada als resultats. Proactiva.  Requisits obligatoris:   Permís de conduir: B  Vehicle propi: Sí  Experiència en l’ocupació (mesos): 6  Informàtica Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig   Data d’incorporació: 03/02/2020  Salari mensual: 1300€  Horari: DLL a DV 8h-13h i 15h-18h
Atenció al públic: Sí  Esforç físic: Sí  Contracte  Tipus: Obra o servei   Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: Sí  Jornada  Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2: Només jornada partida

TÈCNIC/A (SOSTENIBILITAT CORPORATIVA) MANLLEU OFERTA NÚM. 292751  Tasques específiques:  Empresa dedicada a oferir tot tipus de serveis de sostenibilitat necessita incorporar a un/a Tècnic/a (sostenibilitat corporativa) per fer les següents tasques: Assessorament a empreses en matèria de responsabilitat social. Assistència en la definició i elaboració de continguts de memòries de sostenibilitat segons l’estàndard GRI. Elaboració de diagnosi i plans de responsabilitat social. Elaboració d’estudis i informes. Participació en auditoris de RSC i de memòries de sostenibilitat. Imprescindible nivell avançat d’Excel i domini del català, castellà i anglès (nivell C).  Capacitats requerides:
Formació en ciències ambientals, dret, empresarials, economia, publicitat i relacions publiques, biologia, enginyeria o similar. Es valorarà tenir formació específica en RSC: màster o postgrau en sostenibilitat, responsabilitat social corporativa. Experiència prèvia en elaboració de memòries de sostenibilitat segons GRI. Coneixement de les guies de Global Reporting Initiative.  Requisits obligatoris:   Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Avançat  Llengua: Català – Nivell Experimentat C1  Castellà – Nivell Experimentat C1  Anglès – Nivell Experimentat C1   Data d’incorporació: 17/02/2020  Horari: 40h/setmanals de dilluns a divendres
Contracte:  Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos  Prorrogable: Sí  Jornada  Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2: Només jornada partida

RESPONSABLE PROJECTE (RESIDUS MUNICIPALS) MANLLEU OFERTA NÚM. 292739  Tasques específiques:  Empresa dedicada a oferir tot tipus de serveis de sostenibilitat necessita incorporar a un/a responsable de projecte de residus per fer les següents tasques: redacció dels plecs de condicions dels serveis de recollida i neteja viària, assessorament sobre la fiscalitat dels residus municipals, responsable de licitacions publiques, seguiment i coordinació de serveis prestats a les empreses, detectar i dotar els projectes dels recursos humans necessaris, distribuir les càrregues de treball de l’equip, coordinar les tasques dels tècnics, etc. Es valorarà experiència en plantes de tractament.
Capacitats requerides:   Titulació en ciències ambientals, enginyeria o similar. Imprescindible domini de l’anglès, carnet B1 per desplaçar-se, expertesa en el disseny de serveis urbans i experiència prèvia en consultoria. Es valorarà experiència en plantes de tractament i coneixements de l’eina de Sistemes d’Informació Geogràfica.  Requisits obligatoris:   Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Permís de conduir:  B  Vehicle propi: Sí  Titulació: Grau – Ciències – Ciències Ambientals  Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig  Llengua: Castellà – Nivell Experimentat C1  Català – Nivell Experimentat C1  Anglès – Nivell Experimentat C1   Data d’incorporació: 17/02/2020 Horari: Jornada completa. Horari flexible de dill a div  Contracte:  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: Sí  Jornada  Jornada 2: Només jornada partida

Per accedir a les ofertes de feina:  WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari