image_gallery

Ofertes de feina: operari/a taller, operari/a muntatges, monitor/a esportiu, auxiliar vendes, dinamitzador/a, perruquer/a Vic, comercial, cambrer/a, peó ramader, administrativa, operari/a neteja, ajudant de cuina, lampista, conserge,

 

 

OPERARI/A DE TALLER MASIES DE VOLTREGÀ OFERTA NÚM. 292710 Tasques específiques: Operari/a per fer muntatge de parasols, ajuda a expedicions, o al taller, amb algun coneixement o experiència en altres tallers mecànics o fusteria. Capacitats requerides:  Organització, responsabilitat, iniciativa, bona gestió del temps, capacitat de treballar de forma autònoma i treball en equip Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: FP I Permís de conduir: A1 o B Vehicle propi: Sí  Data d’incorporació: 09/03/2020
Salari mensual: 1200€ Horari: Jornada partida de 8 a 13 i de 14.30 a 17.30 h Esforç físic: Sí Contracte Tipus: Obra o servei Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos
Prorrogable: Sí Jornada Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres Jornada 2: Només jornada partida

OPERARI/A PER EXPEDICIÓ I MUNTATGE DE PECES MASIES DE VOLTREGÀ OFERTA NÚM. 292709   Tasques específiques: Operari/a per a muntatge de riells: aprendre diferents tipus de muntatge, tallar barres, passar cordons, cargolar peces, moure barres grans i pesos i d’altres tasques relacionades amb el lloc de feina. Expedició i muntatge de peces.  Capacitats requerides:   Capacitat per aprendre, iniciativa, organització, habilitats manuals, responsabilitat, esforç físic i treball en equip Requisits obligatoris:   Permís de conduir: A o B  Vehicle propi: Sí  Llengua Català – Nivell Independent B1  Castellà – Nivell Independent B1   Data d’incorporació: 10/02/2020
Horari: Inici 8 a 13 h / a partir abril jornada complerta  Atenció al públic: No  Esforç físic: Sí  Contracte:  Tipus: Obra o servei Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos
Prorrogable: No

MONITOR/A ESPORTIU MANLLEU OFERTA NÚM. 292679 Tasques específiques: Monitor/a esportiu per a programa adreçat a nois i noies d¿entre 12 i 17 anys. S’utilitza el futbol i l¿activitat física com a eines de reflexió i agents de canvi per millorar la vida dels infants i joves que es troben en contextos vulnerables. Dimarts i dijous de 18:30h a 20:00h. Capacitats requerides:  persona amb habilitats socials, gestió d’equips… Disponibilitat per treballar dues tardes a la setmana d’ara fins al juny.
Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Llengua Català – Nivell Experimentat C1   astellà – Nivell Experimentat C1  Data d’incorporació: 04/02/2020 Horari: Dimarts i dijous de 18:30h a 20:00h. Contracte Tipus: Obra o servei Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable: Sí Jornada
Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres

AUXILIAR DE VENDES EN BOTIGA DE PRODUCTES ALIMENTARIS  CENTELLES OFERTA NÚM. 292652 Tasques específiques:  Atenció al públic Reposició de gènere
Capacitats requerides:  Bon tracte amb la gent.  Data d’incorporació: 27/01/2020 Horari: De dimarts a diumenge matí. 20h/setmana Contracte: Durada: Durada indeterminada per obra o servei Jornada Jornada 2: Només jornada parcial Jornada 3: Exclusivament matí

DINAMITZADOR/A JUVENIL SEVA OFERTA NÚM. 292617  Tasques específiques:  Convocatòria de selecció de dues places per a la contractació de DINAMITZADOR/A JUVENIL per Seva i Viladrau. Els/les aspirants que desitgin prendre part en el procés selectiu hauran de presentar una instància al Registre d’entrada de la Mancomunitat la Plana, en horari de 9 a 14, o bé fer-ho telemàticament a la web www.mancoplana.cat , especificant la voluntat de participació en el procés selectiu i adjuntant el CV professional actualitzat, fins el 29 de gener del 2020 inclòs. Es poden trobar les bases a la web de la Mancomunitat www.mancoplana.cat Capacitats requerides:  Les competències transversals exigides per aquest lloc de treball són: – Treball en equip – Relació interpersonal – Autonomia en el treball – Disposició a l’aprenentatge – Flexibilitat i adaptabilitat – Organització i planificació – Iniciativa i creativitat.  Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior Permís de conduir: B Vehicle propi: Sí Llengua Català – Nivell Experimentat C1   Data d’incorporació: 05/02/2020 Horari: Jornada parcial (consultar a les bases) Atenció al públic: Sí Contracte: Tipus Interinitat
Durada: Entre 1 i 3 mesos Prorrogable: Sí Jornada Jornada 2: Només jornada parcial

PERRUQUER/A VIC OFERTA NÚM. 292579  Tasques específiques:  Tallar cabell llarg i curt, assecar cabell, fer reflexes, tenyir, depilació facial i manicures. També es  realitzaran tasques neteja pròpies de l’ofici a la perruqueria. Capacitats requerides:  Persona amb dots d’atenció al client i comunicatives, facilitat en el treball en equip, atenció als detalls i que generi confiança en la feina i clientela. Es valorarà flexibilitat horària: mitja jornada. Sou segons conveni. Es paguen totes les hores realitzades.  Requisits importants:   Experiència en l’ocupació (mesos): 12 Data d’incorporació: 03/02/2020  Horari: de dilluns a divendres i un dissabte al mes  Contracte:  Tipus: Eventuals per circumstàncies de la producció  Durada: Entre 1 i 3 mesos  Prorrogable: No  Jornada  Jornada 2: Només jornada parcial

COMERCIAL VENEDOR/A DE L’ONCE VIC OFERTA NÚM. 292578  Tasques específiques:  Responsabilitzar-se d’executar les activitats de comercialització i venda de productes de joc d’ONCE; mantenir el contacte directe periòdic amb els clients habituals i atraure potencials clients; cobrar i donar informació sobre la devolució de premis, si s’escau; aplicar els procediments administratius per fer la liquidació de la gestió de les vendes; realitzar aquestes tasques en un punt de venda a l’aire lliure amb ús de l’expositor i de manera autònoma.  Capacitats requerides:   Orientació i atenció a la clientela, iniciativa, orientació als resultats i responsabilitat. Es demana disponibilitat horària.  Requisits obligatoris:   Nivell acadèmic: ESO  Certificat de discapacitats   Data d’incorporació: 04/03/2020 Salari mensual: 900€ Horari: Jornada complerta. Dll a dmg amb 2 dies lliures  Atenció al públic: Sí  Contracte:   Tipus: Persones amb discapacitat  Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos  Prorrogable

CAMBRER/A VIC OFERTA NÚM. 292568  Tasques específiques:  Atendre als clients i servir les taules. Preparar cafès i alguns aliments de la carta. Atendre l’apartat de botiga del qual disposa l’establiment. Mantenir odre i neteja del local. Capacitats requerides:  Motivació i interès també per la cuina, l’alimentació saludable i l’esport. Persona amb disponibilitat a l’aprenentatge i inquieta a l’hora d’adquirir nous coneixements.  Requisits obligatoris:   Formació de manipulació d’aliments: Sí  Informàtica: Programari  d’Ofimàtica – Usuari Bàsic  Llengua: Català – Castellà   Data d’incorporació: 01/02/2020  Salari mensual: 950€ Horari: DLL,DM, DJ, DV, DSS de 10h a 18h Atenció al públic: Sí  Contracte: Tipus: Obra o servei Durada: Entre 1 i 3 mesos Prorrogable: Sí Jornada Jornada 2: Només jornada intensiva

PEÓ RAMADER  SANTA EUGÈNIA DE BERGA OFERTA NÚM. 292542    Tasques específiques: Peó ramader per a granja de vaques: munyir les vaques i cuidar als vedells, alimentar els animals, netejar les quadres… Es valorarà experiència prèvia en granges d’animals. Horari a concretar: inicialment, tardes de dilluns a divendres i dissabte tot el dia. Imprescindible disponibilitat per treballar caps de setmana i festius.  Capacitats requerides:   Imprescindible bon nivell de català i/o castellà (tant parlat, com entès i llegit). Persona responsable, organitzada i acostumada a treballar en equip.  Requisits obligatoris:   Permís de conduir: B  Molt importants  Llengua: Català – Nivell Independent B1  Castellà – Nivell Independent B1   Data d’incorporació: 27/01/2020  Salari mensual: 1100€  Horari: 40 hores setmanals  Atenció al públic: No
Esforç físic: Sí  Contracte:  Tipus: Obra o servei  Durada: Entre 1 i 3 mesos  Prorrogable: Sí

ADMINISTRATIVA SANTA EUGÈNIA DE BERGA OFERTA NÚM. 292527  Tasques específiques:  Tasques d’auxiliar administrativa relacionades amb prevenció de riscos laborals, gestió administrativa general de l’empresa i comptabilitat. Capacitats requerides:  Persona amb habilitats comunicatives i relacionals. Capacitat de treball en equip
Requisits obligatoris:   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig  Llengua: Castellà Català   Data d’incorporació:   1/02/2020  Horari: DLL A DV DE 8 A 13 Contracte: Tipus Temps parcial: indefinit Durada Indefinit: Prorrogable: Sí Jornada Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres
Jornada 2: Només jornada intensiva  Jornada 3: Exclusivament matí

OPERARI/A DE NETEJA TORELLÓ OFERTA NÚM. 292508   Tasques específiques:  Neteja dels espais de cuina i menjador d’una escola i de les aules i espais comuns.
Capacitats requerides:   Responsabilitat, capacitat física per desenvolupar la feina i treball d’equip. Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris
Llengua Català – Nivell Independent B1 Castellà – Nivell Independent B1  Data d’incorporació: 03/02/2020 Horari: dilluns a divendres de 11.30 h a 18.30 h Esforç físic: Sí
Contracte:  Tipus: Obra o servei Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: Sí  Jornada Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2: Només jornada intensiva

OPERARI/A EN LÍNIA DE PRODUCCIÓ MENJARS PREPARATS  SANTA CECÍLIA DE VOLTREGÀ OFERTA NÚM. 292490  Tasques específiques:  manipulador/a d’aliments en línia de producció de plats cuinats de 5a gamma, recepció de matèries primeres, gestió de la traçabilitat en matèries primeres i preparar-les per complimentar les ordres de treball.  Capacitats requerides:   Es busca persona amb iniciativa, àgil i dinàmic/a, compromís amb la feina i amb ganes de créixer professionalment. Requisits obligatoris:   Nivell acadèmic: Graduat escolar/batxillerat elemental  Vehicle propi: Sí   Formació de manipulació d’aliments: Sí  Llengua: Català – Nivell Independent B2
Castellà – Nivell Independent B2   Data d’incorporació: 27/01/2020  Horari: de 9h a 18h de dill. a div.  Contracte: Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos
Prorrogable: Sí  Jornada  Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres

AJUDANT DE CUINA  MANLLEU OFERTA NÚM. 292466 Tasques específiques:  Netejar la cuina, zones de preparació d’aliments i zones de serveis. Ajudar els cuiners a preparar els aliments rentant, pelant, picant, tallant, mesurant i mesclant els ingredients. Muntar plats per servir-los. Rentar els plats i els estris de cuina. Preparar, cuinar, torrar,escalfar i triturar aliments senzills.  Capacitats requerides:   Persona activa, amb compromís fers la feina, disposada a treballar sota pressió.  Requisits obligatoris:
Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Formació de manipulació d’aliments: Sí   Data d’incorporació: 27/01/2020  Horari: de 9h a 19h. 3 o 4 dies la setmana.de dill. a diu.  Contracte  Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: Sí

LAMPISTA  BALENYÀ OFERTA NÚM. 292455  tasques específiques:  Busquem lampista per realitzar instal·lacions de llum, gas, aigua i calefacció en important empresa de la comarca. Imprescindible disposar d’experiència prèvia en el sector.  Capacitats requerides:   Persona resolutiva, dinàmica i acostumada a treballar en equip. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: ESO
Permís de conduir: B  Vehicle propi: Sí  Molt importants:  llenguaCatalà – Nivell Independent B2 Castellà – Nivell Independent B2  Data d’incorporació: 27/01/2020
Horari: 40 hores setmanals, jornada partida.  Contracte: Tipus: Eventuals per circumstàncies de la producció Durada: Entre 1 i 3 mesos Prorrogable: Sí Jornada
Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres Jornada 2

CONSERGE D’ EDIFICIS MUNICIPALS FOLGUEROLES OFERTA NÚM. 292368  Tasques específiques:  Fer funcions de conserge o vigilant de la escola Mossèn Cinto, si es el cas i quan alcaldia ho requereixi a altres edificis municipals, obrint i tancant portes, atendre telèfon i comercials, control de la caldera de biomassa i calefacció i totes les tasques necessàries pel bon funcionament de les instal·lacions. – Treballs de reparació, manteniment i conservació dels edificis públics (instal·lacions, mobiliari, equipament,…), escola pública, llar infants, consultori, ajuntament, centre cultural, … – Realitzar treballs de suport a la brigada municipal …  Capacitats requerides:
Persona resolutiva, polivalent i responsable. Interessats/es PORTAR presencialment la documentació que es demana a les bases, a l’Ajuntament de FOLGUEROLES abans de les 14 hores del dimecres 22 de gener de 2020 (inclòs)  Requisits obligatoris:   Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Permís de conduir B  Llengua Català – Nivell Independent B1   Data d’incorporació: 03/02/2020  Salari mensual: 1112€  Horari: 37’5 hores ( segons necessitats)  Contracte:   Tipus: Obra o servei  Durada: Durada indeterminada per obra o servei  Prorrogable: Sí

Per accedir ofertes: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari