image_gallery

Ofertes de feina: administratiu/va, oficial perruqueria, ajudant de cuina, menjador escolar, cambrer/a, monitor/a, mecànic/llauner, ajudant de muntatge

 

ADMINISTRATIU/VA LABORAL (PER COBRIR BAIXA MATERNAL) MANLLEU OFERTA NÚM. 292344 Tasques específiques:  Empresa de Manlleu necessita incorporar a un/a administratiu/va laboral al departament de persones per cobrir una baixa maternal. Les principals tasques consistiran en introduir incidències al programa A3 per al càlcul de nòmines. Recepció, control, seguiment i arxiu de les hores complementàries, documentació de riscos laborals i revisions mèdiques. Seguiment de la formació. Gestió de plataformes i coordinació d’activitats. Suport en la gestió telefònica de la centraleta de l’empresa. Creació de calendaris laborals. Etc.
Capacitats requerides:  Cerquem a una persona proactiva, responsable, amb iniciativa, amb alta capacitat d’organitzar i prioritzar les seves tasques i habituada a treballar en equip. Es valorarà experiència en tasques administratives i el coneixement de programes de gestió de nòmines. Domini del programa Excel.  Requisits obligatoris:  Permís de conduir: B  Vehicle propi: Sí  Titulació: Cicle formatiu grau superior – Administració i Gestió – Administració i Finances
Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig  Llengua:_Català – Nivell Experimentat C1  Castellà – Nivell Experimentat C1  Data d’incorporació: 01/02/2020  Horari: 25h/setmanals (horari negociable)  Contracte:  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos

OFICIAL DE PERRUQUERIA MANLLEU OFERTA NÚM. 292339    Tasques específiques:  Perruqueria unisex de Manlleu necessita incorporar a un/a oficial de perruqueria. Les principals tasques a realitzar consistiran en preparar i aplicar tint, rentar caps, assecar, pentinar i fer petites depilacions. Es precisa a una persona amb mínim 6 mesos d’experiència fent aquestes tasques. La jornada laboral serà de 32h/setmanals.  Capacitats requerides:   Responsabilitat, iniciativa, disposició a l’aprenentatge, habilitats comunicatives.  Requisits obligatoris:   Permís de conduir: B  Vehicle propi: Sí  Experiència en l’ocupació (mesos): 6  Llengua Català – Nivell Independent B1  Castellà – Nivell Independent B1
Data d’incorporació: 01/02/2020   Horari: De dc a dv 9h a 13h i 15h a 19h i Dbte 8h a 16h  Contracte:   Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos  Prorrogable: Sí

AJUDANT DE CUINA VIC OFERTA NÚM. 292322  Tasques específiques:  Es cerquen dues persones per a fer d’ajudants de cuina en una residencia. Manipulació i emplatat de producte en línia freda. Operaries per a cintes i emplatat. Petites tasques de cuinat. Preparació de comandes per diferents centres.  Capacitats requerides:   Coneixements de cuina. Neteja, ordre i responsabilitat durant la realització de les tasques encomanades. Persona metòdica a l’hora de treballar.
Requisits obligatoris:  Permís de conduir: B  Llengua: Català – Castellà   Data d’incorporació: 20/01/2020 Horari: 40h setmanals: setmana curta – setmana llarga  Contracte:   Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos
Prorrogable: Sí  Jornada:   Jornada 2 Només jornada intensiva   Jornada 3 Exclusivament matí

PERSONA PER TREBALLAR EN UN MENJADOR ESCOLAR A SANT BOI DE LLUÇANÈS OFERTA NÚM. 292299  Tasques específiques:  Es necessita una persona per treballar en el menjador escolar de Perafita i una altra per Sant Boi. Les tasques són: parar i servir taules. Disseny i desenvolupament d’activitats. Dinamització del menjador escolar.  Capacitats requerides:   Creativitat, iniciativa, lideratge, treball en equip i cooperació. Es precisa d’experiència amb infants.
Molt importants:  Experiència en l’ocupació (mesos): 3  Importants:   Carnets especials Monitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil   Data d’incorporació: 27/01/2020  Horari: de 12.30 a 15.00  Contracte:  Tipus: Obra o servei
Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos  Prorrogable: Sí

CAMBRER/A TORELLÓ OFERTA NÚM. 292221  Tasques específiques:  Restaurant de la comarca precisa incorporar cambrer/a amb experiència mínima de sis mesos per servir les taules i realitzar tasques de barra. Les tasques seran: rebre als clients, acompanyar-los a les taules, presentar la carta o el menú, aconsellar-los en cas de dubte, agafar la comanda, servir els plats i les begudes demanades, així com tasques de preparació i neteja de taules i espais. També alguna tasca a la barra, com ara preparar begudes o cafés.  Capacitats requerides:  Persona que li agradi l’hosteleria i que sigui organitzada, endreçada, amb molt bon tracte amb el client, metòdica i dinàmica. A més, important saber treballar en equip i tenir bona relació amb els companys i companyes de feina.  Requisits obligatoris:  Experiència en l’ocupació (mesos): 6  LlenguaCastellà – Nivell Independent B2  Català – Nivell Independent B2   Data d’incorporació: 27/01/2020  Horari: Dimecres – diumenge de 12 – 16 i de 19-23  Atenció al públic: Sí  Esforç físic: Sí  Contracte  Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos  Prorrogable: Sí  Jornada  Jornada 1: Indiferent  Jornada 2: Només jornada partida

PERSONA AJUDANT DE CUINA AL LLUÇANÈS OLOST OFERTA NÚM. 292215  Tasques específiques:  Persona ajudant de cuina en la preparació dels plats. Neteja i ordre de la cuina.  Capacitats requerides:  Persona organitzada, resolutiva i amb capacitat de treball en equip. -Es valorarà experiència en el lloc de treball. -Jornada sencera. Horari a concretar.  Requisits obligatoris:  Formació de manipulació d’aliments: Sí  Importants:  Experiència en la categoria: Peó no qualificat
Experiència en l’ocupació (mesos): 6   Data d’incorporació: 13/01/2020  Horari: divendres i dissabtes matí i tarda, resta deter.  Contracte Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable: Sí

MONITOR/A DE MENJADOR (LLUÇANÈS) PERAFITA OFERTA NÚM. 292111  Tasques específiques:  Es necessita una persona per Monitora de menjador a Perafita: parar i servir taules. Disseny i desenvolupament d’activitats.  inamització del menjador escolar. Capacitats requerides:  Creativitat, iniciativa, lideratge, treball en equip i cooperació. Es precisa d’experiència amb infants. Requisits importants: Experiència en l’ocupació (mesos): 3 Data d’incorporació: 13/01/2020
Horari: de 12.30 a 15.00  Contracte  Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: Sí

MECÀNIC/LLAUNER MANLLEU OFERTA NÚM. 292097  Tasques específiques:  Empresa de Manlleu necessita incorporar a un/a ajudant per fer tasques de muntatge d’estructures d’alumini. Principalment el muntatge és a empreses i a particulars. Imprescindible tenir mínim 6 mesos d’experiència i parlar i entendre el català i castellà.  Capacitats requerides:   Responsabilitat, iniciativa, disposició a l’aprenentatge i treball en equip. Requisits obligatoris:
Nivell acadèmic: ESO  Experiència en l’ocupació (mesos): 6  Llengua Català – Nivell Independent B1  Castellà – Nivell Independent B1   Data d’incorporació: 20/01/2020 Horari: 40h/setm. De dll a dv de 8h a 13h i 15h a 18h
Esforç físic: Sí  Contracte:  Tipus: Obra o servei  Durada: Entre 1 i 3 mesos  Prorrogable: Sí

AJUDANT MUNTATGE D’ESTRUCTURES METÀL.LIQUES MANLLEU OFERTA NÚM. 292089    Tasques específiques:  Empresa de Manlleu necessita incorporar a un/a ajudant per fer tasques de muntatge d’estructures d’alumini. Principalment el muntatge és a empreses i a particulars. Imprescindible tenir mínim 6 mesos d’experiència i parlar i entendre el català i castellà.Capacitats requerides:   Responsabilitat, iniciativa, disposició a l’aprenentatge i treball en equip.
Requisits obligatoris: Nivell acadèmic: ESO  Experiència en l’ocupació (mesos): 6  LlenguaCatalà – Nivell Independent B1  Castellà – Nivell Independent B1  Data d’incorporació: 20/01/2020 Horari: 40h/setm. De dll a dv de 8h a 13h i 15h a 18h  Esforç físic: Sí  Contracte:  Tipus: Obra o servei  Durada: Entre 1 i 3 mesos  Prorrogable: Sí

Per accedir a les ofertes WWW.diba.cat/slo

 

Deixa el teu comentari