image_gallery

Ofertes de feina: coordinador, mecànic vehicles, pintor vehicles, ajudant de botiga, comercial, netejador/a, conductor-repartidor, tècnic/a electricista, envasador/a netejador/a hotel,

 

ASSESSOR COORDINADOR DE SERVEI POSTVENDA I TALLER  GURB OFERTA NÚM. 292051  Tasques específiques:  Organitzar la recepció de taller de vehicles, donant un primer diagnòstic de l’avaria i planificant la recepció de vehicles en funció de la capacitat de taller. També serà responsable de la gestió comercial de la secció de taller, en reparació i manteniment, així com en la venda de productes i serveis accessoris.  Capacitats requerides:  Fluidesa i eficiència, atenció al client, pensament analític i bona capacitat de coordinació  Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Permís de conduir: B  Vehicle propi: Sí  Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig  Data d’incorporació: 30/01/2020  Contracte:  Tipus: Indefinit: ordinari  Durada: Indefinit  Prorrogable: Sí  Jornada: Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2: Només jornada partida

MECÀNIC DE VEHICLES  GURB OFERTA NÚM. 292049 Tasques específiques: Mecànic de vehícles s’encarregarà de resoldre les reparacions en què intervingui a la primera, evitant sempre la repetició dels treballs. Tenir cura tots els equips i eines posats a la seva disposició. Assegurar-se que segueix escrupolosament els procediments segons el Sistema de Gestió de Qualitat implantat a l’empresa. Capacitats requerides:  Treball en equip, resolució de problemes i orientació a la qualitat.  Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà  Branca C. Formatiu Grau Superior  Transport i Manteniment de Vehicles Branca C. Formatiu Grau Mitjà o Manteniment de vehicles autopropulsats  Data d’incorporació: 30/01/2020 Horari: 40h set. Jornada partida de DLL a DV. DSS matí Esforç físic: Sí Contracte: Tipus: Temporals bonificats Durada: Indefinit Prorrogable: Sí  Jornada Jornada 2: Només jornada partida

PINTORS DE VEHICLES  GURB OFERTA NÚM. 292048  Tasques específiques:  Reparar i pintar la carrosseria de vehicles (massillar, polir, aparellar, pintar….). Capacitats requerides:  Responsabilitat i compromís amb la feina. Disponibilitat d’incorporació immediata.  Requisits molt importants:  Experiència en l’ocupació (mesos): 24 Data d’incorporació: 30/01/2020  Horari: 09:00 – 18:00 Contracte: Tipus: Obra o servei   Durada: Indefinit  Prorrogable: Sí

AJUDANT DE BOTIGA I REPARTIMENT MERCADERIES  RODA DE TER OFERTA NÚM. 292020   Tasques específiques:  Persona per treball em comerç. Es demana canet de conduir per fer repartiments (es requereix esforç físic). Capacitats requerides:  Bona presència, ganes d’aprendre i bones habilitats per atendre la gent gran.  Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: ESO Permís de conduir: B  Llengua: Castellà – Nivell Independent B2 Català – Nivell Independent B2
Data d’incorporació: 02/03/2020  Horari: JORNADA COMPLERTA, HORARI PARTIT Contracte:  Tipus: Eventuals per circumstàncies de la producció Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable: Sí

COMERCIAL D’ASSEGURANCES AL LLUÇANÈS (NATIONALE-NEDERLANDEN).PRATS DE LLUÇANES OFERTA NÚM.292009  Tasques específiques:  Explicar als clients detalls sobre assegurances i condicions, primes de cobertura de riscos i beneficis per als clients. Ajudar els clients a determinar els tipus i el nivell de cobertura necessaris, calcular les primes i establir el mètode de pagament. Capacitats requerides:  Comunicació. Orientació al client. Persona vinculada al territori (gimnàs, associacions, etc.). Coneixements informàtics (es treballa amb tauleta). Requisits obligatoris: Vehicle propi: Sí Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig LlenguaCatalà – Nivell Independent B2 Castellà – Nivell Independent B2   Data d’incorporació: 27/01/2020  Horari: Pot dedicar-hi mitja jornada o bé sencera.  Contracte: Tipus: Mercantil  Durada: Indefinit

NETEJADOR/A DE CASES (JORNADA COMPLERTA)  MANLLEU OFERTA NÚM.291951  Tasques específiques:  Netejador/a per fer netejes de cases particulars. La persona haurà de desplaçar-se a Manlleu, l’Esquirol i Vic per tal de dur a terme les netejes. Capacitats requerides:  Responsabilitat, rapidessa, organització, cura pels detalls i autonomia Requisits obligatoris: Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Vehicle propi: Sí   Data d’incorporació: 15/02/2020
Horari: a pactar amb l’empresa (40h/setmanals) Esforç físic: Sí Contracte: Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos Prorrogable: Sí Jornada Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres Jornada 2: Només jornada intensiva

CONDUCTOR-REPARTIDOR GURB OFERTA NÚM. 291931  Tasques específiques: La persona seleccionada s’incorporarà a la nostra seu central de Vic i dependrà del responsable de distribució. – Fer la càrrega i descàrrega de les comandes preparades per al seu camió i ruta. – Fer els repartiments de gènere de producte congelat (en algun cas també producte fresc) a la ruta prèviament designada. – Control dels albarans i factures, així com de les possibles devolucions.
Capacitats requerides:  Es valorarà positivament tenir experiència prèvia en conducció i repartint. Busquem una persona responsable i amb ganes de treballar, activa i dinàmica, amb disponibilitat per a realitzar esforç físic i amb molt bona orientació al client, ja que hi tractarà directament. Carnet C+Tacògraf Requisits obligatoris: Nivell acadèmic ESO Permís de conduir C  Data d’incorporació: 20/01/2020 Horari: dilluns a divendres de 05:00 a 13:00 Contracte
Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos  Prorrogable: Sí

TÈCNIC/A ELECTRICISTA VIC OFERTA NÚM. 291930  Tasques específiques:  Muntatge de quadres elèctrics, instal·lacions i avaries per a maquinària industrial.  Capacitats requerides:   Cal saber interpretar esquemes elèctrics, saber fer servir esmoladora, trepant, serradora… i altra possible maquinària per a la mecanització dels quadres elèctrics.  Requisits molt importants:    Vehicle propi: Sí Data d’incorporació: 24/01/2020 Horari: De 8h a 13h i de 14:30 a 17:30 (dll a div)
Contracte:  Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: Sí

ENVASADOR/A I FABRICADOR/A DE XOCOLATES MANLLEU OFERTA NÚM. 291916  Tasques específiques:  Empresa de fabricació i distribució de material xocolater necessita una persona polivalent per fer tasques d’embassat de productes i també que tingui habilitats relacionades amb l’elaboració de postres per tal de realitzar barreges i diferents tipus de productes Capacitats requerides:  No és imprescindible l’experiència, però sí que es requereix que la persona tingui facilitat d’adaptació, agilitat en càlcul de proporcions i mesures, interès per la cuina de dolços i bona relació interpersonal.   Data d’incorporació: 27/01/2020  Salari mensual: 1200€  Horari: de 6h a 14h de dll a dv  Contracte
Tipus: Temporals bonificats  Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos  Prorrogable: Sí

NETEJADOR/A PER HOTEL RURAL TAVÈRNOLES OFERTA NÚM.291884   Tasques específiques: Es busca netejador/a per allotjament rural: neteja de l’allotjament i altres tasques similars. Important tenir carnet de conduïr i vehicle per arribar fins al lloc de feina. Sis hores setmanals de treball amb flexibilitat d’horari, adaptable i combinable amb altres feines Capacitats requerides:   Organització i responsabilitat. Persona endreçada i pulida, que pari atenció als detalls i amb capacitat per prioritzar tasques.  Requisits molt importants:  Permís de conduir: B  Vehicle propi: Sí Requisits importants:  Llengua Català – Nivell Independent B1  Castellà – Nivell Independent B1   Data d’incorporació: 15/01/2020  Horari: Horari a pactar  Esforç físic: Sí Contracte Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos Jornada Jornada 1: Indiferent Jornada 2: Només jornada parcial

Per accedir ofertes de feina: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari