sang

Posa’t en #MODEON a la Marató de Donants de Sang de Catalunya a ritme de trap

La Marató de Donants de Sang de Catalunya és una iniciativa del Banc de Sang i Teixits per animar  tothom a donar sang, o bé a fer difusió de la importància de donar sang.
L’objectiu és aconseguir que 10.000 persones donin sang durant aquests dies i arribar als nivells òptims de reserves després del Nadal, quan les donacions han baixat un 25%.
Del 10 al 17 de gener es podrà donar sang als principals hospitals catalans . A més, durant la Marató s’organitzen una quarantena de campanyes de donació a diferents pobles i ciutats.
Tant si es pot com si no es pot donar-ne, si que es pot col·laborar amb les persones que necessiten sang difonent en el vostre entorn la necessitat de donar sang. El boca orella i les xarxes socials són eines excel·lents. Compartiu  els missatges que trobareu al web de la Marató de Donants a Twitter, Facebook o Whatsapp. I, sobretot, no t’oblidis de citar a @donarsang a les teves publicacions; des del Banc de Sang les compartiran per fer més soroll que mai a les xarxes.
Al web maratodonants.cat podreu trobar més informació i escoltar la cançó sobre donació de sang que ha compost Lildami, cantant català de trap que explica l’experiència del seu germà, que va necessitar sang i un transplantament de moll d’os.

 

 

Deixa el teu comentari